czarn_a_iwka 08.07.10, 19:46 Chyba każdy z nas ma kogoś takiego, kogo wspomina od lat...dla jednych były to przygody spełnione, dla innych znajomości niespełnione...ale równie piękne Może powspominamy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exman Re: Wspomnienia 08.07.10, 21:03 Od wspomnień boli mnie głowa i czarnieją paznokcie. Czasami mam też krosty za uszami. Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Wspomnienia 08.07.10, 21:06 Weź Apap, a paznokcie obetnij Na krosty to chyba jakaś maść... Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Wspomnienia 08.07.10, 21:05 Achhhhhhhhhh...poruszyłaś czułą nutę... Był taki ktoś, kto stwierdził, że mam serce z kamienia...Do dziś pamiętam jak to mówił... Cóż, nie zawsze można odwzajemnić uczucie. Odpowiedz Link
exman Re: Wspomnienia 08.07.10, 21:20 W tym sęk, że niektórzy bardzo sprytnie udają uczucie. A to jest już czystej wody .... stwo. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Wspomnienia 08.07.10, 21:28 Żyć trzeba teraźniejszością i przyszłością, a na wspominanie będzie czas w dalekiej przyszłości. Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Wspomnienia 08.07.10, 21:35 Ale "nie depczcie przeszłości ołtarzy, choć macie sami doskonalsze wznieść"....jakoś tak mi się przypomniał Asnyk Odpowiedz Link
z_oddali Re: Wspomnienia 08.07.10, 21:45 Ależ Asnyk odnosił to pozytywistów, jednak nie umniejszał ważności teraźniejszości i przyszłości. Nie pora to na wykład, ale mogę do tego wrócić Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Wspomnienia 08.07.10, 21:49 Pozytywiści ze swoją "pracą u podstaw" nie chcieli źle... Wybacz, nie podejmę dyskusji w tym temacie, mam wstręt do polonistek Odpowiedz Link