Gość: Baphomet IP: 80.51.194.* 01.02.05, 21:53 BEZNADZIEJNIE. II liga coraz bliżej. Schet - coś Ty narobił z koszykowką we Wrocku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radziwil Re: Deichmann Śląsk - Maroussi Ateny 61:71 IP: *.szpital / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:05 to grali aż tak źle ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzli Re: Deichmann Śląsk - Maroussi Ateny 61:71 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:54 Mahoric mial rację. Ten zespol jest slaby, a Watson nadaje sie tylko do wymiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gohar watson??nie!!!! IP: *.nat.tvk.wroc.pl 02.02.05, 10:27 nie mnie oceniać czy to dobrze dla druzyny ze mahoric odszedl czy nie, po wczorajszym meczu mozna by stwierdzic ze zmiana trenera to katastrofa, ale pojedyncze spotkanie nie moze byc miernikiem. Jedno jest pewne Mahoric mial 100% racji gnojąc watsona!!!jeden przykładl: posadzil go na lawce w najwazniejszej czesci meczu z telekomem i Slaks wygral.Wczoraj Amerykanin mial byc najwieksza gwaizda, a byl najglupiej grajacym koszykarzem na boisku. wlasnie to mi w nim przeszkadza, on nie mysli na boisku!!!dlatego ja nie chce go wiecej ogladac na meczach WKSu bo nie ma w tym zadnej przyjemnosci-tylko stres i irytacj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kufel Popieram. Watson do domu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.05, 11:25 Popieram całkowicie. Byliśmy w grze tylko wtedy, gdy Watsan skakał, ale z radości na ławce gdy gonili inni. Beznadziejne decyzje, beznadziejne rzuty bez asekuracji na zbiórce, przez ręce z 7 metra. Do domu chłopie, kupmy w zamian jakiegos młodego Chorwata z głową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feex Re: Popieram. Watson do domu IP: 81.3.112.* 02.02.05, 11:58 ...a ja bym kupil Olisadebe, bo prosze Karagounis przeszedl z PAO i odrazu sa wyniki,a poza tym Oli bylby w kraju ;-) p.s. i pan prezes moze zostal by wtedy szefem PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Deichmann Śląsk - Maroussi Ateny 61:71 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:46 $chetyna musi odejsc! Dosc niszczenia wroclawskiej koszykowki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzli Re: Deichmann Śląsk - Maroussi Ateny 61:71 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:09 Za $chetyny Grzegorza tytuł uciekł do morza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic pilki noznej Re: Deichmann Śląsk - Maroussi Ateny 61:71 IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.05, 17:36 dobrze ze przegrali.Przestana w Radio Wroclaw stale pierdzielic o tym marginalnym sporcie-koszykowce!Idea Slask Wroclaw,Daichman Slask Wroclaw,Era Basket Liga,Puchar Uleb,Liga Mistrzow...Bla,bla,bla jedno i to samo,jakby niebylo lepszych i bardziej emocjonojacych dyscyplin sportowych!!!Marginalny sport,malo efektowny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: Deichmann Śląsk - Maroussi Ateny 61:71 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:35 glupoty gadasz czlowieku !!!! Odpowiedz Link Zgłoś