Gość: fan IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.04, 00:04 rozumiem zmeczenie itd.....ale to najslabszy zespol w lidze!! ...blamaz,kompromitacja.....tyle przychodzi mi do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bzyku no fakt, kiepsko... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.04, 00:34 ....ale co zrobic...? slabszy dzien i juz ,szkoda tylko, ze tracimy pkty z takim zespolem ,pozniej beda bardzo potrzebne. No i zespol ktory uwaza sie za "klasowy" powinien poradzic sobie z dalinem nawet bedac w troszke slabszej dyspozycji...no coz ,wierze jednak ,ze to wypadek przy pracy,incydent i maly klops a nie jakas nowa tendencja...Pozdrawiam i 3mam kciuki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milicz fan leverkusen IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.04, 01:09 echh,trudno,porazka i juz, ja czekam na mecz w miliczu z bayerem, moze dziewczyny sie zrehabilituja...??latwo nie bedzie,ale walka na bank bedzie!! zapraszam do milicza!! jesli chodzi o dalin - wielka szkoda!! nie wpadlbym na taki wynik w myslenicach... Odpowiedz Link Zgłoś