Dodaj do ulubionych

Opiekunka do dziecka

IP: *.spox.org / *.org 17.03.05, 22:26
Poszukuję opiekunki dla mojej 13-to miesięcznej córeczki na 8 godzin
dziennie. Mieszkam na Osiedlu Błękitnym (Krzyki-Gaj). Poszukuję osoby
zaufanej i sprawdzonej. Może ktoś jest w stanie mi pomóc?
Obserwuj wątek
    • leszek1970 Re: Opiekunka do dziecka 27.04.05, 09:20
      mam kolezanke ktora szuka takiej pracy,ma odpowiednie wyksztalcenie
      pedagogiczne i podejscie do dzieci,nie palaca.Numer kontaktowy podam mailem,nie
      chcialbym na forum.prosze o odpowiedz,adres j/w
    • Gość: madzia Re: Opiekunka do dziecka IP: *.poznan.tktelekom.pl 16.05.05, 10:48
      witam! bardzo chetnie pomoge. mam 19 lat i bardzo lubie zajmowac sie dziecmi
      troche juz sie zajmowalam dziecmi wiec spedzanie czasu z maluszkiem jest dla
      mnie wielka przyjemnoscia:).jesli jest Pani zainteresowana moja propozycja
      prosze o kontakt na e-mail maadzia_86@interia.pl lub nr gg 8266908 z gory
      dziekuje
    • angelina82 Re: Opiekunka do dziecka 18.05.05, 12:00
      witam Zainteresowała mnie Panstwa oferta:) Mam na imię Gosia, mam 23lata.Jetsem osoba ciepłą, miłą i chętna do pracy. Bardzo lubię dzieci, przebywanie z nimi, bawienie sie i organizowanie im zabaw. W prawdzie nie jestem po zadnym kursie, ale z zycia wiem jak zajmowac sie małymi dziecmi-poniewaz dorastałan w licznej rodzinie (3 rodzenstwa i 4 kuzynostwa mlodszego ode mnie). A tego co jeszzce nie umiem bardzo chetnie sie naucze:)) Jestem osoba dyspozycyjną, niekonfliktową i spokojna, bez nałogów. Jestem z dzielnicy Szczepin. Jestem po licencjacie Wyzszej Szkoły Bankowej.Bardzo lubie dzieci i przebywanie z nimi, bawienie sie, romawianie i organizowanie im wolnego czasu.Jestem osoba spokojną, dyspozycyjną, uśmiechnietą i odpowiedzialną i oczywiscie nie palącą!! Traktuję ludzi poważnie i tak samo lubię być traktowana:),lubie i umiem pracowac, bo wiem ze sama musze na wszytsko zapracowac i sie wszystkiego nauczyć. Jeśli chciałaby Pani o cos jeszcze zapytać, miała jeszcze jakies pytania co do mnie proszę pytać, bardzo chetnie odpisze:) Pozdrawiam ciepło. GosiaJeśli beda panstwo zainteresowani moją ofertą będzie mi bardzo miło. Jesli maja panstwo jakies pytania prosze napisac na Angelina82@wp.pl i tam napisac co Panstwo sądzą.
    • dcphalba Re: Opiekunka do dziecka 25.05.05, 16:04
      BIURO USŁUG DOMOWYCH, oferyje swoją pomoc w znalezieniu sprawdzonej i
      wykwalifikowanej opiekunki.

Kontakt:
      tel. 71/ 358 44 51 w godzinach od 9-17
      tel. kom. 0606 649 911
      e-mail: biuro@dcp-halba.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka