Gość: cv IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.01, 14:25 LUDZIE!!! MAM JUTRO EGZAMIN Z KPA ... TRZYMAJCIE KCIUKI ZA WSZYSTKICH STUDENTOW DRECZONYCH PRZEZ PANIA PROFESOR B.ADAMIAK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adrianw Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.01, 17:54 Powodzenia bracie!!! Znam ten bol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vibber Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 21:52 Ta przyjemnosć czeka mnie w środę.Wprost wariuję ze szczęścia.Który to już raz cv? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cv Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.01, 23:00 Gość portalu: vibber napisał(a): > Ta przyjemnosć czeka mnie w środę.Wprost wariuję ze szczęścia.Który to już raz cv ? To juz drugi raz .. i chyba nie ostatni ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vibber Re: EGZAMIN Z KPA ,do Cv IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 23:55 Cv a dlaczego masz egzamin jutro?Przecież jest dopiero w środę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiciu Ja tez mam jutro IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.09.01, 01:01 Ludzie ja tez mam jutro,ale jazda juz drugi raz.Cigle kuje juz dwa tygodnie non stop.Dzisiaj nawet nie ide spac tylko ryje do rana.Mysle ze za 7 razem zdam (slyszalem ze do siedmiu razy sztuka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cv Re: Ja tez mam jutro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.01, 15:26 Gość portalu: Kiciu napisał(a): > Ludzie ja tez mam jutro,ale jazda juz drugi raz.Cigle kuje juz dwa tygodnie non > > stop.Dzisiaj nawet nie ide spac tylko ryje do rana.Mysle ze za 7 razem zdam > (slyszalem ze do siedmiu razy sztuka) No i co kiciu nie bylo tak zle !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: EGZAMIN Z KPA IP: 192.168.0.* / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 21:44 no to trzymam mocniutko kciuki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.txucom.net 11.09.01, 00:56 Co to jest ten kpa? kodeks publiczno anachroniczny? Oswieccie reszte wiesniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiciu Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.09.01, 01:16 Gość portalu: feran napisał(a): > Co to jest ten kpa? kodeks publiczno anachroniczny? Oswieccie reszte wiesniakow > . KODEKS POSTEPOWANIA ADMINISTRACYJNEGO!!!!! Dlaczego wiesniakow? Jakos poszlo ale co z tego jak i tak bania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.09.01, 01:05 Chlopaki i dziewczeta odczuwam egzamin jeszcze dzis(obstrukcja)Co z tego ze napisaliscie jak Mary i tak was uwali.Do zobaczenia na powtorce trzeciego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.09.01, 00:26 Ludzie w sobote wyniki pewnie znowu okaze sie ze bania .Napiszcie w sobote Daje duza kase ze nikt nie zdal.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cv Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.01, 10:36 Gość portalu: Leon napisał(a): > Ludzie w sobote wyniki pewnie znowu okaze sie ze bania .Napiszcie w sobote Daje > > duza kase ze nikt nie zdal.Powodzenia. Atam opowiadasz... ja zdalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yos Re: EGZAMIN Z KPA - nic się nie zmieniło przez tyle lat ? IP: 192.168.100.* / 212.244.95.* 13.09.01, 11:11 Przeczytałem wszystkie posty w tym wątku.Zdawałem KPA u tej ... ponad 10 lat temu , powtarzałem przez nią rok , znam gościa który nie skończył przez nią szkoły.Napiszcie jak to teraz wygląda , bo nie kumam tekstu , że wyniki jutro.Ja zdawałem ten egzamin normalnie ustnie , wchodziło się do jaskini trzy pytania , trzy milczenia , do widzenia , do widzenia.Potem dwa razy tak samo i za rok znowu.A kiedy się zdaje prawo pracy ? Życzę więcej powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: EGZAMIN Z KPA - nic się nie zmieniło przez tyle lat ? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.09.01, 23:58 Stary my jestesmy z zaocznych.Na dziennych jest tak jek mowisz.A my niedosyc ze bulimy kase to Ta pani nas gnebi.Egzamin pisemny, trzy pytanka,wielkie zdziwienie i papa Do zobaczenia w przyszlym roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cv Re: EGZAMIN Z KPA - nic się nie zmieniło przez tyle lat ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.01, 00:50 Gość portalu: Zdzichu napisał(a): > Stary my jestesmy z zaocznych.Na dziennych jest tak jek mowisz.A my niedosyc > ze bulimy kase to Ta pani nas gnebi.Egzamin pisemny, trzy pytanka,wielkie > zdziwienie i papa Do zobaczenia w przyszlym roku! Malo sie orientujesz czlowieku.. i nie mow za wszystkich że jesteśmy z zaocznych. Tak się składa że dzienni też poprawkę zdają w formie pisemnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiciu Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.09.01, 00:06 Gość portalu: cv napisał(a): > Gość portalu: Leon napisał(a): > > > Ludzie w sobote wyniki pewnie znowu okaze sie ze bania .Napiszcie w sobote > Daje > > > > duza kase ze nikt nie zdal.Powodzenia. > > Atam opowiadasz... ja zdalem :) Ty cv nie wkor...(denerwuj)mnie bo Cie opi...(zbluzgam) tu piszesz ze zdales a jak gadamy to piszczysz ze Cie starzy zaj...(zdenerwuja sie) bo zostaniesz na trzecim roku.A ja co mam powiedziec Ty napisales 4 kartki A4 a ja tylko 2 wiec mam przeje...(zle) Co z tego ze na temat jak nic z tego nie bedzie. Widziales jak sa sprawdzane prace!!!POZATYM TO NADZIEJA MATKA GLUPICH!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.09.01, 23:54 To juz jutro Znowu dowiem sie ze pani jest bardzo przykro i ze nie wie jak to sie stalo ale jest przekonana ze nastepnym razem to sie napewno uda. Juz mnie to do obstrukcji doprowadza.Siema! Odpowiedz Link Zgłoś
choco Re: EGZAMIN Z KPA 15.09.01, 00:12 no cóż..juz po.. niebawem udam się do naszego przemiłego dziekanatu o pieczątke:warunkowe zaliczenie semestru.. dla mnie to byla dopiero poprawka...ale 7 raz?!...dluga więc droga przede mną.. Pozdrawiam wszystkich przeżywajacych meki choco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cv Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.01, 11:05 I MOWILEM ZE ZDAM !!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugopis Re: EGZAMIN Z KPA IP: 195.30.191.* 15.09.01, 11:39 Congratulations. Kiedy pijemy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiciu Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.09.01, 03:04 ZDALEM,ZDALEM,ZDALEM K....MAC.POZDRAWIAM WSZYSTKICH.TERAZ OCZEKUJE NA PRZYJACIELA KTORY DOLACZY DO MNIE W SRODE I RAZEM ZASZALEJEMY NA CZWARTYM ROKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 14:04 Kończyłem administrację na Waszym wydziale w 1996 . KPA zdałem u Krwawej Bachy za 5. razem . Czy wiecie , że były pomysły , żeby zrobić ściepę i kupić jej samochód ? A ja przez Bache zacząłem ponownie palić ( mimo że nie paliłem od dłuższego czasu ) i , niestety , palę do dzisiaj . Powiedzcie , kto teraz jest dziekanem ? Podajcie nazwiska wykładowców . Czy uczy niejaki Potrzeszcz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.09.01, 00:04 Potrzeszcza nie ma.Sa inni .Czy ktos wie co sie dzieje na czwartym roku?Jakies seminaria ,zapisy i te sprawy o co chodzi? Co polecacie jezeli juz to przezyliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.01, 00:49 Gość portalu: Zdzichu napisał(a): > Potrzeszcza nie ma.Sa inni .Czy ktos wie co sie dzieje na czwartym roku?Jakies > seminaria ,zapisy i te sprawy o co chodzi? Co polecacie jezeli juz to > przezyliscie. Ty sie nie odzywaj koleszko jak jestes na 4 roku!!! Tez bym chcial :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choco Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.01, 15:44 Gratulacje dla wszystkich szczęsciarzy, którzy zdali!! ..no cóż.. mnie czeka kolejna walka..:( jest ktoś taki jak mgr.J.Potrzesz-miałam z nim ćwiczenia z cywilnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiciu Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.09.01, 00:58 Pozdrawiam Franka niech nie peka tylko kuje srod to jego szczesliwy dzien Czekam na Ciebie przyjacielu i nie wymigasz sie niewiedza od czwartego roku.A Potrzeszcza nie znam i nie chce znac bo glupio sie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: EGZAMIN Z KPA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.09.01, 01:27 Napisz jak Ci poszlo Franku z tym co bylo dzis bo wiem ze dobrze.K.P.A. jest pojebane i huj z tym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawor Re: EGZAMIN Z KPA -to nie do wiary IP: 212.160.90.* 19.09.01, 07:46 W sobotę było ogłosznie wyników a do dzisiaj nie mogę uwierzyć, że za drugim razem udało się mi zdać. Chociaż prawdę mówiąc żadnego przedmiotu się tyle nie uczyłam i żaden nie sprawiał mi takiego kłopotu. Trzymam kciuki za wszystkich którzy jeszcze stoją przed kolejną szansą. Wiem jedno - trzeba trafić w pytania - to połowa sukcesu. Całuję Was mocno. Do zobaczenia na 4 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: EGZAMIN Z KPA -to nie do wiary IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.01, 01:00 Gość portalu: jawor napisał(a): > W sobotę było ogłosznie wyników a do dzisiaj nie mogę uwierzyć, że za drugim > razem udało się mi zdać. Chociaż prawdę mówiąc żadnego przedmiotu się tyle nie > uczyłam i żaden nie sprawiał mi takiego kłopotu. Trzymam kciuki za wszystkich > którzy jeszcze stoją przed kolejną szansą. Wiem jedno - trzeba trafić w > pytania - to połowa sukcesu. Całuję Was mocno. Do zobaczenia na 4 roku. moze pisalismy w jednej lawce kotku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiciu Re: EGZAMIN Z KPA -to nie do wiary IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.09.01, 01:21 Gość portalu: leon napisał(a): > Gość portalu: jawor napisał(a): > > > W sobotę było ogłosznie wyników a do dzisiaj nie mogę uwierzyć, że za drug > im > > razem udało się mi zdać. Chociaż prawdę mówiąc żadnego przedmiotu się tyle > nie > > uczyłam i żaden nie sprawiał mi takiego kłopotu. Trzymam kciuki za wszystk > ich > > którzy jeszcze stoją przed kolejną szansą. Wiem jedno - trzeba trafić w > > pytania - to połowa sukcesu. Całuję Was mocno. Do zobaczenia na 4 roku. > > > > moze pisalismy w jednej lawce kotku? > A moze pisalas ze mna sloneczko,a nie z tym Leonem.Dzieki za caluski rzeczywiscie byly mocne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: EGZAMIN Z KPA -to nie do wiary IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.09.01, 00:48 A JA JESTEM NA CZWARTYM ROKU I WALE WSZYSTKO !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: EGZAMIN Z KPA -to nie do wiary a jednak! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.01, 04:15 A ja zdaje w piatek(28bm.) i huj a tych pedziow co juz zdali to znam i jak ich spotkam to zajebie frajerow! Odpowiedz Link Zgłoś