Dodaj do ulubionych

FORUM, CZYLI NIENAWIŚĆ

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.04, 22:12
Aż chce się żyć dalej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ktoś Re: FORUM, CZYLI NIENAWIŚĆ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.04, 22:13
      Złapcie go i prztłumaczcie mu batogami co oznacza Polska dziś. Komuch nie
      będzie ludzi buntować. Powiesić na pierwszej, lepszej latarni z brzegu
    • Gość: Wielki_Czarownik Re: FORUM, CZYLI NIENAWIŚĆ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.04, 22:15
      --------------------------------------------------------------------------------
      Ditran za wieprza to możesz mieć problemy. Tu mówimy o konkretnym człowieku
      znanym z imienia i nazwiska a nie forumowego
      pseudonimu. Publiczne nazywanie go wieprzem podpada pod paragrafy i możesz mieć
      z tego problemu kłopoty.
      Bezkarnie nazwać wieprzem możesz mnie - bo występuję tu jako Wielki Czarownik
      więc nie jestem jakąś konkretną osobą. Ale nazywanie
      wieprzem kogoś kto występuje pod własnym nazwiskiem to już złamanie prawa.
    • Gość: tom Re: FORUM, CZYLI NIENAWIŚĆ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.04, 22:17
      juz Ci raz pisałem, żebyś nie liczył na rzeczową odpowieć od niego. Jeśli nie
      ma nic do powiedzenia to zaczyna się stara śpiewka typu "Balcerowicz musi
      odejść".
    • prawdziwy_jelen Pieprzenie wieprza:) 23.12.04, 22:18
      Nie pieprz Pietrze wieprza pieprzem, wtedy mięso będzie lepsze;)
    • Gość: Miłosnicy Mądrości Re: FORUM, CZYLI NIENAWIŚĆ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.04, 22:18

Zgadzamy się w pełni z definicją zaproponowaną w innym wątku
      przez Wielkiego Czarownika.
      Orzekamy, że Ditran jest Niereformowalnym Idiotą Forumowym
    • Gość: alejaja Re: FORUM, CZYLI NIENAWIŚĆ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.04, 22:21
      No chłopie, chyba własny szef cię zdemaskował
    • Gość: mk Olejcie idiotę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 22:25
    • Gość: Ditran CHOCIAŻ JEDEN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.04, 22:27
      Autor: Gość: selki IP: *.18.akron.wroc.pl
      Data: 23.12.2004 22:22 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      Ditran prowokuje.Nie wierze w te jego deklarowane sympatie polityczne.On ma
      serce
      Pogodnych swiat Ditran

• Gość: Pomysl Re: CHOCIAŻ JEDEN IP: 193.129.161.* 23.12.04, 23:28
        Dobrze sie przyjzyj. Nie tylko jeden. Pod postem - selki - znajdziesz i moje
        zyczenia. Mowilem czytaj moje posty. Bo sie rozbiega nasza dyskusja, a jest
        ciekawa. Kiedys powiem ci dokladnie dlaczego, az tak ciekawa.
    • Gość: Ditran Dzieki Pomysl - trzeba naprawiać kraj IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.04, 22:44
      Ja powoli tez, ale jesli masz racje to robi naprawde dobra robote - ODSTRASZA
      LUDZI OD POPULISTOW
      • Gość: Pomysl Re: Dzieki Pomysl - trzeba naprawiać kraj IP: 193.129.161.* 23.12.04, 23:22
        Naprawde trzeba. Nie mozna go oddac na nastepne lata komus, kto obiecuje co
        niemozliwe. My juz nie mamy czasu na eksperymenty. Musimy sie rozwijac, co
        zostawimy naszym dzieciom? Przeciez nie mozemy je skazac na niewolnictow, czy
        gospodarcze, czy realne.
    • Gość: Pomysl Re: FORUM, CZYLI NIENAWIŚĆ IP: 193.129.161.* 23.12.04, 22:49
      Odpowiadaj na posty, a nie buduj mitu, ze niewinnego atakuja. Czekam na
      odpowiedzi w kilku watkach. Chyba zauwazyles, ze kiedy nie piszesz o odcinaniu
      jaj, poderznietych gardlach, obijaniu ryja itd. Mozna normalnie porozmawiac.
      • Gość: Ditran Zgadzam się, ale wiesz nerwy puszczają IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.04, 23:05
        Sam nie wiem dlaczego. Myślę, że trochę jestem uzależniony od internetu.
        Zamiast pracować - piszę też dużo bzdur i jestem radykalny. Myślę, że Pan Bóg
        mi wybaczy.
        • Gość: Pomysl Re: Zgadzam się, ale wiesz nerwy puszczają IP: 193.129.161.* 23.12.04, 23:18
          Ludzie musza ze soba rozmawiac. Na tym polega rozwoj mysli ludzkiej. Wdzisz
          twoje postrzeganie sprawy ma tez dobry element, poniewaz sygnalizuje ludziom,
          ze nie mozna przeginac paly. Widzisz w rozmowach z pracodawcami, tymi zwyklymi
          Janami Kowalskimi :))) mozna wyczytac wiele oburzenie na to co sie dzis dzieje.
          Przeciez gdybys to ty umoczyl wszystkie oszczednosci w firme i zamiast sie
          rozwiajac, dowalali by ci coraz to nowe podatki, obciazali swiadczeniami dla
          pracownikow i twoj zysk, przeciez dla niego pracuja pracodawcy i pracownicy,
          bylby uszczuplany to tez byc sie wkurzyl. To ta cala poroniona polityka robi z
          ludzi zwierzeta. srowadzili oni spoleczenstwo, na jego wlasne zyczenie, do
          roli niewolnikow. To rozgoryczenie towarzyszy tez pracodawcom. Ja tez marnuje
          swoje zdolnosci, pracujac jako zwykly robotnik. Twoj gniew nie jest bez
          przyczyny, ale powinien byc kierowany w odpowiednim kieruku. To wladza i to nie
          tylko ostatnia, ale ta od 15, a nawet 60 lat ma gleboko nas w dupie. Pogardza
          nami robiac prywatne biznesy, a nam rzucajac ochlapy. Tu gdzie zyje
          wyemigrowalo juz poonad milion zdolnych do pracy Polakow. Przeciez to eksodus.
          Eliminacja narodu. Dlatego tak ostro zareagowalem na twoje posty, bo wasza
          rewolucja odetnie nam mozliwosc poworotu do kraju. Wiesz jak ludziom tutaj
          ciezko sie zyje. Emigracja to upodlenie (czasami nawet nie umiesz otworzyc
          mordy), glod, bieda, zezwierzecenie. Na nikogo nie mozna liczyc. Ale ludzie
          daja rade i widza, ze jakos w kraju gdzie jest duzo miejsc pracy mozna zyc i
          wybierac. Na poczatku jest zle, ale potem coraz lepiej. I ja tego zycze Polsce
          i wszystkim Polakom, bo ja chce wdychac polskie powietrze i zyc, placic podatki
          w Polsce. Rozumiesz.
    • Gość: ocean Re: FORUM, CZYLI NIENAWIŚĆ IP: *.media4.pl 23.12.04, 23:31
      nie wiem, ja jestem zalany bo swieta ida i rodzinka zjezdza, moze dlatego, a
      moze nie,ale musze wam powiedziec ze nic z tej calej ditranomani nie kapuje,
      dajcie facetowi spokój bo to sie staje jakies monotematyczne, lepiej byscie
      jakies watki wymyslali bo nuda wieje na forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka