Gość: spoden IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.01, 21:51 Jestem uczniem "czternastki" i ciekaw jestem co Wy-Forumowicze o niej słyszeliście , a może wśród Was są uczniowie/absolwenci tej szkoły?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MysiuRys Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 22:12 Spodem wiesniaq co Ty wpadles w szkolouwielbienie, przestan cpac wkoncu. ;) - to bylem ja , jarzabek waclaw, trener drugiej klasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.01, 06:20 Gość portalu: MysiuRys napisał(a): > Spodem wiesniaq co Ty wpadles w szkolouwielbienie, przestan cpac wkoncu. ;) > > - to bylem ja , jarzabek waclaw, trener drugiej klasy nie wiem co ze szkołouwielbienia miał mój post,a dla twojej wiadomości ,to niczego nie ćpam(mógłbyś się w końcu nauczyć polskich liter) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buc Re: Polskie literki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 22:09 Sorki, ale nie uzywam polskich liter bo starzy dobrzy unixowcy tego nie robia ;) poza tym polskie litery obsysaja i jak mogles zaczac taki watek... oj spoden, spoden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobrzyck Re: cpanie IP: *.lo14.wroc.pl 04.09.01, 22:12 Sam widzialem, jak wcinasz jakies kwasy pod moim samochodem, a potem probujesz wejsc mi do mojej Tojoty z pieniedzy na angielski przez rure wydechowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobrzyck Re: spoden IP: *.lo14.wroc.pl 03.09.01, 22:18 Spoden, jestes juz uczniem czternastki ile to lat? A do ktorej klasy chodzisz? :-P Sadze, ze ta szkola jest rownie pojebana jak twoj pierdolniety post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buc Re: spoden IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 22:21 o Do you speak Toyota? x Yes, I don''t very much. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tico Re: spoden IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 22:58 gdzie ja moje Tico... Aha! Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: spoden 25.09.01, 23:06 Gość portalu: tico napisał(a): > gdzie ja moje Tico... > Aha! No tak... Zapomniałem że mi ten.. no... pożyczyłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: XIV LO IP: 10.40.65.* 18.09.01, 12:48 Kiedys pamiętam krążył taki dowcip po Wroclawiu: Kuratorium nakazalo uczniom wszystkich liceów nauczyć sie na pamieć książki telefonicznej. We wszystkich szkołach pukali sie w głowe i pytali: po co?, kto to wymyślil? Tylko z czternastki przyszło zapytanie: na kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: XIV LO 19.09.01, 01:14 Gość portalu: Harry napisał(a): > Kuratorium nakazalo uczniom wszystkich liceów nauczyć sie na pamieć książki > telefonicznej. > We wszystkich szkołach pukali sie w głowe i pytali: po co?, kto to wymyślil? > Tylko z czternastki przyszło zapytanie: na kiedy? BZDURA!!! Ci z dwunastki pytali po co, z trójki na kiedy, a z czternastki czy z adresami!!!! Też to znam... Było też coś z podskakiwaniem... ech ta moja pojebana buda... hehe przenieść ją chcą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Przenosza XIV LO? IP: *.chem.uni.wroc.pl 19.09.01, 08:52 misiu369 napisał(a): > Gość portalu: Harry napisał(a): > > > Kuratorium nakazalo uczniom wszystkich liceów nauczyć sie na pamieć książk > i > > telefonicznej. > > We wszystkich szkołach pukali sie w głowe i pytali: po co?, kto to wymyśli > l? > > Tylko z czternastki przyszło zapytanie: na kiedy? > > BZDURA!!! > Ci z dwunastki pytali po co, z trójki na kiedy, a z czternastki czy z > adresami!!!! > Też to znam... Było też coś z podskakiwaniem... > > ech ta moja pojebana buda... hehe > przenieść ją chcą... Dokad? Dlaczego? Co ma byc na jej miejscu? A co do pierwotnego watku: jest to szkola tego rodzaju, ze jej uczniowie jej nienawidza, gdy od niej chodza, ale sie nia szczyca, gdy ja skoncza. Co pozostawiam awanturujacym sie 14kowiczom pod rozwage... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Przenosza XIV LO? IP: 156.24.231.* 25.09.01, 22:45 Gość portalu: Kazio napisał(a): > > Gość portalu: Harry napisał(a): > > > > ech ta moja pojebana buda... hehe > > przenieść ją chcą... > > Dokad? Dlaczego? Co ma byc na jej miejscu? Mam nadzieje ze nie do Warszawy... Na jej miejscu maja byc jakies gmachy Uniwerku. Roberto! Wzywam Cie! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: XIV zostanie niedługo całkowicie wyburzona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.09.01, 23:11 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Gość portalu: Kazio napisał(a): > > > > Gość portalu: Harry napisał(a): > > > > > > ech ta moja pojebana buda... hehe > > > przenieść ją chcą... > > > > Dokad? Dlaczego? Co ma byc na jej miejscu? > > Mam nadzieje ze nie do Warszawy... > Na jej miejscu maja byc jakies gmachy Uniwerku. Roberto! Wzywam Cie! Tereny wokół XIV należą do Uniwersyetetu, Uniwerek buduje właśnie na tyłach liceum jeden ze swoich nowych, planowanych obiektów na tamtym terenie, na wiosnę 2002 kawałek dalej, bliżej mostu Grunwaldzkiego rozpocznie sie budowa nowego gmachu Instytutu Informatyki (jego projekt był tydzień temu w środę w Gazecie w dodatku Nieruchomosoći). W miejscu XIV ma za kilka lat powstać kolejny obiekt centrum uniwersyetckiego, a dosłownie kawałek dalej na działce pomiędzy Szczytnicką, nabrzeżem Odry i ul Wyszyńskiego ma stanąć tak kontrowersyjna Nowa Bibloteka Głowna Uniwersytetu Wrocławskiego, bardzo duże "gmaszysko" - Bibloteka ma zostać sciśle powiązana z powstajacymi i mjaącymi dopiero powstać obiektami Uniwerku na tamtym terenie... ...Myślę, że jak uda sie miastu znależć nową siedzibę dla XIV to budynek XIV zostanie rozebrany za jeakieś 2,3 a mioze 5 lat (wersja pesymistyczna)... Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: XIV zostanie niedługo całkowicie wyburzona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.09.01, 23:17 roberto65 napisał(a): > Tereny wokół XIV należą do Uniwersyetetu, Uniwerek buduje właśnie na tyłach > liceum jeden ze swoich nowych, planowanych obiektów na tamtym terenie, na > {...} A o tym nie wiedziałem... Dzięki! > ...Myślę, że jak uda sie miastu znależć nową siedzibę dla XIV to budynek XIV > zostanie rozebrany za jeakieś 2,3 a mioze 5 lat (wersja pesymistyczna)... Przyjdę popatrzeć :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: XIV zostanie niedługo całkowicie wyburzona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 23:18 ale dla takiej szkoły jak XIVLO niemal bezpośredne sąsiedztwo z Uniwerkiem korzystnie wpływa na uczniów Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: XIV zostanie niedługo całkowicie wyburzona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.09.01, 23:21 nooo.... Jolka jest blisko!!!!!! I do rynku, na przejście garncarskie, na stadion olimpijski.... Wszędzie blisko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: XIV zostanie niedługo całkowicie wyburzona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 156.24.231.* 25.09.01, 23:21 roberto65 napisał(a): > dosłownie kawałek dalej na działce pomiędzy Szczytnicką, nabrzeżem Odry i ul > Wyszyńskiego ma stanąć tak kontrowersyjna Nowa Bibloteka Głowna Uniwersytetu > Wrocławskiego, bardzo duże "gmaszysko" - Bibloteka ma zostać sciśle powiązana z > powstajacymi i mjaącymi dopiero powstać obiektami Uniwerku na tamtym terenie... A wiec to tutaj ma powstac ta biblioteka! Wlasciwie to nawet sobie z tego nie zdawalem sprawy! No to niech powstaje, to w koncu kolo mnie! :)) Czy te nowe gmachy maja moze jakos nawiazywac do dotychczasowych budynkow, np. chyba wydzialu matematyki Uniwerku, tuz przy moscie Grunwaldzkim? Nie wiem, albo on z natury wyglada na zaniedbany, albo rzeczywiscie Uniwerek go zapuscil, bo robi na mnie nieco przygnebiajace wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: XIV zostanie niedługo całkowicie wyburzona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 23:37 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > A wiec to tutaj ma powstac ta biblioteka! Wlasciwie to nawet sobie z tego nie > zdawalem sprawy! No to niech powstaje, to w koncu kolo mnie! :)) Jak Cię kiedyś ukąsi moja jamniczka w łydkę, to będzie znak, że poznała Cię po bajtach! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: XIV zostanie niedługo całkowicie wyburzona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 156.24.231.* 25.09.01, 23:46 Gość portalu: MKK napisał(a): > > Jak Cię kiedyś ukąsi moja jamniczka w łydkę, to będzie znak, że poznała Cię po > bajtach! > ;) No nie wiem, powodow moze byc wiecej, bo z jamnikow zwyklem od cielecych lat dworowac bez litosci... ;) Mozliwe ze juz wyrobila sobie zdanie na moj temat i tylko czeka na wlasciwy moment :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: Przenosza XIV LO? 25.09.01, 22:55 Gość portalu: Kazio napisał(a): > > ech ta moja pojebana buda... hehe > > przenieść ją chcą... > > Dokad? Dlaczego? Co ma byc na jej miejscu? Najprawdopodobniej na ulicę Toruńską do obecnej Żeglugi... Co ma być na jej miejscu? Plotka głosi że hotel bo to świetna lokalizacja.... ech... > A co do pierwotnego watku: jest to szkola tego rodzaju, ze jej uczniowie jej > nienawidza, gdy od niej chodza, ale sie nia szczyca, gdy ja skoncza. > Co pozostawiam awanturujacym sie 14kowiczom pod rozwage... Tak, wiem... Jak ktoś przeżyje XIV to już nic go nie załamie, co? Ale to nie zmienia faktu że można sobie trochę ponarzekać.... W końcu to nasza polska specjalność.... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Przenosza XIV LO? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 23:03 ja słyszałem że mają ją przenieść CONAJMNIEJ kiedy nasz rocznik skończy, a tu niespodzianka! z nowej lokalizacji wszędzie daleko - na Polibudę, na Górkę, do... ech! tylko rzeka znowu blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: Przenosza XIV LO? 25.09.01, 23:05 no i korona nie tak daleko.. podobno jakiś dobry klub bilardowy.. i nie drogi... chciaż Jolki nic nie pobije.. ech... Świat się zmienia... nieucronnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Przenosza XIV LO? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 23:13 ...na "rekolekcje" było blisko a klub to podobno professional - tylko może okazać się trochę drogi biorąc pod uwagę ile czasu tam byśmy spędzali Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: Przenosza XIV LO? 25.09.01, 23:15 Ale przynajmniej nad odrę blisko... To nie to co górka, ale zawsze... Albo ogródki działkowe.... Ale winkiel trza będzie nowy znaleźć i dresów nie będzie!!!!! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Przenosza XIV LO? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 23:20 za to marynarze :P wladujemy się na ta barkę która przepływa obok i dokonamy abordażu na te śmieszne statki pasażerskie które kursują obok górki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Przenosza XIV LO? IP: 156.24.231.* 25.09.01, 23:24 misiu369 napisał(a): > no i korona nie tak daleko.. podobno jakiś dobry klub bilardowy.. i nie > drogi... chciaż Jolki nic nie pobije.. ech... > Świat się zmienia... nieucronnie... Zaraz zaraz panowie, o jakiej Jolce, za przeproszeniem, jest na rzeczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: Przenosza XIV LO? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.01, 23:31 jolka-najbliższy "czternastce" bar,miejsce polekcyjnych spotkań jej uczniów Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: Przenosza XIV LO? 25.09.01, 23:33 Gość portalu: spoden napisał(a): > jolka-najbliższy "czternastce" bar,miejsce polekcyjnych spotkań jej uczniów Od kiedy to tylko "polekcyjnych"?????? A jakby kto szukał to visa vis Pizzy Hut..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Przenosza XIV LO? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 23:35 taaaak, w czasie przerwy można pójść na frytki Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: Przenosza XIV LO? 25.09.01, 23:37 Gość portalu: spec napisał(a): > taaaak, w czasie przerwy można pójść na frytki na "frytki"... albo raczej na "soczek".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Przenosza XIV LO? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 23:42 soczek - wstrząśniety, niemieszany! oczywiście z lodem. i podziwiać "panienkę z okienka" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: Przenosza XIV LO? 25.09.01, 23:45 Gość portalu: spec napisał(a): > soczek - wstrząśniety, niemieszany! oczywiście z lodem. Ależ oczywiście... > i podziwiać "panienkę z okienka" ;))) Agnieszka - jest całkiem spoko... najgorsza jest właścicielka... No ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Przenosza XIV LO? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 23:57 nie - ja mieć na myśli ta co zmywać naczynia! ten pasztet!!!! bleeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: Przenosza XIV LO? 26.09.01, 00:01 Gość portalu: spec napisał(a): > nie - ja mieć na myśli ta co zmywać naczynia! > ten pasztet!!!! AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................... Przestań bo się pożygam!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Do Wedzonki and reszty zainteresowanych - wizualizacje...... 25.09.01, 23:44 Oto link do strony pracowni projektowej Archipelag, n aktórej znależć możecie wizualizacjje przyszłego gmacgu Nowej Bibloteki Uniwersyteckiej, która ma stanąć na terenie tuż przy XIV w kwartale: Szczytnicka, Wyszyńskiego, nabrzeże Odry - www.archipelag.com.pl/index_pl.html Wybieracie następnie: ARCHITEKTURA pożniej: OBIEKTY UŻYTECZNOŚĆI PUBLICZNEJ następnie klikacie na 8 linijkę po prawej stronie od góry i macie wizualizację Bibloteki (trochę sie wczytuje), pod wizualizacją jest przejście do nastepnych wizualizacji Bibloteki... Jak juz będziecie na stronie Archipelagu to polecam Wam przejrzenie wszystskich wizualizacji w dziale: OBIEKTY UŻYTECZNOSCI PUBLICZNEJ , znajdziecie tam wiele nowych wrocłwskich inwestycji... Jak juz sobie pooglądacie te wszystkie wizualizacje, to napiszcie mi co o tych wizualizachjach i projektach nowych inwestycji w naszym mieście sądzicie.. Życzę miłego oglądania... Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: Do Wedzonki and reszty zainteresowanych - wizualizacje...... 25.09.01, 23:48 WOW!!!!! Niezłe gmaszysko!!!! Jestem pod wrażeniem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Do Wedzonki and reszty zainteresowanych - wizualizacje...... 25.09.01, 23:53 misiu369 napisał(a): > WOW!!!!! > Niezłe gmaszysko!!!! > Jestem pod wrażeniem!!!!! Misiu to jedna z 3 wersji tej Bibloteki, ale jest duze (spore) prawdopodobieństwo, że ta nowa Bibloteka bezie wyglądać tak jak na tej wizualizacji... A jak Ci sie podobały wizualizacje innych inwestycji na stronie Archipelagu (np nowego gmachu Wydziału Elektrycznego Politechniki przy Pl Grunwaldzkim - 4 linijka na tej stronie gdzie Bibloteka) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Przenosza XIV LO? IP: 156.24.231.* 25.09.01, 23:38 misiu369 napisał(a): > Gość portalu: spoden napisał(a): > > > jolka-najbliższy "czternastce" bar,miejsce polekcyjnych spotkań jej ucznió > w > > Od kiedy to tylko "polekcyjnych"?????? > A jakby kto szukał to visa vis Pizzy Hut..... Ach to jest Jolka!! To dziwne, ale przez dwa dziesieciolecia moja noga tam jeszcze nie postala. Po prostu jakby to miejsce w ogole nie istnialo! A codziennie prawie przez to skrzyzowanie przechodze! :) Ten swiat niby maly, a wlasnych smieci sie nie zna... Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: Przenosza XIV LO? 25.09.01, 23:41 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Ach to jest Jolka!! > To dziwne, ale przez dwa dziesieciolecia moja noga tam jeszcze nie postala. Po > prostu jakby to miejsce w ogole nie istnialo! A codziennie prawie przez to > skrzyzowanie przechodze! :) > Ten swiat niby maly, a wlasnych smieci sie nie zna... Nie dziwię się... Ja bym pewnie nigdy do czegoś takiego nie wszedł gdyby nie fakt że tam ludzie zawsze łażą... Ja osobiście wolę Jaszczurkę... To zaraz koło Pizzy Hut, jak się stoi przed wejściem to tak na prawo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Przenosza XIV LO? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 23:45 w jaszczurce jest mało miejsca w narożnikach zmieścimy się w kilka osób, ale przy stolika to tylko 2-3 osoby ponadto jokla jest tańsza Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: Przenosza XIV LO? 25.09.01, 23:49 Gość portalu: spec napisał(a): > w jaszczurce jest mało miejsca > w narożnikach zmieścimy się w kilka osób, ale przy stolika to tylko 2-3 osoby A kto Ci każe całą klasą iść? > ponadto jokla jest tańsza O CAŁE 50 GROSZY!!!!!! SKNERA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Przenosza XIV LO? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 00:02 > A kto Ci każe całą klasą iść? nikt mi nie każe, jakoś tak się juz składa... ;) ponadto już nie tylko my tam przesiadujemy > 50gr 50gr * 5 dni = 2,50 - mała warka, jak sądzę (nie jestem pewnien bo nie jadam maych!) zacytuję zmodyfikowany text pewnej reklamy : "chciałbyś raz w tygodniu tankowac za darmo?" Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: Przenosza XIV LO? 03.10.01, 17:35 Gość portalu: spec napisał(a): > > 50gr > 50gr * 5 dni = 2,50 - mała warka, jak sądzę (nie jestem pewnien bo nie jadam > maych!) chyba więcej... > zacytuję zmodyfikowany text pewnej reklamy : "chciałbyś raz w tygodniu tankowac > za darmo?" mała warka to dla Ciebie tankowanie?????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: Przenosza XIV LO? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.01, 19:22 lepsza jedna niz żadna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Przenosza XIV LO? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 23:49 misiu369 napisał(a): > Ja osobiście wolę Jaszczurkę... Jaszczurka vel kameleon właśnie zmieniła image. Ale bractwo studenckie się zdziwi ;( Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: Przenosza XIV LO? 25.09.01, 23:51 oo, to musze wpaść i sprawdzić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Przenosza XIV LO? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 23:58 misiu369 napisał(a): > oo, to musze wpaść i sprawdzić.... niech Cię nie zmylą kraty malowane na jasny fiolet, witrażyki w oknach. Elegancja- Francja. Ale atmosfera już nie będzie taka sama. Swego czasu zobaczyłam tam po 2 piwach czarne wypasione psisko z piłeczką w pysku wielkim jak wiadro. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: Przenosza XIV LO? 26.09.01, 00:00 Gość portalu: MKK napisał(a): > Swego czasu zobaczyłam tam po 2 > piwach czarne wypasione psisko z piłeczką w pysku wielkim jak wiadro. Noo, ten pies jest gites!!!!! Widziałem go parę razy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 DOBRANOC 26.09.01, 00:02 Żegnam wszystkich... Trza iść spać bo rano XIV wzywa... A nawet gdyby nie to tepsa haracz ściąga więc i tak muszę spadać..... Do miłego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: DOBRANOC IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 00:04 znaczy się do jutra hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 I ZNÓW OD NOWA... 26.09.01, 22:35 Gość portalu: spec napisał(a): > znaczy się do jutra hehe! No i jestem znów dziś.... Ech ten netoholizm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: I ZNÓW OD NOWA... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 22:40 misiu369 napisał(a): > Ech ten netoholizm.... Uprzedzam Cię lojalnie- to zaraźliwe! netoholizm skojarzony z forum to coś najgorszego, co mogło Cię spotkać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: I ZNÓW OD NOWA... 26.09.01, 22:44 Gość portalu: MKK napisał(a): > Uprzedzam Cię lojalnie- to zaraźliwe! > netoholizm skojarzony z forum to coś najgorszego, co mogło Cię spotkać ;) Wiem, wiem... w sieci siedzę nie od dziś... w końcu ze mnie duży miś... (hehe, zrymło mi się) A tak w ogóle to jaki jest rekord długości wątku i ile nam jeszcze zostało??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winkiel REKORD!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 00:52 misiu369 napisał(a): > A tak w ogóle to jaki jest rekord długości wątku i ile nam jeszcze zostało??? rekord jak na razie 233.... jeszcze trochę i pobijemy!!!!!!! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 ----------======== REKORD!!! =======---------- 06.10.01, 01:32 Pobijemy, pobijemy... Jak na razie rekord wciąż 233 - "BEZSENNOŚĆ" "CZTERNASTKA" jest na 30 miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
spoden Re: ----------======== REKORD!!! =======---------- 06.10.01, 01:33 i wciąż do góry... Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: ----------======== REKORD!!! =======---------- 06.10.01, 22:40 wciąż i wciąż...... Jak zawsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: I ZNÓW OD NOWA... 26.09.01, 22:40 misiu369 napisał(a): > Gość portalu: spec napisał(a): > > > znaczy się do jutra hehe! > > No i jestem znów dziś.... > Ech ten netoholizm.... Witaj Misiu ! ...nie Ty jeden jesteś netoholikiem... Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Przenosza XIV LO? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 00:07 tymczasem fotele w jolce wyglądają jak II klasa w PKP czerwone, brudne i ustawione bokiem do okna!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micard Re: Przenosza XIV LO? IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 26.09.01, 23:14 Gość portalu: spec napisał(a): > tymczasem fotele w jolce wyglądają jak II klasa w PKP > czerwone, brudne i ustawione bokiem do okna!;) I tak ma być... Robiłeś kiedyś bibę w pociągu.. suuper sprawa tylko że trza daleko jechać. A takie podróże to zazwyczaj tylko na wakacje, a do Jolci można wpaść zawsze ( no prawie ) Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: Przenosza XIV LO? 26.09.01, 23:27 Gość portalu: Micard napisał(a): > > tymczasem fotele w jolce wyglądają jak II klasa w PKP > > czerwone, brudne i ustawione bokiem do okna!;) > > I tak ma być... > Robiłeś kiedyś bibę w pociągu.. suuper sprawa tylko że trza daleko jechać. A > takie podróże to zazwyczaj tylko na wakacje, a do Jolci można wpaść zawsze ( no Ale okna nie da się otworzyć!!! No i trochę drożej, co? I taki śmiechowy koleś w mundurku nie chodzi...... To nie to samo.... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micard Re: Przenosza XIV LO? IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 27.09.01, 00:34 No fakt. Ale klimat jest. Można klimat robićbajerami ( jak w jaszczurce) możena renomą ( pizda hut) a można... no właśnie tym czymś co jest w Jolce. Jest to coś niepowtarzalnie pięknego :) Tylko powinnki tam wentylację lepszą zrobić, bo tyle WSTRĘTNYCH PALACZY tam siedzi, że jak wyjdę z Joli to strasznie śmierdzę :(( (papierosami oczywiście ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Przenosza XIV LO? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 17:24 > no właśnie tym czymś co jest w Jolce. Jest to > coś niepowtarzalnie pięknego :) jak jest mały ruch to włączają TV i puszczają "fiorellę" na polsacie (albo inna "virignię"), sprzęt grający jest ale oficjalnie "nie działa", no poza radiem eska, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micard Przenoszą Jolę? IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 27.09.01, 19:31 No tak ale z jakiegoś powodu wciąż tam obaj chodzimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Przenoszą Jolę? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 20:13 bo mają tanie piwsko, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
spoden jaszczurka 30.09.01, 17:26 jest gorzej,ale nawet po zmianach jaszczurka ma znacznie lepszy klimat niż jola.Dalej jest jednak również droższa... Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: jaszczurka 05.10.01, 00:18 spoden napisał(a): > jest gorzej,ale nawet po zmianach jaszczurka ma znacznie lepszy klimat niż > jola.Dalej jest jednak również droższa... Ale ma być lepszy wystrój - podobno sanepid kazał przemalować, ale coś z tym zrobią..... Odpowiedz Link Zgłoś
spoden Re: jaszczurka 06.10.01, 13:32 wcale tam nie jest tak źle,muza taka sama(około rockowe klimaty),a wystrój-po prostu troche inny.zdjęcie z ogromnym tłumem na jakiejś bliżej nieokreślonej plaży robi wrażenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec gosciej.org IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 00:10 nie działa :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: gosciej.org 28.09.01, 00:14 działało jeszcze parę dni temu...... szkoda bo wyrąbista stronka!!! może jeszcze wróci...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: gosciej.org IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 00:58 ma ktoś jej kopię na hdd? np. autorzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micard Re: gosciej.org IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 28.09.01, 00:14 Hej Błażej jak Ty to Ty to znjdź mnie na gg pod moim imieniem... mam nadzieję że wiesz kto z Tobą do Joli chadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netykiet Re: gosciej.org IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 00:23 PLONK!!! Nie używa się imion jeśli ktoś ma inną ksywę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micard Re: gosciej.org IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 28.09.01, 00:32 Sorx... Ale chodziło mi o trochę zamieszania.. bo bardzo kogoś szukam... wiem że powinien być teraz na sieci i na pewno tu zajży. Mimo wszystko jeszcze raz przepraszam. Wyrazam skruchę i szczere postanowienie poprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netykiet Re: gosciej.org IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 00:45 no, tym razem zostaje Ci darowane, ale następnym!!!!!! i mogłeś to samo powiedzieć bez używania imienia... ŻEBY MI SIĘ TO WIĘCEJ NIE POWTÓRZYŁO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: gosciej.org IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 01:01 ja to ja to jasne jak dwa razy dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec siła czternastki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 00:56 ten kawał znakomicie podchodzi pod xivlo, zamienic tylko polibude na czternastkę Bóg postanowił sprawdzić we wrześniu, co też porabiają studenci. Zesłał więc na ziemię anioła, ten posprawdzał i wraca z raportem: - Studenci medyka się uczą, studenci uniwerka piją, studenci polibudy piją. Następną kontrolę zrobił w listopadzie: - Studenci medyka ryją, studenci uniwerka zaczynają się uczyć, studenci polibudy piją. Styczeń: - Studenci medyka kują, aż huczy, studenci uniwerka ryją, studenci polibudy piją. Początek sesji. Anioł wraca z ziemi i mówi: Panie Boże, studenci medyka ryją dzień i noc, studenci uniwerka ryją dzień i noc, studenci polibudy się modlą. A Bóg na to: - I ci właśnie zdadzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winkiel Re: siła czternastki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 01:01 hehe, dobre... Ale ja bym zamienił uczelnie na poszczególne klasy xiv.... Polibuda to oczywiście Twoja, spec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec ????? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.09.01, 01:36 po co zmieniasz nicka "chuju" skoro widać twój ip? Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: ????? 29.09.01, 01:47 Gość portalu: spec napisał(a): > po co zmieniasz nicka "chuju" skoro widać twój ip? bo jest gupi huj!!!!!! :oP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden gosciej.org IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.01, 19:41 Gosciej byl moim wychowawca i jestem bardzo zainteresowany obejrzeniem tej strony. Czy naprawde istniala? (Chcialbym, zeby tak bylo.) Kiedy bedzie znowu dzialac? Czy ktos ma to na dysku albo plytce? Odpowiedz Link Zgłoś
spoden Re: gosciej.org 29.09.01, 20:10 taka strona rzeczywiście istniała,ale nie wiem czemu teraz jej nie ma(ok. miesiąca temu jeszcze była).Nie była to jego strona,tylko o nim.Nie miała zbyt obszernej treści.Jakie wrażenia po gościeju pbo to bardzo kontrowersyjna postać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: gosciej.org IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.09.01, 21:25 pewnie przestali płacic za domenę a właśnie - looknijcie czy ktoś nie ma tej strony na HDD albo w Temporary Internet Files? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: gosciej.org IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.01, 22:01 > a właśnie - looknijcie czy ktoś nie ma tej strony na HDD albo w Temporary > Internet Files? tak, tak, mozna to wrzucic na republike albo cos w tym stylu, nie znacie tych gosci od gosciej.org? naprawde chcialbym zobaczyc ta strone, moze nawet (jezeli moglbym) wlaczylbym sie w jej rozwoj, a gosciej byl ok, kontrowersyjny? dlaczego?, jest smieszny, moze troche dziwaczny, ale raczej nieszkodliwy, moglbym opowiedziec o nim duzo zabawnych historii (a nazbieralo sie przez cztery lata), ale nie chce mi sie tyle pisac, co innego pogawedka przy piwie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: www.bolan.com IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.09.01, 22:11 tymczasem : http://republika.pl/kaka66/ jakiś comment? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: www.bolan.com IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.01, 22:59 super,tylko czemu bolan nic o sobie nie napisał.zainstaluj sobie gadu-gadu. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: www.bolan.com IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.01, 23:06 a czytaleś wierszyki jego córek?nobel z literatury!czekam aż sobie g-g zainstalujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: www.bolan.com 02.10.01, 23:22 "Kałofil Bezjaj Nichuj Bolanowski To jest mój post." PS: A tak w ogóle to czemu zdjęć nie ma??? Miałbym się czym pobawić... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: czternastka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.01, 16:34 ja tam wole "ostre trzynastki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micard Re: czternastka IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 02.10.01, 19:49 Hehe widzę że i tu zajrzała brać pedofilska :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: czternastka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.01, 19:59 miło micard,że sie w końcu przyznałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec xivlo.staff.com IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 22:36 http://www.lo14.wroc.pl/nauczyciele.html - jeszcze z czasów bolana, tomiczka i kazia, szkoda że dudek nie widnieje juz na liście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: xivlo.staff.com IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.01, 20:32 Ojej!! Tego debila Laskosza jeszcze nie wypierdzielili?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: xivlo.staff.com IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.01, 11:15 czemu od razu debila? po prostu jest bardzo oryginalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: xivlo.staff.com IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.01, 18:02 Kiedys w naszej szkole uczyli angielskiego Amerykanie z Peace Corps. Tak ogolnie to byli bardzo fajni goscie. Jeden z nich opowiedzial mi kiedys (spotkalem go dwa lata po maturze i on tez juz nie uczyl w xiv), ze Laskosz uwazal ich wszystkich za szpiegow na rzecz USA. I to nie byly zarty. Opowiadal np., ze Laskosz ogladal jego zegarek czy nie ma w nim podsluchu, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: car Re: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 14:13 chodzi o ten tramwaj ??;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta Re: IP: 217.30.154.* 05.10.01, 00:05 generalnie chodzi o szkole,chociaż słyszałem,że gościej był kiedyś motorniczym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micard Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 09:54 Nie dość że był motorniczym, to jeszcze jest recenzentem filmów z taką xczerwoną nalepką z napisem "18" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 01:20 taak? z napisem "18"? a grają tam 13-tki i niżej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.01, 01:35 witaj specu,odezwij się do biednego,trzeźwego spodena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: yyy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.01, 01:48 bo nic nie pilem,bystrzaku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: yyy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 02:24 Gość portalu: spoden napisał(a): > bo nic nie pilem,bystrzaku... i o to właśnie pytam : dlaczego nic nie chlałeś jakbyś chlał to byś nie jęczał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: yyy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.01, 02:39 bo nie chce być na twoim poziomie umysłowym,specu Odpowiedz Link Zgłoś
spoden Re: yyy 07.10.01, 22:47 mam nadzieje,drogi specu ,że się nie obrazileś za ten żarcik,jeśli Cię uraziłem to duze SORRY.Pozdrawiam.i do jutra w budzie,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: yyy 08.10.01, 00:41 Jakby chalał to by jęczał że za mało... ech... nigdy takiemu nie dogodzisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoen SETNY WPIS! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.01, 14:17 no i tak oto dostąpiłem swoistego zaszczytu setnego wpisu na temat tej wspaniałej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: SETNY WPIS gówno wart 06.10.01, 00:29 A ja mam 101!!! czyli 5 w dwójkowym :oPPP A będę miał 114 i itak będę lepszy :oPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 ---------====== 114 ======----------- 08.10.01, 00:42 No i proszę.... Mam 114.... Tak oto misiek stał się lepszy od spodena :oPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: ---------====== 114 ======----------- IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.01, 19:04 haha,zobaczymy kto będzie miał 140?Pozdrawiam.g-g nawala więc maile... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: ---------====== 114 ======----------- IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 14:26 proponuję świętowanie kolejnych numerów linii autobusowych [na tramwaje już na późno ;) ] zwykłych, bo pośpieszne oznaczane są literami. Tak więc mamy : 115, 116, 118, 128, 130, 131, 141, 145, 146, 149, 611, 615 + nocne : 203, 209 itd. alternatywą może być oblewanie kolejnych liczb pierwszych i kwadratów liczb naturalnych, trzeba byłoby wyznaczyć jedną osobę do pilnowania liczby postów i wysyłania stosownego komunikatu na forum ;)))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden LICZBY PIERWSZE??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 19:56 Jakbysmy mieli oblewac liczby pierwsze, to z czasem pilibysmy coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec -==== 131 ====- IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 22:24 dlatego mam zaszczyt wznieść toast za linię autobusową 131 kursującą od pl. Grunwaldzkiego na Kiełczów, zahaczającą po drodze o przyszłą lokalizację naszej budy na Brucknera oraz CH Korona. Niech żyje wentylacja, brudne siedzenia, smród spalin, zablokowane drzwi, niedziałające kasowniki (yeah!) i tektura zamiast okien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: -==== 131 ====- IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.01, 16:44 131-liczba pierwsza oczywiście.jeśli chodzi o autobusy,to zauważyłem,że najładniejsze są te ,które kursują na krzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: -==== 131 ====- IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 20:17 > te, które kursują na krzyki część z tych jeździ do Wilczyc, a te jek wiadomo nie zawsze są w stanie używalności te które kursują na Zakrzów są ładne (niskopodłogowe), a w 115 widziałem nawet kamery i wyświetlacze LCD w kabinie u kierowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: -==== 131 ====- IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.01, 21:29 > > te które kursują na Zakrzów są ładne (niskopodłogowe), a w 115 widziałem nawet > kamery i wyświetlacze LCD w kabinie u kierowcy chyba LSD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: -==== 131 ====- IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 18:03 N-ką jeżdzi czasem taki śmieszny kierowca, który popiepsza chyba ze 100km/h autobusem na zakrętach, rzuca pasażerami, straszy pijaków przechodzących przez środek trzypasmówki itd. Fajnie jest. A "N" jeździ na Kiełczów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: -==== 131 ====- IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 18:11 przestań o tych autobusach!to jest poważny temat a 139 post trzeba śiętować,bo to liczba pierwsza!POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec temat IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 14:18 zarzucam temat : półmietek co ty na to, desko? Odpowiedz Link Zgłoś
spoden Re: temat 09.10.01, 16:37 pólmetek-nie idziemy oczywiście,z powodów nam wiadomych.jesli chodzi o kwadraty i liczby pierwsze to zgłaszam się na ochotnika,bo zły w tym nie jestem,hehe.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: temat IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 19:21 ale phux idzie, bo zabulił i wałek... reszta tak tylko mówi że nie chcą, ale jak co do czego do zobaczysz że pójdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: temat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 23:29 kto pójdzie ?konkretnie i po co?ja już byłem i odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: temat IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 16:24 wszyscy będą udawać że jest git impra połowa pić będzie sok pomarańczowy 25% rzygać po ścianach a reszta kombinować jak tu się qrva stąd urwać i trafić do wyjścia chyba będą przy drzwiach pilnować by nikt nie wyszedł za wcześnie po za szybko impra padnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 23:30 to jest 121(11^2) wpis w tym temacie miałem zgłaszać takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec 128 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 23:55 pilnuj 128 - jeździ z Zakrzowa do... nie wiem qvo zmierza, ale przez miasto, koło Hita, daj znać na 128 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: 128 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 00:08 olewm jak jeździ 128.olewam 128,wcześniej będzie 127-liczba pierwsza.128 ew. jako 2^7 przedstawia sobą jakąś wartośćalbo jako 128RAM ale nie jako linia a utobusowa.nie popadajmy w przeciętniactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: 128 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 00:17 ale miały być autobusy, prawda desko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: 128 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 00:21 desko to ty mow do swojego pierwszego numerka,a autobusy w kazdej wsi jezdzą,za to tramwaje,liczby pierwsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: 128 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 00:33 pierdol wiesz kogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: 128 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 00:35 127-liczba pierwsza ma tą wlasność,że jest pierwsząliczbą pierwszą na którą trzeba było "czekać" tak długo(od 113) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: 128 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 01:01 jesteś zryty od podstawówki ;) hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: 128 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.01, 16:47 zryty odpodstawówki to wiadomo kto jest,tak w ogóle,to on też może iść na półmetek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec nowe wyzwiska IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 20:13 ssij pałe -> blanka ci pod kołdrę spierdalaj -> idź na półmetek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: nowe wyzwiska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.01, 21:32 to jest 137 wpis w tym temacie,a 137 jak powszechnie wiadomojest liczbą pierwszą.wyzwiska-w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec nowe wyzwiska II IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 17:34 chuje muje, zgniłe pivo* *) context knowledge required Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 NOWY DYRO??? 13.10.01, 22:55 Podobno ma być nowy dyro za dwa lata!!! Fakt, to już nie za naszej kadencji, ale... Nie sądziłem że on odejdzie przed końcem milenium.... trzeciego znaczy się... Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: NOWY DYRO??? 13.10.01, 22:59 Tak a propos - powyższy post był 140 - który to obiecałem że wygłoszę ja... cóż za zbiego okoliczności.... :o)))))) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 00:30 nie wiem,wątpie w zmiane dyra.nie widze następców za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micard Re: IP: *.wroclaw.top.pl 14.10.01, 18:32 Następców ja też nie widzę.. Ale jak takie osobistości doszły do władzy.. kto wie? może dadzą kogoś z Orczykowa ( Brzeziej Łąki) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 20:41 144 wpis na ten temat, 144 to kwadrat liczby naturalnej(12) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPODEN AKTYWNOŚĆ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 21:04 NIE WIERZE,ŻE Z "CZTERNASTKOWICZÓW" JEDYNIE SPEC,MICARD,MISIU369 I JA ODWIEDZAMY TO FORUM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: AKTYWNOŚĆ IP: *.eu.org 14.10.01, 21:05 Co tam porabia mój serdeczny kolega Maniuś Bąk ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: AKTYWNOŚĆ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 21:08 prof. Bąk nadal uczy fizyki (m.in. mnie) i to nawet z sukcesami,bo ma wielu olimpijczyków (niestety do tych się nie zaliczam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: AKTYWNOŚĆ IP: *.eu.org 14.10.01, 21:11 To przyjemne poczytać o takich facetach. Ma w sobie nauczycielski dryg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: AKTYWNOŚĆ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 21:16 no,to jeden z niewielu "nauczycieli z powołania". 149 wpis-149 jest liczbą pierwszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: AKTYWNOŚĆ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 21:17 taaak, szkoda że Gajlewicz odchodzi... najlepszy anglista, zajęcia ciekawe, zamiast męczenia książek na poziomie Muzzy in Gondoland można pogadać po ang na sensowny temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: AKTYWNOŚĆ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 21:24 spóźnione,ale jest: 151-liczba pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: Fizycy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.01, 23:37 A my w 1996 roku bylismy na obozie astronomicznym z Bąkiem, Skibą i Łaźniakiem. Co tam sie działo... Nawet Ł. uległ ogólnemu nastrojowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.01, 23:27 kiedy jest najbliższe zebranie rady miasta,na którym rozstrzygnie się kwestia nowej lokalizacji "czternastki"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telimena Duńska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.01, 18:14 a co sądzicie o prof. duńskiej? bo ja uważam,że jest nieźle pojebana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Duńska IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 18:39 kwa-kwa kwa kwa-kwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: Duńska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.01, 18:47 zaiste specu,masz zdolnośc artykulacji dźwięków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Duńska IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 18:57 był to zapis fonetyczny w postaci pisanej - onomatopeji, o ile pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: Duńska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.01, 19:02 nie do konca ,onomatopeja=wyraz dźwiękonaśladowczy. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: Duńska 16.10.01, 22:52 Gość portalu: telimena napisał(a): > a co sądzicie o prof. duńskiej? > bo ja uważam,że jest nieźle pojebana... GUPIA SIKSA!!! Ale odkąd nie jest już moją wychowawczynią (a była przez 3 lata) lekcje z nią wydają się całkiem znośne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Re: Duńska IP: *.cen.brad.ac.uk 17.10.01, 14:50 Lekcje z nia byly ciezkie ale fajne. Pamietam ze mialem niemca zawsze po WF, a podzial na grupy byl dziewczyny - faceci. Dunska wpada do klasy gdzie siedzi 20 spoconych chlopa, wciaga powietrze( okna oczywiscie celowo zamkniete ) i mowi 'a moze chlopcy przewietrzymy sale, otworzcie okna'. A odpowiedz ' Ale pani profesor, zimno jest przeziebimy sie ' he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec buuuu, smutne IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 19:01 od kiedy nie ma dudka (bleeee...) i tomiczka nie ma z kogo się pośmiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: buuuu, smutne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.01, 19:03 zapomnialeś o bolanowskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: buuuu, smutne IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 19:08 zostaje inglotowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Pytanie o Goscieja IP: *.cen.brad.ac.uk 17.10.01, 14:56 Czy wspanialy pedagog uczacy przede wszystkim zrozumienia ,a nie wkuwania faktow (BUHAHAHAHAHAHAHAHA) Andrzej G. nadal daje uczniom ktorzy sie totalnie obijali caly rok ( i mieli silna 2 ) czworki albo piatki na koniec za to ze na koniec roku zrobili mu kilka kserowek kolorowych albo na foliach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: Pytanie o Goscieja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.01, 18:41 on jest po prostu oryginalny,np. ja go lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Re: Pytanie o Goscieja IP: *.cen.brad.ac.uk 17.10.01, 22:58 Mi sie kiedys tez wydawalo ze go lubie, niestety do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: Pytanie o Goscieja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.01, 23:03 może konkrety jakies,bo jak na razie Twoje wypowiedzi są dosyć enigmatyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Re: Pytanie o Goscieja IP: *.cen.brad.ac.uk 18.10.01, 18:22 Najpierw przeczytaj pierwszego posta, tam juz jest troche konkretow. 1 sporadyki - wcale nie ucza (uczyly ? ) myslenia a sprawdzaly jedynie podrecznikowa wiedz 2 foliogramy 3 nuuuuuuuda na lekcjach 4 infantylnosc ( chociaz niektorzy akurat to moga lubic - patrz zegarki, kamery i inne gadzety :) ) 5 przekonanie ze uczniowie go uwielbiaja, podczas gdy co najmniej 90% sie z niego smieje albo go po prostu nie lubi Chyba to wystarczy, a teraz czy moglbys wreszcie odpowiedziec na pytanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta Re: Pytanie o Goscieja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.01, 20:35 bardziej za wpólny wyjazd na wakacje.serio.nawet fajne są obozy znim(picia dużo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: czternastka IP: 195.117.18.* 17.10.01, 15:27 W kielcach SP 14 to byla szkola dla dzieci opóznionych we wszystkim. Heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: czternastka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.01, 21:49 w kielcach to się nawet andrzej "piasek" piaseczny wychował-pogratulować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micard ---===171===---- IP: *.wroclaw.top.pl 18.10.01, 00:33 TadAaAaAaA..... 171 post... a 171 jest najmniejszą wspolną wielokrotnością 9 i 19:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: ---===171===---- IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.01, 17:31 kazda liczba jest najmniejszą wspólną wielokrotnością jakiś 2 liczb,więc nie pisz tak więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: ---===171===---- IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 17:38 oblicz mi tutaj NWW i NWD z 1443532 oraz ChGW i ChCWD z 65536 Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: ---===171===---- 18.10.01, 23:18 Ale kiedy biedny Micard tylko na to wpadł..... Nie dołuj go tak spoden..... no nie bądź taki....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: ---===171===---- IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.01, 23:23 będe go dołowal .na tym temacie ma nie być głupich postów! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: ---===171===---- IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 23:43 Gość portalu: spoden napisał(a): > będe go dołowal .na tym temacie ma nie być głupich postów! hehe ekhm...ekhm... właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: ---===171===---- 18.10.01, 23:47 UBU DUPU, UBU DUPU, NIECH NAM SZYJE, PRESES NASZEGO CLUPU!!!! To śpiewałem ja - Dobrzyk Olo, co chodzi zawsze na zielono! Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: ---===181===---- 18.10.01, 23:51 powyższy pościk był 181 - to liczba pierwsza :o) qrde ale ja mondry jezdem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telimena Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.01, 21:25 no,na opinie o duńskiej czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micard rRe: IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 19.10.01, 23:50 To jest wredna CIPA!!!! Ro ko ko ko chuj jej w oko! ence ence chuje jej w rence... :) to jest moje zdanie o Duńskiej!!! :) jakie� komentarze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec bar na ulicy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 21:01 jolka już się zużyła, jaszczurka zmieniła wygląd i straciła twarz... ...zanim nam budę przeniosą trzeba sprwadzić jeszcze jeden bar na ulicy głupio by było, gdybyśmy choć raz tam nie byli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muza co tu duzo mowic... IP: *.ipt.aol.com 20.10.01, 00:26 Bucu, czy to Ty? Czemu nie piszesz? Wracajac do tematu 'wspanialego' XIV LO... Na cale szczescie juz nic nie mam z nim wspolnego (az dzinie sie robi na duszy jak pomysle, ze bylo juz to dosc dawno temu...bo wydaje sie jeszcze nie dawno. Wbrew ogolnemu trendowi p. Dunska jest ostatnia osoba, na ktora bym narzekala bo dzieki niej rzetelnie nauczylam sie podstaw gramatyki, co pomoglo mi nie tylko pozniej w studiach ale i w znalezieniu lepszej pracy. No bo jak to dumnie brzmi :'plynny niemiecki'! Jak Wam sie podobaly pomysly p. Inglot o bezstresowym nauczaniu i dzieleniu klasy na rodziny? Matko, jaki ja mialam bol brzucha ze strachu przed kazda matematyka...A ta jej mina i powiedzenie:"prosze wyciagamy karteczki". Brzmi to do tej pory w moich uszach. No ale bylo, minelo, na cale szczescie wracac tam nie musze, dzieci pewnie tez ominie ta przyjemnosc, a co szkole na pewno zawdzieczam to kilku przyjaciol, z ktorymi utrzymuje kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ukleja dzieci IP: *.ipt.aol.com 20.10.01, 00:30 dzieci idzcie spac bo jutro sporadyk. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 UKLEJA 20.10.01, 15:54 A wiecie co będzie na szkolną wigilie w tym roku zamiast karpia??? :oP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muza chyba IP: *.ipt.aol.com 20.10.01, 00:50 chyba tu sama jestem...coz, bezsennosc...ale nie w Seattle, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: co tu duzo mowic... 20.10.01, 15:50 Gość portalu: muza napisał(a): > Wracajac do tematu 'wspanialego' XIV LO... Na cale szczescie juz nic nie mam z > nim wspolnego (az dzinie sie robi na duszy jak pomysle, ze bylo juz to dosc > dawno temu...bo wydaje sie jeszcze nie dawno. Wbrew ogolnemu trendowi p. Dunska > jest ostatnia osoba, na ktora bym narzekala bo dzieki niej rzetelnie nauczylam > sie podstaw gramatyki, co pomoglo mi nie tylko pozniej w studiach ale i w > znalezieniu lepszej pracy. No bo jak to dumnie brzmi :'plynny niemiecki'! Przepraszam, duńska o płynny angielski? Chyba rozmawiamy o różnych osobach..... > Jak Wam sie podobaly pomysly p. Inglot (...) Brzmi to > do tej pory w moich uszach. No ale bylo, minelo, na cale szczescie wracac tam > nie musze, A jednak miałem rację mówiąc że XIV wpływa negatywnie na psychikę człowieka..... > dzieci pewnie tez ominie ta przyjemnosc, a co szkole na pewno > zawdzieczam to kilku przyjaciol, z ktorymi utrzymuje kontakt. Tu się zgodzę, ludzie są całkiem spoko - niektórzy... Odpowiedz Link Zgłoś