Gość: czas IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 22.04.05, 21:36 Typowe bluzgi nie na temat i komu ta bajera Panie Hrabio?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jedrek Re: Po aferze w DUS IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.04.05, 09:21 szukamy winnych gdzie indziej?? panie, wypieprzaj pan tez z zajmowanego stanowiska. 5 mln poszlo na bahamy a moja mala firme kontrolowaliscie pol roku!!! - zwrot VAT z jednego miesiaca, ok. 10 faktur... brak slow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: Po aferze w DUS IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.04.05, 09:21 szukamy winnych gdzie indziej?? panie, wypieprzaj pan tez z zajmowanego stanowiska. 5 mln poszlo na bahamy a moja mala firme kontrolowaliscie pol roku!!! - zwrot VAT z jednego miesiaca, ok. 10 faktur... brak slow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Po aferze w DUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 10:45 Co rok ten sam numer! Jak mawiał do siebie Sid Leniwiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trwająca Afera PO aferze już? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 11:16 Panie Dyrektorze, pan jeszcze pracuje? Od dawna w pierdlu powinienies siedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Typowe 23.04.05, 12:07 Typowo urzędnicze poszukiwanie winnych. Winny pracownik ale tak w zasadzie to bank. Coś Panu powiem - kilka lat temu w Tokio były policjant (nie pracujący w policji od lat) zgwałcił dziewczynę. Pewien oficer policji dawny przełożony bandyty podał się wtedy do dymisji argumentując to słowami "źle go wychowałem, jestem współwinny". Rozumie Pan? Odpowiedz Link Zgłoś