Gość: ja IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.12.04, 15:18 Reklama, i to bez przedrostka krypto :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meesieq Re: Nowy pub w centrum Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 22:24 Bylem tam juz pare razy i zawsze jestem tak samo zadowolony. Znakomiet wnetrze i nie zgodze nie ze stoliki sa za male, za idealne. A muzyka rzeczywiscie moglaby sie zmienic. Za to obsluga jest na medal! Swoja droga juz o tym wspomnailem kelnerce i ochroniarzom :) To jedyni tak uprzejmi bramkarze we wroclawiu. A obsluga baru jest rownie mila i sprawna. Olbrzymi wybor drinkow ktore smakuja wysmienicie. Ode mnie knajpa dostaje 10 punktow na 10 mozliwych. Rewelacja i oby tak dalej! tylko zrobcie cos z ta muza :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trampek Re: Nowy pub w centrum Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.15, 17:58 A w restauracji Siesta Trattoria byliście? Macie jakieś spostrzeżenia? To nie jest nowy lokal, ale z tego co czytam jest tam bardzo dobre włoskie jedzenie, a ja właśnie takiego miejsca szukam? Możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mater Re: Nowy pub w centrum Wrocławia IP: *.216.146.194.generacja.pl 09.10.15, 12:13 akurat wnętrze ma jakiś wpływ ale obsługa chyba ważniejsza Odpowiedz Link Zgłoś