Dodaj do ulubionych

Ogłaszam Forumowy Konkurs

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:29
Ogłaszam konkurs dla facetów tego forum!

Kto z Was ma najdłuszego?
Mój ma 16,5 cm
I co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: doradca Re: Ogłaszam Forumowy Konkurs IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.03.05, 14:35
      no to facet - twoje iq jest dużo poniżej, ale może masz np. długiego fiuta?
      generalnie - patrz w przyszłość, bądź grzeczny dla ludzi i dobrze się odrzywiaj.
      • Gość: . Re: Ogłaszam Forumowy Konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:38
        Postanowiłem w siebie zainwestować. Idę na Politechnikę
        Wracając do tematu. Jak u Ciebie z długością? Pytam bo chcę wiedzieć jak
        wypadam na tle innych
        • Gość: . To klon!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:41
          Czemu się wpisujesz tak jak ja!
          • Gość: . Re: To klon!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:41
            Nie histeryzuj. Jaka długość u ciebie?
        • Gość: doradca Re: Ogłaszam Forumowy Konkurs IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.03.05, 14:41
          z głębokością raczej - jesteś za krótki.
          • Gość: . Re: Ogłaszam Forumowy Konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:42
            No ale pisz konkretnie. Masz jaja czy nie?
            • Gość: doradca Re: Ogłaszam Forumowy Konkurs IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.03.05, 14:51
              ja nie, ale mój facet tak - co dwa jaja to nie jedno, nie? Ta twoja jedna kropka
              dużo mówi
              • Gość: . Re: Ogłaszam Forumowy Konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:53
                Gość portalu: doradca napisał(a):

> ja nie, ale mój facet tak - co dwa jaja to nie jedno, nie?
                a jak u niego z wielkością?

> Ta twoja jedna kropka dużo mówi
                Przygarnij kropka :)
                • Gość: doradca Re: Ogłaszam Forumowy Konkurs IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.03.05, 15:03
                  pasujemy do siebie - rzec można:)
                  • Gość: . Re: Ogłaszam Forumowy Konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:06
                    A to sztuka wielka tak akurat trafić :)
                    Dużo razy próbowałaś zanim trafiłaś właściwie? (wiem, wiem świnia ze mnie ale
                    to taki świński wątek) :)))
                    • Gość: doradca Re: Ogłaszam Forumowy Konkurs IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.03.05, 15:11
                      trochę, po tobie np. poznaję, że będzie ci trudno utrafić. Taki los - ale zawsze
                      możesz go zmarszczyć i pójść do kościoła
                      • Gość: . Re: Ogłaszam Forumowy Konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:15
                        Nie rozumiem. Czy w kościele go wydłużą? Ja nie chcę bo jestem z niego dumny.
                        Czy też może mi sugerujesz abym został księdzem? Jeśli to drugie to nie możliwe
                        bo życie bez seksu mnie zabije
      • Gość: salomea Re: mój stary to dopiero miał! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:43
        młody człowieku jak ty żonę znajdziesz ,z takim mikrusem,zmartwiłes starą
        kobietę która ci życzy dobrze,jak najlepiej,może jakas gimnastyka hinduska ,o
        takiej słyszałam,nieszczęście no,
        • Gość: . Re: mój stary to dopiero miał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:45
          Zaraz! Zaraz! A jak facet się chwali że ma 25 cm to mówicie że liczy się jakość
          a nie długość, więc jak to jest?
          • Gość: salomea Re: mój stary to dopiero miał! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:50
            mój stary młodzieńcy liczył w calach ,zawsze powtarzam 17 cali to dopiero
            zaczyna się skala do obliczania jakości,
            • Gość: . Re: mój stary to dopiero miał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:52
              17 cali - mało wiarygodne
              • Gość: salomea Re: mój stary to dopiero miał! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:59
                mnie to mówisz młody człowieku? ja to znam z autopsji,czworo dzieci znim ,nie
                myle sie ani o jeden cal
                • Gość: . Re: mój stary to dopiero miał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:03
                  to spotkaj się zemną, zawsze to jakaś odmiana
                  • Gość: salomea Re: jestem zbyt leciwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:24
                    z forumowym emerytem to co innego ,na msze byśmy poszli,i do spowiedzi, co tam
                    jak szaleć to szaleć
    • Gość: . o! Sprawdziłem dokładniej. Jednak 17 cm /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:44
    • Gość: murzyn Re: Ogłaszam Forumowy Konkurs IP: 203.112.194.* 17.03.05, 14:51
      Podjecie takiego tematu moze oznaczac, ze mysli sie tylko o jednym: WIOSNA
      IDZIE!:))
      • Gość: . Re: Ogłaszam Forumowy Konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:54
        murzyn daj prykład i podaj wielkość
        • Gość: murzyn Re: Ogłaszam Forumowy Konkurs IP: 203.112.194.* 17.03.05, 15:02
          Jestem bardzo skromny!I jesli chodzi o dziwczyny-kobiety, bardzo niesmialy.:
          ((Nie chce wygrac tego konkursu i dlatego siedze w zimnej wodzie.:((
          • Gość: . Re: Ogłaszam Forumowy Konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:04
            eee tam! a salomea się nie szczypie i pisze
            • Gość: murzyn Re: Ogłaszam Forumowy Konkurs IP: 203.112.194.* 17.03.05, 15:09
              Salomei to dobrze.A ja na plazy spokojnie nie moge sie opalac, bo bez przerwy
              zbiegowisko i pokazywanie palcami.:(((
              • Gość: . Tylko ja mam odwagę się przyznać ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:12
                Taaaaaaaaak! Każdy ma wielkiego! Tylko ja mam odwagę się przyznać do prawdziwej
                długości.
                • Gość: doradca Re: Tylko ja mam odwagę się przyznać ! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.03.05, 15:16
                  ok - jesteś wielki, zmarszcz go;) albo poznaj jakąś dziewczynę. Może wtedy nie
                  będziesz się podpisywał kropka - tylko wykrzyknik, np. Uwierz w siebie!
                  • Gość: ! Re: Tylko ja mam odwagę się przyznać ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:20
                    Doraco! Dzuję że dzięki Tobie moja wiara rośnie i unosi się do góry! Biegnę
                    szukać szczęścia!
                    • Gość: doradca Re: Tylko ja mam odwagę się przyznać ! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.03.05, 15:31
                      nie ma za co - tylko nie krzycz za bardzo;)
                      • Gość: murzyn Re: Tylko ja mam odwagę się przyznać ! IP: 203.112.194.* 17.03.05, 16:02
                        Ja moge tylko powiedziec, ze w biegu przelajowym dla naturystow w Chalupach,
                        zajalem przedostatnie miejsce. Mialem bardzo poobijane kolana, a siniaki zeszly
                        mi dopiero pod koniec sezonu letniego.:((
                        • Gość: doradca Re: Tylko ja mam odwagę się przyznać ! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.03.05, 16:07
                          ja mogę dodać, że dobrze skakałam w dal - na równi z facetami, którzy pomnażali
                          swoje osiągnięcia. I nic mnie nie boli
                          • Gość: murzyn Re: Tylko ja mam odwagę się przyznać ! IP: 203.112.194.* 17.03.05, 16:17
                            Mnie tez juz nic nie boli (oprocz krzywdy ludzkiej).W czasie joggingu zakladam
                            spodenki.I kolana zdrowe mam.
                            • Gość: 2, murzyn Re: Tylko ja mam odwagę się przyznać ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 16:57
                              mam to samo radze se inaczej ,zawijam w trąbke i spinaczem do bielizny,chroń
                              kolana!
              • Gość: azja niestosunek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.05, 20:05
                faktycznie jest to kłopot jeśli ogólna budowa odbiega od ilości flaków w majtkach. niedawno widziałam na basenie takiego bardzo szczupłego i dość niewysokiego faceta, który w slipkach miał chyba z 10 kilo i myślę ,że nie były to wodniaki jąder. sterczało mu to na wszystkie strony , jakby miał wzwód. chyba musiał się czuć głupio, bo i żebra mu sterczały i ten obcy w majtkach. ja bym się w każdym razie chyba załamała.
                • Gość: zwykły pan Re: niestosunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 09:03
                  No ładnie! Człowiek idzie sobie na basen aby sobie popływać a tu go obserwują.
                  Nie ładnie tak!
    • Gość: Mars A ciekawe ile ma np Rafis, wielki_czarownik i inni IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.03.05, 19:58
      Ja mam tyle ile przeciętny facet. W przybliżeniu 21 cm

A ciekawe ile ma np Rafis, wielki_czarownik i inni?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka