Gość: bollo IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 22:16 Sama prawda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bonczek Re: Urban o EXPO we Wroclawiu IP: *.acn.pl / 10.132.128.* 14.05.02, 22:30 Gość portalu: bollo napisał(a): > Sama prawda. ha zainteresowani z forum skan juz dostali - pozdrawiam bonk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Urban o EXPO we Wroclawiu IP: 2.4.STABLE* / *.kom-net.pl 14.05.02, 22:37 Gość portalu: bonczek napisał(a): > ha zainteresowani z forum skan juz dostali - pozdrawiam > bonk Ja tez jestem zainteresowany! pafik@poczta.gazeta.pl Z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Urban o EXPO we Wroclawiu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 23:11 Gość portalu: bollo napisał(a): > Sama prawda. radost2001@poczta.gazeta.pl zaintersowany!dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
hen Re: Urban o EXPO we Wroclawiu 15.05.02, 15:39 No to mnie też. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bon Re: Urban o EXPO we Wroclawiu IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 15.05.02, 15:51 hen napisał(a): > No to mnie też. > Z góry dzięki. ok ale gdzieś za 3 h bo w robocie jestem a to mam w domu pozdrawiam bon Odpowiedz Link Zgłoś
hen Re: Urban o EXPO we Wroclawiu 15.05.02, 15:52 Gość portalu: bon napisał(a): > hen napisał(a): > > > No to mnie też. > > Z góry dzięki. > > ok ale gdzieś za 3 h bo w robocie jestem a to mam w domu > pozdrawiam > bon Spoko, thanx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Urban o EXPO we Wroclawiu IP: *.chemia.pk.edu.pl 16.05.02, 13:52 Nastepny zainteresowany to ja. r75@wp.pl thanksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Urban o EXPO we Wroclawiu IP: *.tlsa.pl 15.05.02, 15:51 moze po prostu zamiescic tu caly tekst? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bon Re: Urban o EXPO we Wroclawiu IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 15.05.02, 15:53 za dużo tego choć mocno daje w palnik - wysłe zainteresowanym wieczorem tylko hurtem mi się tu na liste wpisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nol Re: ja też poproszę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.02, 17:27 urban to stary, lysy, uszaty gej, ktory nawet nie pootrafi dobrze zwalic konia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MickOwhy Re: Urban o EXPO we Wroclawiu IP: *.pp.htv.fi 15.05.02, 18:11 Mi teeeez...... mikolajsmolenski@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Jesli ma cos ponad Hanower to dawajcie go !! :) IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 15.05.02, 18:36 Bo nie wiem czy mam temperowac olowek-lamignatek, czy juz isc na pifko! :) Bo co lepiej poinformowani (czyli nie zawracajacy sobie glowy Urbanem :) pewnie juz znaja radosna nowine: konserwator postanowil wyjsc z nieslawy i zgodzil sie by... SLYNNA FONTANNA WROCLAWSKA ZDROJ BOGDANA ZOSTALA TAM GDZIE JA BOZIA DALA!!!!!!!!! HURRRRRAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! :)) Pozdrawiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY wędzonka - gdybys więcej czasu edukacji poświęcał IP: *.dtvk.tpnet.pl 16.05.02, 09:55 to wiedział bys, że Bozia to on, więc fontannę nie "dała" a "dał". Chyba, że ja cos przeoczyłem. No i skoro nam Bozia dał fontannę, to czy to znaczy, że nam ktoś z budżetu miasta 2,4 mln zł gwizdnął? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: wędzonka - gdybys więcej czasu edukacji poświęcał IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 16.05.02, 19:57 Gość portalu: duzY napisał(a): > to wiedział bys, że Bozia to on, więc fontannę nie "dała" a "dał". Chyba, że ja > > cos przeoczyłem. > No i skoro nam Bozia dał fontannę, to czy to znaczy, że nam ktoś z budżetu > miasta 2,4 mln zł gwizdnął? Nie DuzY, ktos nam swisnal 100 mln, ale za nie dal najwspanialszy na swiecie Rynek! Bozia tylko dopomogla by za te pieniadze nie wstawiac wen kiczu! :) Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Wędzonka - czemu jesteś taka uparta? IP: *.dtvk.tpnet.pl 17.05.02, 12:56 Czemu zniewieściasz Bozię? Pan Bozia. Nie uważało się czy nie rozpoznajesz róznicy? Ja tam nie wiem. To Ty napisałaś, że fontanne mamy od Bozi, a z budżetu wynika, że kosztem 2,4 mln złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docg Re: Urban o EXPO we Wroclawiu IP: 212.160.147.* 16.05.02, 08:42 ten "stary gej, nie potrafiący nawet porządnie konia zwalić" coś tam jednak zachował ze swojej dawnej klasy, której, pomimo uprzedzenia, nie jestem w stanie mu odmówić (chodzi mi o DAWNĄ klasę). Pomijając podejrzenia o prywatne interesy promotorów pomysłu - sama prawda: chybione kierunki rozwoju infrastruktury i miejsca pracy dla "babć klozetowych (...) i szczerzących się panienek" - tyle, że panienki też pewnie będą z importu, bo np. ukrainki znacznie lepiej się szczerzą niż nasze :) pozdrawiam i dzięki za skan :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Urban o EXPO we Wroclawiu IP: 2.4.STABLE* / *.kom-net.pl 16.05.02, 18:13 Kilka uwag odnosnie artykulu, nie zwiazanych z "kadrami" (temu NIE poswiecilo najwiecej miejsca: wiadomo - jak sie nie ma do czego przyczepic, to najlepiej poszperac w zyciorysach). 1. Tytul artykulu zupelnie nietrafny ("Jak Olimpiada w Zakopanem"). Pan redaktor leci na stereotypowym mysleniu. 2. Straty Hanoweru 2 mld DM - podobnie jak wyzej. Juz wielokrotnie bylo na tym forum pisane o sumarycznych wynikach Expo 2000, wiec nie bede znowu powtarzal. Redaktor albo celowo je przemilczal, albo nie raczyl sie bardziej zainteresowac sprawa. O planowanych ilosciach zwiedzajacych takze nie napomknal, a to przeciez gigantyczne przeszacowanie tej liczby bylo glowna przyczyna straty hanowerskiej _spolki_. 3. Za glownego rywala uwazamy rzekomo Moskwe, a nie - jak w samej Moskwie - Szanghaj. Wlasnie - rzekomo (wystarczy przejrzec chociazby archiwalne watki na tym forum). 4. NIE ma nam za zle skupianie sie na planowanych inwestycjach, a nie temacie wystawy. A przeciez nie od dzis wiadomo, ze Expo sluzy podciagnieciu infrastrukturalnemu danego miasta i regionu - to wrecz jedno z paru nieoficjalnych kryteriow wyboru organizatora. Poza tym to wlasnie poczynione inwestycje pozostana po wystawie i beda dynamizowac gospodarczo region, wiec zdrowy rozsadek wrecz nakazuje zainteresowac sie ta kwestia. Co do tematu wystawy i jego realizacji w praktyce, to wyczerpujaco jest o tym napisane w papierach, do ktorych wglad mial i ma BIE. Poki wyscig trwa, nie ma co odslaniac publicznie wszystkich kart przed konkurencja - ciekawe czy pan redaktor o tym wie i czy juz teraz dotarlby do szczegolow wystawy moskiewskiej, szanghajskiej itd. 5. Poddawane sa w watpliwosc nowe miejsca pracy, bo pawilony buduja firmy z wystawiajacych sie krajow. Redaktor zapomnial juz o tym, co przed chwila nam zarzucal, czyli zainteresowaniu inwestycjami infrastrukturalnymi i zwiazanymi z tym miejscami pracy. W ogole nie uwzglednil tez np. bazy hotelowej, a jedynie "cieciow, babcie klozetowe i szczerzace sie panienki". Pomijam juz fakt, ze szczegolnie w naszej sytuacji na rynku pracy zadna praca nie hanbi. 6. Brak odniesien do gosci wystawy, ktorzy zostawia tu zywe pieniadze. Nic o promocji miasta i kraju. Nic o kilkutysiecznym osiedlu mieszkaniowym i uzbrojonym terenie. Jest natomiast o... naszych kandydatach do filmowych Oskarow. Odpowiedz Link Zgłoś