Gość: dasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 22:12 Jakie lubicie a jakie nie. prosze o wpisy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kot Re: Wrocławskie supermarkety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 22:29 NIE LUBIMY ŻADNYCH są śmierdzące, obsikane, przebywają w nich niemyci ludzie kasjerki srają w pieluchy kolejki do kas są jak wielkie węże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Wrocławskie supermarkety IP: *.wroclaw.mm.pl 05.02.05, 23:36 Ostatnio przyzwyczaiłem sie do "kerfura" i praktycznie tam caly czas robimy zakupy. Nie moge natomiast przekonac sie do "eklerka" - maja za wysokie ceny. Np podawanie cen serow za 10 deko... a po cholere ja mam to jeszcze przeliczac... bezsens...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Wrocławskie supermarkety IP: *.mat.univie.ac.at 06.02.05, 20:23 > Np podawanie cen serow za 10 deko... a po cholere ja mam to jeszcze > przeliczac... bezsens...... Przeliczac?!?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zembig Re: Wrocławskie supermarkety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 20:20 Hej! Ja lubię Auchan, duży parking, dobre ceny, szczególnie w porównaniu z poznaniem(tam też często kupuję) i zazwyczaj gdy ja kupuję, to jest w miare lużno. Mam kartę "Skarbonka" i to też działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anu Lubię EPI i Leclerca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 20:41 W EPI wszystko jest dobrej jakości. I nigdy nie sprzedają nieświeżych wędlin A po tzw. masówkę jeżdę do Leclerca. Oba sklepy mają parking na którym zawsze są miejsca i nie są za duże. Jakby jeszcze wyłączyć takiego Pana, który chodzi po Leclercu i gada jakieś bzdury - byłoby całkiem OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: Lubię EPI i Leclerca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:53 Najlepszy jest EPI Market, najprzyjemniej tam robić zakupy. Po wodę mineralną jeżdżę do Carrefoura, bo tam jest ostatnio moja ulubiona "Muszynianka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak-Katolik Re: Lubię EPI i Leclerca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 14:21 EPI? Przecież tam jest najdrożej. Lubisz kupować drogo? Może kup coś tańszego i podziel się zaoszczędzonymi pieniędzmi z biednymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasia Re: Lubię EPI i Leclerca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 15:14 moze w EPI jaest drożej ale przynajmniej jak coś kupisz to masz pewność że jest świeże i smaczne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANU Re: Lubię EPI i Leclerca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 23:11 Kupuję rzeczy, których potem używam. Nie widze sensu w kupowaniu rzeczy, które musze wyrzucić przed użyciem. Niezależnie od tego jak tanie by były. Dotyczy to w zasadzie wszystkich wędlin z supermarketów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wrocławskie supermarkety IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 07.02.05, 12:41 "prosze o wpisy" - i wlanie dlatego nic nie napisze o marketach. nienawidze tego dopisku. tak jak w mailach 'posze o odpowiedz'. bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: Wrocławskie supermarkety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 13:15 ja bardzo lubie robic zakupy w Tesco przy Dlugiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: półczłowiekpółlew Re: Wrocławskie supermarkety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 17:02 LIDL .Różni się od konkurencji typu Biedronka czy Plus. Ceny są często jeszcze niższe,zwróciłem tam uwagę na szereg produktów dedykowanych bezpośrednio dla Lidla o dość dobrej jakości,produkowanych np.w Niemczech przykładowo :tabletki do zmywarek ,czekolady (taaaakiej z "okienkiem"z orzechami mniam mniam nie ma nikt),przyprawy,wybrane drobne art.przemysłowe itd. Wybór oczywiście nie jest oszałamiający,ale warto porównać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wrocławskie supermarkety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:32 w lidlu jest super dezodorant do stóp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Wrocławskie supermarkety IP: *.core.lanet.net.pl 20.06.05, 15:05 w Lidl są produkty ,te z Niemiec dobre -ser feta ,ser brie , czekolady ,kawa -zawsze sprawdzam gdzie wyprodukowano ale są takie których nie nalezy kupować -kiełbasa sląska ,parówkowa (nowa receptura !! tak nowa i gorsza ) pierogi za 2 zł beznadziejne -w srodku chili napchane że nie da się zjeśc ,produkty wiekszość od polskich producentów którym każe sie wytwarzać po najnizszej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Re: Wrocławskie supermarkety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:10 Gość portalu: ania napisał(a): > w lidlu jest super dezodorant do stóp Smierdzą Ci nogi, Aniu? :-o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient (były) Re: Wrocławskie supermarkety E.leclerc IP: *.core.lanet.net.pl 20.06.05, 15:15 w E.leclerc zakupy po nizszej cenie to pozór - cena na półce jest niższa niż w kasie , np.na półce kosztuje 10 zł, a w kasie już czytnik wykazuje 15zł. Można ,jak kto ma czas biegac ze wszystimi produktami do czytnika spisywać cenę z półki i potem pani w kasie zwracac uwagę że cena niezgodna -tylko kto tak robi ja przypadkowo trafiłam bo ceny na półce pomieszane w czytniku inna a na półce inna , co prawda jesli znajdziesz ten produkt z rózna ceną w punkcie obsługi klienta zwracaja róznicę -a co z tymi którzy tego nie zauwazyli -ci zrobili pozornie tańsze zakupy bo przeciez to jest polityka sklepu - kusi nas nizszą cena a potem płace wiecej -czyste oszustwo -ja gdybym zmieniła ceną ,metke to było by oszustwo -czyn zagrozony wyrokiem skazujacym do 8 lat ! a sklep po cichu może -i jeszcze w kasie panie z niewinną miną mówią że to POMYŁKA PRACOWNIKA (na korzyść firmy !) drogie panie macie swiadomość co sie dzieje w sklepie że wasz pracodawca oszukuje a wiec pracujecie u OSZUSTA. Odpowiedz Link Zgłoś