Gość: Pomysl IP: *.dsl.pipex.com 11.04.05, 18:50 Urodzila nam sie corka !!! 3,6 kg, 53 cm. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Re: Mamy coreczke !!! IP: *.mat.univie.ac.at 11.04.05, 18:51 Gratuluje!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro73 Re: GRATULACJE !!!!!!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.04.05, 19:01 Gratulacje dla Wspaniałej Mamy i Dumnego Ojca A przede wszystkim zdrowia dla bobaska!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Kilka "dobrych rad" jako wyprawka (i suplement ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 00:36 Wprawdzie jako "pomysl" (zawsze mnie intrygowało czy to pomysł czy pomyśl) rad pewnie nie potrzebujesz ale w końcu dobre rady są po to żeby ich udzielać a nie słuchać :-) 1. Zacznij już myśleć o drugiej łazience, jeżeli jeszcze nie masz ;-) 2. Nie przejmuj się gdy małe dziecko nie da Ci spać - duże nie da Ci żyć ;-) 3. Wprawdzie bobaski są tak słodkie, że człowiek chciałby je schrupać, a później żałuje, że nie zrobił tego, gdy była okazja, ale Twoja Córeczka na pewno będzie wyjątkiem (oczywiście później!!!) i będzie wyłącznie źródłem szczęścia i radości (podobnie jak moja, a co?:-)). Czego Ci szczerze życzę i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Mamy coreczke !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.05, 19:05 Ha! I to jest wiadomość!!! Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Mamy coreczke !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 19:17 a papa nie żyje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejny Re: Mamy coreczke !!! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 11.04.05, 19:27 No gratulacje !!! Dziewucha jak się patrzy. Życzę zdrówka i samych radości w życiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis gratuluje IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 11.04.05, 19:46 wychowaj ja na wrocławianke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga Re: Mamy coreczke !!! 11.04.05, 20:33 To kawał baby :-) Zapraszam żonę na forum edziecko :-). Jest nas z Wrocławia tu dość dużo osób. forum.gazeta.pl/forum/71,46522,1540805.html?x=1511526 i oczywiście GRATULUJĘ :-) Odpowiedz Link Zgłoś
igi.wr Re: Mamy coreczke !!! 11.04.05, 23:08 Teraz przed toba trudniejsza czesc zadania ;) Mam nadzieje, ze sobie siwetnie poradzisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
adminn Re: Mamy coreczke !!! 11.04.05, 23:23 igi.wr napisał: > Teraz przed toba trudniejsza czesc zadania ;) Mam nadzieje, ze sobie siwetnie > poradzisz:) Też tak pomyśłałem :))) Ale pogratulować trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Re: GRATULUJEMY BARDZO! 11.04.05, 23:25 wam sie coreczka urodzila?sama tak..Ale ojca to pewnie ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka gratulacje :) 11.04.05, 23:28 :D teraz idz na kurs zaplatania warkoczykow ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kkarioka Ja też mam coreczke !!! 12.04.05, 12:58 Też mamy córeczkę ważyła 3500 g i mierzyła 53 cm, a teraz ma prawie trzy latka i od urodzenia rozświetla nam każdy dzień życia. Życzę ci super córci i pamiętaj bardzo bardzo kochają swoich tatusiów. Dbaj o nią a procenty będziesz zbierał codziennie. Pomyślności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomysl Re: Mamy coreczke !!! IP: *.dsl.pipex.com 12.04.05, 13:28 Wielka dziekowka za zyczenia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: Mamy coreczke !!! IP: *.amsnet.pl 12.04.05, 13:55 To bardzo dobra wiadomość. Fajnie, że podzieliłeś się swoim szczęściem. Gratulacje dla dumnego Taty i Mamy, a dla córci zdrówka i powodzenia w życiu, oby jej się dobrze działo:) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Gratulacje!!!!!! 12.04.05, 21:47 Napisz jak ma na imię:-) Dużo zdrowia, radości i wszystkiego naj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomysl Re: Gratulacje!!!!!! IP: *.dsl.pipex.com 13.04.05, 00:42 Dalismy jej bardzo orginalne imie. Wiem, ze dla wielu jest ono dziwne, ale nam sie od zawsze podobalo - Lilu Alicja :) Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Gratulacje dla rodzicow! 13.04.05, 13:28 Gość portalu: Pomysl napisał(a): > Urodzila nam sie corka !!! 3,6 kg, 53 cm. Nowo narodzona coreczko! 2 Niech Pan cię wysłucha w dniu utrapienia, niech ciebie chroni imię Boga Jakuba. 3 Niech ześle tobie pomoc z świątyni i niech cię wspiera z Syjonu. 4 Niechaj pamięta o wszystkich twych ofiarach i niech Mu będzie miłe twe całopalenie. 5 Niech ci udzieli, czego w sercu pragniesz, i wypełni każdy twój zamysł. Niech Pan cię wysłucha w dniu utrapienia, niech ciebie chroni imię Boga Jakuba. 3 Niech ześle tobie pomoc z świątyni i niech cię wspiera z Syjonu. 4 Niechaj pamięta o wszystkich twych ofiarach i niech Mu będzie miłe twe całopalenie. 5 Niech ci udzieli, czego w sercu pragniesz, i wypełni każdy twój zamysł. (Psalm 20) Odpowiedz Link Zgłoś