Dodaj do ulubionych

MECZ piłkarski forumowicze- redakcja!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.02, 01:06
Jako kopiący chętnie piłkę, wezwałbym redakcję do pojedynku z forumowiczami.
Tylko czy:
są forumowicze kopiący piłkę?
czy redakcji wystarczy panów kopiących? (możemy się umówić że mogą zagrać w
Waszej drużynie VIP-y wrocławskie)
redakcja podejmie wyzwanie?
czekam na pilną odpowiedź.
I jednocześnie przyjmuję zapisy do drużyny forumowiczów!
Obserwuj wątek
    • isis! Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! 30.06.02, 01:39
      Gość portalu: sew napisał(a):

> są forumowicze kopiący piłkę?

Są, na pewno.

> czy redakcji wystarczy panów kopiących?

A dlaczego tylko panów??? I znowu dyskryminacja :(
      • Gość: Yani Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! IP: *.proxy.aol.com 30.06.02, 02:09
        A propo takich spotkan. Kiedys raz do roku odbywaly sie we Wroclawiu na
        stadionie przy Oporowskiej, mecze w pilce noznej, dziennikarze kontra aktorzy.
        Czy dalej sa takie spotkania?
        Pozdr.
    • Gość: vic Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 09:48
      Ciekawa propozycja.Kiedyś tez trochę grałem , takie spotkania towarzyskie o
      krzynkę,ale teraz byłoby ciężko bo całe moje towarzystwo wyjechało z
      Wrocławia.Gdzie można popracować nad kondycja? Czy gdzieś zbiera sie
      nieformalna grupa aby trochę spalić kalorii zebranych w tygodniu? Jeśli chodzi
      o ww mecz to mogę zgłosić sie , ale za watermana jeśli potrzebny;-)))))
      • Gość: Marcin Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 14:29
        Chetnie bym zagrał.
    • Gość: acho Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! IP: *.wroc.gazeta.pl 30.06.02, 16:25

> czy redakcji wystarczy panów kopiących?

No ba! :-) Ostatnio wygraliśmy turniej, w którym startowały reprezentacje GW, WW,
      Słowa Polskiego i Urzędu Miejskiego... Obserwatorzy zgodnie twierdzili, że
      poziomem dorównujemy Orłom Engela, ale to chyba nie był komplement :-)))
      Zagadka - kto był bramkarzem drużyny UM?
      • Gość: bromden Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.02, 16:49
        > Zagadka - kto był bramkarzem drużyny UM?

wedzonka?

ja chetnie zagram, jak bedzie trzeba
        • szarykot Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! 30.06.02, 18:32
          ja też się piszę, choć talentem nie grzeszę :)
          • Gość: peneloppa Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 30.06.02, 18:59
            Ja zamawiam ławkę rezerwowych...i sie z niej nie ruszam:))))
            • szarykot Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! 30.06.02, 19:01
              a co z cheerleaderkami :) ?
              • mastat Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! 30.06.02, 19:05
                Z moimi umiejętnościami - ławeczka:)
                • szarykot Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! 30.06.02, 19:07
                  też dobrze - Penelopa nie bedzie się nudzić :)
                  • johnnie_walker Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! 30.06.02, 21:10
                    Kiedy, gdzie i za ile ;)))

Ja bardzo chętnie... ale na dużym boisku, żeby dużo ludzi się zmieściło - Pola
                    Marsowe, czy cóś takiego.
                    • arvena Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! 30.06.02, 21:28
                      ja mogę brykać z pomponami:)
                      • Gość: m. Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 30.06.02, 21:32
                        a ja będę robić zdjęcia! :)

• mastat Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! 30.06.02, 21:38
                          Dobry pomysł:)
      • nexus20 Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! 01.07.02, 10:02
        Gość portalu: acho napisał(a):
        > Zagadka - kto był bramkarzem drużyny UM?
        No, chyba nie Edyta Górniak :))).
    • Gość: sew Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.02, 21:50
      pomysł czyżby chwycił? Redakcjo do dzieła!
      • Gość: magician Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.02, 21:58

> pomysł czyżby chwycił? Redakcjo do dzieła!

ja bede dopingować w niebogłosy!!! Forum oczywiscie :))) i moge sobie sprawić
        pompony! Arvena chcesz też? :))))

• Gość: daag Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 00:18
      o fakenszit! ja sie pisze.
    • Gość: Janek Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.02, 00:23
      Sew. Konkurs na selekcjonera był już?
      • Gość: sew Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.02, 00:29
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> Sew. Konkurs na selekcjonera był już?

Skoro tak, to obwołuję się selekcjonerem forumowiczów- jednocześnie będę grał w
        drużynie (były takie przypadki już).
        Drużyny najlepiej po 11 i gra na dużym boisku 2 x 45 minut.
        redakcjo!

• szarykot Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! 01.07.02, 09:07
          ja za starych dobrych czasów grałem na bramce - może jeszcze coś pamiętam :)
          mogę nawet odnaleźć moje _niemalże_siedmioletnie_rękawice_ i polatać między
          słupkami.
          • Gość: sew Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.02, 09:09
            nr 1. szarykot pozycja: bramkarz
            • szarykot Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! 01.07.02, 09:11
              czy będzie nietaktem jeśli poprosze o numer 13 :) ?
              • Gość: sew Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.02, 14:39
                szarykot napisał(a):

> czy będzie nietaktem jeśli poprosze o numer 13 :) ?

szarykot jesteś numerem 13!

• nelka Re: Isis, Arvena ... 01.07.02, 09:20
      To kiedy zaczynamy ćwiczyć z pomponami, trzeba jakoś dopingowac forumowiczów !
      • bea. Re: Isis, Arvena , Nelka.... 01.07.02, 09:45
        dołączam do grupy kibicujących - pompony - pewnie, że tak !
        Tylko cos redakcja bez zapału.......
        • szarykot Re: Isis, Arvena , Nelka.... 01.07.02, 09:52
          może znają swoje mozliwości piłkarskie :P
          • nexus20 Re: Isis, Arvena , Nelka.... 01.07.02, 10:06
            I ja chętnie zagram, sew zna moje umiejętności piłkarskie :))), więc chętnie
            piszę się na atak :))). Jeżeli chodzi o miejsce, to może górka szczepińska ???
            • Gość: sew Re: Isis, Arvena , Nelka.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.02, 14:41
              nexus20 napisał(a):

> I ja chętnie zagram, sew zna moje umiejętności piłkarskie :))), więc chętnie
              > piszę się na atak :))).

znam, są dobre choć styl trochę niemiecki :)
              Nexus20 na ataku, numer? 20?

• Gość: bonczek a i ja chętnie dokopię... IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 01.07.02, 09:55
      zapiszta mnie, jesli płuc po drodze nie zgubię to może co nieco pokopie....
      bonczek
    • Gość: vic Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 10:54
      No to szykować wodę?
      Waterman
      • szarykot a kto będzie sędziował? 01.07.02, 11:02
        COL-LI-NA!!! COL-LI-NA!!!

:-)
        • nexus20 Re: a kto będzie sędziował? 01.07.02, 11:15
          Jak to kto ? Sędzia Dredd :))).
          • arvena Re: a kto będzie sędziował? 01.07.02, 11:59
            Cheerleaderki- kiedy próby???Isis- wymyśl nam jakąś piosenkę:)
            • bea. Re: cheerleaderki..... 01.07.02, 12:25
              arvena napisał(a):

> Cheerleaderki- kiedy próby???Isis- wymyśl nam jakąś piosenkę:)

Ale, prosze, bierz pod uwage przeciętne mozliwości wokalne.

• Gość: peneloppa Re: cheerleaderki..... IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 01.07.02, 13:00
                To ja może sie zerwę z ławki rezerwowych,żeby poskakac troche ,poryczeć i
                dopingować jak na cheerleaderkę przystało.Proponuje tak w ogóle zmienić tę
                nazwę,spolszczyć,czy coś,bo mi się źle kojarzy....:))))
                • Gość: kirkol Re: cheerleaderki..... IP: *.magma-net.pl 01.07.02, 13:02
                  fakt , cherlawa to Ty nie jestes
                  pozdro
                  • Gość: peneloppa Re: cheerleaderki..... IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 01.07.02, 13:26
                    hehe,moge skakać i skakać,tylko niech ktoś skonstruuje pompony:)))I jeszcze
                    pytanko,czy do obowiązków cher-liderek:)należy też śpiew....???
                    • Gość: eric piłkarze IP: 217.153.106.* 01.07.02, 13:43
                      ja chętnie zagram. czy o przyjęciu do druzyny decyduje kolejność zgłoszeń?

• Gość: sew Re: piłkarze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.02, 14:38
                        Gość portalu: eric napisał(a):

> ja chętnie zagram. czy o przyjęciu do druzyny decyduje kolejność zgłoszeń?

decydują umiejętności. Należy ocenić je sobie samemu (metoda: krytycyzm
                        własny>krytycyzm orłów Engela) należy umieć: kopnąć piłkę w porządanym kierunku,
                        grać zespołowo, biegać szybciej niż przeciętnie.
                        Eric zgłaszasz się?
                        • Gość: Kibic Re: piłkarze IP: 2.3.STABLE* / 171.127.15.* 01.07.02, 16:07
                          Mam ekipę, która chętnie zagra mecz z twoją ekipą.
                          Jeżeli jesteś zainteresowany daj mi swojego maila
                        • Gość: eric Re: piłkarze IP: 217.153.106.* 02.07.02, 08:39

> Gość portalu: eric napisał(a):
                          >
                          > > ja chętnie zagram. czy o przyjęciu do druzyny decyduje kolejność zgłoszeń?
                          >
                          > decydują umiejętności. Należy ocenić je sobie samemu (metoda: krytycyzm
                          > własny>krytycyzm orłów Engela) należy umieć: kopnąć piłkę w porządanym kieru
                          > nku,
                          > grać zespołowo, biegać szybciej niż przeciętnie.
                          > Eric zgłaszasz się?

pewnie, że się zgłaszam!!!! proszę o wpisanie na listę!!!!!

• bea. Re: cheerleaderki..... 01.07.02, 14:22
                      Spiew chyba niekoniecznie, ale możemy ustanowić nową "świecką tradycję"
                      • Gość: magician Re: cheerleaderki..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.02, 16:37
                        bea. napisał(a):

> Spiew chyba niekoniecznie, ale możemy ustanowić nową "świecką tradycję"

a może nie śpiew tylko okrzyki jakieś? ;)) No nie wiem... "do boju!!" czy coś...

ja mogę pomóc pompony robić!!! :) a w jakich barwach wystapi nasz
                        forumowa drużyna???

marta

• Gość: Kociątko Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.02, 17:51
      ja mogę grać w ataku - tylko za faule szybko wylecę :P
      a pompony to się robi z worków na śmieci, tylko musze sobie przypomniec jak.
      było sie kiedyś tą cheerleaderką ;)
    • Gość: Alen Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! IP: *.i-one.at 01.07.02, 18:48
      Hi
      W jakim terminie ?
      Też bym chętnie zagrał .
      Alen.
    • Gość: terkas Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.02, 21:41
      Ciekawe, ze redacja tak długo milczy. Nie potrafią policzyć do 11?:))
      To gdzie i kiedy ten mecz?
      • bea. Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! 02.07.02, 09:39
        he, he,
        mają za mało kopiących redów?
        boją się przegranej?
        • Gość: red Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! IP: *.wroc.gazeta.pl 02.07.02, 10:17
          Sie Panstwo rozpisalo - szczegolnie zlosliwosci dobrze Wam ida, ale to nic
          nowego.
          Mozemy oczywiscie zorganizowac taki mecz. Problem jest jeden ale istotny -
          urlopy. Moze pierwszy mecz rozegracie miedzy soba? A moze wolicie poczekac? A
          moze nad morzem...? :-)
          r.
          • bea. Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! 02.07.02, 10:22
            ;)
            bo dopiero na złośliwostki drobne (broń Boże, nie złośliwości)wywołuja reakcje
            redakcji :)))))
    • szarykot Urlop Redów 02.07.02, 15:31
      i bardzo dobrze!!! Redy niech się opierdziel... tfu! opalają nad morzem, my w
      tym czasie potrenujemy i zmieciemy ich z boiska :)
      • Gość: Kociątko Re: Urlop Redów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 15:48
        hmm... skąd tyle karetek wezmą zeby poko(pa)nanych z boiska zwozić? :P
    • Gość: bonk o kant d....potłuc IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 02.07.02, 18:00
      wszyscy się tu pocimy w wymysłaniu sposobu na miłe spedzenie czasu i wzajamną adorację ale ze strony
      redakcji "tradycyjnie" zero odpowiedzi....
      • Gość: SPORT Re: o kant d....potłuc IP: *.wroc.gazeta.pl 02.07.02, 18:25
        WYZWANIE PRZYJĘTE!
        w przyszłym tygodniu możemy z Wami zagrać o każdej porze dnia i nocy. Ustalcie
        sobie kadrę i trochę potrenujcie. Możemy grać po tylu ilu chcecie, proponujemy
        boiska na polach marsowych Stadionu Olimpijskiego.
        Dział Sportowy Gazety Wyborczej Wrocław
        • Gość: bonk no nareszcie IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 02.07.02, 18:29
          a już myslałem że skończy się jak wątek z płytami...
          pozdrawiam i szukam korkotrampków
          • nelka Re: bonku, bonku ... 02.07.02, 18:33
            no i masz, czy my zdązymy się przygotowac, pezcież czirliderki musza mieć
            pomponiki !
            • Gość: bonk dwa wrocławskie "pomponiki" IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 02.07.02, 18:34
              a co nie macie?przeciez wszystkie kobiety mają po dwa pomponiki :-))))))))))))))))))))
              • nelka Re: dwa wrocławskie 02.07.02, 18:39
                Gość portalu: bonk napisał(a):

> a co nie macie?przeciez wszystkie kobiety mają po dwa pomponiki :-)))))))))))))
                > )))))))

Chodzi Ci zapewne o pączki z rodzynkami ;-))))
                • Gość: bonk Re: dwa wrocławskie hektorki :-)) IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 02.07.02, 18:41
                  wy macie pączki a my hektorki jedno i drugie jest nieodłącznym atrybutem naszego wrocławskiego wdzięku
                  hahaha a co do meczu to niech kapitan sew ustali konkretną datę bo tydzień to przykrótko by się do kupy
                  zebrac.....
                  • Gość: Alen Re: dwa wrocławskie hektorki :-)) IP: *.i-one.at 02.07.02, 19:09
                    Tak wcześnie za tydzień ,oj to mnie nie będzie we Wrocku . A tak miałem ochote
                    kilku redaktorom kopnąć w kostke . No nic , muszę jakoś przeboleć swoją
                    nieobecność .
                    Alen.
                  • szarykot Re: dwa wrocławskie hektorki :-)) 02.07.02, 19:12
                    > wy macie pączki a my hektorki jedno i drugie jest nieodłącznym atrybutem naszeg
                    > o wrocławskiego wdzięku

taki duży i taki świntuch :))))))))))))))
                    • Gość: bonk Re: dwa wrocławskie hektorki :-)) IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 02.07.02, 19:14
                      szarykot napisał(a):

> > wy macie pączki a my hektorki jedno i drugie jest nieodłącznym atrybutem n
                      > aszeg
                      > > o wrocławskiego wdzięku
                      >
                      > taki duży i taki świntuch :))))))))))))))
                      e tam świntuch..ja tam sie takich tematow nie krepuje.......
                      post-strofionka
                      bonk
        • Gość: bobopik Konkrety!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 19:22
          do sew'a: tak wiec panie ternerze zglaszam sie na ochotnika na obronce bo cos
          cherlawo z ta nasza obrona - i chce numerek 3 albo 5, czy to sie da zalatwic???
          do SPORT'a: oczywiscie ze przyjmujemy wyzwanie (odpowiadam za wszystkich
          hihihihi)
          do mlodych i wysportowanych forumowiczow: moze troche ruchu na wakacjach by sie
          rzydalo a nie tylko siedzicie przed tym kompem i dopisujecie watki na forum:)
          • Gość: Ktoś Re: Konkrety!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 20:14
            Gość portalu: bobopik napisał(a):
            > do mlodych i wysportowanych forumowiczow: moze troche ruchu na wakacjach by sie

