IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.01, 17:30
Hrabiego na forum mamy to nowy wątek o rzeczach wyszukanych i wymyślnych trzeba
rozpocząć. Marzy mi sie jajo strusia w majonezie. Dużo gości nim można ugościć
a w obóbce mało kłopotliwe w porównaniu z tymi drobinami kurzymi. Może to nie
fanaberia ale zwykłe lenistwo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jajaccek Re: FANABERIE IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 02.09.01, 17:34
      Ale jaja!!
      • roberto65 Re: FANABERIE 02.09.01, 20:33
        Janek Ty ARYSTOKRATO jeden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Janek Re: FANABERIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.01, 22:54
          Hrabiego chciałem co nieco podłechtać. Ale Hrabiego ani widu ani słychu. Coś
          kombinuje w pieleszach swego pałacu.
          • Gość: Janek Re: FANABERIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.01, 22:59
            Zapomniałem dodać. Byłem pewien, że to słowo z francuskiego pochodzi, a po
            sprawdzeniu w słowniku okazało się, że jest to zbitka niemiecko hebrajska.
            No,no,no, że akurat te nacje takie słówko wymyśliły było dla mnie zaskoczeniem.
            Fochy, fanaberie zawsze tak swojsko dla mnie brzmiały.
            • Gość: lili Re: FANABERIE IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 23:13
              Gość portalu: Janek napisał(a):

> Byłem pewien, że to słowo z francuskiego pochodzi, a po
              > sprawdzeniu w słowniku okazało się, że jest to zbitka niemiecko hebrajska.
              > No,no,no, że akurat te nacje takie słówko wymyśliły było dla mnie zaskoczeniem.
              > Fochy, fanaberie zawsze tak swojsko dla mnie brzmiały.

A co Janeczku, Ty francuzik jakis!!
              l.
              • Gość: Janek Re: FANABERIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.01, 23:22
                Broń Panie Boże. Ślimaków i żabek do ust nie wezmę. Z mową też nigdy do
                czynienia niestety nie miałem.Szkoda bo parlowanie jest fajne, choć nie na
                czasie dzisiaj.
          • roberto65 Re: FANABERIE 02.09.01, 23:09

> Hrabiego chciałem co nieco podłechtać. Ale Hrabiego ani widu ani słychu. Coś
            > kombinuje w pieleszach swego pałacu.

Hrabia pewnie obmyśla, jak to wykończyć konkurencyjnego Prezydenta
            (Huskowskiego)...
            • Gość: mokry Re: FANABERIE IP: *.pl 02.09.01, 23:57
              Nie moge pojac,skad u ciebie tyle miernoty kolego?
              • Gość: hrabia Re: FANABERIE IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 15:24
                Było dobrze, aż Mokry oblał Roberto. Nie zasłużył sobie Robcio na taką uwagę,
                gdyż jest to jeden z najmilszych forumowiczów.
                Dla Janka sklejane są jaja, by robiły za strusie. Problem średnicy i ilości
                cholesterolu. Jakoś to załatwi się.
        • Gość: Janek Re: FANABERIE IP: 213.76.92.* 03.09.01, 21:14
          roberto65 napisał(a):

> Janek Ty ARYSTOKRATO jeden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ty pedrylu jeden.....

• Gość: Janek Re: FANABERIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.01, 21:17
            Mój adres kolego drogi jest inny niż Twój. W Dialogu jestem. Zmień nicka i pisz
            co chcesz.
            • roberto65 Re: FANABERIE 07.09.01, 20:26

> Mój adres kolego drogi jest inny niż Twój. W Dialogu jestem. Zmień nicka i pisz
              >
              > co chcesz.

Widzę Janku, ze ten gnojek próbuje się także nieudolnie brać za podszywanie się
              pod Ciebie. Tyle tylko, że ten smark nie wie, że zarówno Twoich jak i Hrabiego i
              jeszcze wielu innych forumowiczów stylu postów nie da się po prostu podrobić.
              Pozdrawiam i nadal ignorujmy wszyscy wpisy tego "milusińskiego"...

• Gość: Yenna Re: FANABERIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.01, 18:56
      no to ja... bym kciała...
      Chivasa Regala...
      nad Odrą...
      przy pełni księżyca...
      z kwartetem Mozarta za plecami...
      albo nie, lepiej, niech żaby i świerszcze ;-)...
      i z Pszczółkiem, Wędzonym i Hrabią, co by swe snobistyczne ciągoty ugłaskać ;-))
      • Gość: kirkol Re: FANABERIE IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 19:00
        kurde , schabowego z ziemniakami i kapusta , a hrabiemu golonke tlusta.
        • Gość: hrabia Re: FANABERIE IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 09:20
          Nic z tego. Straż miejska wytruła świerszcze i żaby - przeszkadzały na Ratuszu.
          Pozostałe rzeczy, czemu nie ?
          • Gość: Tirsa Re: FANABERIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.01, 19:29
            hehehe... a kto stawia Chivasa? ;-)))
            • Gość: Janek Re: FANABERIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.01, 20:49
              Zatanawiam się. Ale do czego?
      • Gość: wędzonka Re: FANABERIE IP: 156.24.231.* 04.09.01, 20:56
        Gość portalu: Yenna napisał(a):

> no to ja... bym kciała...
        > Chivasa Regala...
        > nad Odrą...
        > przy pełni księżyca...
        > z kwartetem Mozarta za plecami...
        > albo nie, lepiej, niech żaby i świerszcze ;-)...
        > i z Pszczółkiem, Wędzonym i Hrabią, co by swe snobistyczne ciągoty ugłaskać ;-)
        > )

Zamiast zab mozemy do towarzystwa wziac jakas zielonooka, a Hrabia bedzie
        kumkal! :)
        • Gość: kirkol Re: FANABERIE IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 22:36
          z kumkaniem moze byc , ale w razie braku talentu niech udaje "swierszczyka".
          • Gość: Tirsa Re: FANABERIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.01, 00:20
            a zielonooka oczywiście na kucaka w szuwarach?? ;-)....
            • Gość: hrabia Re: FANABERIE IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 08:29
              Kirkol może ostatecznie robić za playboya, zagryzając Chivasa nieświeżą
              wędzonką.
              • Gość: Janek Re: FANABERIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.01, 14:46
                A co z grochem i kapustą panie Hrabio? Podać? Jak zawsze wierny Jan.
                • Gość: tos Re: FANABERIE IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 14:54

> A co z grochem i kapustą panie Hrabio? Podać? Jak zawsze wierny Jan.

JANIE! Dawaj, nie pytaj !
                  • Gość: Janek Re: FANABERIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.01, 17:38
                    Hrabiego nie ma, a goście głodni. Groch z kapustą gotów i sypać zacznę. Proszę
                    tylko o zaopatrzenie sie w menażki i niezbędniki. Ostatni serwis pana Hrabiego
                    z Ćmielowa na budowę "Powodzianki" bez wiedzy pana Hrabiego darowałem, a
                    Rosenthala po zanurzeniu w fontannie /umyć chciałem po bankiecie w
                    magistracie/ nie odzyskałem. Do dziś zachodzę w głowę dlaczego. Jak zawsze
                    uniżony sługa . Ale do stopiczek się nie kłaniam.Pozdrawiam.
                    • Gość: hrabia Re: FANABERIE IP: *.eu.org 07.09.01, 19:30
                      Janie, możesz wnieść kurę !
                      • Gość: Janek Re: FANABERIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.01, 20:22
                        Kurczę pieczone!!!! Jaśnie Panie Hrabio kurę zjadłem. Z tęsknoty za Jaśniepanem
                        usychałem. A ochmistrzyni wniosła upieczoną kurkę do salonu, zapach taki,że nie
                        zdzierżyłem. Smak Panie Hrabio do końca życia będę pamiętał. Skórka
                        zrumieniona, chrupiąca, mięsko aromatami przesycone. Dalibóg danie królów.
                        Kosteczki jedynie pozostały. Czy Pan Hrabia znowu wyjeżdżac będzie? Słyszałem
                        bowiem, że kuchmistrz kaczuszkę z jabłkami przyrządza, mówiłem mu, żeby
                        szafranu za dużo nie sypał. Sługa uniżony Pana Hrabiego.
                        • roberto65 Re: FANABERIE 07.09.01, 20:27
                          Czy Pan Hrabia życzy sobie może Flaki po Warszawsku ???
                        • Gość: hrabia Re: FANABERIE IP: *.eu.org 07.09.01, 20:28
                          Janie ! Głowa do góry. Musisz popracować z własnym ja.
                          • Gość: Janek Re: FANABERIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.01, 20:37
                            Ego mam nie najgorsze Jaśnie Panie Hrabio. Ale żołądek strusi. Miałem obiecane
                            jajko strusia w majonezie. Kaczuszka dla Jaśniepana by została, a wierny sługa
                            by na wiór nie uschnął to po pierwsze. Po drugie jajogłowym mógłbym zostać i
                            dzięki koneksjom Pana Hrabiego do Mensy by mnie bez testów przyjęli. W budżecie
                            Panie Hrabio brakuje 90, a mnie tylko 79. Uszanowanie Panu Hrabiemu i sukcesów
                            u płci nadobnej życzę.
                            • Gość: hrabia Re: FANABERIE IP: *.eu.org 07.09.01, 20:50
                              Dobrze, dobrze ! Zabiorę Cię od garów i przeniosę do stajni. Konie mają ok. 95.
                              • Gość: Tirsa Re: FANABERIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.01, 21:32
                                Chivas pod kaczkę i na koniach???... a miało być tak pięknie ;-))
                                • Gość: hrabia Re: FANABERIE IP: *.eu.org 07.09.01, 21:33
                                  Zostaję jeszcze trawa..
                                  • Gość: Janek Re: FANABERIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.01, 21:48
                                    Pomalować?
                              • Gość: Janek Re: FANABERIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.01, 21:54
                                Dziękuję Jaśniepanie. Łaski jeszcze jednej proszę. Za wycug sukmana i łapcie mi
                                się należą. Kose sam se wyrychtuje i jako konna banderia towarzyszyc będę
                                JaŚnie Panu Hrabiemu w Jego wjeździe do UE. Z Ricardem w podbieraku. Do
                                stópiczek się ścielę.
                                • Gość: hrabia Re: FANABERIE IP: *.eu.org 07.09.01, 21:55
                                  No ! Żeby to było mnie ostatni raz !
                                  • Gość: Janek Re: FANABERIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.01, 22:22
                                    Wycug za ubiegły rok mi się jeszcze należy. Panie Hrabio licho nie spi. Nie
                                    wiadomo jakie kolory będą modne. A tak w liberię odpowiedniego koloru
                                    przyodzian wstydu domowi Pana Hrabiego nie przyniosę.
                                    • Gość: hrabia Re: FANABERIE IP: *.eu.org 07.09.01, 22:24
                                      Fufajka i uszanka, ot co !
                                      • Gość: Janek Re: FANABERIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.01, 22:32
                                        Bóg zapłać Panie Hrabio.Kończę, bo Roberto zdaje się już i tak patrzy i nie
                                        może się nadziwić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka