Dodaj do ulubionych

ZKŻ Polmos - WTŻ Atlas 47:43

IP: 217.11.129.* 30.07.01, 09:57
Nie martwicie się, i tak jesteście mocni, a my tych punktów bardzo potrzebujemy.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: cegla Re: ZKŻ Polmos - WTŻ Atlas 47:43 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 10:00
      jakie WTŻ Atlas????????? Chyba WTS Atlas. A powinno byc Wts Sparta Wroclaw
      • Gość: Jorn Re: ZKŻ Polmos - WTŻ Atlas 47:43 IP: 217.11.129.* 30.07.01, 10:12
        Gość portalu: cegla napisał(a):

> jakie WTŻ Atlas????????? Chyba WTS Atlas. A powinno byc Wts Sparta Wroclaw

Przepraszam za pomyłkę:)

• Gość: ANATHEMA Re: ZKŻ Polmos - WTŻ Atlas 47:43 IP: *.fbp.fh-weingarten.de 30.07.01, 10:31
          czemu potrzebujemy?czyzby nie bylo play-offow?czy
          jestem zle poinformowany?
          • Gość: Jorn Re: ZKŻ Polmos - WTŻ Atlas 47:43 IP: 217.11.129.* 30.07.01, 15:09
            Są play-offy, ale dobrze byłoby oddalić się ze strefy spadkowej.
            • Gość: Vaterlan Re: ZKŻ Polmos - WTŻ Atlas 47:43 IP: *.kvz.tudelft.nl 30.07.01, 23:26
              Wyprowadzcie mnie z bledu, ale play-offow nie ma. Jest jedynie runda zasadnicza
              i nastepnie runda dodatkowa (czy jak jej tam). W play-ofach nie liczy sie
              uzyskany wynik w rundzie zasadniczej. Wszyscy startuja z czystym kontem.
              Tymczasem w naszej lidze te punkty sie licza. Dlatego tak wazne byly one tak
              wazne.
    • Gość: mechu Re: ZKŻ Polmos - WTŻ Atlas 47:43 IP: 213.77.43.* 30.07.01, 15:40
      Nie wiem jak Wy ale będąc wczoraj w Zielonej Górze nie widziałem jeszcze takiej
      spontaniczności po wyganiu meczu ligowego przez miejscową drużynę. Nasi - Spara
      (Atlas)zawiedli i wielkie brawa dla modzieży z Zielonej. Będą mieli z nich
      wiele pociechy. Oczywiście brawa dla dziadka Huszczy, jeszcze trochę i
      postawiom mu pomnik w Zielonej Górze. Trochę może zajechał Ułamka ale niestety
      prowadzący dyktuje warunki jazdy ... Poza tym nie widziałem jeszcze meczu
      ligowego po którym publiczność miejscowa podeszła do kibiców przyjezdnych i tak
      podziękowała im za wspóne oglądanie tego moim zdaniam bardzo ciekawego i
      dramatycznego widowiska. Jesetm pod wrażeniem całej publiczności na tym meczu u
      nas niestety tak się nie bawimy na Olimpijskim jest jakby trochę za sztywno,
      ale To tylko moja opinia. I pomyśleć co dziło by się jakby w Zielonej Górze
      odbywało się Grand Prix i wygrał Huszcza czu Kurmański cieszyli by się chyba
      jak po zdobyciu mistrzostwa świata. Pozdrawiam fanów speeway z Zielonej Góry i
      cłaej Polski życząc Wam utrzyma się w lidze a nam oczywiście mistrza Polski...
      Kto wie może się spełni!
      • Gość: ANATHEMA Re: ZKŻ Polmos - WTŻ Atlas 47:43 IP: *.fbp.fh-weingarten.de 30.07.01, 22:37
        czemu mnie tam nie bylo???????????!!
    • Gość: ozzon Re: ZKŻ Polmos - WTŻ Atlas 47:43 IP: 158.75.8.* 03.08.01, 15:04
      Czesc

Jesli chcecie porozmawiac o zuzlu wpadnijcie pod adres

www.speedforum.prv.pl
      Znajdziecie tam grubo ponad 100 watkow dotyczacych speedway''a i ok 1800 postow!
      • Gość: Roberto Re: ZKŻ Polmos - WTŻ Atlas 47:43 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 15:32
        Nie miałem możliwości śledzić losów tego pojedynku (byłem wtedy za granicą),
        ale z opowieści znajomego, który był w Z.Górze, wynika, ze to nie
        był "ustawiony mecz" by pomóc utzrymać się Z, GFórze, ale po prostu totalny
        blamaz naszych "gwiazdorów" z WTS-u.
        • Gość: Roberto Re: ZKŻ Polmos - WTŻ Atlas 47:43 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 15:34
          Gość portalu: Roberto napisał(a):

> Nie miałem możliwości śledzić losów tego pojedynku (byłem wtedy za granicą),
          > ale z opowieści znajomego, który był w Z.Górze, wynika, ze to nie
          > był "ustawiony mecz" by pomóc utzrymać się Z, GFórze, ale po prostu totalny
          > blamaz naszych "gwiazdorów" z WTS-u.

... i dlatego też ja - wierny (w miarę wolnego czasu) kibic WTS-u zamiast teraz
          przygotowywać się do wyjazdu na ST Olimpijski na dzisiejszy mecz z Częstochowa,
          siedzę teraz w domu i piszę międzyinnymi ten post...
          Jak się dziś "gwiazdorzy" zrechabilitują, to odzysają mój szacunek.
          • Gość: Roberto Re: ZKŻ Polmos - WTŻ Atlas 47:43 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 21:04
            No i niestety nasi "gwiazdorzy" znów się nie popisali , remisując na
            Olimpijskim z częstochowskim Włókniarzem. Róbcie tak dalej Panowie, a MP stanie
            się jedynie marzeniem Richarrdo Blacka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka