Dodaj do ulubionych

Wrocławskie supermarkety

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 22:12
Jakie lubicie a jakie nie.
prosze o wpisy
Obserwuj wątek
    • Gość: Kot Re: Wrocławskie supermarkety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 22:29
      NIE LUBIMY ŻADNYCH

są śmierdzące, obsikane, przebywają w nich niemyci ludzie

kasjerki srają w pieluchy

kolejki do kas są jak wielkie węże

• Gość: Bartek Re: Wrocławskie supermarkety IP: *.wroclaw.mm.pl 05.02.05, 23:36
        Ostatnio przyzwyczaiłem sie do "kerfura" i praktycznie tam caly czas robimy
        zakupy. Nie moge natomiast przekonac sie do "eklerka" - maja za wysokie ceny.
        Np podawanie cen serow za 10 deko... a po cholere ja mam to jeszcze
        przeliczac... bezsens......
        • Gość: wojtek Re: Wrocławskie supermarkety IP: *.mat.univie.ac.at 06.02.05, 20:23
          > Np podawanie cen serow za 10 deko... a po cholere ja mam to jeszcze
          > przeliczac... bezsens......

Przeliczac?!?!?!?!?
    • Gość: Zembig Re: Wrocławskie supermarkety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 20:20
      Hej! Ja lubię Auchan, duży parking, dobre ceny, szczególnie w porównaniu z
      poznaniem(tam też często kupuję) i zazwyczaj gdy ja kupuję, to jest w miare
      lużno. Mam kartę "Skarbonka" i to też działa.
    • Gość: Anu Lubię EPI i Leclerca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 20:41
      W EPI wszystko jest dobrej jakości. I nigdy nie sprzedają nieświeżych wędlin
      A po tzw. masówkę jeżdę do Leclerca.
      Oba sklepy mają parking na którym zawsze są miejsca i nie są za duże.
      Jakby jeszcze wyłączyć takiego Pana, który chodzi po Leclercu i gada jakieś
      bzdury - byłoby całkiem OK.
      • Gość: Preslaw Re: Lubię EPI i Leclerca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:53
        Najlepszy jest EPI Market, najprzyjemniej tam robić zakupy. Po wodę mineralną
        jeżdżę do Carrefoura, bo tam jest ostatnio moja ulubiona "Muszynianka".
        • Gość: Polak-Katolik Re: Lubię EPI i Leclerca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 14:21
          EPI? Przecież tam jest najdrożej. Lubisz kupować drogo?

Może kup coś tańszego i podziel się zaoszczędzonymi pieniędzmi z biednymi?
          • Gość: dasia Re: Lubię EPI i Leclerca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 15:14
            moze w EPI jaest drożej ale przynajmniej jak coś kupisz to masz pewność że jest
            świeże i smaczne!!
          • Gość: ANU Re: Lubię EPI i Leclerca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 23:11
            Kupuję rzeczy, których potem używam.
            Nie widze sensu w kupowaniu rzeczy, które musze wyrzucić przed użyciem.
            Niezależnie od tego jak tanie by były. Dotyczy to w zasadzie wszystkich wędlin
            z supermarketów.
    • Gość: ja Re: Wrocławskie supermarkety IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 07.02.05, 12:41
      "prosze o wpisy" - i wlanie dlatego nic nie napisze o marketach. nienawidze tego
      dopisku. tak jak w mailach 'posze o odpowiedz'. bleee
    • Gość: eska Re: Wrocławskie supermarkety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 13:15
      ja bardzo lubie robic zakupy w Tesco przy Dlugiej
    • Gość: półczłowiekpółlew Re: Wrocławskie supermarkety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 17:02
      LIDL .Różni się od konkurencji typu Biedronka czy Plus. Ceny są często jeszcze niższe,zwróciłem tam uwagę na szereg produktów dedykowanych bezpośrednio dla Lidla o dość dobrej jakości,produkowanych np.w Niemczech przykładowo :tabletki do zmywarek ,czekolady (taaaakiej z "okienkiem"z orzechami mniam mniam nie ma nikt),przyprawy,wybrane drobne art.przemysłowe itd. Wybór oczywiście nie jest oszałamiający,ale warto porównać...
      • Gość: ania Re: Wrocławskie supermarkety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:32
        w lidlu jest super dezodorant do stóp
        • Gość: klientka Re: Wrocławskie supermarkety IP: *.core.lanet.net.pl 20.06.05, 15:05
          w Lidl są produkty ,te z Niemiec dobre -ser feta ,ser brie , czekolady ,kawa
          -zawsze sprawdzam gdzie wyprodukowano ale są takie których nie nalezy kupować
          -kiełbasa sląska ,parówkowa (nowa receptura !! tak nowa i gorsza ) pierogi za 2
          zł beznadziejne -w srodku chili napchane że nie da się zjeśc ,produkty
          wiekszość od polskich producentów którym każe sie wytwarzać po najnizszej cenie.
        • Gość: _ Re: Wrocławskie supermarkety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:10
          Gość portalu: ania napisał(a):

> w lidlu jest super dezodorant do stóp

Smierdzą Ci nogi, Aniu? :-o
    • Gość: klient (były) Re: Wrocławskie supermarkety E.leclerc IP: *.core.lanet.net.pl 20.06.05, 15:15
      w E.leclerc zakupy po nizszej cenie to pozór - cena na półce jest niższa niż w
      kasie , np.na półce kosztuje 10 zł, a w kasie już czytnik wykazuje 15zł.
      Można ,jak kto ma czas biegac ze wszystimi produktami do czytnika spisywać cenę
      z półki i potem pani w kasie zwracac uwagę że cena niezgodna -tylko kto tak robi
      ja przypadkowo trafiłam bo ceny na półce pomieszane w czytniku inna a na półce
      inna , co prawda jesli znajdziesz ten produkt z rózna ceną w punkcie obsługi
      klienta zwracaja róznicę -a co z tymi którzy tego nie zauwazyli -ci zrobili
      pozornie tańsze zakupy bo przeciez to jest polityka sklepu - kusi nas nizszą
      cena a potem płace wiecej -czyste oszustwo -ja gdybym zmieniła ceną ,metke to
      było by oszustwo -czyn zagrozony wyrokiem skazujacym do 8 lat ! a sklep po cichu
      może -i jeszcze w kasie panie z niewinną miną mówią że to POMYŁKA PRACOWNIKA
      (na korzyść firmy !) drogie panie macie swiadomość co sie dzieje w sklepie że
      wasz pracodawca oszukuje a wiec pracujecie u OSZUSTA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka