Gość: karolcia :) IP: *.kom / *.kom-net.pl 11.11.04, 16:21 szukam korepetycji z jęz. angielskiego:) w miare tanio tzn koło 20-25 zł. Z naciskiem na konwersacje :)z góry dzięki :) papapa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: KOREPETYCJE Z ANG!!!!!!! szukam IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.11.04, 16:41 Odezwij się na maila korepetycje_wroc@op.pl Cena 15 złoty za 45 minut lub 20 złoty za 60 minut. Materiały w cenie. Tematyka zajęć zależy w dużej mierze od ucznia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: KOREPETYCJE Z ANG!!!!!!! szukam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.11.04, 10:46 Hey mam na imię Tomek. Udzielam korepetycji już od kilku lat. Dla początkujących,średniozaawansowanych i zaawansowanych (dzieci, młodzież i dorośli).Przygotowuję też do matury. Przez pewien czas mieszkałem, uczyłem się języka i pracowałem w Anglii i Stanach. Mam bogate materiały do nauki: podręczniki, książki, słowniki, testy, programy komputerowe-wszystko do maksymalnego postępu w nauce. Telefony do mnie: 0-508-872-634 368-13-21 Pozdrawiam Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś
clee3 Re: KOREPETYCJE Z ANG!!!!!!! szukam 13.11.04, 11:14 jeżeli ciągle kogoś szukasz - odezwij się. cena - 20 zł za godzinę zegarową, możliwość dojazdu lub lekcje u mnie (centrum wrocławia). materiały róznego rodzaju w cenie. pozdrawiam, marta:) Odpowiedz Link Zgłoś
joannna Re: KOREPETYCJE Z ANG!!!!!!! szukam 14.11.04, 16:14 Mam pytanie: czy jesteś studentką filologii, czy już nauczycielem czy jakaś inna forma. Jeśli studentka to którego roku? jeśli inna forma to jakie masz kwalifikacje? pozdrawiam joannna Odpowiedz Link Zgłoś
pure_morning Re: KOREPETYCJE Z ANG!!!!!!! szukam 14.11.04, 16:59 Jeśli jeszcze ktoś jest zainteresowany to i ja się polecam.Szczegóły mogę napisać w mailu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: KOREPETYCJE Z ANG!!!!!!! szukam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.11.04, 10:45 Hey ! Mam na imię Tomek. Udzielam korepetycji już od kilku lat. Dla początkujących,średniozaawansowanych i zaawansowanych (dzieci, młodzież i dorośli).Przygotowuję też do matury. Przez pewien czas mieszkałem, uczyłem się języka i pracowałem w Anglii i Stanach. Mam bogate materiały do nauki: podręczniki, książki, słowniki, testy, programy komputerowe-wszystko do maksymalnego postępu w nauce. Telefony do mnie: 0-508-872-634 368-13-21 Pozdrawiam Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: KOREPETYCJE Z ANG!!!!!!! szukam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.11.04, 10:54 Hey mam na imię Tomek. Udzielam korepetycji już od kilku lat. Dla początkujących,średniozaawansowanych i zaawansowanych (dzieci, młodzież i dorośli).Przygotowuję też do matury. Przez pewien czas mieszkałem, uczyłem się języka i pracowałem w Anglii i Stanach. Mam bogate materiały do nauki: podręczniki, książki, słowniki, testy, programy komputerowe-wszystko do maksymalnego postępu w nauce. Telefony do mnie: 0-508-872-634 368-13-21 Pozdrawiam Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Davies Re: KOREPETYCJE Z ANG!!!!!!! szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 19:51 Hi, please contact this number if u are still intrested in English Language.....0048607616052. Bye. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA33030 Re : Korepetycje z angielskiego - szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.13, 14:04 A nie myślałaś, żeby poszukać coś w internecie ? eduexplorer.pl/wroclaw/j-angielski umożliwia znalezienie nauczyciela j. angielskiego we Wrocławiu i umówienie się do niego online na lekcje. Ja korzystałam, moje kuzynki i wszystkie jesteśmy zadowolone, tym bardziej, że mogłam spokojnie siedzieć w domu i nie ruszać się na krok :) Miałam wszystko pod ręką - fajna sprawa. Polecam się zapoznać :) Odpowiedz Link Zgłoś