Dodaj do ulubionych

TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 21:12
Gość portalu: SPORT napisał(a):

> WYZWANIE PRZYJĘTE!
> w przyszłym tygodniu możemy z Wami zagrać o każdej porze dnia i nocy.
Ustalcie
> sobie kadrę i trochę potrenujcie. Możemy grać po tylu ilu chcecie,
proponujemy
> boiska na polach marsowych Stadionu Olimpijskiego.
> Dział Sportowy Gazety Wyborczej Wrocław

Bravo!!! Cieszymy się! Jako samozwańczy (choć już uznany) selekcjoner, proszę o
kontakt z selekcjonerem Działu Sportowego GW. Mój adres to seew@poczta.gazeta.pl
Trochę potrenować? Oczywiście! Sądzę żę nie dorównujemy działowi sportowemu w
umiejętności...pisania o piłce nożnej więc chylę czoła przed przeciwnikiem-
tylko
pamiętajcie że walczymy na kopanie nie pisanie.......
Gramy, a jakże, po 11. przez 90 minut (cirliderki muszą się zmęczyć)
Do wszystkich graczy: tworzymy reprezentację forum!!!!!! Przełomowa chwila!
Myślę, że trzeba zebrać 22 graczy jakby jacyś przepadli w godzinie 0.
Mecz- sądzę za ok. 2 tygodnie (może trzy- może 22 lipca?)
Pierwsze spotkanie reprezentacji już w piątek bądź sobotę!!!
Już pewniakami są: szarykot, nexus20, eric (i ja oczywiście). Czekam na
zgłoszenia!!!

Zrobiłem osobny wątek by nadać sprawie należytą powagę!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: bonk obrona IP: *.icm.edu.pl / *.pl 02.07.02, 21:16
      chcę na obrone i będę bardziej ambitny niz nasi na mundialu.....
      • Gość: Ktoś pomoc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 21:27
        ... ja tam preferuje pomoc ... wolę biegać niż rozmawiać z bramkarzem ... do
        sew'a już zgłoszenie wysłałem więc jeśli selekcjoner będzie łaskawy to mnie
        wybierze do reprezentacji ...
        • Gość: sew Re: pomoc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 21:29
          ktoś! jesteś pewniakiem!
    • Gość: sew Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 21:28
      przejrzałem Wasze deklaracje i tak:
      Pewnikami są:
      bonk- obrona
      nexus20- atak
      szarykot- bramka (tylko trzeba Cię sprawdzić bo pisałeś coś o nie takich
      umiejętnościach)
      eric- obrona
      bobopik- obrona czy środek?

proszę o potwierdzenie deklaracji zgłoszenia do reprezentacji (z jednoczesnym
      opisem umiejętności): ktoś, terkas, Alen, bonczek (ale to chyba bonk?), daag,
      johny walker, bromden, Marcin

ławka rezerwowych- mastat

Kibica proszę o kontakt (seew@poczta.gazeta.pl) by zorganizował tą ekipę do
      meczu próbnego z reprezentacją forum.

arvena będziesz szefową cirliderek (mamą)
      kto zadba o koszulki?
      kto o piwo?
      kto o sponsorów???

terner
      • Gość: sew Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 21:30
        zastrzegam że cały skład może się zmienić!
        terner
        • nexus20 Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! 03.07.02, 10:00
          Gość portalu: sew napisał(a):

> zastrzegam że cały skład może się zmienić!
          > terner
          Sew nie możesz wprowadzać elementu niepewności do drużyny pisząc o zmianach bo
          jako kadra musimy mieć również dobre przygotowanie psychiczne i poczucie
          stabilności składu. Może zadzwonić po dr. Żołędzia (tego psychologa od
          Małysza :)))).
      • Gość: bonczek obrona potwierdza IP: *.icm.edu.pl / *.pl 02.07.02, 21:31
        bonk to bonczek w szort werszyn i potwierdzam udział
        potwierdziłem tez mailem
        podrawiam
      • johnnie_walker Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! 02.07.02, 22:26
        a ja to najbardziej lubię grać za napastnikami, a przed pomocą, w no_mans_land.
        Na pomoc jestem już za leniwy, ale atak proszę bardzo ;))) Mój poziom - stary,
        ale jary, lekkopółśredni, ale mogę poddać się weryfikacji, lustracji i
        denazyfikacji!
        • Gość: kirkol Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! IP: *.magma-net.pl 02.07.02, 22:30
          kiedys gralem na obronie i jakos mi to ponoc wychodzilo , wiec jesli nie
          stanowi to problemu- jestem
          pozdro
        • johnnie_walker Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! 02.07.02, 22:31
          Jeszcze raz przeczytałem ten wątek (z tzw. zrozumieniem) i stwierdziłem, że
          redakcja jest od nas nie tylko lepsza w pisaniu, ale też w czytaniu.
          sew - przecież oni piszą, że chcą grać w przyszłym tygodniu!!!
          zróbmy więc walne zgromadzenie w sobotę rano, albo na marsowych, albo na górce
          Szczepińskiej przy Długiej, wyselekcjonujmy forumowe Orły, potem zróbmy jeszcze
          jedną gierkę i ruszajmy w bój. Zróbmy to w przyszłym tygodniu, kujmy gazetę
          póki gorąca!!!
          • Gość: kirkol Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! IP: *.magma-net.pl 02.07.02, 22:34
            jak wygramy , to bezplatna prenumerata do konca roku dla wszystkich forumian i
            dodatkowo piwo pod drzwi co rano
            pozdro
            • Gość: Ktoś Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 22:42
              Gość portalu: kirkol napisał(a):

> dodatkowo piwo pod drzwi co rano
              > pozdro

.. ale w butelkach po mleku :)))
              • Gość: kirkol Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! IP: *.magma-net.pl 02.07.02, 22:43
                moze nie , bo wypija i dosikaja i wtedy caly dzien masz zepsuty
                pozdro
                • Gość: Ktoś Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 22:46
                  ... racja, w takim razie szczegóły w jakich butelkach ustalimy po wygranej
                  • Gość: kirkol Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! IP: *.magma-net.pl 02.07.02, 22:47
                    masz racje , bo ze wygramy , nikt w to nie watpi
                    pozdro
                    • Gość: kirkol Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! IP: *.magma-net.pl 02.07.02, 22:59
                      ciekawe kto nam koszulki wychawtuje
                      pozdro
                      • mastat Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! 02.07.02, 23:18
                        Ławka rezerwowych zgłasza swoją gotowość:)
                        • mastat Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! 02.07.02, 23:21
                          Ew. może być obrona, bo umiejętnościami strzeleckimi nie dysponuję:P
      • Gość: eric Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! IP: 217.153.106.* 03.07.02, 12:15
        fajnie, że o mnie pamiętałeś!!! :)) myślę że ustawienie możemy ustalić podczas
        treningu. na obronie mogę zagrać ale lepiej czuję sie w pomocy.
        czekam z niecierpliwością na pierwsze kopnięcie!!!
      • Gość: terkas Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! IP: *.tlsa.pl 03.07.02, 12:42
        ja to niestety tylko pokibicować i pokrzyczeć mogę. pozdro
    • vibratorek Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! 02.07.02, 23:40
      Joj!!!Trener pewnikiem potrzebny.?! Cały się trzęsę do tej roboty.
      • Gość: kirkol Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! IP: *.magma-net.pl 02.07.02, 23:42
        Vibratorku , Ty piles kiedys piwo bez slomki , bo Ci sie cale musi pienic jak
        sie trzesiesz
        pozdro
        • vibratorek Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! 02.07.02, 23:53

> Vibratorku , Ty piles kiedys piwo bez slomki , bo Ci sie cale musi pienic jak
          > sie trzesiesz
          > pozdro

Mozecie mnie wrzucic do beczki z piwkiem, jak zdobedziemy MISTRZOWSTWO.!!
          Piana ,murowana.
      • Gość: silicon Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 23:42
        vibratorek napisał(a):

> Joj!!!Trener pewnikiem potrzebny.?! Cały się trzęsę do tej roboty.

Ty jesteś za bardzo roztrzęsiony, aby dobrze trenować ten zespół.
        • vibratorek Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! 02.07.02, 23:57
          Gość portalu: silicon napisał(a):

> Ty jesteś za bardzo roztrzęsiony, aby dobrze trenować ten zespół.

Wszystko co robie, robie swietnie.Nasi przeciwnicy nie maja z nami szans. WE ARE
          THE CHAMPIONS.
          Dostane te robote.????pozdr.
          • Gość: kirkol Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! IP: *.magma-net.pl 03.07.02, 00:35
            usiadz na ich lawce rezerwowych i jak sie zaczniesz telepac , nie maja szansy
            sie skupic i chyba o to chodzi
            pozdro
            • vibratorek Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! 03.07.02, 00:43

> usiadz na ich lawce rezerwowych ...
              Zrobie wszystko , zeby nasi wygrali. Mimo ze wsrod rezerwowych moge czuc sie
              niedowartosciowany.
              Pozdr.
    • gruda Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! 03.07.02, 03:09
      i ja tez chcem
      • nexus20 Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! 03.07.02, 10:08
        Słyszałem, że do selekcjonera sewa zgłosił się menadżer Edyty Górniak, już
        zaczynam się bać.
        • mastat Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! 03.07.02, 11:49
          Niech żyje nam rezerwa! ;)
        • Gość: Kajo Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 17:49
          Ponoc hymn Gazety przed meczem ma zaspiewac Shaza.
    • Gość: Kociątko Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.02, 11:59
      sew a o mnie zapomniałeś? czy to przejaw dyskryminacji? przyznaj się lepiej...
    • Gość: śnieżko Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 12:30
      Szanowny Panie Trenerze Sew!
      Z zainteresowaniem przeczytałem Pana ogłoszenie dotyczące prowadzonej przez
      Pana selekcji reprezentacji forum. Liczę na zainteresowanie moją osobą.
      Z poważaniem
      • arvena Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! 03.07.02, 12:48
        hmmm- przesuńcie ten mecz na za dwa tygodnie bo ja wyjeżdżam:(
        a jak się nie da przesunąć to mianuję zastępcą szefa cirliderek panią o nicku
        BEA. a hymn zaśpiewa Isis ale w zamian za winko - i to dobre:)))
        • bea. Re: Sew - prosba 03.07.02, 13:33
          Pamiętaj o powiadomieniu wszystkich zainteresowanych o terminie, jak juz
          zostanie ustalony :)
          W wątku cheerleaderek też wrzuć info
    • Gość: sew ZGRUPOWANIE sobota 10.30 rano pola marsowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.02, 14:06
      Bravo! Jesteśmy z siebie dumni! Będziemy również po meczu- mam nadzieję.
      Ogłaszam zgrupowanie sobota 6. czerwca godz. 10.30 pola marsowe. spotykamy się
      u wejścia głównego na Stadion Olimpijski (od Aleji Paderewskiego) przy
      stoliczkach budy z m.in. piwem (ok. 50 metrów za bramą główną). Potem razem na
      boisko i terning. okoliczności są takie, że kto nie przyjdzie nie wchodzi w
      skład- niestety. Dlatego pora ranna, że zależy ternerowi na graczach, którym
      zależy bardzo- więc wstaną.
      Walker- masz rację, trzeba grać w przyszłym tygodniu z GW. Więc musimy już w
      sobotę ustalić trzon drużyny i strategii.
      A teraz "pewna dwunastka": bobopik, bonk, eric, gruda, johnie walker, kociatko,
      kirkol, ktoś, nexus20, śnieżko, szarykot, sew
      • Gość: sew Re: ZGRUPOWANIE sobota 10.30 rano pola marsowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.02, 14:09
        Zgrupowanie jest jak zjawisko przyrodnicze np. słońce albo deszcz, to znaczy
        musi nastąpić i nie ma innego terminu, niż ten, który wybrała przyroda. Jest to
        pierwszy etap selekcji: selekcja naturalna. Następnym będą umiejętności i
        zaangażowanie.
        sobota 10.30
      • Gość: bonk no to dupa IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 03.07.02, 14:10
        w najbliższy łikend nie moge - wcześniej pisąłem natomiast za dwa tygodnie jak najbardziej - decyzje zostawiam
        tobie
        bonk
        • Gość: sew Re: no to dupa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.02, 14:15
          Gość portalu: bonk napisał(a):

> w najbliższy łikend nie moge - wcześniej pisąłem natomiast za dwa tygodnie jak
          > najbardziej -

Bonku najbączniejszy! Ja nic nie mogę wobec przyrody- jestem tylko ternerem.
          Zrupowanie odbyć się musi, a GW czeka w przyszłym tygodniu. Jeśli okoliczności
          będą bardziej elastyczne- grasz jak najbardziej w składzie.

• mastat Re: no to dupa 03.07.02, 14:15
          Gość portalu: bonk napisał(a):

> w najbliższy łikend nie moge - wcześniej pisąłem natomiast za dwa tygodnie jak
          > najbardziej

Spoko Bonk! 6 czerwca dopiero za rok:) To chyba z tych emocji trener się rąbnął,
          hehe.
          Ławka rezerwowych oświadcza, że nie wie czy się stawi...
          • Gość: sew ZGRUPOWANIE- 6. lipca 2002 g. 10.30 pola marsowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.02, 14:23
            mastat napisał(a):

> Spoko Bonk! 6 czerwca dopiero za rok:) To chyba z tych emocji trener się rąbnął
            > hehe.
            > Ławka rezerwowych oświadcza, że nie wie czy się stawi...

mastat masz rację- to z emocji! Zgrupowanie oczywiście 6. lipca 2002!!!

• Gość: sew Re: ZGRUPOWANIE sobota 10.30 rano pola marsowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.02, 14:11
        > A teraz "pewna dwunastka": bobopik, bonk, eric, gruda, johnie walker, kociatko,
        > kirkol, ktoś, nexus20, śnieżko, szarykot, sew

przepraszam, zapomniałem; oczywiście, ze wszyscy inni niech przyjdą również-
        skład ustalimy na zgrupowaniu. Będzie nas wielu to zagramy dobry mecz.

• nexus20 Re: ZGRUPOWANIE sobota 10.30 rano pola marsowe 03.07.02, 14:18
          Sew zlituj się o 10.30 nad ranem, w sobotę chcesz robić zgrupowanie ???
          Proponuję jakąś bardziej przystępną porę, może 11.30.

ps. Będziesz dzisiaj na meczu ???
          • Gość: sew Re: ZGRUPOWANIE sobota 10.30 rano pola marsowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.02, 14:26
            nexus20 napisał(a):

> Sew zlituj się o 10.30 nad ranem, w sobotę chcesz robić zgrupowanie ???
            > Proponuję jakąś bardziej przystępną porę, może 11.30.

A robaczki! Zupki w domu by się jadło (knorra najlepiej) zamiast walczyć jak
            Rejtan. Nie ma zlituj się........

P.S. wszystko wskazuje że będę
            • Gość: eric Re: ZGRUPOWANIE sobota 10.30 rano pola marsowe IP: 217.153.106.* 03.07.02, 14:38
              jak dla mnie im wcześniej tym lepiej!!! 10:30 może być, chciałem zaproponować
              9:30 albo nawet 9:00 ale z tego co widzę to chyba raczej nie przejdzie :))
              • Gość: Kociątko Re: ZGRUPOWANIE sobota 10.30 rano pola marsowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.02, 16:49
                z przykrością zawiadamiam ze ani mnie ani SzaregoKota nie będzie na zgrupowaniu
                z przyczyn obiektywnych i niezależnych tzn. ja egzamin, on praca.
                • johnnie_walker Re: ZGRUPOWANIE sobota 10.30 rano pola marsowe 03.07.02, 22:20
                  A może zaprosić 11 cieni jako sparingpartnerów? W ostateczności zamiast cieni,
                  mogą być cieniasy ;)
                  Bo tak głupio będzie jak ustalimy skład, ale nie będzie przeciw komu grać...
                  chociaż... zawsze można pójść na piwo i ustalić taktykę ;)))
                  • Gość: sew Re: ZGRUPOWANIE sobota 10.30 rano pola marsowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.02, 14:29
                    johnnie_walker napisał(a):

> A może zaprosić 11 cieni jako sparingpartnerów? W ostateczności zamiast cieni,
                    > mogą być cieniasy ;)
                    > Bo tak głupio będzie jak ustalimy skład, ale nie będzie przeciw komu grać...
                    > chociaż... zawsze można pójść na piwo i ustalić taktykę ;)))

przyprowadź te cienie koniecznie będzie z kim grać

• Gość: osiek Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 22:43
      hmmm a moze i ja sie do czegos przydam? dawno nie gralem w tak zwana pilke
      kopanom jak to sie ostatnio nauczylem z bratniej televize praha;)
      moj adres to
      osiek@poczta.gazeta.pl
      pozdrowka
      P.
    • Gość: johnnie Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! IP: 213.134.142.* 04.07.02, 13:16
      Ja chcę sparing z tą drużyną!!! :))))
      www.lia.dk/topless_pigefodbold.html
      • szarykot Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! 04.07.02, 18:52
        co z ciebie za facet, jak ty z taką drużyną chcesz tylko sparing :))
    • hubar Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! 05.07.02, 13:12
      Widzę że gorączka MŚ udzieliła się nie tylko nam w Łodzi :-)

Jak już będziecie zgrani itp to może się zgadamy i zrobimy jakiś meczyk? Taki
      pierwszy z trzecim zespołem ligi Forum GW? hehe no to czekam na reakcję.

pozdrowy z Łodzi
      • Gość: eric Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! IP: 217.153.106.* 05.07.02, 13:47
        czemu nie!!! to byłby dobry pomysł - futbolowa liga forumowiczów ... he he he,
        niezłe.
    • Gość: sew Re: TWORZYMY REPREZENTACJĘ FORUM!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.02, 23:22
      obawiam się że zgrupowanie może się nie powieść ze względu na frekwencję, cóż
      zrobimy nastęne. deklaracji do druzyny jest wiele więc zgrupowanie będzie
      rozeznaniem tylko. W każdym razie przybywajcie jak najtłumniej!!!!. 10.30
      stadion Olimpijski! zagramy...........
    • Gość: sew BYŁO ZGRUPOWANIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.02, 16:13
      Zgrupowanie się odbyło. Hmm... ciężka praca przed reprezentacją forum. Obecni
      byli w liczbie 5: bromden, ktoś, eric, śnieżko, sew . ALe reprezentację w
      liczbie 11 na pewno sklecimy (wielu nie mogło dziś) tylko pytanie czy nie
      poznając swojej gry wygramy z GW?
      Zagraliśmy mecz z ekipą obecną na polach i przegraliśmy 5:7 (bramki: sew 1,
      eric 1, ktoś 3). Kondycja nam nie sprzyja, ale za tydzień w sobotę o 11 znów
      trenujemy a mecz z GW proponuję za dwa tygodnie. Należy się tylko dograć, grać
      z większym zaangażowaniem (eric), z sercem (ktoś), z lepszą skutecznością
      (śnieżko) i mocniejszymi strzałami na bramkę (sew). za to bronić jak bromden!
      to tyle. za tydzień gramy znów. dziękujemy tirsie za doping i zdjęcia!!!!
      • Gość: Ktoś Re: BYŁO ZGRUPOWANIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.02, 16:46
        Gość portalu: sew napisał(a):

> z sercem (ktoś)

o kurcze blade, wiedziałem że coś mi wycieli ale do tej pory myślałem, że to
        wyrostek ...
        • Gość: terkas Re: BYŁO ZGRUPOWANIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.02, 19:28
          Pogoda dopisała, humory również. Jeszcze trochę treningu i bedziecie lepsi niz
          reprezentacja. Byleby nie podłożyli nam jakiegoś świniowatego sędziego.
          Zdjęcia wyszły całkiem fajnie, szkoda że tutaj nie można ich zaprezentować.
          Pozostali zobaczyliby z jakim zaangażowaniem walczyliście o piłkę.
          pozdro
          • Gość: Ktoś Re: BYŁO ZGRUPOWANIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.02, 12:27
            Gość portalu: terkas napisał(a):

> Zdjęcia wyszły całkiem fajnie, szkoda że tutaj nie można ich zaprezentować.

Witam, skoro piłka odbiła się ode mnie 3 razy i myląc bramkarza wpadła do bramki,
            to może warto oglądnąć te zdięcia? Jak możesz to prześlij je na ten mail
            herol@box43.pl. Thank's.

• Gość: sew Re: BYŁO ZGRUPOWANIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.02, 23:35
        dziękujemy tirsie za doping i zdjęcia!!!!

przepraszam, nie tirsie a terkas........

• Gość: gruda Re: BYŁO ZGRUPOWANIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.02, 04:07
          jak za tydzien to ja sie pisze na kopanie w pilke.
          sew a co myslisz o "naszej pilce" w piatek np o 18.00?
      • Gość: vic Re: BYŁO ZGRUPOWANIE! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 09:47
        O której graliście? Chciałem popatrzeć, zabrałem żonę i psa aby pokibicować ,
        byłem ok 1100 ,ale tam mało się działo.Jakaś ekipa właśnie się szykowała przed
        bramą, czy to forumowa?Niestety tuż po 11 musiałem wracać.Pozdrawiam.
        • Gość: eric Re: BYŁO ZGRUPOWANIE! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 11:57
          około 11.00 już rozgrzewaliśmy się na płycie boiska!!!
          co do samego sparingu to moim zdaniem nie było źle, fakt przegraliśmy ale po
          zaciętej walce. w ostatnich minutach doprowadziliśmy do stanu 5-6 i mocno
          walczyliśmy o zdobycie wyrównującej bramki. mimo kilku okazji nie udało się ..,
          a niestety jedna kontra zakończona bramką odebrała nam nadzieje.
          proponuję jeszcze jeden trening za tydzien a mecz z gazetą za dwa tygodnie.

• hubar Tu FC KFŁ z Łodzi :-) 07.07.02, 14:37
      Odbyliśmy dziś pierwszy trening, zaczątki ligi Forumowej już się zaczynają.
      Kiedy pierwszy mecz?

pozdrowy z Łodzi
      • Gość: sew Re: Tu FC KFŁ z Łodzi :-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.02, 15:12
        hubar napisał(a):

> Odbyliśmy dziś pierwszy trening, zaczątki ligi Forumowej już się zaczynają.
        > Kiedy pierwszy mecz?
        >
        > pozdrowy z Łodzi

łołłł!! hmm.....
        ok. przyjedźcie do Wrocławia to zagramy- proponuję koniec sierpnia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka