Dodaj do ulubionych

Trener zagrał najlepiej, czyli Zagłębie Lubin p...

IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.11.04, 23:28
Brawo Drazen!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: SKOX DRAŻEK PASŁĘK? IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.11.04, 01:18
      hej moje ulubione palanty z Lubina, to ja, wasz ukochany SKOX!!! oczywiście dalej twierdzę że ZAGŁĄBIE to banda nieudaczników, którzy wygrywają mecze za szmal KGHM-u. Zagłąbie PSY!!! po stokroć PSY PSY PSY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      pozdrawiam XXL, Sergio i innych czereśniaków z Lubina. Zagłąbie precz!
    • Gość: doktor Re: Trener zagrał najlepiej, czyli Zagłębie Lubin IP: *.icpnet.pl 24.11.04, 05:02
      Napisz cos mądrego żebyś mógł kogoś obrażic a tak pozostajesz bardzo płytkim
      człowieczkiem z marnymi zainteresowaniami pozdrawiam.Lekarstw na twiją chorobe
      nie ma tylko trzeba czekać na to aż zdechniesz
      • Gość: SKOX DURNIEM JESTEŚ WIELKIM !!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.11.04, 22:56
        nie mam zamiaru nikogo obrażać cymbale. gdybym chciał to nasrałbym ci na głowę.
    • Gość: Damian Lubin Fans SKOX a mnie nie pozdrawiasz cymbalixie? IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.11.04, 07:32
      • Gość: SKOX POZDRAWIAM WSZYSTKICH WAŁKÓW Z ZAGŁĄBIA !!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.11.04, 22:54
        i ciebie też chopie!
        • Gość: Damain Lubin Fans Chłopem to raczej Ty jestes jak sądze po wypowiedz IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.11.04, 08:49
          iach hi,hi,hi
          • Gość: XXL Wal się na ryj SKOX IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.11.04, 00:21
            A wy przestańcie się do niego odzywać. Pozdrawiam wszystkich kibiców ZAGŁĘBIA,
            na ra!
            • Gość: SKOX Re: Wal się na ryj XXL IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.11.04, 15:37
              głupi jesteś straszliwie i nie masz ani krzty poczucia humoru. gardzę tobą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka