Gość: Kiki IP: *.r-c-s.pl 10.07.02, 13:28 Czy ktoś może powiedzieć jaka jest dzisiaj naprawdę Bułgaria. Wybieram się do Zlotych Piasków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oki Re: Co z ta Bułgarią?! IP: 156.17.34.* 10.07.02, 13:43 bylem tam rok temu wiec informacje beda w miare aktualne. Ceny jedzenia porownywalne jak w Polsce, ludzie przesympatyczni, plaze i morze czyste (zlote piaski), w Warnie troche gorzej. Pokoj w Warnie kosztowal 7 DM od osoby za dzien. Z taksowkarzami trzeba uwazac, bo malo ktory jedzi "na licznik", a ceny jakie sypia sa drakonskie (w porownaniu z tymi dla tubylcow). Miasto noca naprawde zyje- glowne ulice miasta zamieniaja sie w deptaki.przy plazy zatrzesienie knajp i barow. jak masz jeszcze jakies pytania to sluze pomoca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hera Re: Co z ta Bułgarią?! IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 15:18 Jadę do Pomorie w sierpniu,podobno jednak wyżywienie tańsze niz u nas,reszta tak jak napisał oki,juz się cieszę na ten wyjazd ,bo całe 14 dni na miejscu:))) Udanego wypoczynku,Jak wrócę,moze napisze jak było. pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Co z ta Bułgarią?! IP: 195.117.149.* 10.07.02, 16:41 Bułgaria jest tania,ale brudna i do Europy jej daleko.ale ja lubie takie klimaty i w tym roku też tam jade.Chociaz w znanych miejscowościach jest już lepiej ale i drożej /ze względu na tłumnie przebywających Niemców/.Jesli chodzi o taksówki trzeba najpierw ustalić cene a potem jechać.Mnie sie zdarzyło jechac 30 km za 4 lewa / cena biletu autobusowego/.No i toalety zdecydowanie tragiczne a może to tylko ja miałam pecha...papierek lepiej ze sobą mieć...i jakiś pachnący dezodorancik... Odpowiedz Link Zgłoś