gawliki Re: TORT oryginalny-wrocław? 10.03.05, 11:32 nie mam czasu z mala jezdzic i szukac-prosze o jakies adresy z naprawde dobrymi i ladnymi torcikami.najlepiej jakies lekkie smietanowe.dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: TORT oryginalny-wrocław? 10.03.05, 11:40 Znam mamy, ktore zachwycaja sie Wolakiem, tam robia torty w róznych ksztaltach, sklep przy Legnickiej(obok Ostatniego Grosza). Ja raczej stawiam na smak niz na wyglad i zamawiam w Marcepanku, ktory jest moja ulubiona cukiernia- na Nowowiejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapac Re: TORT oryginalny-wrocław? 10.03.05, 11:46 Od dwóch lat kupuję swoim chłopakom torty urodzinowe w cukierni naprzeciwko DH Astra (Gądów - Horbaczewskiego), wejście do cukierni od Szybowcowej. Są smietanowe z owocami, nie za słodkie, w różnych kształtach (lalek, kwiatów, lokomotyw, samochodów) za ok. 30 zł kg, a torty ważą ok. 2 kg. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: TORT oryginalny-wrocław? 10.03.05, 13:17 barzdo WAM dziekuje za odp.wiem gdzie astra i wolak,musze sie ruszyc rtam.pozdrawiam anka Odpowiedz Link Zgłoś
mikewazowski Re: TORT oryginalny-wrocław? 10.03.05, 17:07 moj syn ma 7 lat mial 7 tortttttttttow od wolaka Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: TORT oryginalny-wrocław? 13.03.05, 10:46 smaczne robi cukiernia coroline i simone. na sepolnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś