Dodaj do ulubionych

GDZIE MOZNA ZNALESC PRACE NA OKRES WAKACJI??

25.04.05, 16:21
POSZUKUJE PRACY NA OKRES WAKACJI , JESTEM STUDENTKA UNIWERSYTETU
WROCŁAWSKIEGO, ZNACIE MOZE JAKIS KONKRETNY PUNKT DO KTÓRTEGO MOGE SIE UDAC?
DZIKUJE ZA WSZELKIE INFORMACJE:>
Obserwuj wątek
    • Gość: kombajn Analfabeci nie powinni mieć problemu ze IP: *.os.kn.pl 25.04.05, 16:33
      znalezieniem posady np. na stanowisku zbieracza owoców miękkich. Ale gdzie
      musiałabyś się dokładnie zgłosić niestety nie wiem.
    • Gość: ik Re: GDZIE MOZNA ZNALESC PRACE NA OKRES WAKACJI?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 17:42
      www.unitur.com.pl - praca na wakacjach w osrodkach wczasowych. oferta e-mailem
    • Gość: Frantz W burdelu, albo napadając na tiry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.05, 17:43
    • ckodwro Re: GDZIE MOZNA ZNALESC PRACE NA OKRES WAKACJI?? 25.04.05, 17:59
      a po jakie licho szukac pracy na wakacje we Wrocławiu??? nie lepiej sie urwac
      nad morze albo za granice, jak masz głowe na karku, to zarobisz i jeszcze
      odpoczniesz
    • Gość: fstyt !!! Re: GDZIE MOZNA ZNALESC PRACE NA OKRES WAKACJI?? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.04.05, 19:03
      > ()... JESTEM STUDENTKA UNIWERSYTETU
      > WROCŁAWSKIEGO ...()

>>> Re: GDZIE MOZNA ZNALESC PRACE NA OKRES WAKACJI??

Kto Cię przepuścił, studentko, przez sito egzaminów ?
      Nie pisz tylko, że studiujesz filologię polską, bo będzie wstyd JM Rektorowi.
      "Znales" se jakom prace ze słownikami języka polskiego i ortograficznym.
      • zohra Re: GDZIE MOZNA ZNALESC PRACE NA OKRES WAKACJI?? 25.04.05, 21:17
        Bład jest nieodzowny czlowiekowi.czy ty nigdy go nie popełniłes?? WĄTPIĘ !
        • Gość: Cruela Re: GDZIE MOZNA ZNALESC PRACE NA OKRES WAKACJI?? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.04.05, 10:20
          A co to znaczy? "Bład jest nieodzowny czlowiekowi" - szczególnie interesuje
          mnie to wyrażenie "nieodzowny czlowiekowi".
          To jakiś neologizm psychologiczny?

• zohra Re: GDZIE MOZNA ZNALESC PRACE NA OKRES WAKACJI?? 25.04.05, 21:27
      a jak jestes taki ciekawy co studiuje to psychologie .. radzila bym bys sam sie
      nad soba zastanowił tak łatwo jest krytykowac innych ...brawo!!1
      • Gość: fstyd !!! nr 2 Re: GDZIE MOZNA ZNALESC PRACE NA OKRES WAKACJI?? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.04.05, 23:06
        nie denerwuj się !
        złość piękności szkodzi :)
        • Gość: aga Re: GDZIE MOZNA ZNALESC PRACE NA OKRES WAKACJI?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:42
          hehe i pani psycholog nam sie zdenerwowala:)
          uważaj dziewczynko, bo ci zylka peknie...
          pozdrawiam
          • zohra Re: GDZIE MOZNA ZNALESC PRACE NA OKRES WAKACJI?? 26.04.05, 18:00
            A kto mówi o nerwach? Droga Ago zylki mam silne:> nie masz co sie obawiac:>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka