Gość: kierowca IP: *.milicz.jarsat.pl 23.05.05, 17:38 czy ktoś wie co się tam stało ponoć był straszny karambol. Słyszałem że 4 osoby spłoneły z busie. wszystko działo się z samego rana jak jechałem na wrocław z trzebnicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: PPPPPProszęwypadek w wiszni IP: 80.50.9.* 23.05.05, 22:35 Jeżeli ktoś wie coś na temat tego wypadku to bardzo proszę o napisanie. Zginęło w nim rodzeństwo-moi kuzyni. Jestem z pomorskiego, nie wiemy co się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix kierowca Re: wypadek w wiszni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.05, 21:01 Ta trasa to makabra!Ile jeszcze ludzi ma tu zginać zanim ją poszerzą?Tu się ciagle coś dzieje żle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga pomorskie Re: wypadek w wiszni IP: 80.50.9.* 24.05.05, 21:20 w tym wypadku to nie wina złej trasy. Po prostu ten MORDERCA był na bani. Zabil tych młodych ludzi - rodzeństwo - Ania i Marcin to moje kuzynostwo. Szkoda słów to przerażające. Nie ma kary dla niego. Właściwie dobrze, że nie zginął dla niego byloby pewnie najlepiej. Mam nadzieję, że do końca życia będzie się męczył z świadomością, że odebrał życie tylu młodym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: wypadek w wiszni IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.05.05, 23:44 Nie licz na wyrzuty sumienia u takich ludzi. Trzeba mieć kompletnie zdegenerowany zmysł moralny, by bez prawa jazdy jeździć samochodem w stanie, w którym większość ludzi miałaby kłopoty ze wstaniem z krzesła. Odpowiedz Link Zgłoś
ekoklon Re: wypadek w wiszni 03.07.05, 14:13 Bardzo się dziwie wszystkim znajomym, rodzinie i kierowcom wszystkim, że nie drożycie tego tematu nadal czy zapomnieliście o tej tragedii??????????? Jak tak łagodnie jak WY podejdzie do tego sąd to tego Mordercę będziemy mieli dość szybko znowu za kierownicą i znowu kogoś zamorduje, bo to jest recydywista. Apeluje do was wszystkich, aby ten temat nie schodził z żadnego forum. Odpowiedz Link Zgłoś