mimbla5 13.05.05, 13:13 poszukuje namiarow na dr.Pajaka (gin z Dyrekcyjnej), przyjmuje tylko prywatnie czy tez na nfz i jeszcze dr. Agrawal, bardzo prosze o informacje, a i czy prawda jest ze onoje sa b. dobry lekarzami Mimbla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaskarba Re: Dr. Pajak namiary 14.05.05, 12:41 Dr. Pająk przyjmuje prywatnie w "Polimedzie" na ul. Energetycznej 8. Rejestracja od poniedziałku do piątku od 11.00 do 18.00 tel. 361-86-30. Wizyta kosztuje 100zł. Uważam, że dr. Pająk jest bardzo dobrym lekarzem, prowadził całą moją ciążę, byłam bardzo zadowolona. A na nfz to chyba nie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aanniittaa Re: Dr. Pajak namiary 14.05.05, 19:05 Koleżanka chodziła do dra Pająka. Miała problemy z zajściem w ciążę i przez kilka miesięcy była pod jego "opieką". Dr chyba ma zbyt wiele pacjentek, bo mimo wielu wizyt nie rozpoznawał jej i nie zlecił np. badania na toksoplazmozę. Koleżanka wreszcie w ciążę zaszła, ale zmieniła zaraz potem lekarza, wtedy dostała skierowanie na ww. badanie i niestety okazało się, że ma toksoplazmozę. Przez całą ciążę bierze antybiotyki i żyje w stresie, czekając na poród. Anita Odpowiedz Link Zgłoś
ela124 Re: Dr. Pajak namiary 15.05.05, 20:29 Ja też nie polecam tego doktora, z tych samych przyczyn co moja poprzedniczka, prowadziłam u niego całą ciąże pacjentek ma tak dużo że nie kojarzy ich w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla5 Re: Dr. Pajak namiary 16.05.05, 14:32 A kogo polecacie? Kto moze dobrze i fachowo poprowadzic caze? Odpowiedz Link Zgłoś