Gość: Maciek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:04 NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Filharmonia Wrocławska: Lidia Geringer d'Oede IP: *.umwd.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.05, 08:01 Dzieki Bogu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joter Re: Filharmonia Wrocławska: Lidia Geringer d'Oede IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.05, 10:03 Tak nachalnej osoby na intratne stanowisko trudno byłoby drugiej znaleźć w ciągu ostatnich paru lat. A Sskoro już znalazła dobrą kasę w EP, to po co się przejmować jakimiś tam obowiązkami dyrektorskimi w jakiejś tam Filharmonii za głupie kilka tysięcy zeteł??! A Miasto Ją promowało i wspierało, chociaż z daleka czuć było czerwoną podszewkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala1958 Re: Filharmonia Wrocławska: Lidia Geringer d'Oede IP: 81.219.236.* 06.01.05, 11:09 Mam juz dość pani Lidzii, jej chybionych pomysłów, nonszalancji, by nie powiedzieć arogancji. Obnoszenia się tytułem do którego nie ma prawa i zwykłego cwaniactwa tej pani. Wrocław i jego instytucje tylko zyskają na jej odejściu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacław Re: Filharmonia Wrocławska: Lidia Geringer d'Oede IP: *.do.pl / *.generacja.pl 06.01.05, 12:26 Nareszcie odejdzie ten czerwony pająk! Powinna zostać odsunięta ze stanowiska zaraz po dostaniu się do EP, anie ciągnąć kasę z trzech stanowisk ( E-deputowana, dyr. filcharmonii i dyr. festiwalu Wratislawia ...). Nie ma w niej za grosz uczciwości. Po prostu zwykły dorobkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Filharmonia Wrocławska: teraz czarny pająk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 17:50 Czekamy na czarnego pająka Muzyki Poważnej, w TV już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !@ Re: Filharmonia Wrocławska: teraz czarny pająk IP: *.client.comcast.net 06.01.05, 20:27 nie o to chodzi ,synu Odpowiedz Link Zgłoś
kloniarz Re: Filharmonia Wrocławska: teraz czarny pająk 06.01.05, 20:29 Rafis, wiem, że to już bardzo denerwujące, że cały czas udaję cię na forum. Nie wiem, czy mi to kiedykolowiek wybaczysz. Ale chcę, żebyś wiedział jedno: ciężka choroba psychiczna to naprawdę poważna sprawa i jest mi przykro, że z powodu mojej choroby cierpisz ty i inni forumowicze. Wybaczcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: altos Re: Filharmonia Wrocławska: Lidia Geringer d'Oede IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 06.01.05, 21:45 i dziewczyna ministra obrony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer a moze tk jak penderecka .... IP: *.provider.pl 06.01.05, 17:24 ... do warszawy wyslac ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uff, Re: Filharmonia Wrocławska: Lidia Geringer d'Oede IP: *.client.comcast.net 06.01.05, 20:24 nareszcie, to rozdete ego; moze teraz bedzie wiecej miejsca do oddechu. To zawsze zastanawialo dlaczego zwierzchnicy toleruja jej wieczna nieobecnosc w pracy. Szalenie demoralizujace!!! Teraz tez jest na zwolnieniu ,czyli nie ma jej nigdzie. Jak tylko sie szykuja zmiany personalne to zaraz jest w uzyciu zwolnienie lekarskie.:):):) To zelazna regula:) A Lidzia potrzebuje spokojmego czasu na kontakt z prawnikiem:):) Dobrze ze wracamy do normalnosci,! Zwlaszcza Wratislavia festiwal potrzebuje prawdziwego menadzera,szczesliwie ze znajomoscia muzyki(?). Takiego,ktory bylby calkowicie oddany festiwalowi i jego l u d z i o m, a nie rozproszony wyjazdami do Brukseli czy wlasna autoprezentacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes Re: Filharmonia Wrocławska: Lidia Geringer d'Oede IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 10:01 yes,yes,yes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: nie dać się pani Lidio ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 11:09 czego wy chcecie od tej przebojowej atrakcyjnej kobiety?ona ma więcej"jaj"niż wy wszyscy razem,potrafiła sobie dać radę w każdej sytuacji,dlatego ujadacie,wrocławskie,polskie piekiełko,wstyd mi za wrocław, Odpowiedz Link Zgłoś
nagao_kagetora Re: Filharmonia Wrocławska: Lidia Geringer d'Oede 07.01.05, 12:19 No, pięknie. Iluż to Wrocław ma melomanów zatroskanych o los "filcharmonii" ;DD. I jak wszyscy dobrze znają LGdO. Generalnie - żenujące widowisko, iście Orwellowski seans nienawiści przy cichym poparciu GW. Barbarella (czy jak mu tam) już wysłałem do kontenera i każdy przyzwoity człowiek powinien zrobić to samo - jakiś poziom w końcu musi być, nawet w polityce, że o kulturze nie wspomnę. A zarzut Pana Marszałka, że menedżer międzynarodowego festiwalu nie siedzi za swoim biurkiem od gwizdka do gwizdka brzmi - w wieku technologii teleinformatycznych - doprawdy komicznie. To że Pan marszałek nie umie wykorzystywać nowoczesnych technologii w zarządzaniu nie daje mu prawa do glajszlachtowania innych do swojego poziomu. Powinien się raczej uczyć a nie pouczać. Nara i papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re:popis dziwnego stworzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 12:32 słuchaj mnie dziwne stworzenie mężczyzną nie jesteś,tak o kobiecie nie mówi męzczyzna,są na tym świecie stworzenia takie ni pies ni wydra ty się do nich zaliczyć możesz,brawo forum wrocław ! ! !skoro takie wypowiedzi nie są kasowane,brawo redakcja !!! Odpowiedz Link Zgłoś