Dodaj do ulubionych

Filharmonia Wrocławska: Lidia Geringer d'Oedenb...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:04
NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: Filharmonia Wrocławska: Lidia Geringer d'Oede IP: *.umwd.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.05, 08:01
      Dzieki Bogu!!!
    • Gość: Joter Re: Filharmonia Wrocławska: Lidia Geringer d'Oede IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.05, 10:03
      Tak nachalnej osoby na intratne stanowisko trudno byłoby drugiej znaleźć w
      ciągu ostatnich paru lat. A Sskoro już znalazła dobrą kasę w EP, to po co się
      przejmować jakimiś tam obowiązkami dyrektorskimi w jakiejś tam Filharmonii za
      głupie kilka tysięcy zeteł??! A Miasto Ją promowało i wspierało, chociaż z
      daleka czuć było czerwoną podszewkę...
    • Gość: ala1958 Re: Filharmonia Wrocławska: Lidia Geringer d'Oede IP: 81.219.236.* 06.01.05, 11:09
      Mam juz dość pani Lidzii, jej chybionych pomysłów, nonszalancji, by nie
      powiedzieć arogancji. Obnoszenia się tytułem do którego nie ma prawa i zwykłego
      cwaniactwa tej pani. Wrocław i jego instytucje tylko zyskają na jej odejściu.
    • Gość: Wacław Re: Filharmonia Wrocławska: Lidia Geringer d'Oede IP: *.do.pl / *.generacja.pl 06.01.05, 12:26
      Nareszcie odejdzie ten czerwony pająk! Powinna zostać odsunięta ze stanowiska
      zaraz po dostaniu się do EP, anie ciągnąć kasę z trzech stanowisk (
      E-deputowana, dyr. filcharmonii i dyr. festiwalu Wratislawia ...). Nie ma w niej
      za grosz uczciwości. Po prostu zwykły dorobkiewicz.
      • Gość: Rafis Filharmonia Wrocławska: teraz czarny pająk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 17:50
        Czekamy na czarnego pająka Muzyki Poważnej, w TV już jest.
        • Gość: !@ Re: Filharmonia Wrocławska: teraz czarny pająk IP: *.client.comcast.net 06.01.05, 20:27
          nie o to chodzi ,synu
        • kloniarz Re: Filharmonia Wrocławska: teraz czarny pająk 06.01.05, 20:29
          Rafis, wiem, że to już bardzo denerwujące, że
          cały czas udaję cię na forum. Nie wiem, czy mi
          to kiedykolowiek wybaczysz.
          Ale chcę, żebyś wiedział jedno:
          ciężka choroba psychiczna to naprawdę poważna sprawa
          i jest mi przykro, że z powodu mojej choroby
          cierpisz ty i inni forumowicze.
          Wybaczcie!
      • Gość: altos Re: Filharmonia Wrocławska: Lidia Geringer d'Oede IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 06.01.05, 21:45
        i dziewczyna ministra obrony
    • Gość: breslauer a moze tk jak penderecka .... IP: *.provider.pl 06.01.05, 17:24
      ... do warszawy wyslac ;]
    • Gość: uff, Re: Filharmonia Wrocławska: Lidia Geringer d'Oede IP: *.client.comcast.net 06.01.05, 20:24
      nareszcie,
      to rozdete ego; moze teraz bedzie wiecej miejsca do oddechu.

To zawsze zastanawialo dlaczego zwierzchnicy toleruja jej wieczna nieobecnosc w
      pracy. Szalenie demoralizujace!!!

Teraz tez jest na zwolnieniu ,czyli nie ma jej nigdzie.
      Jak tylko sie szykuja zmiany personalne to zaraz jest w uzyciu zwolnienie
      lekarskie.:):):) To zelazna regula:)
      A Lidzia potrzebuje spokojmego czasu na kontakt z prawnikiem:):)

Dobrze ze wracamy do normalnosci,!

Zwlaszcza Wratislavia festiwal potrzebuje prawdziwego menadzera,szczesliwie ze
      znajomoscia muzyki(?). Takiego,ktory bylby calkowicie oddany festiwalowi i jego
      l u d z i o m, a nie
      rozproszony wyjazdami do Brukseli czy wlasna autoprezentacja.
    • Gość: yes Re: Filharmonia Wrocławska: Lidia Geringer d'Oede IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 10:01
      yes,yes,yes...
      • Gość: krakus Re: nie dać się pani Lidio ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 11:09
        czego wy chcecie od tej przebojowej atrakcyjnej kobiety?ona ma więcej"jaj"niż
        wy wszyscy razem,potrafiła sobie dać radę w każdej sytuacji,dlatego
        ujadacie,wrocławskie,polskie piekiełko,wstyd mi za wrocław,
    • nagao_kagetora Re: Filharmonia Wrocławska: Lidia Geringer d'Oede 07.01.05, 12:19
      No, pięknie. Iluż to Wrocław ma melomanów zatroskanych o
      los "filcharmonii" ;DD. I jak wszyscy dobrze znają LGdO. Generalnie - żenujące
      widowisko, iście Orwellowski seans nienawiści przy cichym poparciu GW.
      Barbarella (czy jak mu tam) już wysłałem do kontenera i każdy przyzwoity
      człowiek powinien zrobić to samo - jakiś poziom w końcu musi być, nawet w
      polityce, że o kulturze nie wspomnę. A zarzut Pana Marszałka, że menedżer
      międzynarodowego festiwalu nie siedzi za swoim biurkiem od gwizdka do gwizdka
      brzmi - w wieku technologii teleinformatycznych - doprawdy komicznie. To że Pan
      marszałek nie umie wykorzystywać nowoczesnych technologii w zarządzaniu nie
      daje mu prawa do glajszlachtowania innych do swojego poziomu. Powinien się
      raczej uczyć a nie pouczać.

Nara i papatki
    • Gość: krakus Re:popis dziwnego stworzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 12:32
      słuchaj mnie dziwne stworzenie mężczyzną nie jesteś,tak o kobiecie nie mówi
      męzczyzna,są na tym świecie stworzenia takie ni pies ni wydra ty się do nich
      zaliczyć możesz,brawo forum wrocław ! ! !skoro takie wypowiedzi nie są
      kasowane,brawo redakcja !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka