Dodaj do ulubionych

ZATSRASZANIE W 14. GIMNAZJUM???

IP: *.prw.pl 24.11.04, 12:30
Co się dzieje w końcu tym gimnazjum nr14 może ktoś mi powie? To miała być
elitarna szkoła a słysze o jakimś zastraszaniu dzieci, kradzieżach,
zatrzymaniach... A co na to rodzice którzy tam mają swoje dzieci? I czy to
normalka we wrocławskich szkołach?
Ktoś mi powie?
Obserwuj wątek
    • Gość: jot Re: ZATSRASZANIE W 14. GIMNAZJUM??? IP: *.amsnet.pl 24.11.04, 15:02
      Publiczne gimnazjum REJONOWE elitarne? Wolne żarty.
      • Gość: Emila:) Re: ZATSRASZANIE W 14. GIMNAZJUM??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.04, 22:32
        Chodziłam do tego gim. muszę powiedzieć ,że prócz osób z rejonu... czyli tzw.
        trójkąta jest tam bardzo wysoki poziom. A to co napisała gazeta jest śmieszne i
        straszne. Ten palant (nie mogę się inaczej wyrazić) ukradł mojej siostrze
        komórkę.. kradnie cały czas... a teraz co? Jego mama o tym nie wiedziała? nie
        widziała ,że musiał posiadać większa ilość gotówki? bo kradł kilka razy w tyg?
        Żal mi jego mamy! Powinnien siedzieć ZŁODZIEJ!!;]
        Jest mi bardzo przyrko ,że wyszło to na jaw teraz... wcześniej miał szczęście
        bo nikt go na gorącym uczynku nie złapał ... teraz miał pecha i DOBRZE MU TAK!
        Co następnym razem kase za komórkę przećpa? przepije?
        • Gość: kk Re: ZATSRASZANIE W 14. GIMNAZJUM??? IP: *.wroclaw.mm.pl 25.11.04, 16:46
          sory mylisz sie koles to nie jest złodziej i palancie nawet tak niemów bo
          niecpa i mysle ze chyba niewiesz co mowisz kolego na jego temat
      • Gość: kameleon Re: ZATSRASZANIE W 14. GIMNAZJUM??? IP: *.wroclaw.mm.pl 25.11.04, 16:48
        no jakie zarty prawda niewiesz niegadaj pacanie
    • Gość: poeta Re: ZATSRASZANIE W 14. GIMNAZJUM??? IP: *.wroclaw.mm.pl 25.11.04, 16:43
      ucze sie w tej szkole i ta szkola terroryzuje uczniów mowiac im ze na poczatku
      wrzesnia ze sa zagrozeni ocena niedostateczna na koniec semestru albo
      wstawiajac 16 pał w jeden dzien do cwiczen.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka