Dodaj do ulubionych

Wybory do samorządu będą powtórzone

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.12.04, 21:59
Brawo Rektor Latajka, wreszcie odwazyl sie pan na przerwanie zmowy pomiedzy
raweckim i prorektor Gabr.... MAm nadzieje ze buta Raweckiego zostanie
pokonana. Radzilbym sprawdzic czy on chodzi na zajecia, boweim zgodnie z
naszym regulaminem po 3 tyg nieobecnosci powinno sie skreslic studenta
Obserwuj wątek
    • Gość: cesarz Re: Wybory do samorządu będą powtórzone IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.04, 22:23
      Dziękuję wszystkim co się zaangażowali w walkę o demokracje i uczciwość! Udało
      się! Tak jak na Ukrainie - nam też się udało! To dzięki Wam - dla wszystkich
      gorace podziekowania za upór, konsekwencje i wytrzymałość. Teraz czas
      przygotować się do powtórki! Pozdrawiam - i kocham WAS!
      • Gość: jodko dlaczego to jest tak schowane IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.12.04, 22:58
        dlaczego tak schowali ta wiadomosc i nie ma jej w glownym wydaniu ?? Za duzo
        negatywow o ostoi prawa we Wrocławiu. Cos nie tak sie dzieje
        • Gość: kolokolokolo Re: I co? IP: *.one.pl / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.12.04, 09:32
          Hehe, elegancko! No i gdzie jest teraz Jacuś ze swymi nadwornymi pomagierami:
          rodrigo i MaunStreetVoice? I co? Dalej uważacie, że było wszytsko uczciwie?
          Skoro nawet Maroń podjął decyzję o powtórce, a jemu jest ona najbardziej nie w
          nos, bo znaczy, że nie potrafił upilnować tego, do czego został powołany i za
          co bierze pieniądze, to znaczy jasno, że wałki były! I gdzie jest teraz koleżka
          Błaszkiewicz, coi to nie śpi po nocach i się denerwuje, a takie "małe
          nieprawidłowości" to rzecz wg niego normalna? A może odezwą się teraz Ci, co
          wyszydzali, pomawiali i bluzgali ludzi, którzy mówili prawdę - Pawła Kowalewa,
          Cezarego Tarachę , czy magistra Hebrowskiego??? Teraz możecie zobaczyć jacy
          wszyscy śmieszni byliście!
          PS- Na koniec kawał dnia - Jacuś mówi: "Wystartuje,my jeszcze raz i pokażemy,
          że było uczciwie"!
          Pzdr dla tych, co nie spękali!
          • Gość: Tomasz A Jacuś już imprezował hehehe :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 09:48
            A Jacuś już imprezował i stawiał wszystkim darmowy browar w lokalu na
            Jatkach...... :) buhahaha..........Dla nieświadowych Jatki należą do Bodka,
            czyli własciciela WZ, w którym Jacek wydaje olbrzymią kasę uniwersytecką na
            pseudo imprezach uczelnianych. Tak więc impreza na Jatkach mocno zakrapiana
            alkoholem odbyła się za nasze pieniądze !!! Panie Rektorze może jeszcze
            przypatrzy się Pan uważnie jakie malwersacje finansowe robi Jacuś na
            imprezach !!! Panie Rektorze dziękujemy za odwagę i odwołanie tego przewalacza,
            pseudostudenta.
    • Gość: student Nie ma decyzji o unieważnieniu wyborów IP: 156.17.87.* 10.12.04, 10:32
      Ciekawy jestem skąd autor tego artykułu wie, że wybory są uniważnione skoro
      Rektor nie podjął jeszcze żadnej decyzji???
      Niech kolega sprawdzi, a później pisze.
      Pozdrawiam
      • Gość: stołeczny Pieknie pieknie wręcz super IP: 62.29.254.* 10.12.04, 10:48
        Jestem dumny ze mam takich kolegów jak PATRYK i CEZARY!!Dzieki wam i waszej
        cięzkiej pracy sporo ludzi zoabaczyło kto jest kto i gdzie sa układy!!pozdro
        • Gość: $dollar$ Re: Pieknie pieknie wręcz super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 11:28
          Taracha i Heber!!! Mam wrazenie,po przeczytaniu kilku wypowiedzi, ze to tylko
          te dwie cioty tak bardza chca powtórzenia wyborów. Chłopcy i ich ferajan
          przegrali i teraz robia co moga aby wszystko upie..c. mam nadzieje, ze
          władze zdaja sobie sprawe takze z tego typu rzeczy. Sam startowałe w tych
          wyborach nie dostaem do władz ale chociaz przyjąłem to jak normalny facet a nie
          tych dwóch penisów.
          • Gość: Daniel a kto za to odpowie? IP: *.prawo.uni.wroc.pl 10.12.04, 11:37
            Skoro komisja stwierdziła, że były wybory nieuczciwe to ktos musiał robić
            przewałki. Dlaczego jeszcze nie ma żadnych postępowań dyscyplinarnych przeciwko
            tym oszutom? W końcu za wybory odpowiadał Wojtek błaszkiewicz i powołani przez
            niego komisarze (komisarki) wyborczy. Czy tacy ludzie mają moralne prawo dalej
            studiować? Daniel
          • Gość: Instruktor Re: Pieknie pieknie wręcz super IP: *.18.akron.wroc.pl 10.12.04, 12:31
            Patrząc kolego na twój język należy się cieszyc ze ciebie nie wybrali(może jest
            inaczej) Myslę że właśnie rektor zwrócił uwage na "tego typu rzeczy" czyli:
            wasz język, retorykę i czyny zblizone bardziej do półświatka przestępczego niz
            do murów wyższej uczelnii. Niech żyje demokracja!!
    • Gość: były student prawa Re: Wybory do samorządu będą powtórzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:15
      Obserwowałem cały czas sytuacje dotyczącą wyborów nie tylko obecnych ale także
      tych sprzed 2 lat. Brawa dla władz rektorskich, że w końcu postanowiły przerwać
      tą farsę w wykonaniu Raweckiego i jego kompanów. Uważam że teraz żeby byc
      konsekwentnym Komisja powinna postawic wniosek na skierowanie wszystkich
      zamieszanych w to oszustwo do uczelnianej komisji dyscyplinarnej oraz złożyć
      doniesienie do prokuratury o oszustwie i fałszowaniu wyborów. Powinni zostać
      pociągnięci do odpowiedzialności członkowie Studenckiej Uczelnianej Komisji
      Wyborczej jak również osoby które wybrały tą Komisję czyli obecny i były
      Przewodniczący-Rawecki i jego kolesie. Jeśli w tej chwili mając rażące dowody
      na ich oszustwo nic się z tym nie zrobi to nigdy nie nauczą się porządku i
      uczciwości. A tak szacowna uczelnia jaką jest niewątpliwie Uniwersytet
      Wrocławski pozbędzie sie raz na zawsze ludzi którzy tylko psuja jej wizerunek w
      środowisku całego Wrocławia! Wieżę że tak szanowane osoby jak Rektor Lataja,
      Pani Rektor Gabryjelska i wszyscy pozostali Prorektorzy nie pozwolą tym osobą
      psuć dobrego imienia Alma Mater!
      A z drugiej strony w każdym szanowanym demokratycznym społeczeństwie osoby
      podejrzane o tak duże oszustwa i przekręty podaja sie do dymisji i mają
      wytaczane sprawy sądowe!!! Nie sadzę jednak żeby to miało miejsce w przypadku
      tego przekrętacza raweckiego! Ale może właśnie interwencja Władz Uczelni,
      Senatu i całego grona profesorskiego spowoduje że ten baran w końcu zrozumie że
      gość który już od 5 lat siedzi w samorządzie i robi przekręty powinien odejść.
      Każdy szanujący się obywatel tak własnie powinien postąpić. Dlatego z
      niecierpliwością czekam co nastąpi teraz...
      • szkoleniowiec Re: Wybory do samorządu będą powtórzone 10.12.04, 21:03
        Brawa dla wszystkich, którzy włączyli się w aktywną walkę przeciwko układom
        i korupcji. Cieszę się, że prorektor Maroń wreszcie dorósł do sytuacji. Bo
        chociaż rozumiem, że w tej chwili uniwersytet boi się takich ciosów po sprawie
        biblioteki, to i tak myślę, że w dłuższej skali opłaci się to i uczelni i nam
        wszystkim.
        Oczywiście to jeszcze nie koniec. Rawecki (iniemamocny jak kiedyś twierdził)
        tak łatwo się nie podda. W końcu, jeżeli teraz władzę obejmie inna ekipa może
        zacząć zbyt uważnie przyglądać się rozmaitym dokumentom - a wtedy Jacek zacznie
        patrzeć na świat w kratkę. Więc z pewnością będzie próbował wpływać na wynik
        powtórzonych wyborów. Metodami różnymi. I nie wystarczą zwykłe zapewnienia,
        że "wszystko będzie uczciwie" - bardzo dużo teraz zależy od osób, które będą
        nadzorowały cały ten burdel. A zwłaszcza od dziekanów.
        Więc cieszmy się, ale miejmy oczy otwarte, bo cała zabawa jeszcze się wcale
        nie skończyła.

Pozdrawiam uczciwych

Szkoleniowiec
        • Gość: jekdok latajka niech odleci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 21:21
          Dziwi mnie, że latajka jeszcze tkwi na stanowisku, za te dwie megawpadki
          (przek¶ety na budowie, przekręty podczas wyborów) w cywilizowanym kraju już
          dawno by się podał do dymisji
    • Gość: rodrigo Zamach na samorzadnosc IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.12.04, 01:20
      Kto napisal te bzdury, Rektor jeszcze nie podjal decyzji bo go nie ma a wy juz
      opijacie swoj sukces. Powoli frajerzy jeszcze nie tak latwo. Nikt nie moze
      zdecydowac o waznosci lub nie wyborow do organow samorzadnu, niezaleznego od
      uczelni organu. Zaden Boc czy Bojarski nie beda nami kierowac. Nie damy sie. A
      z tym Maroniem to sciema bo 2 tyg temu wszystko bylo OK a teraz niby nie..
      mozecie nam skoczyc
      • Gość: kierownik zabolało łysoli IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.04, 01:32
        Piesek Czachara sie odszczekuje....hehe. Zabolało co frajerze?
        • Gość: rodrigo Ciebie rudy łbie zabolało IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.12.04, 21:53
          Jaki z Ciebie frajer, usłyszałeś coś od komisji i juz pobiegłeś do Gazety. A ja
          Ci mówię że się nie damy. Wybory wygrają lepsi
          • Gość: ezechiel debilek mareczek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.04, 13:10
            Zamierzasz startować zza kratek? hehe. Wracaj na wschód skąd pochodzisz.
            • Gość: n x IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.04, 14:34
              te wybory byly dla mnie parodia. "ekipie rzadzacej" nie wierze, poniewaz kilka
              razy mialam okazje z nimi porozmawiac i szczerze mowiac bylam w szoku, ze tacy
              ludzie reprezentuja spolecznosc uniwersytecka... oszczedze juz im wytykania
              naduzyc, jakich bylam swiadkiem, ale ciesze, sie, ze moze nie bedziemy musieli
              kolejny rok wstydzic sie za swoich reprezentantow.
              nie tylko oni jednak zachowywali sie podczas tych wyborow nie fair - kiedy
              glosowalam stala nade mna dziewczynka, ktora pokazywala mi na kogo mam glosowac,
              i nie byla to dziewczynka, zwiazana z "ekipa rzadzaca"...
              • Gość: Joker !!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 16:34
                Skoro stała za Tobą jakaś dziewczyna i kazala Ci skreślać określone osoby to
                nie było wtedy mądrej, żeby pójśc zglosić to do odpowiednich organów??
                Ech...
                "Jak statystyczny Polak
                W narodowym skeczu
                Mądry jest po szkodzie
                Martwi się po meczu "
                • Gość: polska Re: !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 17:51
                  no i stało się to co miało się stać. nowych wyborów nie bedzie. "stare wygi"
                  wzięły wszystko na przeczekanie. ludizom nie chce sie bawić w nieskończoność i
                  czekać na decyzje powołanej przez rektora komisji. a jak to bywa w naszym
                  pięknym kraju zyskują na czymś takim tylko przekrętacze i oszuści którzy teraz
                  mimo stwierdzenia faktu że wybory były przeprowadzone w sposób niewłaściwy i
                  nieuczicwy spokojnie będą sobie rządzić.
                  • Gość: toja Re: !!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.05, 23:30
                    A widzieliscie dane o komputeryzacji działu nauczania i dziekanatów na Uni.
                    Bez przetargu. Boję się na ten temat pisać, nawet snucie podejrzeń może być
                    niebezpieczne.Myślę, że ktoś wziął grubą kasę. Nawet myślę, że wiem kto.
                    Profesorek, senator, informatyk, przyjaciel Pelczara.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka