zohra 25.04.05, 16:21 POSZUKUJE PRACY NA OKRES WAKACJI , JESTEM STUDENTKA UNIWERSYTETU WROCŁAWSKIEGO, ZNACIE MOZE JAKIS KONKRETNY PUNKT DO KTÓRTEGO MOGE SIE UDAC? DZIKUJE ZA WSZELKIE INFORMACJE:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kombajn Analfabeci nie powinni mieć problemu ze IP: *.os.kn.pl 25.04.05, 16:33 znalezieniem posady np. na stanowisku zbieracza owoców miękkich. Ale gdzie musiałabyś się dokładnie zgłosić niestety nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: GDZIE MOZNA ZNALESC PRACE NA OKRES WAKACJI?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 17:42 www.unitur.com.pl - praca na wakacjach w osrodkach wczasowych. oferta e-mailem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frantz W burdelu, albo napadając na tiry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.05, 17:43 Odpowiedz Link Zgłoś
ckodwro Re: GDZIE MOZNA ZNALESC PRACE NA OKRES WAKACJI?? 25.04.05, 17:59 a po jakie licho szukac pracy na wakacje we Wrocławiu??? nie lepiej sie urwac nad morze albo za granice, jak masz głowe na karku, to zarobisz i jeszcze odpoczniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fstyt !!! Re: GDZIE MOZNA ZNALESC PRACE NA OKRES WAKACJI?? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.04.05, 19:03 > ()... JESTEM STUDENTKA UNIWERSYTETU > WROCŁAWSKIEGO ...() >>> Re: GDZIE MOZNA ZNALESC PRACE NA OKRES WAKACJI?? Kto Cię przepuścił, studentko, przez sito egzaminów ? Nie pisz tylko, że studiujesz filologię polską, bo będzie wstyd JM Rektorowi. "Znales" se jakom prace ze słownikami języka polskiego i ortograficznym. Odpowiedz Link Zgłoś
zohra Re: GDZIE MOZNA ZNALESC PRACE NA OKRES WAKACJI?? 25.04.05, 21:17 Bład jest nieodzowny czlowiekowi.czy ty nigdy go nie popełniłes?? WĄTPIĘ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruela Re: GDZIE MOZNA ZNALESC PRACE NA OKRES WAKACJI?? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.04.05, 10:20 A co to znaczy? "Bład jest nieodzowny czlowiekowi" - szczególnie interesuje mnie to wyrażenie "nieodzowny czlowiekowi". To jakiś neologizm psychologiczny? Odpowiedz Link Zgłoś
zohra Re: GDZIE MOZNA ZNALESC PRACE NA OKRES WAKACJI?? 25.04.05, 21:27 a jak jestes taki ciekawy co studiuje to psychologie .. radzila bym bys sam sie nad soba zastanowił tak łatwo jest krytykowac innych ...brawo!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fstyd !!! nr 2 Re: GDZIE MOZNA ZNALESC PRACE NA OKRES WAKACJI?? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.04.05, 23:06 nie denerwuj się ! złość piękności szkodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: GDZIE MOZNA ZNALESC PRACE NA OKRES WAKACJI?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:42 hehe i pani psycholog nam sie zdenerwowala:) uważaj dziewczynko, bo ci zylka peknie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zohra Re: GDZIE MOZNA ZNALESC PRACE NA OKRES WAKACJI?? 26.04.05, 18:00 A kto mówi o nerwach? Droga Ago zylki mam silne:> nie masz co sie obawiac:> Odpowiedz Link Zgłoś