Gość: malgosia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.02, 15:09 CZy ktoś mógłby mi polecić dobrego fryzjera we Wrocławiu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maga Re: fryzjer IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 21:13 jeden lubi ogorki, a drugi ogrodnika corki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: fryzjer IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 21:28 pani MARIOLA WĘGLIŃSKA z saloonu przy ul Piastowskiej (jakieś 200 metrów z Skodą w kierunku do ul.Sienkiewicza - po tej samej stronie co Skoda. Ja jestem zadowolony i polecam innym. Pozdrawiam XYZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bollo Re: fryzjer IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 21:39 Gość portalu: xyz napisał(a): > pani MARIOLA WĘGLIŃSKA z saloonu przy ul Piastowskiej (jakieś 200 metrów z > Skodą w kierunku do ul.Sienkiewicza - po tej samej stronie co Skoda. > Ja jestem zadowolony i polecam innym. > > Pozdrawiam > A ja pania Franie z zakladu pana Jozka. Moze zostawmy to forum to nie miejsce na reklame. Takie posty nalezy ignorowac > XYZ Odpowiedz Link Zgłoś
mc_imic Re: fryzjer 22.05.02, 22:17 Polecam swoje usługi! Wprawdzie ofertę mam ubogą (0-12mm), ale za to robię to fachowo :) Kombos i Byczy Bóbr mogą to poświadczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Jesli o czesanie chodzi IP: *.dtvk.tpnet.pl 23.05.02, 16:33 to polecam wiatr. Akurat chyba z zachodu jakies niże idą (z wichurami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatiana Re: fryzjer IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.02, 16:03 Mam świetną fryzjerkę, zafarbuje, wypasemkuje Cię zetnie i wymodeluje w Twoim domu! I zapłacisz może z 70,oo zł! Odpowiedz Link Zgłoś
dariawerna Re: fryzjer 13.07.18, 13:54 Najlepszy z najlepszych salon Paszyński Studio mieszczący się przy ulicy Warmińska 20 we Wrocławiu.Top Styliści Grzegorz i Dominika to mistrzowie fryzjerstwa,pracują na najlepszych kosmetykach takich jak Loreal i Kerastase! Tylko tam zajmą się profesjonalnie stylizacją twej fryzury .Podrzucam stronę internetową paszynskistudio.pl bo można zapisać się online. paszynskistudio.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś