IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.05, 19:34
Proponuje by GW podała nazwiska posłów z Dolnego Śląska i Opola głosujacych
przeciwko wcześniejszym wyborom do Sejmu.
Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik Dobry pomysł 05.05.05, 20:33
      Przy następnych wyborach trzeba rozliczyć tych co za wszelką cenę, bez honoru i godności trzymają się stołków.
    • Gość: tom Re: Komuna IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.05.05, 21:10
      jestem za
      razem ze zdjęciem aby zapamiętać te "uczciwe twarze"
    • Gość: Rafis Re: Komuna IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 05.05.05, 21:13
      napewno wszyscy z SLD bo przeciw był tylko Cimoszewicz i jakis profesorek :)
    • bad_news Re: Komuna 05.05.05, 21:30
      Niejaki Dyduch powiedział dzisiaj w TV ,ŻE ZROBILI
      TO DLA POLSKI !!!
      • wielki_czarownik Serio?? 05.05.05, 21:38
        Nie gadaj! Serio tak powiedział? Nie wiadomo już czy takiego pobić czy leczyć.
        • bad_news Re: Serio?? 05.05.05, 22:46
          Bezczelność i obłuda to najlżejsze słowa
          jakich można użyć w tym wypadku.

Ale w końcu czego można było oczekiwać ?
          • Gość: jekdok Bez przesady to jest tylko tzw. realizm polityczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 00:12
            Bo to jest rzeczywiście najlepsze co w tej sytuacji mogą jeszcze zrobić.
            Obrzydzić siebie bez reszty i obedrzeć ze złudzen tych, którzy jeszcze byliby
            skłonni dać się nabrać na piękne hasła i deklaracje. A dzięki takim postawom
            (które osobiście jestem skłonny uznać za głęboko patriotyczne, choć pewnie nie
            do końca uświadomione)Polska będzie wolna od tych krętaczy przez co najmniej
            kolejne cztery lata. Pytanie tylko co zajmie ich miejsce??? Wyobrażacie sobie
            Sejm z prawie setką pięcioosobowych kół poselskich, przecież to co się
            mieni "prawicą" poza kłótniami, podziałami i przetasowaniami niewiele potrafi.
    • Gość: Alojz Re:Daremne żale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.05, 23:44
      A kto wam kazał głosować na SLD? Do wyboru była przecież AWS. Spartaczyliście
      robotę to teraz nie narzekajcie. Pan Alot komuszki was rozliczy.
    • mr_pope UP 05.05.05, 23:48
      1. Aumiller Andrzej
      2. Dankowski Bronisław
      3. Gucwińska Hanna
      4. Janicki Marian
      5. Kralkowska Ewa
      6. Kubica Józef
      7. Orkisz Jan
      8. Owoc Alfred
      9. Pojda Ryszard
      10. Pol Marek
      11. Polak Danuta
      • Gość: jekdok UP???? DOWN of course!!! /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 23:51
        • Gość: Alojz Re: UP???? DOWN of course!!! /nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.05, 23:55
          Czy dobrze zrozumiałem? Posłowie z zespołem DOWNA głosowali za rozwiązaniem?
      • Gość: Romi Re: UP IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.05.05, 23:53
        Myślę, że to co dzisiaj się stało, to jednak jakieś przegięcie było. Wiem wiem,
        można było sie tego spodziewać i należało, ale ja jednak dziwnie się łudziłam.
        Rozmawiałam dziś z wieloma ludźmi i widzę, że coś pękło. To co robi ta grupka
        (spora) posłow tak zawzięcie trzymajaca się posadek, to jednak jakieś chore i
        bardzo niemoralne jest. A jak już dzisiaj widziałam tego Dyducha u Olejnik,
        naprawdę robiło mi się słabo. Brak słów.
        • Gość: Alojz Re: Transmisję z sejmu oglądałem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.05, 23:59
          Mądre wystąpienia opozycji były. Zwłaszcza z Samoobrony i LPR. Tym dać władzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka