Dodaj do ulubionych

Deichmann Śląsk - Maroussi Ateny 61:71

IP: 80.51.194.* 01.02.05, 21:53
BEZNADZIEJNIE. II liga coraz bliżej. Schet - coś Ty narobił z koszykowką we
Wrocku ?
Obserwuj wątek
    • Gość: radziwil Re: Deichmann Śląsk - Maroussi Ateny 61:71 IP: *.szpital / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:05
      to grali aż tak źle ???
    • Gość: gryzli Re: Deichmann Śląsk - Maroussi Ateny 61:71 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:54
      Mahoric mial rację. Ten zespol jest slaby, a Watson nadaje sie tylko do
      wymiany.
    • Gość: gohar watson??nie!!!! IP: *.nat.tvk.wroc.pl 02.02.05, 10:27
      nie mnie oceniać czy to dobrze dla druzyny ze mahoric odszedl czy nie, po
      wczorajszym meczu mozna by stwierdzic ze zmiana trenera to katastrofa, ale
      pojedyncze spotkanie nie moze byc miernikiem. Jedno jest pewne Mahoric mial
      100% racji gnojąc watsona!!!jeden przykładl: posadzil go na lawce w
      najwazniejszej czesci meczu z telekomem i Slaks wygral.Wczoraj Amerykanin mial
      byc najwieksza gwaizda, a byl najglupiej grajacym koszykarzem na boisku.
      wlasnie to mi w nim przeszkadza, on nie mysli na boisku!!!dlatego ja nie chce
      go wiecej ogladac na meczach WKSu bo nie ma w tym zadnej przyjemnosci-tylko
      stres i irytacj....
      • Gość: Kufel Popieram. Watson do domu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.05, 11:25
        Popieram całkowicie. Byliśmy w grze tylko wtedy, gdy Watsan skakał, ale z
        radości na ławce gdy gonili inni. Beznadziejne decyzje, beznadziejne rzuty bez
        asekuracji na zbiórce, przez ręce z 7 metra. Do domu chłopie, kupmy w zamian
        jakiegos młodego Chorwata z głową.
        • Gość: feex Re: Popieram. Watson do domu IP: 81.3.112.* 02.02.05, 11:58
          ...a ja bym kupil Olisadebe, bo prosze Karagounis przeszedl z PAO i odrazu sa
          wyniki,a poza tym Oli bylby w kraju ;-)

p.s. i pan prezes moze zostal by wtedy szefem PZPN
    • Gość: Kosa Re: Deichmann Śląsk - Maroussi Ateny 61:71 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:46
      $chetyna musi odejsc!

Dosc niszczenia wroclawskiej koszykowki!!!!
    • Gość: gryzli Re: Deichmann Śląsk - Maroussi Ateny 61:71 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:09
      Za $chetyny Grzegorza tytuł uciekł do morza!!!!!
      • Gość: kibic pilki noznej Re: Deichmann Śląsk - Maroussi Ateny 61:71 IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.05, 17:36
        dobrze ze przegrali.Przestana w Radio Wroclaw stale pierdzielic o tym
        marginalnym sporcie-koszykowce!Idea Slask Wroclaw,Daichman Slask Wroclaw,Era
        Basket Liga,Puchar Uleb,Liga Mistrzow...Bla,bla,bla jedno i to samo,jakby
        niebylo lepszych i bardziej emocjonojacych dyscyplin sportowych!!!Marginalny
        sport,malo efektowny!!!
        • Gość: mj Re: Deichmann Śląsk - Maroussi Ateny 61:71 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:35
          glupoty gadasz czlowieku !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka