Gość: sandman IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.07.01, 22:06 podajcie jakies adresy dobrych agentur we wroclawiu i szczegoly (cena,itd.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hrabia Re: agentury we wroclawiu IP: *.eu.org 22.07.01, 19:33 UOP na Druckiego. Cen nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandman Re: agentury we wroclawiu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.07.01, 20:34 chyba mnie nie zrozumiales, chodzi mi o agentury gdzie sie mozna odprezyc :), a na druckiego moge co najwyzej dostac w morde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: agentury we wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.01, 20:42 Gość portalu: sandman napisał(a): > chyba mnie nie zrozumiales, chodzi mi o > agentury gdzie sie mozna odprezyc :), > a na druckiego moge co najwyzej dostac w morde. Tobie pomyliły się słowa. Ty szukasz burdelu. skoro tak lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: agentury we wroclawiu IP: *.eu.org 22.07.01, 20:50 Nie szukaj agentury. Ona sama Cię znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJaccek Re: agentury we wroclawiu IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 22.07.01, 20:52 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Nie szukaj agentury. Ona sama Cię znajdzie. Bardzo trafne!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandman Re: agentury we wroclawiu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.07.01, 21:23 ludzie! jacys dziwni dzis jestescie, nawet nie mozna sie dowiedziec o jakies agencje tow., co wy mi tutaj wyjezdzacie z jakims uopem, nie wiecie ze "agentura" to potoczna nazwa burdelu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: agentury we wroclawiu IP: *.eu.org 22.07.01, 21:24 Czy mama o tym wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandman Re: agentury we wroclawiu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.07.01, 21:29 hrabia przestan, chyba moje pytanie nie jest dziwne, wlasnie przeprowadzilem sie do wroclawia i brakuje mi towarzystwa, wiec jesli znacie jakies namiary na chetne panie to czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: agentury we wroclawiu IP: *.eu.org 22.07.01, 21:34 Tak więc, pozostają biura matrymonialne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandman Re: agentury we wroclawiu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.07.01, 21:37 gdy bede chcial znalezc laske na stale to pojde na dyskoteke, a ja potrzebuje laski bezinteresownej, ludzie powiedzcie cos, slyszalem ze jest gdzies kolo astry, w jakims bloku, ja mieszkam na szczepinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FK Re: agentury we wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.01, 22:09 Gość portalu: sandman napisał(a): > gdy bede chcial znalezc laske na stale to pojde na dyskoteke, > a ja potrzebuje laski bezinteresownej, ludzie powiedzcie cos, > slyszalem ze jest gdzies kolo astry, w jakims bloku, ja mieszkam > na szczepinie. To zaszczep sobie jakąś laskę i niech ci ładnie wyrośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maszo Re: agentury we wroclawiu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 22:08 Gość portalu: sandman napisał(a): > ludzie! jacys dziwni dzis jestescie, nawet nie mozna > sie dowiedziec o jakies agencje tow., co wy mi tutaj wyjezdzacie z jakims > uopem, nie wiecie ze "agentura" to potoczna nazwa burdelu!! > czy podanie adresu to będzie już stręczycielstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandman Re: agentury we wroclawiu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.07.01, 22:13 hahhaha, moze i tak, ale kto w polsce nie ma czegos na sumieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJaccek Re: agentury we wroclawiu IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 22.07.01, 22:15 Kup Gazete Wyborcza i sprawdz pod "A". Albo wsiadz do taxi i popros o kurs do "a". PS.Wez ze soba troche kasy!!!!Zdrowia Zycze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandman Re: agentury we wroclawiu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.07.01, 00:28 a co to jest to "a"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: agentury we wroclawiu IP: *.pl 23.07.01, 00:32 nie zadawaj podchwytliwych pytań ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wroc Re: agentury we wroclawiu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 22:55 Na Wittiga 6 w czasie dyskoteki są panny co ciągną druta bez gumy za 15 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: agentury we wroclawiu IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 15:42 Nie szalejcie z tymi agenturami i adresami. ORMO czuwa. Chłopak powinien założyć sobie agenturę. Problem, by nie Mosadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJaccek Re: agentury we wroclawiu IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 30.07.01, 18:22 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Nie szalejcie z tymi agenturami i adresami. ORMO czuwa. > Chłopak powinien założyć sobie agenturę. Problem, by nie Mosadu. Nie ma PROBLEMU !Mossad jest wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś