Dodaj do ulubionych

EGZAMIN Z KPA

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.01, 14:25
LUDZIE!!! MAM JUTRO EGZAMIN Z KPA ... TRZYMAJCIE KCIUKI ZA WSZYSTKICH
STUDENTOW DRECZONYCH PRZEZ PANIA PROFESOR B.ADAMIAK
Obserwuj wątek
    • Gość: Adrianw Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.01, 17:54
      Powodzenia bracie!!! Znam ten bol.
      • roberto65 Re: EGZAMIN Z KPA 09.09.01, 18:04
        Trzymamy, trzymamy...
        Powodzenia...
    • Gość: vibber Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 21:52
      Ta przyjemnosć czeka mnie w środę.Wprost wariuję ze szczęścia.Który to już raz
      cv?
      • Gość: cv Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.01, 23:00
        Gość portalu: vibber napisał(a):

> Ta przyjemnosć czeka mnie w środę.Wprost wariuję ze szczęścia.Który to już raz
        cv ?

To juz drugi raz .. i chyba nie ostatni ... :(
    • Gość: vibber Re: EGZAMIN Z KPA ,do Cv IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 23:55
      Cv a dlaczego masz egzamin jutro?Przecież jest dopiero w środę.
      • Gość: Kiciu Ja tez mam jutro IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.09.01, 01:01
        Ludzie ja tez mam jutro,ale jazda juz drugi raz.Cigle kuje juz dwa tygodnie non
        stop.Dzisiaj nawet nie ide spac tylko ryje do rana.Mysle ze za 7 razem zdam
        (slyszalem ze do siedmiu razy sztuka)
        • Gość: cv Re: Ja tez mam jutro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.01, 15:26
          Gość portalu: Kiciu napisał(a):

> Ludzie ja tez mam jutro,ale jazda juz drugi raz.Cigle kuje juz dwa tygodnie non
          >
          > stop.Dzisiaj nawet nie ide spac tylko ryje do rana.Mysle ze za 7 razem zdam
          > (slyszalem ze do siedmiu razy sztuka)

No i co kiciu nie bylo tak zle !!! :)
    • Gość: inka Re: EGZAMIN Z KPA IP: 192.168.0.* / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 21:44
      no to trzymam mocniutko kciuki;-)
      • Gość: feran Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.txucom.net 11.09.01, 00:56
        Co to jest ten kpa? kodeks publiczno anachroniczny? Oswieccie reszte wiesniakow.
        • Gość: Kiciu Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.09.01, 01:16
          Gość portalu: feran napisał(a):

> Co to jest ten kpa? kodeks publiczno anachroniczny? Oswieccie reszte wiesniakow
          > .

KODEKS POSTEPOWANIA ADMINISTRACYJNEGO!!!!! Dlaczego wiesniakow?
          Jakos poszlo ale co z tego jak i tak bania!
          • Gość: Zdzichu Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.09.01, 01:05
            Chlopaki i dziewczeta odczuwam egzamin jeszcze dzis(obstrukcja)Co z tego ze
            napisaliscie jak Mary i tak was uwali.Do zobaczenia na powtorce trzeciego roku.
            • Gość: Leon Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.09.01, 00:26
              Ludzie w sobote wyniki pewnie znowu okaze sie ze bania .Napiszcie w sobote Daje
              duza kase ze nikt nie zdal.Powodzenia.
              • Gość: cv Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.01, 10:36
                Gość portalu: Leon napisał(a):

> Ludzie w sobote wyniki pewnie znowu okaze sie ze bania .Napiszcie w sobote Daje
                >
                > duza kase ze nikt nie zdal.Powodzenia.

Atam opowiadasz... ja zdalem :)
                • Gość: yos Re: EGZAMIN Z KPA - nic się nie zmieniło przez tyle lat ? IP: 192.168.100.* / 212.244.95.* 13.09.01, 11:11
                  Przeczytałem wszystkie posty w tym wątku.Zdawałem KPA u tej ... ponad 10 lat
                  temu , powtarzałem przez nią rok , znam gościa który nie skończył przez nią
                  szkoły.Napiszcie jak to teraz wygląda , bo nie kumam tekstu , że wyniki
                  jutro.Ja zdawałem ten egzamin normalnie ustnie , wchodziło się do jaskini trzy
                  pytania , trzy milczenia , do widzenia , do widzenia.Potem dwa razy tak samo i
                  za rok znowu.A kiedy się zdaje prawo pracy ?

Życzę więcej powodzenia.
                  • Gość: Zdzichu Re: EGZAMIN Z KPA - nic się nie zmieniło przez tyle lat ? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.09.01, 23:58
                    Stary my jestesmy z zaocznych.Na dziennych jest tak jek mowisz.A my niedosyc
                    ze bulimy kase to Ta pani nas gnebi.Egzamin pisemny, trzy pytanka,wielkie
                    zdziwienie i papa Do zobaczenia w przyszlym roku!
                    • Gość: cv Re: EGZAMIN Z KPA - nic się nie zmieniło przez tyle lat ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.01, 00:50
                      Gość portalu: Zdzichu napisał(a):

> Stary my jestesmy z zaocznych.Na dziennych jest tak jek mowisz.A my niedosyc
                      > ze bulimy kase to Ta pani nas gnebi.Egzamin pisemny, trzy pytanka,wielkie
                      > zdziwienie i papa Do zobaczenia w przyszlym roku!

Malo sie orientujesz czlowieku.. i nie mow za wszystkich że jesteśmy z zaocznych.
                      Tak się składa że dzienni też poprawkę zdają w formie pisemnej...
                • Gość: Kiciu Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.09.01, 00:06
                  Gość portalu: cv napisał(a):

> Gość portalu: Leon napisał(a):
                  >
                  > > Ludzie w sobote wyniki pewnie znowu okaze sie ze bania .Napiszcie w sobote
                  > Daje
                  > >
                  > > duza kase ze nikt nie zdal.Powodzenia.
                  >
                  > Atam opowiadasz... ja zdalem :)

Ty cv nie wkor...(denerwuj)mnie bo Cie opi...(zbluzgam) tu piszesz ze zdales a
                  jak gadamy to piszczysz ze Cie starzy zaj...(zdenerwuja sie) bo zostaniesz na
                  trzecim roku.A ja co mam powiedziec Ty napisales 4 kartki A4 a ja tylko 2 wiec
                  mam przeje...(zle) Co z tego ze na temat jak nic z tego nie bedzie. Widziales
                  jak sa sprawdzane prace!!!POZATYM TO NADZIEJA MATKA GLUPICH!!
                  • Gość: Leon Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.09.01, 23:54
                    To juz jutro Znowu dowiem sie ze pani jest bardzo przykro i ze nie wie jak to
                    sie stalo ale jest przekonana ze nastepnym razem to sie napewno uda. Juz mnie
                    to do obstrukcji doprowadza.Siema!
                    • choco Re: EGZAMIN Z KPA 15.09.01, 00:12
                      no cóż..juz po..
                      niebawem udam się do naszego przemiłego dziekanatu o pieczątke:warunkowe
                      zaliczenie semestru..

dla mnie to byla dopiero poprawka...ale 7 raz?!...dluga więc droga przede mną..

Pozdrawiam wszystkich przeżywajacych meki
                      choco

• Gość: cv Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.01, 11:05

I MOWILEM ZE ZDAM !!!! :)))
      • Gość: dlugopis Re: EGZAMIN Z KPA IP: 195.30.191.* 15.09.01, 11:39
        Congratulations. Kiedy pijemy ???
        • Gość: Kiciu Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.09.01, 03:04
          ZDALEM,ZDALEM,ZDALEM K....MAC.POZDRAWIAM WSZYSTKICH.TERAZ OCZEKUJE NA
          PRZYJACIELA KTORY DOLACZY DO MNIE W SRODE I RAZEM ZASZALEJEMY NA CZWARTYM ROKU
          • Gość: V.C. Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 14:04
            Kończyłem administrację na Waszym wydziale w 1996 . KPA zdałem u Krwawej Bachy
            za 5. razem . Czy wiecie , że były pomysły , żeby zrobić ściepę i kupić jej
            samochód ? A ja przez Bache zacząłem ponownie palić ( mimo że nie paliłem od
            dłuższego czasu ) i , niestety , palę do dzisiaj .
            Powiedzcie , kto teraz jest dziekanem ? Podajcie nazwiska wykładowców . Czy
            uczy niejaki Potrzeszcz ?
            • Gość: Zdzichu Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.09.01, 00:04
              Potrzeszcza nie ma.Sa inni .Czy ktos wie co sie dzieje na czwartym roku?Jakies
              seminaria ,zapisy i te sprawy o co chodzi? Co polecacie jezeli juz to
              przezyliscie.
              • Gość: franek Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.01, 00:49
                Gość portalu: Zdzichu napisał(a):

> Potrzeszcza nie ma.Sa inni .Czy ktos wie co sie dzieje na czwartym roku?Jakies
                > seminaria ,zapisy i te sprawy o co chodzi? Co polecacie jezeli juz to
                > przezyliscie.

Ty sie nie odzywaj koleszko jak jestes na 4 roku!!! Tez bym chcial :)
                • Gość: choco Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.01, 15:44
                  Gratulacje dla wszystkich szczęsciarzy, którzy zdali!!
                  ..no cóż.. mnie czeka kolejna walka..:(

jest ktoś taki jak mgr.J.Potrzesz-miałam z nim ćwiczenia z cywilnego
                  • Gość: Kiciu Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.09.01, 00:58
                    Pozdrawiam Franka niech nie peka tylko kuje srod to jego szczesliwy dzien
                    Czekam na Ciebie przyjacielu i nie wymigasz sie niewiedza od czwartego roku.A
                    Potrzeszcza nie znam i nie chce znac bo glupio sie nazywa.
                    • Gość: Leon Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.09.01, 01:27
                      Napisz jak Ci poszlo Franku z tym co bylo dzis bo wiem ze dobrze.K.P.A. jest
                      pojebane i huj z tym!
                      • Gość: jawor Re: EGZAMIN Z KPA -to nie do wiary IP: 212.160.90.* 19.09.01, 07:46
                        W sobotę było ogłosznie wyników a do dzisiaj nie mogę uwierzyć, że za drugim
                        razem udało się mi zdać. Chociaż prawdę mówiąc żadnego przedmiotu się tyle nie
                        uczyłam i żaden nie sprawiał mi takiego kłopotu. Trzymam kciuki za wszystkich
                        którzy jeszcze stoją przed kolejną szansą. Wiem jedno - trzeba trafić w
                        pytania - to połowa sukcesu. Całuję Was mocno. Do zobaczenia na 4 roku.
                        • Gość: leon Re: EGZAMIN Z KPA -to nie do wiary IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.01, 01:00
                          Gość portalu: jawor napisał(a):

> W sobotę było ogłosznie wyników a do dzisiaj nie mogę uwierzyć, że za drugim
                          > razem udało się mi zdać. Chociaż prawdę mówiąc żadnego przedmiotu się tyle nie
                          > uczyłam i żaden nie sprawiał mi takiego kłopotu. Trzymam kciuki za wszystkich
                          > którzy jeszcze stoją przed kolejną szansą. Wiem jedno - trzeba trafić w
                          > pytania - to połowa sukcesu. Całuję Was mocno. Do zobaczenia na 4 roku.

moze pisalismy w jednej lawce kotku?

• Gość: Kiciu Re: EGZAMIN Z KPA -to nie do wiary IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.09.01, 01:21
                            Gość portalu: leon napisał(a):

> Gość portalu: jawor napisał(a):
                            >
                            > > W sobotę było ogłosznie wyników a do dzisiaj nie mogę uwierzyć, że za drug
                            > im
                            > > razem udało się mi zdać. Chociaż prawdę mówiąc żadnego przedmiotu się tyle
                            > nie
                            > > uczyłam i żaden nie sprawiał mi takiego kłopotu. Trzymam kciuki za wszystk
                            > ich
                            > > którzy jeszcze stoją przed kolejną szansą. Wiem jedno - trzeba trafić w
                            > > pytania - to połowa sukcesu. Całuję Was mocno. Do zobaczenia na 4 roku.
                            >
                            >
                            >
                            > moze pisalismy w jednej lawce kotku?
                            >

A moze pisalas ze mna sloneczko,a nie z tym Leonem.Dzieki za caluski rzeczywiscie
                            byly mocne!
                            • Gość: Zdzichu Re: EGZAMIN Z KPA -to nie do wiary IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.09.01, 00:48
                              A JA JESTEM NA CZWARTYM ROKU I WALE WSZYSTKO !!!!!!!!
                              • Gość: Grzegorz Re: EGZAMIN Z KPA -to nie do wiary a jednak! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.01, 04:15
                                A ja zdaje w piatek(28bm.) i huj a tych pedziow co juz
                                zdali to znam i jak ich spotkam to zajebie frajerow!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka