Dodaj do ulubionych

Bat na kelnerki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 07:54
Takiego ciula to trzeba ostro potraktować. Z jego postępowania mogę
wywnioskować tylko jedno: ZŁODZIEJ!!! A swoją drogą takie młode dziwczyny
mają wielu znajomych. Nie znalazło by się kilku, którzy by kolesia
doprowadzili "do porządku"?
Obserwuj wątek
    • Gość: netwidz Re: Bat na kelnerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 08:41
      To prosze zgłosić się do adwokata i przeprowadzić przed sądem postepowanie o
      unieważnienie weksla oraz żądać zasądzenia kosztów postępowania i zastepstwa
      procesowego od tego "właściciela" . Raz czy drugi zapłaci za adwokata i koszty
      sądowe to przejdzie mu ochota na żarty. Weksel winien przecież oddać bez gadania
      - bo ma go obecnie bezprawnie.
      • no.logo Netwidzu, pomóż dziewczynom... 08.02.05, 15:04
        Piszesz Waść jak rasowy prawnik. A to są młode dziewczyny, pewnie bez znajomości w tych kręgach... Może - jako dobry człowiek - zgodziłbyś się pomóc nieco bardziej konkretnie? Bo faktem jest, że tego gnoja-restauratora trzeba uświadomić, że istnieje coś takiego jak prawo.
    • Gość: Lokimagi Re: Bat na kelnerki IP: *.magma-net.pl 08.02.05, 09:04
      Zgadzam się,takie zachowanie jest teraz nagminne i powinno sie ukarać kilku
      takich "kolesi" to reszta zastanowiła by sie natepnym razem. A jak to nie
      pommorze to skopać im tyłki:-)
    • Gość: Kuba Re: Bat na kelnerki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:18
      Ci z PIP-u powinni iść już na bruk.
    • Gość: remik Re: Bat na kelnerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:40
      To jest normalny szantaż!!! PIH powinien się tym zająć.
    • Gość: krzychu Re: Bat na kelnerki IP: 195.117.121.* 08.02.05, 10:45
      może to jest rodzina pana Rurarza z ARIMEXU (Kremówki Papieskie)wypisz-wymaluj
      postępowanie, jedyna pociecha że może skończy jak w/w
    • Gość: lolo jak Kapitalizm to Kapitalizm... IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 08.02.05, 12:48
      faszyzm pieniadza
    • Gość: wka Re: Bat na kelnerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:36
      Najgorsze że ten frajer już od jakiegoś czasu tak wykorzystuje młode studentki
      i że do tej pory uchodziło mu to bezkarnie.Przyjechał taki zagraniczny
      biznesmen i będzie sobie za NASZE PIENIĄDZE samochody nowe kupował.???Mam
      nadzieje że uda nam się zakończyć tą sprawę i coś z tym zrobić.
      • Gość: aga Re: Bat na kelnerki IP: *.ds.ae.wroc.pl 08.02.05, 16:48
        Ten mały, łysy palant z Auchan powinien skończyć w pierdlu...dziewczyny musicie
        z nim walczyć.Jak się uda na drodze prawnej, a jak nie to zgłoście się do
        dresiarzy,niech mu skopią dupę i wyrwą resztę włosów-i tak gorzej już wyglądać
        i postępować się nie da.
        • Gość: Taki jeden Re: Bat na kelnerki IP: *.kom / *.kom-net.pl 08.02.05, 18:38
          Dokladnie! Oklepac gosciowi miske, pomalowac morde spreyem i zostawic gdzies na
          miescie, najlepiej w cyganskiej dzielnicy. Sie nauczy pokory. A o sadzie bym
          zapomnial, po co komu ten papierak za kilka lat, jak sie skonczy zabawa w sadzie?
    • Gość: szpieg Re: Bat na kelnerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:22
      wie ktos moze gdzie mieszka i skad przybywa florian t. ? moze jakis opis
      wygladu:)
      • Gość: wka Re: Bat na kelnerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 17:08
        Jak zobaczycie kiedys tego DUPKA, ktorego często można spotkać jak robi zakupy
        na hali w Auchan to możecie mu plunąć w twarz. Jest MAŁY,GRUBY MA RESZTKI
        WŁOSow a Z pRZODU ŁYSĄ PAŁĘ,JEST OBRZYDLIWY I OD RAZU WIDAĆ ŻE TO KAWAŁ
        AUSTRIACKIEGO HUJA!!! NIE WIEM JAK MOGŁAM BYĆ TAK ŚLEPA I DAĆ SIĘ NABRAĆ NA
        JEGO FAŁSZYWY UŚMIECH. WIECIE CO PO TYCH WASZYCH OPINIACH TO NIE WIEM TEŻ CZY
        WARTO DOCHODZIĆ SPRAWIEDLIWOŚCI PRZEZ SĄD-CZY POPROSTU SKOPAĆ MU DUPĘ ŻEBY SIĘ
        NAUCZYŁ RAZ NA ZAWSZE.......a i CHODZI ZAWSZE Z TAKĄ WSIURSKO UBRANĄ ŻONĄ,CO
        SIĘ NAWET BOI PRZY NIM WZROK PODNIEŚĆ-SĄ SIEBIE WARCI NAWZAJEM.
    • Gość: tita Sprawa prosta olać tą restauracyjkę i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 19:47
      niech palant zbankrutuje.
    • Gość: jaszczomp Re: Bat na kelnerki IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.02.05, 23:13
      Z nazwiska widac to taki "czeski austryjak" a tacy to najgorsi.
    • Gość: Bruno Bat na kelnerki IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.02.05, 11:25
      chcialem tylko dodac, ze dziewczyny sa rewelacyjne, mile, fajne kolezanki, mialem przyjemnosc pracowac obok a ten "zawodnik" to ktos kto nie wie co jest najwazniejsze w zyciu. pozdrowienia dla dziewczyn.
    • mr_pope Re: Bat na kelnerki 09.02.05, 12:04
      A po co doprowadzać do porządku? Nie lepiej od razu zabić? Inni będą mieli
      stracha przed zatrudnianiem kelnerek, bo ich kolesie mogą coś zrobić. Ale
      przynajmniej ten straszliwy wyzysk się nie powtórzy.
      • drugitaki Zastanow sie co mowisz 09.02.05, 18:28
        mr_pope napisał:

> A po co doprowadzać do porządku? Nie lepiej od razu zabić? Inni będą mieli
        > stracha przed zatrudnianiem kelnerek, bo ich kolesie mogą coś zrobić. Ale
        > przynajmniej ten straszliwy wyzysk się nie powtórzy.

Chyba sobie nie zdajesz sprawy z powagi tego co tu wypisujesz, to jest juz
        tylko o krok od namawiania do zabojstwa - co jest tak samo karalne jak samo
        abojstwo. Mozana sympatyzowac z sytuacja kelnerek, ale sugerowanie "rozwiazania
        ostatecznego, to bandytyzm. Do czego bysmy doszli, gdybysmy zaczeli stosowac
        samosady? Wystarczyloby tylko pomowianie - nie wazne czy uzasadnione - aby
        komus skrocic zycie. Bycmoze trfiloby to na ciebi. Czy wtedy tezbys popieral
        taki sposob rozwiazywania sporow?
        • mr_pope Re: Zastanow sie co mowisz 09.02.05, 19:14
          Chyba nie zrozumiałeś:/

Ale co tam, nic nie stracę wyjaśniają.

Autor postu przewodniego sugerował aby kolesie kelnerek przywołali pracodawcę do
          porządku. Nabijając się z takich sugestii spytałem czemu od razu nie mieliby go
          zabić.

Rozumiesz?

Czy dalej nic?
          • drugitaki Re: Zastanow sie co mowisz 10.02.05, 01:10
            mr_pope napisał:

> Chyba nie zrozumiałeś:/
            >
            > Ale co tam, nic nie stracę wyjaśniają.
            >
            > Autor postu przewodniego sugerował aby kolesie kelnerek przywołali pracodawcę
            d
            > o
            > porządku. Nabijając się z takich sugestii spytałem czemu od razu nie mieliby
            go
            > zabić.
            >
            > Rozumiesz?
            >
            > Czy dalej nic?

Jesli to byla ironia czy sarkazm z twojej strony, to zmienia postac rzeczy, ale
            z tekstu to nie wynika i wlasnie dlatego trzeba uwazac co sie publicznie mowi,
            bo rozni ludzie odwiedzaja to forum i ktos moze potraktowac twoje sugestie
            powaznie i sprubuje wymierzac "sprawiedliwosc" na wlasna reke
    • Gość: wka Re: Bat na kelnerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 17:15
      Jak zobaczycie kiedys tego DUPKA, ktorego często można spotkać jak robi zakupy
      na hali w Auchan to możecie mu plunąć w twarz. Jest MAŁY,GRUBY MA RESZTKI
      WŁOSow a Z pRZODU ŁYSĄ PAŁĘ,JEST OBRZYDLIWY I OD RAZU WIDAĆ ŻE TO KAWAŁ
      AUSTRIACKIEGO HUJA!!! NIE WIEM JAK MOGŁAM BYĆ TAK ŚLEPA I DAĆ SIĘ NABRAĆ NA
      JEGO FAŁSZYWY UŚMIECH. WIECIE CO PO TYCH WASZYCH OPINIACH TO NIE WIEM TEŻ CZY
      WARTO DOCHODZIĆ SPRAWIEDLIWOŚCI PRZEZ SĄD-CZY POPROSTU SKOPAĆ MU DUPĘ ŻEBY SIĘ
      NAUCZYŁ RAZ NA ZAWSZE.......a i CHODZI ZAWSZE Z TAKĄ WSIURSKO UBRANĄ ŻONĄ,CO
      SIĘ NAWET BOI PRZY NIM WZROK PODNIEŚĆ-SĄ SIEBIE WARCI NAWZAJEM. WISI KAŻDEJ Z
      NAS PO PARESTET ZŁOTY ZA UCZCIWĄ PRACĘ-I NIECH SIĘ NIE WYKRĘCA ŻE SIĘ NIE
      STARAŁYSMY- BO TO KŁAMSTWO W ŻYWE OCZY...A JESZCZE TYMI WEKSLAMI NAS STRASZY
      JAK MU MÓWIŁYSMY ŻE PÓJDZIEMY DO SĄDU. CHCIAŁAM SOBIE NA PIĄTYM ROKU STUDIÓW
      TROCHE DOROBIĆ..PIERWSZA PRACA I OD RAZU W TAKIE AUSTRIACKIE GÓWNO WDEPNEŁAM..:
      (((

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka