Dodaj do ulubionych

Pacholak żużlowcem w Atlasu

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.05, 20:00
Andrzej Rusko, kiedy ten koleżka przestanie wreszcie sam siebie okłamywać.
Buczek to talenciak, nawet większy niż bardzo dobry ligowiec Adrian
Miedziński, a na pewno z większymi papierami niż gater Miśkowiak. Tak skąpego
faceta jak Rusko nigdy nie widziałem, niech lepiej wymieni nagłośnienie na
Olimpijskim, bo jak byłem z kolegami ze Stanów na GP we Wrocku, to śmiali
się, bo w US lepsze nagłośnienie jest na ludowych festynach. Pacholak nie
jest zły, ale kudy mu do klasy choćby średniego juniora. Żal mi Jarka
Hampela, że podpisał dwuletni kontrakt i Bosman go uziemnił. Oj Rusko, Rusko,
ciężko będzie Ci stanąć przed bramą niebios, prędzej piekło Cię pochłonie za
twoje nędzne gierki, ty nawiedzony oszuście...
Obserwuj wątek
    • Gość: momo Re: Pacholak żużlowcem w Atlasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:49
      Juras, stary, widzę że masz potworne problemy, to można leczyć, tylko trzeba
      pójść do specjalisty i chcieć sie leczyć! Powodzenia, biedaku!
    • Gość: Mr Q Re: Pacholak żużlowcem w Atlasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 23:09
      Juras wez Ty sie od WTS i Pana Andrzeja Ruski odpier...
      • Gość: Machiner Re: Pacholak żużlowcem w Atlasu IP: *.visp.energis.pl 10.01.05, 23:18
        Bardzo słusznie MrQ - chociaż posunięcie z zatrudnieniem Pacholaka wydaje mi
        się trochę dziwne.Może jednak młody Gomólski ze Startu byłby lepszy?
    • Gość: cyndrix Re: Pacholak żużlowcem w Atlasu IP: *.238.127.71.adsl.inetia.pl 10.01.05, 23:13
      a to się uśmiałem . buczek lepszy od miedziaka, tak srebrny kask , brązowy kask
      i 7 miejsce w imśj zajął buczek .Zapomniałem.Lubię jak znawcy speedwaya
      (obiektywni)wyrażają swoję opinię na forum. do zobaczenia na stadionach
    • Gość: jojo Re: Pacholak żużlowcem w Atlasu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.05, 23:25
      Pacholak jest najlepszy!!!!!
      • Gość: iLOVEpizza pizzaMan IP: 80.55.194.* 11.01.05, 10:07
        Nowy dostawca pizzy w Atlasie???juz byl taki jeden i tez byl najlepszy:]
    • gregdrummer Re: Pacholak żużlowcem w Atlasu 11.01.05, 13:21
      Juras Stolarczyk nie kompromituj się!!! Dawno takich bredni nie widziałem... I
      jeszcze swoje chore wizje typu "Buczek ponad wszystkimi" możesz sobie głosić
      (choć wiedzę masz wątpliwą), ale nie obrażaj innych. I o Jarka Hampela też się
      nie martw! Gwarantuje Ci, że nie ma we Wrocławiu większych zmartwień niż to, że
      tacy idioci jak ty po świecie chodzą.
      • Gość: momo Re: Pacholak żużlowcem w Atlasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 17:35
        A Cieślak jest cały czas w kontakcie z Hlibem, gdyż ten ociąga się ze złożeniem
        podpisu pod kontraktem z Gorzowem... ciekawe dlaczego? :)
    • cancro Re: Pacholak żużlowcem w Atlasu 11.01.05, 18:36
      Niepotrzebnie sie martwisz o Hampela i resztę zawodników. Zważ, ze wielu bardzo
      chętnie chciałoby jeździć w naszym klubie (vide Drabik). Wobec tego może nie
      jest w nim tak tragicznie jak piszesz, pomyśl chwilę.
      Co do Buczkowskiego powiem tyle, że tego "asiora" widziałem tylko raz na
      memoriale Nieścieruka i jeśli chcesz uchodzić za eksperta to pewnie wiesz, że
      wyszedł mu zaledwie jeden bieg, zaś w pozostałych "objeżdżał ogony"!
      Wydaje mi się, że w obecnej chwili juniorami mogącymi występować w e-lidze są
      jedynie Kołodziej, M. Rempała, Miedziński, Kasprzak i Hlib. Może czas
      zrezygnować z tego przepisu. E-liga to nie miejsce na uczeniesię żużla. Jeśli ta
      dyscyplina ma się ostać powinna gwarantować widowisko na najwyższym poziomie.
      Niewielu juniorów jest w stanie sprostać temu wymogowi.
      Co zatem ze szkoleniem młodzieży? Przepis o konieczności występowania juniorow
      winien byc utrzymany w pozostałych klasach rozgrywek. Winien także zostać
      utrzymany przepis o konieczności wyszkolenia wymaganej liczby juniorów pod
      groźbą zakazu dokonywania transferów. Należy zwiększyć liczbę zawodów dla
      juniorów, mocniej rozbudowując zawody juniorskie (może liga juniorow?).
      Co do osobistych wycieczek w stosunku do prezesa Ruski to powtarzam po raz nie
      wiadomo który: jeśli coś wiesz, to obywatelskim obowiązkiem jest zlozenie
      doniesienia do prokuratury, jeśli nie, to dorośnij i nie rzucaj bezmyślnych
      wyzwisk. Pozdrawiam.
    • Gość: Junior Jack Re: Pacholak żużlowcem w Atlasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:09
      Po co wogóle zawracać sobie głowę tym gościem, który współczuje Hampelowi, a
      Buczkowskiego stawia nad Miedzińskim - zazdrość go zżera (nagłośnienia nie
      wymieni Rusko, bo stadion to nie własność klubu smutny człowieczku, więc i w
      tej sprawie zamilcz). Dobrze się stało, ze jest ten Pacholak, od Płuski będzie
      napewno lepszy i z Jamrożym w duecie mogą niejednego Kołodzieja zaskoczyć;),
      pozdrawiam kibicó WTS-u. W tym roku może w końcu DMP nasze :)
    • Gość: i co jeszcze?? Re: Pacholak żużlowcem w Atlasu IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.01.05, 01:00
      NIE KUMAM TAKICH LUDZI!! hampel we wroclawiu chyba zostal z wlasnej woli wiec
      nie jest mu u nas tak zle!! a co do tego ze buczkowski ma papiery na lepszego
      zuzlowca do miskowiaka to bym na twoim miejscu zastanowil sie jeszcze raz i
      zobaczyl go w akcji!! wydaje mi sie ze atlas dobrze robi zbierajac mlodych u
      ktorych sa przeblyski talentu bo za rok albo dwa moze sie okazac ze sa to
      naprawde zawodnicy sporego formatu!! a sprowadzenie ich nie kosztuje prawie
      wcale!!
      pozd
    • Gość: spartan Re: Pacholak żużlowcem w Atlasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 08:03
      dlugo myslalem nad twoim wywodem i terz doszedlem do wniosku ze jestes pusty
      czlowieku szkoda twoich najblizszych ja bym sie wstdzil i wstydze za cibie
      uzywasz miesni a nie glowy czlowieku i to nie tych miesni co trzeba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka