Dodaj do ulubionych

Młode talenty wystawione do wiatru

IP: *.ds.uni.wroc.pl 22.03.05, 20:01
Tak się składa, Drogie Pismaki, że powinno się pisać "Hrubieszów", a także
należy się zdecydować: "jest" czy "miał być". Jak widać - dziennikarze
wszyscy są tacy sami...
Obserwuj wątek
    • Gość: Lasse Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.ds.uni.wroc.pl 22.03.05, 20:11
      No, teraz czuję się usatysfakcjonowany :)
    • Gość: breslauer FAJGEL ma w plecy IP: *.magma-net.pl 22.03.05, 20:57
      i co teraz fajglu
      • Gość: adv Re: FAJGEL ma w plecy IP: *.crowley.pl 22.03.05, 21:36
        Darki i Witki sobie poradza.
        Bardziej mi szkoda tej ekipy, co to sie spiela, bo juz mialo cos byc..
        • ed_norton Re: FAJGEL ma w plecy 23.03.05, 06:37
          taaaa, czlowiek w blokach stoi, nagina garba a tu mu mowia won i to za
          darmo...eeeh...
          niemniej pozdrawiam

a Ty adv moze bys sie na prova do mois odezwal, co? obiecanki cacanki a maila
          niet... hehe
          • Gość: Crusher Re: FAJGEL ma w plecy IP: *.server.ntli.net 24.03.05, 14:25
            A mnie kiedys FAJGEL odwolal zdjecia i ja mialem w plecy, pewno i tak mniej niz
            on teraz hehe
          • xp17 Re: FAJGEL ma w plecy 24.03.05, 21:31
            Poniosl Fajgel razy kilka poniesli i Fajgla!Na pohybel tandecie!
        • xp17 Re: FAJGEL ma w plecy 24.03.05, 21:38
          Bardzo mnie rozbawil ten tekst o scenografie co przyjechal...AZ Z KRAKOWA :) no
          tak,konno to tak z tydzien jechal...biedaczek
    • Gość: janek Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:02
      pozdrawiam pana Łukasza Foltyna
    • Gość: grzybek Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:39
      w końcu przyjdzie czas na bogów z tvp, a wtedy rozgniewany lud nie będzie miał litości. Poza tym uważam, że warszawka powinna zostać zburzona. Tam same podłe kreatury i złodzieje
      • Gość: Warszawiak Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 22:51
        Sam jesteś kreaturą i złodziejem. Nie generalizuj i nie obrażaj innych za błędy
        jednostek.
    • Gość: ewa Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.03.05, 16:21
      Żenujący jest sposób potraktowania nie tylko ekipy i zaproszonych ekspertów, ale
      i tych, którzy przyjechali z X LO - uczniowie od kilku tygodni przygotowywali
      się do tych nagrań (nie tylko odwoływali popołudniowe zajęcia, ale i czytali o
      dokonaniach młodych naukowców - bohaterów kolejnych odcinków i przygotowywali
      sie do rozmowy z nimi...)
      Ale - jak widać - z Warszawy to zupełnie inaczej wygląda. A wierchuszka pewnie
      zawsze ma rację...
      • Gość: Mośkos Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:29
        a juz nie wspomnę, że to był drugi koniec miasta, a stać na mrozie i czekać aż
        łaskawcy z TVP rzucą jakąś informacją niczym ochłapem skadinąd nie jest miłe :/
        a co się nasiedziałem nad tymi materiałami do programu to już moje :/ i szlag
        trafił karierę telewizyjną ;) - wszak widownia jest bardzo ważna :D ;)
        pozdrawiam
      • Gość: B.B. Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 10:57
        I co, takim płacić jeszcze abonament ?
    • Gość: bobo Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.05, 18:23
      C H A M S T W O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Leim Czemu wy wiążecie to z Warszawą??!?!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 21:08
        Przepraszam bardzo, ale TVP to instytucja ogólnopolska i to że akurat
        nagranie miało mieć miejsce w Warszawie nie ma nic do rzeczy!!!

Jako warszawiak czuję się urażony tak niskim poziomem krytyki. Jak
        nie lubicie mojego miasta, to proszę o jakieś poważniejsze argumenty.

Leim
        • Gość: Barteq Re: Czemu wy wiążecie to z Warszawą??!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 21:16
          I po co płacic abonament?? Przeciez w tvp pacuja niekompetetni ludzie, dostaja
          prace po znajomosci. niedobrze sie robi czlowiekowi gdy czyta takie posuniecia
          publicznej tvp. i gdzie ta misja spoleczne!! zaklnal bym na tvp ale inaczej
          skasuja ten wpis.
        • Gość: Wrocław Re: Czemu wy wiążecie to z Warszawą??!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 11:00
          tak nie lubimy twojego miasta
          za to ze sie wywyższacie ponad resztę Polski
          za to ze nie podajecie nazwy swoejgo super miasta gdy podajecie swój adres (bo
          przecież oczywistym powinno być ze taki ynteligentny czlowiek musi byc ze
          stolycy)
          za to ze w waszych ogloszeniach dla całego kraju bardzo często nie podajecie
          numeru kierunkowego, bo niby powinni wszyscy znac
          za to ze w ogólnopolskim programie radiowym podaja informacje o korkach w
          stolicy (ciekawe co to kogo obchodiz w Rzeszowie)
          za to, że wydaje sie wam, ze jesteście najwazniejsi
          za to, że to miasto jest bez gustu
          za to, że MUSZĘ tam czasem przyjeżdżać bo zagnieździły się tam wszystkie
          padliny rządowe i centrale sieci międzynarodowych sieci handlowych
          AMEN
          poza tym idź do lub na rynek w Warszawie i kup sobie piwo
          • Gość: Warszawiak Re: Czemu wy wiążecie to z Warszawą??!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:02
            Wszyscy na nas plują, wyzywają od Warszafki, a potem przyjeżdżają takie ... do
            pracy, zabierając ją Warszawiakom i jeszcze się plują. Założę się, że 99%
            chciałoby mieszkać w Warszawie, mimo tej "Warszafki". Pogódźcie się ludzie z
            tym, że jesteśmy stolicą Polski i nic na to nie poradzimy. A ja osobiście nigdy
            nie dałem nikomu odczuć, że jestem lepszy tylko dlatego,iż jestem z
            Warszawy,gdyż wszyscy jesteśmy z POLSKI. Ten post też nie ma takiego znaczenia
            żeby kogoś obrazić, ale wkurza mnie, że przy okazji tego, że ktoś coś spieprzył
            w TVP jestem obrażany tylko za to,że jestem z Warszawiakiem.
            • Gość: mietek Re: Czemu wy wiążecie to z Warszawą??!?!?! IP: *.do.pl / *.generacja.pl 26.03.05, 02:54
              99% chcialoby mieszkac w wawie? Szkoda ze sie z toba nie zalozylem...
    • Gość: julia vagina Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:01
      Niech sie gó..arze uczą w jakim kraju żyją.
    • Gość: Obserwator Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:37
      No i wszystko jasne komus z gory nie spodobalo sie ze opublikuja wynalazek
      ktory moze zrewolucjonizowac swiat a napewno nasz kraj i lobby zrobilo swoje
      pod plaszczykiem problemow natury prawnej odwolano nagranie programu. To chory
      kraj a wlasciwie ludzie zasiadajacy na wysokich szczeblach ktorzy w imie
      wlasnych egoistycznych planow niszcza wszystko i wszystkich. To jest przykre i
      trudno mi sie z tym pogodzic. Czas najwyzszy odsunac tych ludzi od wladzy i
      wybrac w najblizszych wyborach tych ktorym zalezy na zmianie w naszym kraju.
      Czas na ludzi swiatlych i postepowych !!!!
    • Gość: kalina Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 24.03.05, 22:44
      brak słów na takie zachowanie,chamstwo to za słabe słowo.
      • Gość: TELEWIDZ Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.ztpnet.pl 24.03.05, 23:04
        to proste,zabraklo pieniedzy bo trzeba wyslac nastepnych korespondentow zeby
        przekazywali jakze wazne informacje o stanie zdrowia
    • Gość: k Gadu Gadu jest do dupy IP: *.cmgww.com 24.03.05, 22:57
      Tlen 10000x lepszy
      • messah Re: Gadu Gadu jest do dupy 25.03.05, 10:10
        A Tlen to zmodyfikowany Jabber... Przynajmniej Jabber to jest standard. Nie
        jakiś-tam-zamknięty-protokół-producenta jak GG czy Tlen...
    • Gość: r. ROTFL BUHAHAHAHA IP: *.rezist.com 24.03.05, 23:11
      "- Telewizja się skompromitowała, zachowali się zupełnie niepoważnie. Może
      zażądam odszkodowania za stracony czas - mówił Fołtyn."

ZUPEŁNA IGNORANCJA I BRAK ZNAJOMOŚCI PRZEPISÓW PRAWA KOLEGO FOŁTYN!
      TO NIE USA.

• messah Re: ROTFL BUHAHAHAHA 25.03.05, 10:16
        Innowacyjni to byli panowie z Mirabilis którzy wypuścili ICQ w 1997 roku jak u
        nas internet siedział na drzewach. Komunikator GG to (popełniona lata całe
        później) bardzo odtwórcza robótka, przypomnę że sztucznie przyklejona do
        jednego-z-wielu programów do wysyłania SMSów przez bramki WWW operatorów.
    • Gość: polski syf Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: 5.6.1D* / *.cg.shawcable.net 25.03.05, 00:32
      nam tu trzeba kase zwijac,a nie tam jakies mlode talenty.

ps .pozdrowienia dla towarzyszy
    • Gość: @os Dziennikara... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 03:13
      Co za idiotka, jescze przekrecila nazwisko Foltyna. Te "Ł" to mozesz sobie
      wsadzic...!!!
      Wystarczylo w googla wpisac hasla i wyskoczylby FOLTYN!!!
      Teraz banda uczy sie nowego nazwiska...
      Jak zwykle "koszernej" cos umknie :(
      • Gość: JoJo Re: Dziennikara... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 11:00
        @0s zieje nienawiścią i wypluwa żółć. Pewnie śniły mu (jej) się jajka na twardo
        bez majonezu
      • Gość: Warszawiak Re: Dziennikara... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:07
        Twój post świadczy o tym, jaki Ty jesteś głupi, Miłosierny Katoliku, siejący
        nienawiść i antysemityzm. Przez takich jak Ty Holocaust miał rację bytu.
    • Gość: jamik Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 04:28
      Burdel u Dworaka. Przestaję płacić abonamnet na tych pampersów.
    • Gość: AB Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.dclient.hispeed.ch 25.03.05, 05:32
      Dlaczego ustosunkowujesz sie balwanie do bledow ortograficzno-stylistycznych zamiast do przedstawionego problemu?
    • Gość: Sofcik Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.03.05, 08:55
      Ja na miejscu tych państwa wystąpiłbym o odszkodowanie za stracony czas.
    • Gość: beatriss Re: Świadek zdarzenia... IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:00
      Coś się Gościu przyczepił tego Hrubieszowa, odnośnie dziennikarzy są -spoko (
      postaw się na ich miejscu)
    • boma_31 Re: Młode talenty wystawione do wiatru 25.03.05, 09:20
      Telewizja jest za bardzo zajęta abonamentem, żeby miala na czas na realizacje
      programow.
    • Gość: Lukasz Jak widac pod rzadami Po/PiS calkiem calkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:46
      radzi sobie TV:)
      • Gość: cul321 waśnie dlatego nie płacę abonamentu IP: 193.19.104.* 25.03.05, 09:54
        a ta całą misja o której tyle się mówi niech bedzie ale nie za moje pieniadze
        a młode talenty jak maja talent to sobie i tak poradzą ;)
        • Gość: Jula Re: waśnie dlatego nie płacę abonamentu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 11:03
          Nie poradzą sobie, niestety, bo i tak o wszystkim tu decydują urzędasy i dziwne,
          że ty tego jeszcze nie wiesz.
          • Gość: osa Re: waśnie dlatego nie płacę abonamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 11:14
            TV nie jest zajęta tylko abonamentem.TV zajęta jest wyszukiwaniem specjalistów
            na STOŁKI.Z jakim skutkiem to robi,widać na przykładzie TV Wrocław.Jeżeli
            tacy,którzy wszem i wobec głosza że na telewizji to się nie znają te czemu sie
            dziwić,że wychodzą takie kwiatki.No lepszy chyba był ten duży Kwiat.Ogladają
            program telewizyjny,odnosi się wrażenie,że teraz to zarzadzają same orły.Tak
            dużej ilości powtórek i beznadziejnych programów informacyjnych to nie było
            nigdy.Gwiazda Durczok to chyba jakaś kpina ze społeczeństwa.Od dzisiaj nie
            płacę abonamentu,nie zyczę sobie swoich pieniędzy przekazywać na tandetę i
            pensję dla "gwiazdy" Durczoka.Niech mu Dworak da ze swoich a dołoży śliczna
            Warakomska a może jeszcze kolonko,który ponoć szuka etatu w TV.A jeszcze należy
            wspomnieć o Gawryluk-niestety nie da się ani patrzeć ani słuchać.Jeżeli tv ma
            takie gwiazdy,to lada moment ogłosi upadłość.
            • cixi Re: waśnie dlatego nie płacę abonamentu 25.03.05, 11:46
              Problem polega na tym, że TVP poradzi sobie bez młodych talentów a oni bez TV
              nie bardzo, dlatego mogą sobie bezkarnie postępować jak chcą i szargać
              zaproszonymi gośćmi i ekipami. Takie sa media: zadufane w sobie, chamskie i
              bezkarne.
    • Gość: Kiepski Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:23
      Zabierzcie z ekranu ten je..y samochód
    • Gość: ulele Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.ryczywol.sdi.tpnet.pl 25.03.05, 14:33
      bo trzeba pokazac gruby tylek gnomskiej niny.
    • Gość: RB+ Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.pomorzany.v.pl 25.03.05, 16:06
      Program nie został zrobiony, bo to nie byli kolesie Dworaków, Selinów,
      Gasparów, Walendziaków ..... Gdyby to był program o jakiejś parafiadzie na
      pewno został by zrealizowany. Kwiatkowski wróć !!!!!!!!!!!!!
    • Gość: abonenet??? Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:45
      Jeśli tak wydaje się pieniądze z abonamentu to po co przepłacać???
      • Gość: gk Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 21:06
        bali sie talentów,że ich zastąpić mogą w tej telewizji.
        • Gość: bebe Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.95.108.194.contactel.net 25.03.05, 22:05
          taki syf jaki ostatnio pokazują w telewizji to już k...wa dawno nie
          widziałem.H...ja dostaną a nie pieniądze z mojego abonamentu !!! S...e p...e !!!!
    • Gość: konrad Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: 81.15.254.* 25.03.05, 23:44
      artykuł na poziomie Faktu
      • Gość: polake Re: Młode talenty wystawione do wiatru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 00:15
        to nie czytaj, jak Ci się nie podoba. No i oczywiście się z Tobą nie zgadzam,
        ale Ty najlepiej wiesz, jaki jest poziom FAKTu, więc nie będę się kłócił. Ja nie
        czytam ,to nie wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka