Gość: sew IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 14:38 dziś o 8.50 przyszła na świat moja córka. 3,07 kg, 53 cm, 9 pkt- jest metafizycznie piękna. Jest nas we Wrocławiu więcej o moję dziecię. co tu dodać? pijcie za jej zdrowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaga Re: Córka IP: *.25.116.227.unregistered.k.pl 19.06.02, 14:45 Gratuluję. Świetnie jest mieć córkę (wiem, mam szt.1). Jak będzie miała na imię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Córka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 14:47 Sew!!! Ogromne gratulacje dla Ciebie i dla Agi! Niech Wam Weronika rośnie duża i zdrowa i będzie niewyczerpanym źródłem szczęścia!!!! Bunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Córka IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 19.06.02, 14:47 gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! imię już wybrane? m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Córka IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 14:52 mina ci zrzednie przy pierwszej zmianie pieluchy, pierwszej kapieli i pierwszej nieprzespanej nocy... :))) a tak powaznie: wszystkiego naj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Córka IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 19.06.02, 14:54 ale ktoś tu dzisiaj będzie opijał szczęście..., że ho,ho... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwako Re: Córka IP: *.uc.nombres.ttd.es 19.06.02, 20:26 Gos´c´ portalu: cyfer napisa?(a): > mina ci zrzednie przy pierwszej zmianie pieluchy, Ta pielucha jest najpiekniejsza. (i wcale nie smierdzi; - dopiero jak zacznie jesc owoce i warzywka.) pierwszej nieprzespanej nocy... :))) Po pierwszej, bedzie druga,....i tak pare latek. Gratulacje. Taka córka to fajna sprawa. Ale zycie sie zmienia juz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hera Re: Córka IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 14:53 Cieszymy sie z Tobą.Dobrze,ze dzielisz sie ta radością...Mam też córkę ..i tez się cieszę !! Moje gratulacje i duzo zdrówka .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: Córka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 14:55 jakiego ma nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isis! Re: Córka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 18:39 Gość portalu: bromden napisał(a): > jakiego ma nicka? Hehe, dobre! A serio - gratuluję, niech się dobrze chowa córka forumowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonczek urodziła się córka - dziewczynka!!! IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 19.06.02, 15:01 mam dwie i znam tę radość, szkodnik to szkodnik można pokrzyczeć ,burmuszyć się karać ale nie ma nic piekniejszego na świecie jak w nocy przydrepta i cichutko się położy obok i przytuli sapiąc leciutko..to najpiekniejsze uczucie na swiecie dla ojca.... bonczek - ojciec 12 i 11 letnich szkodników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: urodziła się córka - dziewczynka!!! IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 15:49 bonczek, a przypomnij sobie noce zarwane z powodu tych samych szkodnikow, pierwsza woniejaca kupsztalem ktorego slon by sie nie powstydzil pieluche... :)) ale to prawda: teraz przychodzi czas na spijanie smietanki... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek Re: urodziła się córka - dziewczynka!!! IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 19.06.02, 15:56 Gość portalu: cyfer napisał(a): > bonczek, a przypomnij sobie noce zarwane z powodu tych samych szkodnikow, pierw > sza woniejaca kupsztalem ktorego slon by sie nie powstydzil pieluche... :)) ale > to prawda: teraz przychodzi czas na spijanie smietanki... :))) no z tą smietanką też nie jest tak do końca bo gdy nadchodzi ów 8 MAJA to bonczek udaje się na poszukiwania Żyrantów!!!!!! pozdrawiam i gratuluje założycielowi wątku pociechy - oby zdrowa była!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Córka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 16:00 Gratulacje dla artysty. Dziurę w dziurze wyrzeźbić to nie każdemu się udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la bella Re: Córka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 17:12 Gość portalu: sew napisał(a): > dziś o 8.50 przyszła na świat moja córka. 3,07 kg, 53 cm, 9 pkt- jest > metafizycznie piękna. Jest nas we Wrocławiu więcej o moję dziecię. co tu dodać? > > pijcie za jej zdrowie!!! Sewie! Niemal bez tygodnia 22 lata temu i ja mialam taka radosc ,dlatego pozwol ,ze powitam nowego przyszlego uczestnika naszego forum...a kobiecie Twojej jak i Tobie zycze wielu wspanialych dni z pasja odkrywajacyh charakter i osobowosc Waszej latorosli...Mam nadzieje ,ze same najlepsze Anioly przy niej beda czuwac,czego najserdeczniej zycze .... lb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Córka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 18:18 Gratulacje dla mamusi! ...no i dla Ciebie rowniez ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacho 11 Re: Córka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 18:44 gratulacje - pierwsze chwile bedziesz pamietal do konca zycia, nie zapomnij zapisywac pierwszych slow - zazwyczaj sa pelne zaskakujacej wyobrazni i skojarzen - pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Córka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 18:48 nagrywaj- za pare lat corka wyjasni Ci, co miala na mysli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobopik Re: Córka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 19:15 GRATULACJE!!!!!!!! ciesz sie kazda chwila spedzona z nia i ze szczesliwa mamusia. rodzina to cud!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: Córka IP: *.magma-net.pl 19.06.02, 19:58 powiem Ci jak ojciec Corki , tylko to sie liczy i jak sie zacznie kochac to juz nie ma konca , i jestem szczesliwy ze jest ze mna ze mozna co dzien widziec jak dziecko rosnie jak staje sie kobieta , jak pieknieje , i pamietaj jedno co moge poradzic , badz jej przyjacielem nie tylko ojcem , moja Tosia ma juz ponad 12 lat , a wydaje sie jakby dopiero wczoraj zawitala . pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Córka 19.06.02, 20:10 Sew, gratulacje najszczersze! Do córki Sew-a: Rośnij zdrowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Córka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 21:26 brawo sew! i gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Córka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 22:15 Seweryn moje gratulacje obiecuję napewno się za nią napije Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: Córka IP: *.magma-net.pl 19.06.02, 22:24 a co nastepne , syn ? jeszcze raz gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: Córka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.02, 00:52 oto relacja żyrafy z imprezy:impreza jak impreza, ale jakie kanapki, palce lizać............... A do rzeczy - było duuuuuuuużo wódki (świetnie zmrożonej), niezłe filmiki w konwencji Dogmy; no, mąż i ojciec sie spisał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: Córka 20.06.02, 15:31 Witamy nowa wroclawianke. Ucaluj ja od nas zbiorowo i indywidualnie. Zycze, abyscie (P.T. rodzice) zawsze sie z nia dogadywali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Córka IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 21.06.02, 09:41 Gratulacje! Nam też urodziła się niedawno (24.marca) córeczka. Teraz jest to już 5 kilo szczęścia :) Pozdrawiamy serdecznie i życzymy małej, by zdrowo się chowała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terkas Re: Córka IP: *.tlsa.pl 21.06.02, 09:51 Gratulacje!!! Ależ "wielkie" i słusznego wzrostu szczęście Cię spotkało. Całuski dla całej rodzinki.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeo Re: Córka IP: 195.117.149.* 21.06.02, 15:29 Gratulacje! Mam już jedną córkę - na jesieni dojdą dwie... Dobrego nigdy dość! Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: Córka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.02, 23:04 dziękuję bardzo, bardzo za te gratulacje i życzenia, które naprawdę cieszą. Co za czasy! można tak usiąść przy ekranie i wykrzyczeć światu swoje emocje. ciekawe czy jak Weronika (moja córa) dorośnie będzie mogła gdzieś to odnaleźć w jakimś archiwum wirtualnym. córka jest oczywiście słodziutka, podobna do mnie, i bardzo spokojna i grzeczna. Niesamowicie jest zatopić się wzrokiem w jej buzi i patrzeć, patrzeć bez końca. Jakie ona robi miny!!! zdziwienie, nuda, błogość, radość- wszysto maluje się na jej buzi. życie jest piękne................. Odpowiedz Link Zgłoś