ol.o 28.02.05, 15:12 czy ktoś wie czy ten nowy autobus man który dziś jeździ na 127 został zakupiony przez MPK czy jest tylko na testach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
almac Re: nowy autobus 28.02.05, 15:42 ol.o napisał: > czy ktoś wie czy ten nowy autobus man który dziś jeździ na 127 został > zakupiony przez MPK czy jest tylko na testach Też jestem ciekaw. A swoją drogą dzisiaj widziałem go na 127 trzeci dzień z rzędu i to zawsze w tym samym miejscu (na pętli na Kozanowie). Może zabrakło gazu i tak sobie tylko stoi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławinin Re: nowy autobus IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 28.02.05, 16:01 Też jestem ciekaw. A swoją drogą dzisiaj widziałem go na 127 trzeci dzień z > rzędu i to zawsze w tym samym miejscu (na pętli na Kozanowie). Może zabrakło > gazu i tak sobie tylko stoi? :) Dziś go widziałem koło dworca Świebodzkiego, też na 127 Odpowiedz Link Zgłoś
svarte_sjel Re: nowy autobus 28.02.05, 16:16 ol.o napisał: > czy ktoś wie czy ten nowy autobus man który dziś jeździ na 127 został > zakupiony przez MPK czy jest tylko na testach Na testach. Odpowiedz Link Zgłoś
smi Re: nowy autobus 01.03.05, 07:58 MPK sp. z o.o. zastanawia się nad zakupem paru autobusów CNG, stąd taki MAN na testach :-) Odpowiedz Link Zgłoś