Do młodych i wysportowanych nie należę ale to samo można powiedzieć o naszych
            Orłach Engela, więc jak będzie wam brakowało sił (umiejętności?) na boisku to
            chętnie wam pomogę wygrać z tzw. Działem Sportowym :)
        • Gość: sew Re: o kant d....potłuc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 21:07
          Gość portalu: SPORT napisał(a):

> WYZWANIE PRZYJĘTE!
          > w przyszłym tygodniu możemy z Wami zagrać o każdej porze dnia i nocy. Ustalcie
          > sobie kadrę i trochę potrenujcie. Możemy grać po tylu ilu chcecie, proponujemy
          > boiska na polach marsowych Stadionu Olimpijskiego.
          > Dział Sportowy Gazety Wyborczej Wrocław

Bravo!!! Cieszymy się! Jako samozwańczy (choć już uznany) selekcjoner, proszę o
          kontakt z selekcjonerem Działu Sportowego GW. Mój adres to seew@poczta.gazeta.pl
          Trochę potrenować? Oczywiście! Sądzę żę nie dorównujemy działowi sportowemu w
          umiejętności...pisania o piłce nożnej więc chylę czoła przed przeciwnikiem- tylko
          pamiętajcie że walczymy na kopanie nie pisanie.......
          Gramy, a jakże, po 11. przez 90 minut (cirliderki muszą się zmęczyć)
          Do wszystkich graczy: tworzymy reprezentację forum!!!!!! Przełomowa chwila!
          Myślę, że trzeba zebrać 22 graczy jakby jacyś przepadli w godzinie 0.
          Mecz- sądzę za ok. 2 tygodnie (może trzy- może 22 lipca?)
          Pierwsze spotkanie reprezentacji już w piątek bądź sobotę!!!
          Już pewniakami są: szarykot, nexus20, eric (i ja oczywiście). Czekam na
          zgłoszenia!!!

• Gość: sew TWORZYMY REPREZENTACJĘ!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 21:10
            patrz poprzedni mój post- tylko zły tytuł (bo nie zmieniłem).
            • Gość: kirkol Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ!!!! IP: *.magma-net.pl 02.07.02, 22:17
              jesli bedzie miejsce , ja tez chetnie sie zglaszam
              i moze czas zrobic liste , chetnych juz na dwie reprezentacje
              pozdro
              • Gość: sew Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.02, 16:32
                Gość portalu: kirkol napisał(a):

> jesli bedzie miejsce , ja tez chetnie sie zglaszam
                > i moze czas zrobic liste , chetnych juz na dwie reprezentacje
                > pozdro

sobota 10.30 pola marsowe (spotkanie u wejścia głównego na stadion olimpijski).
    • szarykot drugi trening? 04.07.02, 18:42
      jako że w sobotę nie będzie mnie na treningu - może znajdzie się ktoś (a może
      kilku ktosiów) kto wpadłby w niedzielę o tej samej porze w to samo miejsce?
      jeśli tak - to ja bardzo chętnie się pojawię.
      • Gość: sew Re: drugi trening? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.02, 09:34
        jako terner, któremu zależy na zawodnikach, postararm się tych, którzy będą w
        sobotę namówić by i przyszli w niedzielę. dam Ci znać co ustalimy.
        • nexus20 Do Selekcjonera Sewa. 05.07.02, 10:40
          Czy w związku z postem redakcji sprtowej gazety (AWF chce kasy za korzystanie z
          boiska) nie będzie lepiej zrobić terningu na górce szczepińskiej.
          • Gość: sew Re: Do Selekcjonera Sewa. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.02, 23:29
            chyba za późno już (szczególnie teraz gdy to piszę). ale grałem na polach
            marsowych nie raz i udawało się- jeśli coś to postawimy chłopakom piwo i
            zagramy.
            • aniel ? 07.07.02, 19:04
              A znajdą się dla mnie jakieś pompony???
              • Gość: sew Re: ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.02, 22:47
                aniel napisał(a):

> A znajdą się dla mnie jakieś pompony???

odsyłam do wątku cirliderki forum.......
                • Gość: kirkol Re: ?sorki Sew IP: *.magma-net.pl 08.07.02, 00:00
                  musialem byc na zlocie bunkrowcow w MRU , ale mam nadzieje ze nie przekresli to
                  mojej szansy na gre , jesli tak to szkoda i przepraszam , mam nadzieje ze
                  jednak dokoptowanie zawodnika z forum , mlodego i doswiadczonego , wniesie
                  sporo mlodej ikry do reprezentacji forumian?
                  pozdro
                  • Gość: Ktoś Re: ?sorki Sew IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.02, 00:10

> jednak dokoptowanie zawodnika z forum , mlodego i doswiadczonego , wniesie
                    > sporo mlodej ikry do reprezentacji forumian?
                    > pozdro

o to możesz być spokojny, brakuje świeżej krwi; tylko nie wiem co z trenerem bo
                    na głównej stronie gazety podają że trenerem został Boniek ... nic o dymisji
                    sew'a nie piszą :)
                    • Gość: Kibic Re: ?sorki Sew IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 08:45
                      Gość portalu: Ktoś napisał(a):

>> na głównej stronie gazety podają że trenerem został Boniek ... nic o dymisji
                      > sew'a nie piszą :)

Jak jest dobra kasa do zrobienia to zawsze jakiś koleś się znajdzie.Broń Boże dać
                      zarobić komuś z poza paczki.
                      Najważniejsze ,że forumowa drużyna akceptuje swojego trenera, sukces blisko.
                    • Gość: kirkol Re: ?sorki Sew IP: *.magma-net.pl 08.07.02, 08:46
                      Boniek moze zostal trenerem redaktorkow , my mamy Sew'a
                      pozdro
                  • Gość: sew KIRKOL przybywaj!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.02, 17:07

> musialem byc na zlocie bunkrowcow w MRU , ale mam nadzieje ze nie przekresli to
                    >
                    > mojej szansy na gre , jesli tak to szkoda i przepraszam , mam nadzieje ze
                    > jednak dokoptowanie zawodnika z forum , mlodego i doswiadczonego , wniesie
                    > sporo mlodej ikry do reprezentacji forumian?
                    > pozdro

tak koniecznie! przybywaj w sobotę przed 11 na pola marsowe!
    • preciozo Re: MECZ piłkarski forumowicze- redakcja! 08.07.02, 08:48
      bardzo fajny pomysł :)
      jestem gotowy grać, tylko gdzie trzeba się zapisać.

pozdr.
      • Gość: sew preciozo przybywaj! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.02, 17:04
        preciozo napisał(a):

> bardzo fajny pomysł :)
        > jestem gotowy grać, tylko gdzie trzeba się zapisać.
        >
        > pozdr.

zapisać trzeba się tak: przybyć w sobotę 13. lipca 2002 na stadion olimpijski na
        pola marsowe o godz. 10.30-10.40 (mecz o 11) gotowym do gry!!! można potwierdzić
        mailem na seew@poczta.gazeta.pl
        forumową 11 poznamy w piątek wieczorem!
        • Gość: kirkol Re: vini vidi vici IP: *.magma-net.pl 09.07.02, 21:00
          i przyprowadze jeszcze jednego zawodnika z forum , niejakiego Butchera , ale
          nick , o rany , mam nadzieje ze tez taki bedzie na boisku
          pozdro
          • Gość: kirkol Re: vini vidi vici IP: *.magma-net.pl 09.07.02, 21:07
            powiedz Sew , czy beda jakies koszulki , a jesli nie to moze w jakim kolorku my
            bedziemy grali
            pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka