aircrew 19.01.05, 10:32 Chcialabym sie spytac gdzie mozna w PL kupic tani i nowy sprzet snowboardowy we Wroclawiu lub okolicach? Prosze o info. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fixmaniek3 Re: Snowboard 02.10.15, 15:03 Tutaj sklep.distrikt.pl/ lub w centrum masz sklep stacjonarny :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
distriktt Re: Snowboard 18.12.15, 13:04 Sklep Distrikt powstał w 2010 roku. Na pomysł wpadliśmy, podczas poszukiwań sprzętu dla siebie i najblższych. Doszliśmy do wniosku, że nie ma we Wrocławiu sklepu, który spełnia nasze oczekiwania. Gdyby nie internet, to bylibyśmy zdani na ludzi, którzy chcą sprzedać nam to, co aktualnie maja na półkach i na ich zapewnienia, że to jest to czego szukamy. distrikt.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Snowboard IP: *.218.146.194.generacja.pl 09.10.15, 19:12 trzeba być szalnym aby kupować taki sprzęt przez inteernet,buty trzeba przymierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
h.okroy Re: Snowboard 19.10.15, 20:57 albo zrobić tak jak ja pomierzyć w sklepie i zamówić z sklepu internetowego np. crazysnow.pl/9-buty-snowboardowe mają sprzęt w dużo lepszych cenach jak w normalnym sklepie, jedna z wielu zalet kupowania w internecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
2pone Re: Snowboard 23.02.16, 22:43 Ja też nie widzę nic złego w zamówieniu sprzętu z internetu. Nikt nie mówił że koniecznie musi zamówić buty, jeśli woli przymierzyć to niech buty kupi w sklepie stacjonarnym ale resztę można spokojnie kupić sobie taniej w sieci :) Ja sam kupowałem dużo sprzętu na www.bikershop.pl/Kategorie/ZIMA i zawsze zostawało w kieszeni niż gdybym szukał po zwykłych sklepach :) Odpowiedz Link Zgłoś