Dodaj do ulubionych

agentury we wroclawiu

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.07.01, 22:06
podajcie jakies adresy dobrych agentur we wroclawiu i szczegoly (cena,itd.)
Obserwuj wątek
    • Gość: hrabia Re: agentury we wroclawiu IP: *.eu.org 22.07.01, 19:33
      UOP na Druckiego. Cen nie znam.
      • Gość: sandman Re: agentury we wroclawiu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.07.01, 20:34
        chyba mnie nie zrozumiales, chodzi mi o
        agentury gdzie sie mozna odprezyc :),
        a na druckiego moge co najwyzej dostac w morde.
        • Gość: rwt Re: agentury we wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.01, 20:42
          Gość portalu: sandman napisał(a):

> chyba mnie nie zrozumiales, chodzi mi o
          > agentury gdzie sie mozna odprezyc :),
          > a na druckiego moge co najwyzej dostac w morde.
          Tobie pomyliły się słowa. Ty szukasz burdelu. skoro tak lubisz.
          • Gość: hrabia Re: agentury we wroclawiu IP: *.eu.org 22.07.01, 20:50
            Nie szukaj agentury. Ona sama Cię znajdzie.
            • Gość: JaJaccek Re: agentury we wroclawiu IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 22.07.01, 20:52
              Gość portalu: hrabia napisał(a):

> Nie szukaj agentury. Ona sama Cię znajdzie.

Bardzo trafne!:-)))
              • Gość: sandman Re: agentury we wroclawiu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.07.01, 21:23
                ludzie! jacys dziwni dzis jestescie, nawet nie mozna
                sie dowiedziec o jakies agencje tow., co wy mi tutaj wyjezdzacie z jakims
                uopem, nie wiecie ze "agentura" to potoczna nazwa burdelu!!

• Gość: hrabia Re: agentury we wroclawiu IP: *.eu.org 22.07.01, 21:24
                  Czy mama o tym wie?
                  • Gość: sandman Re: agentury we wroclawiu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.07.01, 21:29
                    hrabia przestan, chyba moje pytanie nie jest dziwne,
                    wlasnie przeprowadzilem sie do wroclawia i brakuje mi towarzystwa,
                    wiec jesli znacie jakies namiary na chetne panie to czekam.
                    • Gość: hrabia Re: agentury we wroclawiu IP: *.eu.org 22.07.01, 21:34
                      Tak więc, pozostają biura matrymonialne.
                      • Gość: sandman Re: agentury we wroclawiu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.07.01, 21:37
                        gdy bede chcial znalezc laske na stale to pojde na dyskoteke,
                        a ja potrzebuje laski bezinteresownej, ludzie powiedzcie cos,
                        slyszalem ze jest gdzies kolo astry, w jakims bloku, ja mieszkam
                        na szczepinie.
                        • Gość: FK Re: agentury we wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.01, 22:09

> gdy bede chcial znalezc laske na stale to pojde na dyskoteke,
                          > a ja potrzebuje laski bezinteresownej, ludzie powiedzcie cos,
                          > slyszalem ze jest gdzies kolo astry, w jakims bloku, ja mieszkam
                          > na szczepinie.

To zaszczep sobie jakąś laskę i niech ci ładnie wyrośnie...
                • Gość: maszo Re: agentury we wroclawiu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 22:08

> ludzie! jacys dziwni dzis jestescie, nawet nie mozna
                  > sie dowiedziec o jakies agencje tow., co wy mi tutaj wyjezdzacie z jakims
                  > uopem, nie wiecie ze "agentura" to potoczna nazwa burdelu!!
                  >

czy podanie adresu to będzie już stręczycielstwo?
                  • Gość: sandman Re: agentury we wroclawiu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.07.01, 22:13
                    hahhaha, moze i tak, ale kto w polsce nie ma czegos na sumieniu...
                  • Gość: JaJaccek Re: agentury we wroclawiu IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 22.07.01, 22:15
                    Kup Gazete Wyborcza i sprawdz pod "A".
                    Albo wsiadz do taxi i popros o kurs do "a".
                    PS.Wez ze soba troche kasy!!!!Zdrowia Zycze!!!
                    • Gość: sandman Re: agentury we wroclawiu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.07.01, 00:28
                      a co to jest to "a"?
                      • Gość: maro Re: agentury we wroclawiu IP: *.pl 23.07.01, 00:32
                        nie zadawaj podchwytliwych pytań .....
    • Gość: Wroc Re: agentury we wroclawiu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 22:55
      Na Wittiga 6 w czasie dyskoteki są panny co ciągną druta bez gumy za 15 zł.
      • Gość: hrabia Re: agentury we wroclawiu IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 15:42
        Nie szalejcie z tymi agenturami i adresami. ORMO czuwa.
        Chłopak powinien założyć sobie agenturę. Problem, by nie Mosadu.
        • Gość: JaJaccek Re: agentury we wroclawiu IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 30.07.01, 18:22
          Gość portalu: hrabia napisał(a):

> Nie szalejcie z tymi agenturami i adresami. ORMO czuwa.
          > Chłopak powinien założyć sobie agenturę. Problem, by nie Mosadu.

Nie ma PROBLEMU !Mossad jest wszedzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka