Dodaj do ulubionych

Kto nie lubi Marcina Rybaka?

16.03.05, 11:05
Wczoraj rozpoczęłam wątek "Kto jest cenzorem na tym forum?". Dzisiaj ciąg dalszy: w dzisiejszej GW materiał pt "Ciąg dalszy procesu byłego dyrektora XIV LO". Jak się otworzy artykuł to jest link "Wasze Opinie" i są tam nawet uwagi. Za to niesposób znaleźć ten wątek na stronie wrocławskiego forum.
Do wczorajszej wypowiedzi zainspirował mnie artykuł "Nowe zarzuty w sprawie Uniwersytetu", wygaszony na forum. Oba artykuły łączy to, że napisał je mar.
Stawiam więc pytanie:
Dlaczego Admin nie lubi Marcina Rybaka?

Obserwuj wątek
    • Gość: Luba Re: Kto nie lubi Marcina Rybaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 11:06
      Ja lubię Marcina Rybaka, bo nie mam alternatywy - reszta jest gorsza.
    • no.logo Rzeczywiście, ale jaja... 16.03.05, 11:14
      Można skomentować artykuł, tylko że komentarz nie pojawia się na forum :-)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=21712032
      Autor: wrocek21
      Data: 15.03.2005 22:36
      Sprawa jest prosta i dość błaha. W krajach o wyższej kulturze prawnej byłaby sądownie załatwiona w ciągu kilku dni. Tymczasem
      polski Wysoki Sąd wyznacza terminy rozpraw w odstępach sześciotygodniowych. A potem wszyscy się dziwią,że taki FOZZ przedawnia
      się, chociaż minęło tylko 15 lat procedur prawnych.
      • Gość: wojtek Re: Rzeczywiście, ale jaja... IP: *.mat.univie.ac.at 16.03.05, 11:41
        Bo maja zasade, ze dopiero od dwoch wpisow pokazuja komentarze do artykulow na
        forum.
        :)
        Nie wszedzie spiskowa teoria swiata dziala.
        • kasica4u Adminie, sorry 16.03.05, 11:54

w temacie Marcina Rybaka. Sprawdziłam, jest rzeczywiście tak jak pisze wojtek. Dopiero 2 wpisy kwalifikują artykuł do wejścia na forum.

Temat cenzury pozostaje jednak nadal aktualny.

• Gość: złota rybka Re: Kto nie lubi Marcina Rybaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 12:25
      mam juz dosc tego medzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka