Gość: Lasse IP: *.ds.uni.wroc.pl 22.03.05, 20:01 Tak się składa, Drogie Pismaki, że powinno się pisać "Hrubieszów", a także należy się zdecydować: "jest" czy "miał być". Jak widać - dziennikarze wszyscy są tacy sami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lasse Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.ds.uni.wroc.pl 22.03.05, 20:11 No, teraz czuję się usatysfakcjonowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer FAJGEL ma w plecy IP: *.magma-net.pl 22.03.05, 20:57 i co teraz fajglu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adv Re: FAJGEL ma w plecy IP: *.crowley.pl 22.03.05, 21:36 Darki i Witki sobie poradza. Bardziej mi szkoda tej ekipy, co to sie spiela, bo juz mialo cos byc.. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: FAJGEL ma w plecy 23.03.05, 06:37 taaaa, czlowiek w blokach stoi, nagina garba a tu mu mowia won i to za darmo...eeeh... niemniej pozdrawiam a Ty adv moze bys sie na prova do mois odezwal, co? obiecanki cacanki a maila niet... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crusher Re: FAJGEL ma w plecy IP: *.server.ntli.net 24.03.05, 14:25 A mnie kiedys FAJGEL odwolal zdjecia i ja mialem w plecy, pewno i tak mniej niz on teraz hehe Odpowiedz Link Zgłoś
xp17 Re: FAJGEL ma w plecy 24.03.05, 21:31 Poniosl Fajgel razy kilka poniesli i Fajgla!Na pohybel tandecie! Odpowiedz Link Zgłoś
xp17 Re: FAJGEL ma w plecy 24.03.05, 21:38 Bardzo mnie rozbawil ten tekst o scenografie co przyjechal...AZ Z KRAKOWA :) no tak,konno to tak z tydzien jechal...biedaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:02 pozdrawiam pana Łukasza Foltyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybek Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:39 w końcu przyjdzie czas na bogów z tvp, a wtedy rozgniewany lud nie będzie miał litości. Poza tym uważam, że warszawka powinna zostać zburzona. Tam same podłe kreatury i złodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 22:51 Sam jesteś kreaturą i złodziejem. Nie generalizuj i nie obrażaj innych za błędy jednostek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.03.05, 16:21 Żenujący jest sposób potraktowania nie tylko ekipy i zaproszonych ekspertów, ale i tych, którzy przyjechali z X LO - uczniowie od kilku tygodni przygotowywali się do tych nagrań (nie tylko odwoływali popołudniowe zajęcia, ale i czytali o dokonaniach młodych naukowców - bohaterów kolejnych odcinków i przygotowywali sie do rozmowy z nimi...) Ale - jak widać - z Warszawy to zupełnie inaczej wygląda. A wierchuszka pewnie zawsze ma rację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mośkos Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:29 a juz nie wspomnę, że to był drugi koniec miasta, a stać na mrozie i czekać aż łaskawcy z TVP rzucą jakąś informacją niczym ochłapem skadinąd nie jest miłe :/ a co się nasiedziałem nad tymi materiałami do programu to już moje :/ i szlag trafił karierę telewizyjną ;) - wszak widownia jest bardzo ważna :D ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.B. Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 10:57 I co, takim płacić jeszcze abonament ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.05, 18:23 C H A M S T W O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leim Czemu wy wiążecie to z Warszawą??!?!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 21:08 Przepraszam bardzo, ale TVP to instytucja ogólnopolska i to że akurat nagranie miało mieć miejsce w Warszawie nie ma nic do rzeczy!!! Jako warszawiak czuję się urażony tak niskim poziomem krytyki. Jak nie lubicie mojego miasta, to proszę o jakieś poważniejsze argumenty. Leim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barteq Re: Czemu wy wiążecie to z Warszawą??!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 21:16 I po co płacic abonament?? Przeciez w tvp pacuja niekompetetni ludzie, dostaja prace po znajomosci. niedobrze sie robi czlowiekowi gdy czyta takie posuniecia publicznej tvp. i gdzie ta misja spoleczne!! zaklnal bym na tvp ale inaczej skasuja ten wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocław Re: Czemu wy wiążecie to z Warszawą??!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 11:00 tak nie lubimy twojego miasta za to ze sie wywyższacie ponad resztę Polski za to ze nie podajecie nazwy swoejgo super miasta gdy podajecie swój adres (bo przecież oczywistym powinno być ze taki ynteligentny czlowiek musi byc ze stolycy) za to ze w waszych ogloszeniach dla całego kraju bardzo często nie podajecie numeru kierunkowego, bo niby powinni wszyscy znac za to ze w ogólnopolskim programie radiowym podaja informacje o korkach w stolicy (ciekawe co to kogo obchodiz w Rzeszowie) za to, że wydaje sie wam, ze jesteście najwazniejsi za to, że to miasto jest bez gustu za to, że MUSZĘ tam czasem przyjeżdżać bo zagnieździły się tam wszystkie padliny rządowe i centrale sieci międzynarodowych sieci handlowych AMEN poza tym idź do lub na rynek w Warszawie i kup sobie piwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Czemu wy wiążecie to z Warszawą??!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:02 Wszyscy na nas plują, wyzywają od Warszafki, a potem przyjeżdżają takie ... do pracy, zabierając ją Warszawiakom i jeszcze się plują. Założę się, że 99% chciałoby mieszkać w Warszawie, mimo tej "Warszafki". Pogódźcie się ludzie z tym, że jesteśmy stolicą Polski i nic na to nie poradzimy. A ja osobiście nigdy nie dałem nikomu odczuć, że jestem lepszy tylko dlatego,iż jestem z Warszawy,gdyż wszyscy jesteśmy z POLSKI. Ten post też nie ma takiego znaczenia żeby kogoś obrazić, ale wkurza mnie, że przy okazji tego, że ktoś coś spieprzył w TVP jestem obrażany tylko za to,że jestem z Warszawiakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Czemu wy wiążecie to z Warszawą??!?!?! IP: *.do.pl / *.generacja.pl 26.03.05, 02:54 99% chcialoby mieszkac w wawie? Szkoda ze sie z toba nie zalozylem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia vagina Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:01 Niech sie gó..arze uczą w jakim kraju żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:37 No i wszystko jasne komus z gory nie spodobalo sie ze opublikuja wynalazek ktory moze zrewolucjonizowac swiat a napewno nasz kraj i lobby zrobilo swoje pod plaszczykiem problemow natury prawnej odwolano nagranie programu. To chory kraj a wlasciwie ludzie zasiadajacy na wysokich szczeblach ktorzy w imie wlasnych egoistycznych planow niszcza wszystko i wszystkich. To jest przykre i trudno mi sie z tym pogodzic. Czas najwyzszy odsunac tych ludzi od wladzy i wybrac w najblizszych wyborach tych ktorym zalezy na zmianie w naszym kraju. Czas na ludzi swiatlych i postepowych !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 24.03.05, 22:44 brak słów na takie zachowanie,chamstwo to za słabe słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TELEWIDZ Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.ztpnet.pl 24.03.05, 23:04 to proste,zabraklo pieniedzy bo trzeba wyslac nastepnych korespondentow zeby przekazywali jakze wazne informacje o stanie zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Gadu Gadu jest do dupy IP: *.cmgww.com 24.03.05, 22:57 Tlen 10000x lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
messah Re: Gadu Gadu jest do dupy 25.03.05, 10:10 A Tlen to zmodyfikowany Jabber... Przynajmniej Jabber to jest standard. Nie jakiś-tam-zamknięty-protokół-producenta jak GG czy Tlen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. ROTFL BUHAHAHAHA IP: *.rezist.com 24.03.05, 23:11 "- Telewizja się skompromitowała, zachowali się zupełnie niepoważnie. Może zażądam odszkodowania za stracony czas - mówił Fołtyn." ZUPEŁNA IGNORANCJA I BRAK ZNAJOMOŚCI PRZEPISÓW PRAWA KOLEGO FOŁTYN! TO NIE USA. Odpowiedz Link Zgłoś
messah Re: ROTFL BUHAHAHAHA 25.03.05, 10:16 Innowacyjni to byli panowie z Mirabilis którzy wypuścili ICQ w 1997 roku jak u nas internet siedział na drzewach. Komunikator GG to (popełniona lata całe później) bardzo odtwórcza robótka, przypomnę że sztucznie przyklejona do jednego-z-wielu programów do wysyłania SMSów przez bramki WWW operatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski syf Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: 5.6.1D* / *.cg.shawcable.net 25.03.05, 00:32 nam tu trzeba kase zwijac,a nie tam jakies mlode talenty. ps .pozdrowienia dla towarzyszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @os Dziennikara... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 03:13 Co za idiotka, jescze przekrecila nazwisko Foltyna. Te "Ł" to mozesz sobie wsadzic...!!! Wystarczylo w googla wpisac hasla i wyskoczylby FOLTYN!!! Teraz banda uczy sie nowego nazwiska... Jak zwykle "koszernej" cos umknie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoJo Re: Dziennikara... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 11:00 @0s zieje nienawiścią i wypluwa żółć. Pewnie śniły mu (jej) się jajka na twardo bez majonezu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Dziennikara... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:07 Twój post świadczy o tym, jaki Ty jesteś głupi, Miłosierny Katoliku, siejący nienawiść i antysemityzm. Przez takich jak Ty Holocaust miał rację bytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamik Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 04:28 Burdel u Dworaka. Przestaję płacić abonamnet na tych pampersów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.dclient.hispeed.ch 25.03.05, 05:32 Dlaczego ustosunkowujesz sie balwanie do bledow ortograficzno-stylistycznych zamiast do przedstawionego problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofcik Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.03.05, 08:55 Ja na miejscu tych państwa wystąpiłbym o odszkodowanie za stracony czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatriss Re: Świadek zdarzenia... IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:00 Coś się Gościu przyczepił tego Hrubieszowa, odnośnie dziennikarzy są -spoko ( postaw się na ich miejscu) Odpowiedz Link Zgłoś
boma_31 Re: Młode talenty wystawione do wiatru 25.03.05, 09:20 Telewizja jest za bardzo zajęta abonamentem, żeby miala na czas na realizacje programow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Jak widac pod rzadami Po/PiS calkiem calkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:46 radzi sobie TV:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cul321 waśnie dlatego nie płacę abonamentu IP: 193.19.104.* 25.03.05, 09:54 a ta całą misja o której tyle się mówi niech bedzie ale nie za moje pieniadze a młode talenty jak maja talent to sobie i tak poradzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: waśnie dlatego nie płacę abonamentu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 11:03 Nie poradzą sobie, niestety, bo i tak o wszystkim tu decydują urzędasy i dziwne, że ty tego jeszcze nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: waśnie dlatego nie płacę abonamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 11:14 TV nie jest zajęta tylko abonamentem.TV zajęta jest wyszukiwaniem specjalistów na STOŁKI.Z jakim skutkiem to robi,widać na przykładzie TV Wrocław.Jeżeli tacy,którzy wszem i wobec głosza że na telewizji to się nie znają te czemu sie dziwić,że wychodzą takie kwiatki.No lepszy chyba był ten duży Kwiat.Ogladają program telewizyjny,odnosi się wrażenie,że teraz to zarzadzają same orły.Tak dużej ilości powtórek i beznadziejnych programów informacyjnych to nie było nigdy.Gwiazda Durczok to chyba jakaś kpina ze społeczeństwa.Od dzisiaj nie płacę abonamentu,nie zyczę sobie swoich pieniędzy przekazywać na tandetę i pensję dla "gwiazdy" Durczoka.Niech mu Dworak da ze swoich a dołoży śliczna Warakomska a może jeszcze kolonko,który ponoć szuka etatu w TV.A jeszcze należy wspomnieć o Gawryluk-niestety nie da się ani patrzeć ani słuchać.Jeżeli tv ma takie gwiazdy,to lada moment ogłosi upadłość. Odpowiedz Link Zgłoś
cixi Re: waśnie dlatego nie płacę abonamentu 25.03.05, 11:46 Problem polega na tym, że TVP poradzi sobie bez młodych talentów a oni bez TV nie bardzo, dlatego mogą sobie bezkarnie postępować jak chcą i szargać zaproszonymi gośćmi i ekipami. Takie sa media: zadufane w sobie, chamskie i bezkarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:23 Zabierzcie z ekranu ten je..y samochód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulele Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.ryczywol.sdi.tpnet.pl 25.03.05, 14:33 bo trzeba pokazac gruby tylek gnomskiej niny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RB+ Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.pomorzany.v.pl 25.03.05, 16:06 Program nie został zrobiony, bo to nie byli kolesie Dworaków, Selinów, Gasparów, Walendziaków ..... Gdyby to był program o jakiejś parafiadzie na pewno został by zrealizowany. Kwiatkowski wróć !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abonenet??? Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:45 Jeśli tak wydaje się pieniądze z abonamentu to po co przepłacać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 21:06 bali sie talentów,że ich zastąpić mogą w tej telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.95.108.194.contactel.net 25.03.05, 22:05 taki syf jaki ostatnio pokazują w telewizji to już k...wa dawno nie widziałem.H...ja dostaną a nie pieniądze z mojego abonamentu !!! S...e p...e !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: 81.15.254.* 25.03.05, 23:44 artykuł na poziomie Faktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polake Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 00:15 to nie czytaj, jak Ci się nie podoba. No i oczywiście się z Tobą nie zgadzam, ale Ty najlepiej wiesz, jaki jest poziom FAKTu, więc nie będę się kłócił. Ja nie czytam ,to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś