Gość: Marcin IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.04, 21:40 Moze utworzymy ranking najtańszych stacji benzynowych we Wrocławiu? Gdzie tankujecie? Za ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jekdok Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 22:19 Ostatnio 40 gr/l różnicy w stosunku do Orlenu (Pb95) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yata NESTE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 22:48 Armi Krajowej oraz Powstańców. Z kąd takie ceny to nie wiem ale ja tankuje tylko tam i na razie samochód się dobrze sprawuje i jestem zadowolony. Oszołom wysiada, tylko raz widziałem tam tańsze paliwo niż na NESTE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Jiffy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.04, 23:08 Róg AK i Borowskiej. Dopiero co otworzyli i chyba robią jakąś promocję żeby przyciągnąć klientów. Ostatnio kilka dni temu tankowałem Pb 95 za 3.39 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: najtańsze stacje benzynowe IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 23.11.04, 23:27 1. JET zwlaszcz z cena weekendowa (Torunska,Armii Krajowej,Krzywoustego) 2. NESTE samoobsluga (Armii Krajowej, Powstancow Slaskich) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mezopot Re: najtańsze stacje benzynowe IP: *.hutmen.pl 24.11.04, 09:48 Petrochemia Płock na Krzemienieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
jedrek77 Re: najtańsze stacje benzynowe 24.11.04, 12:23 Neste, Jett łykendowy, Esso (ale tam zwykle się czeka trochę) i jest jeszcze stacja boczna grabiszyńskiej (zaraz za Legionów), na terenie Poczty, ale tam nie można płacić kartą i cholera wie co leją i co do takich stacji jak w oszołomie to podobna jest w Jankach pod wa-wą, bardzo niska cena, ale jak były te kontrole to stacja w Jankach nie spełniała absolutnie żadnych norm. Więc nie wiem jak to jest w Oszołomie, zreszta tam zawsze kolejka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek33 Re: najtańsze stacje benzynowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 09:25 Ja tankuje na Esso, czasem na Orlenie, ale tam ceny są najwyższe... Odpowiedz Link Zgłoś
mokolongwa Re: najtańsze stacje benzynowe 25.11.04, 10:36 generalnie jety i samoobslugowe neste wydaja sie byc najtanszymi. tanio maja w auchanie oraz w cepeenie na krzyzowce sleznej i armii krajowej (z powodu remontu). pozostaje tylko jeszcze pytanie o jakosc tych paliw. ja kilka razy probowalem i nie narzekam. ale specem znowu nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś