Gość: Ditran IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.04, 22:12 Aż chce się żyć dalej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ktoś Re: FORUM, CZYLI NIENAWIŚĆ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.04, 22:13 Złapcie go i prztłumaczcie mu batogami co oznacza Polska dziś. Komuch nie będzie ludzi buntować. Powiesić na pierwszej, lepszej latarni z brzegu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki_Czarownik Re: FORUM, CZYLI NIENAWIŚĆ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.04, 22:15 -------------------------------------------------------------------------------- Ditran za wieprza to możesz mieć problemy. Tu mówimy o konkretnym człowieku znanym z imienia i nazwiska a nie forumowego pseudonimu. Publiczne nazywanie go wieprzem podpada pod paragrafy i możesz mieć z tego problemu kłopoty. Bezkarnie nazwać wieprzem możesz mnie - bo występuję tu jako Wielki Czarownik więc nie jestem jakąś konkretną osobą. Ale nazywanie wieprzem kogoś kto występuje pod własnym nazwiskiem to już złamanie prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: FORUM, CZYLI NIENAWIŚĆ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.04, 22:17 juz Ci raz pisałem, żebyś nie liczył na rzeczową odpowieć od niego. Jeśli nie ma nic do powiedzenia to zaczyna się stara śpiewka typu "Balcerowicz musi odejść". Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_jelen Pieprzenie wieprza:) 23.12.04, 22:18 Nie pieprz Pietrze wieprza pieprzem, wtedy mięso będzie lepsze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłosnicy Mądrości Re: FORUM, CZYLI NIENAWIŚĆ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.04, 22:18 Zgadzamy się w pełni z definicją zaproponowaną w innym wątku przez Wielkiego Czarownika. Orzekamy, że Ditran jest Niereformowalnym Idiotą Forumowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alejaja Re: FORUM, CZYLI NIENAWIŚĆ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.04, 22:21 No chłopie, chyba własny szef cię zdemaskował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran CHOCIAŻ JEDEN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.04, 22:27 Autor: Gość: selki IP: *.18.akron.wroc.pl Data: 23.12.2004 22:22 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Ditran prowokuje.Nie wierze w te jego deklarowane sympatie polityczne.On ma serce Pogodnych swiat Ditran Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomysl Re: CHOCIAŻ JEDEN IP: 193.129.161.* 23.12.04, 23:28 Dobrze sie przyjzyj. Nie tylko jeden. Pod postem - selki - znajdziesz i moje zyczenia. Mowilem czytaj moje posty. Bo sie rozbiega nasza dyskusja, a jest ciekawa. Kiedys powiem ci dokladnie dlaczego, az tak ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran Dzieki Pomysl - trzeba naprawiać kraj IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.04, 22:44 Ja powoli tez, ale jesli masz racje to robi naprawde dobra robote - ODSTRASZA LUDZI OD POPULISTOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomysl Re: Dzieki Pomysl - trzeba naprawiać kraj IP: 193.129.161.* 23.12.04, 23:22 Naprawde trzeba. Nie mozna go oddac na nastepne lata komus, kto obiecuje co niemozliwe. My juz nie mamy czasu na eksperymenty. Musimy sie rozwijac, co zostawimy naszym dzieciom? Przeciez nie mozemy je skazac na niewolnictow, czy gospodarcze, czy realne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomysl Re: FORUM, CZYLI NIENAWIŚĆ IP: 193.129.161.* 23.12.04, 22:49 Odpowiadaj na posty, a nie buduj mitu, ze niewinnego atakuja. Czekam na odpowiedzi w kilku watkach. Chyba zauwazyles, ze kiedy nie piszesz o odcinaniu jaj, poderznietych gardlach, obijaniu ryja itd. Mozna normalnie porozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran Zgadzam się, ale wiesz nerwy puszczają IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.04, 23:05 Sam nie wiem dlaczego. Myślę, że trochę jestem uzależniony od internetu. Zamiast pracować - piszę też dużo bzdur i jestem radykalny. Myślę, że Pan Bóg mi wybaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomysl Re: Zgadzam się, ale wiesz nerwy puszczają IP: 193.129.161.* 23.12.04, 23:18 Ludzie musza ze soba rozmawiac. Na tym polega rozwoj mysli ludzkiej. Wdzisz twoje postrzeganie sprawy ma tez dobry element, poniewaz sygnalizuje ludziom, ze nie mozna przeginac paly. Widzisz w rozmowach z pracodawcami, tymi zwyklymi Janami Kowalskimi :))) mozna wyczytac wiele oburzenie na to co sie dzis dzieje. Przeciez gdybys to ty umoczyl wszystkie oszczednosci w firme i zamiast sie rozwiajac, dowalali by ci coraz to nowe podatki, obciazali swiadczeniami dla pracownikow i twoj zysk, przeciez dla niego pracuja pracodawcy i pracownicy, bylby uszczuplany to tez byc sie wkurzyl. To ta cala poroniona polityka robi z ludzi zwierzeta. srowadzili oni spoleczenstwo, na jego wlasne zyczenie, do roli niewolnikow. To rozgoryczenie towarzyszy tez pracodawcom. Ja tez marnuje swoje zdolnosci, pracujac jako zwykly robotnik. Twoj gniew nie jest bez przyczyny, ale powinien byc kierowany w odpowiednim kieruku. To wladza i to nie tylko ostatnia, ale ta od 15, a nawet 60 lat ma gleboko nas w dupie. Pogardza nami robiac prywatne biznesy, a nam rzucajac ochlapy. Tu gdzie zyje wyemigrowalo juz poonad milion zdolnych do pracy Polakow. Przeciez to eksodus. Eliminacja narodu. Dlatego tak ostro zareagowalem na twoje posty, bo wasza rewolucja odetnie nam mozliwosc poworotu do kraju. Wiesz jak ludziom tutaj ciezko sie zyje. Emigracja to upodlenie (czasami nawet nie umiesz otworzyc mordy), glod, bieda, zezwierzecenie. Na nikogo nie mozna liczyc. Ale ludzie daja rade i widza, ze jakos w kraju gdzie jest duzo miejsc pracy mozna zyc i wybierac. Na poczatku jest zle, ale potem coraz lepiej. I ja tego zycze Polsce i wszystkim Polakom, bo ja chce wdychac polskie powietrze i zyc, placic podatki w Polsce. Rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ocean Re: FORUM, CZYLI NIENAWIŚĆ IP: *.media4.pl 23.12.04, 23:31 nie wiem, ja jestem zalany bo swieta ida i rodzinka zjezdza, moze dlatego, a moze nie,ale musze wam powiedziec ze nic z tej calej ditranomani nie kapuje, dajcie facetowi spokój bo to sie staje jakies monotematyczne, lepiej byscie jakies watki wymyslali bo nuda wieje na forum Odpowiedz Link Zgłoś