Dodaj do ulubionych

We Wrocławiu powstaną dwa "Saturny" (300 m pracy)

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.05, 21:14
Saturn Media, jedna z największych europejskich sieci sklepów agd-rtv-komp
otworzy w ciągu najbliższych 5 lat 15-20 sklepów w największych polskich
miastach. Dwa z nich znajdą się we Wrocławiu.
We Wrocławiu sklepy Saturna mają powstać w ciągu najbliższych dwóch lat. Będą
miały po około 5000 mkw. powierzchni sprzedaży, a w każdym z nich znajdzie
zatrudnienie około 150 pracowników.
Pierwszy z wrocławskich Saturnów powstanie w "Pasażu Grunwaldzkim" na Pl
Grunwaldzkim, drugi w "Galerii Arkady" na Swobodnej.

Na podstawie info z "WH" (numer kwietniowy)
Obserwuj wątek
    • rw.wro 2 "Saturny" = 300 miejs pracy??? 13.04.05, 00:06
      300 miejsc by się przydało, ale po cholerę nam kolejny naciągacz w styli "media
      markt"?
      • Gość: ! Re: 2 "Saturny" = 300 miejs pracy??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.05, 00:11
        Po to żebyś miał większy wybór... Nie ma to jak konkurencja...
        • Gość: :( Re: 2 "Saturny" = 300 miejs pracy??? IP: *.piechowice.sdi.tpnet.pl 13.04.05, 00:27
          jak dla media markt to sie konkurencja przyda... kupilem tam aparat cyfrowy i
          kilka tygodni po uplywie roku sie zepsol... oczywiscie pan w Mmarkt powiedzial
          ze to juz po gwarancji .... itp itd

Saturn nie bedzie chyba konkurencja bo o ile mi wiadomo to obie sieci maja
          jednego wlasciciela
          • Gość: ! Re: 2 "Saturny" = 300 miejs pracy??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.05, 00:30
            Wiem, że mają jednego i tego samego właściciela, ale każdy kolejny tego typu
            sklep, to wiekszy wybór, a i większa konkurencja cenowa :) A nam klientom chyba
            przecież o to chodzi? :)
            • andrzej4001 Re: 2 "Saturny" = 300 miejs pracy??? 13.04.05, 06:52
              I nowe hasła reklamowe bo cytat "nie dla idiotów" jestjuz denerwujący :)
              • Gość: wro73 Kryptoreklama "Biedronki" IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.04.05, 09:25
                Ej, Panie i Panowie!
                Przecież reklama "Media Markt" jest kryptoreklamą dla "Biedronki".
                Bo jak nazwać pana zachwycającego się szynką:
                "- pyszna ta szynka,
                - z "Biedronki",
                - hmm, duża musiała być ta biedronka,"

Cytat może niezbyt dokładny, ale oglądając taką reklamę aż się prosi slogan:
                "Biedronka - tylko dla idiotów"
            • jb.wroc Re: 2 "Saturny" = 300 miejs pracy??? 14.04.05, 01:37
              Gość portalu: ! napisał(a):
              > Wiem, że mają jednego i tego samego właściciela

Metro Group.
            • Gość: :( Re: 2 "Saturny" = 300 miejs pracy??? IP: *.piechowice.sdi.tpnet.pl 14.04.05, 08:58
              z ta konkurencja to ja bym polemizowal... ;)
          • Gość: mmm Re: 2 "Saturny" = 300 miejs pracy??? IP: *.godot / *.dip0.t-ipconnect.de 14.04.05, 09:33
            Pojdz ty na wszelki wypadek do Miejskiego Rzecznika Praw Konsumenta (budynek na
            Swidnickiej 1 miedzy skrzyzowaniem z Pilsudskiego a wiaduktem kolejowym). Cos
            mi sie blaka po moim rozumku, ze byc moze jeszcze masz szanse na zalatwienie
            tej sprawy.
            • Gość: ma Re: 2 "Saturny" = 300 miejs pracy??? IP: *.piechowice.sdi.tpnet.pl 14.04.05, 17:08
              dzieki za wskazowki !

ale chodzi mi tez o podejscie do klienta. Kilkakrotnie reklamowalem buty w
              niemczech. Sprzedawca obejzal reklamacje i zapytal czy chce inne buty czy
              pieniadze z powrotem. Nasze sklepy wysylaja do analizy .... i to trwa a na celu
              ma zniechecic klienta do skladania reklamacji.

powiecie ze sie czepiam ale w wielu szczegolnie mniejszych sklepach panie
              ekspedeintki czytaja sobie dla zabicia czasu gazete !!??!! Kiedys znajomy
              obcokrajowiec zwrocil mi na to uwage

w pierwszej chwili wydalo mi sie to malo istotne. Pozniej zaczelem zwracac na
              to uwage w innych krajach i wyszlo na to ze to taka nasza lokalna specyfika :)

oczywiscie co pani ma na polkach to pani ekspedientka ma mgliste pojecie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka