Dodaj do ulubionych

Wystartował pierwszy kandydat na prezydenta RP

IP: *.bermudy.net / *.net 17.02.05, 00:37
" Ze strony internetowej kandydata na prezydenta RP dowiadujemy się, że cudem
uniknął śmierci w World Trade Center. Wydostał się stamtąd kilka minut przed
zawaleniem się wieżowców. Dlatego postanowił zostać prezydentem
Polski "...... nie wiem czy sie smiac czy plakac , w koncu facet przezyl
kataklizm, ale ludzie...to moze niedlugo na kandydatow zglosi sie o wiele
wiecej Polakow, ktorzy cudem unikneli tej tragedii...byc moze tez POSTANOWIĄ
zostać PREZYDENTAMI.....echze...mi stłukła się szklanka, dlatego postanawiam
nie zostać prezydentem :(
Obserwuj wątek
    • Gość: KKW Re: Wystartował pierwszy kandydat na prezydenta R IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 08:12
      Myślę że Polacy są juz trochę poważniejsi i powtórki Tymińskiego nie bedzie.
      PS. To był niezły gość ...... płakać się chce ...
    • Gość: GQ Ma duże szanse IP: *.poczta.wroclaw.pl / 195.205.145.* 17.02.05, 09:23
      znamy precedens Leppera i Samoobrany.
      Ludzie już nie mają zaufania do nieuczciwych polityków. Ich kwalifikacje są
      prawie bez znaczenia, bo ich etyka i moralność niweczą nawet najlepsze obietnice.
      Jeśli chodzi o poziom wyksztalcenia, inspiracji, więzi z krajem etc. Ilasza,
      uważam, że to lepsza prespektywa niż partyjny Cimoszewicz, czy słaby w polityce
      Religa (choć fachowiec medycyny).
    • slon16 Tylko Kaczyński + Macierewicz 17.02.05, 18:24
      nic więcej
      • Gość: rfp O Stryjewskim zapomniałeś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.05, 21:03
    • Gość: MADERA Re: Wystartował pierwszy kandydat na prezydenta R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 19:39
      A dlaczego nie warto dać mu szansy? Facet sam zdobył wykształcenie, dokonał
      czegoś w stanach. Jest wykształcony i pewnie ciężko pracował. I co w tym złego?
    • Gość: rfp Szok pourazowy? Powinien zmienić lekarza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.05, 21:01
    • slon16 Kaczyńscy + Macierewicz + Stryjewski 18.02.05, 06:16
      Analiza Rzeczywistości wyraźnie
      wskazuje ,że mieli rację
    • Gość: Nowy kandydat Re:)Wystartował pierwszy kandydat na prezydenta R IP: *.client.comcast.net 18.02.05, 15:06
      Na krzywe drzewo kazdy "kandydat" wskoczy :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka