Dodaj do ulubionych

Nagroda dla dziennikarki "Gazety"

24.05.05, 19:41
Brawo. Należy Jej się!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Koka Nagroda dla dziennikarki "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:44
      Ciekawe za co??????? Za te nudnawe historyczne teksciki??? Zenada.
      • Gość: diamanda gallas Żenada to mało powiedziane IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.05, 20:03
        Kobiecina nich bierze pióro i pisze książki o kościołach. Przecież to co ona
        robi nie ma nic wspólnego z dziennikarstwem.
      • jarumin Re: Nagroda dla dziennikarki "Gazety" 25.05.05, 14:14
        Jak nudne to nie czytaj. Ja lubię historię
      • Gość: Mecenas Nagroda dla dziennikarki "Gazety" IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.05.05, 22:15
        Beato gratuluję!! Nie zwracaj uwagi na pseudo czytelników i frustratów.
        Powiem po swojemu Miej ich ..............
        Poza tym cuż znaczą ludzie, którzy nie szanuja hstorii.
    • Gość: miko Re: Nagroda dla dziennikarki "Gazety" IP: *.os.kn.pl 24.05.05, 21:36
      dziennikarstwo pani Maciejewskiej mam za mało odkrywcze, raczej za zwyczajnie
      nudne i niezbyt wymagające. nagrodę ową uważam zatem za mało celową. faktem jest
      natomiast, że ciężko byłoby wymienić kogokolwiek we wrocławskim światku
      dziennikarskim zasługującego na jakiekolwiek wyróżnienie.
    • Gość: burek obszczymurek Re: Nagroda dla dziennikarki "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:47
      kazimierzp napisał:

> Brawo. Należy Jej się!!!

Oj tak, brakowało by mi P. Maciejewskiej. Podoba mi się sposób w jaki
      popularyzuje historię naszego miasta. Te lekkie ciekawostki, skrawki, które
      przytacza, znakomicie zapładniają wyobraźnię osób, delikatnie mówiąc,
      przeciętnie zainteresowanych historią.

Więcej, Pani Maciejewska! :-)
    • kibicwks Re: Nagroda dla dziennikarki "Gazety" 24.05.05, 23:14
      Jaka ta Gazeta fajna!
      A co z redaktorami działu sportowego, którzy przegrywają sprawy w sądzie o
      zniesławienie?
      • redakcja_wrw Re: Nagroda dla dziennikarki "Gazety" 25.05.05, 09:05
        Szanowny Kibicu,redaktorzy wrocławskiego działu sportowego „Gazety” nie
        przegrali żadnego procesu o zniesławienie. I jeśli nawet będziesz powtarzał
        swoje kłamstwo na tysiącu wątków forum, to i tak nie stanie się ono prawdą.
        Miłego dnia!
        • kibicwks Re: Nagroda dla dziennikarki "Gazety" 25.05.05, 09:08
          Dziękuję za odpowiedź. Szłyszałem takie plotki i dlatego liczyłem na
          sprostowanie Gazety.
        • kibicwks Re: Nagroda dla dziennikarki "Gazety" 25.05.05, 09:16
          A tak z ciekawości zapytam. Żadnej sprawy w sądzie nie było?
          Liczę na jakieś informacje, bo znów nie chciałbym dowiadywać się wszystkiego z
          plotek. Informujecie na bieżąco o brudach innych to bądźcie konsekwentni i
          opiszcie jak wyglądała sprawa redaktora B. i M. Według mnie powinniście o tym
          informować aby nie było znów niepotrzebnych i krzywdzących domysłów.
          • kibicwks Re: Nagroda dla dziennikarki "Gazety" 25.05.05, 09:22
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=13962218
            Pisałem już o tym blisko rok temu i nie było reakcji, więc teraz pewnie też nie
            będzie
            • kibicwks Przepraszam redaktora Brzozowskiego. 28.05.05, 09:30
              Przepraszam redaktora Brzozowskiego za wpisywanie nieprawdziwych informacji o
              przegranej sprawie w sądzie. Wiedziałem o tym wszystkim tylko z plotek i się
              myliłem. Przepraszam.
    • Gość: warszawiak gratulacje pani Beato !!! IP: *.acn.waw.pl 24.05.05, 23:25
      Przyłączam się do gratulacji- cieszę się, że we Wrocławiu jest ktoś, kto tak
      szeroko propaguje wiedzę o Waszym wspaniałym mieście. Staram się co roku
      odwiedzać metropolię nad Odrą, a wędrówkę po niej ułatwia mi m. in. "Wrocław"
      pani Maciejewskiej (Wyd. Dolnośląskie 2002)- arcyciekawa książka, którą kupiłem
      swego czasu w "Małgosi" :-).
      • Gość: lutek Dzieduszycki jak Maciejewska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.05, 23:55
        Dzieduszycki też jest dobrym dziennikarzem, który popularyzuje wiedze o
        Wrocławiu. Jest bardzo błyskotliwy, szybki i pędzi na wydarzenia, które są
        przecież ważną rzeczą w dziennikarstwie. Jest jak Maciejewska wszędzie
        pierwszy. Jego newsy zawsze są sensacyjne i dramatyczne. Rewelacja.
        • Gość: tomasz duda gratuluje IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 25.05.05, 07:14
          (sprobuje sie przebic z pozytywna informacja)ja tam lubie czytac Beate
          Maciejewska. GRATULUJE!
    • Gość: bonczek/hydrofor/ Re: Nagroda dla dziennikarki "Gazety" IP: *.crowley.pl 25.05.05, 08:04
      Najszczersze Gratulacje ! Tak trzymać !
      • Gość: biust duża trójka Re: Nagroda dla dziennikarki "Gazety" IP: *.visp.energis.pl 27.05.05, 02:25
        Skoro nawet ten co kiedyś szkalował, dziś gratuluje, znaczy p. Maciejewska godna laurów jak mało kto. Dołączam się do szczerych gratulacji.
    • Gość: tytus Re: Nagroda dla dziennikarki "Gazety" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.05, 08:12
      To bezwzględnie najlepsza dziennikarka Gazety. Brawo!
    • Gość: b. Re: Nagroda dla dziennikarki "Gazety" IP: 172.28.252.* 25.05.05, 11:33
      Barwo Beata!
      Gratuluję
    • Gość: waldemar chudziak Re: Nagroda dla dziennikarki "Gazety" IP: *.finemedia.pl 25.05.05, 11:59
      Gratulacje i podziękowania za świetne teksty i książkę!!!
      waldemar chudziak
    • jarumin Re: Nagroda dla dziennikarki "Gazety" 25.05.05, 14:35
      GRATULACJE - OBY TAK DALEJ !!!
      • Gość: Anja Re: Nagroda dla dziennikarki "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 16:27
        Z przyjemnością czytam teksty pani Maciejewskiej dotyczące Wrocławia, dlatego
        serdecznie gratuluję nagrody - Ania
        • Gość: roland topor Wrocławscy dzinnikarze - uczcie się od niej! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.05, 22:20
          Tylko ona jest tropicielką afer i ujawniania prawdy!
    • Gość: Olek Geras autorytet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 09:03
      A co to za autorytet dziennikarski Wiesław Geras? Jak dziennikarze sobie taką
      kapitułe wybrali. Zresztą jacy dziennikarze, taka kapituła. Okropna żenada.A
      Beacie Maciejewskiej należy się nagroda, ale porządna.
    • Gość: serd. gratulacje Re: Nagroda dla dziennikarki "Gazety" IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.05, 17:04
      • Gość: Gratki! Re: Nagroda dla dziennikarki "Gazety" IP: *.aster.pl 26.05.05, 20:52
        Gratki!
        • zdekustowany Re: Nagroda dla dziennikarki "Gazety" 27.05.05, 23:27
          ja sie zgadzam z opiniami ze to nie dziennikarstwo! tylko przepisywanie ksiazek! chyba ze to jakas odmiana dziennikarstwa historycznego??? historia jest wazna i interesujaca ale w wykonaniu pani redaktor (z calym szacunkiem) ma nie wiele wspolnego z dziennikarswem.
          pzdr
          • kazimierzp Re: Nagroda dla dziennikarki "Gazety" 28.05.05, 10:27
            A co, dla Ciebie dziennikarstwo to taplanie się we krwi, g... czy innych
            patologicznych sytuacjach?
            Jeżeli tak to nie tylko jesteś "zdekustowany", ale i bardzo ograniczony w
            widzeniu świata!
            • zdekustowany Re: Nagroda dla dziennikarki "Gazety" 29.05.05, 00:48
              A co, dla Ciebie dziennikarstwo to taplanie się we krwi, g... czy innych
              > patologicznych sytuacjach?

nie! dziennikarstwo to nie taplanie sie we krwi..... ale tez nie pisanie o historii! mamy XXI wiek! Jak mozna nazywac kogos dziennikarzem kto zajmuje sie historia??? od tego sa chyba historycy! Jezeli dziennikarz jest z wyksztalcenia historykiem to wcale nie swiadczy ze musi przepisywac ksiazki! moze zmienic zawod!

> Jeżeli tak to nie tylko jesteś "zdekustowany", ale i bardzo ograniczony w
              > widzeniu świata!

widze ze jednak ty jestes ograniczony skoro dziennikarstwo to dla ciebie pisanie o przeszlosci a nie terazniejszosci!
              przykre...
    • Gość: Forum Re: Nagroda dla dziennikarki "Gazety" IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.05, 10:28
      Na forum często obraża się ludzi, podając ich nazwiska. W tym przypadku Gazeta
      zareagowała natychmiast. Rozumiem broni swojej reputacji. Może jednak
      pochyliłaby się nad wieloma innymi pokrzywdzonymi, o których wie, że ich
      skrzywdzono! Czy odpowiada za to tylko anonimowy do czasu autor wypowiedzi. Czy
      odpowiedzialność prawną i etyczną za propagowanie i umożliwianie
      takiej "publicystki" odpowiada również ten który stwarza warunki do takiej
      działaności.
      • Gość: forum1 Zrozum zasady wolności wypowiedzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.05, 16:33
        Bo chyba nie dorosłeś jeszcze do tego. Jest na forum wielu takich proponujących
        cenzurę. Wszak jest wolność słowa, co nie oznacza to, że trzeba kogoś bluzgać,
        ale ludzie są różni.
        • Gość: Forum Re: Zrozum zasady wolności wypowiedzi IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.05, 16:48
          Możliwe, że nie dorosłam. Rozumiem, że ludzie są różni, ale dlaczego chamstwo
          pozostaje bezkarne? Dlaczego można wymieniając z nazwiska obrażać bezkarnie
          innych ludzi?
          • Gość: forum1 Bo takie są zasady IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.05, 22:06
            demokracji. Jeśli bluzgają się nawzajem politycy (publicznie)to dlaczego ty
            masz tego nie robić. Dziś to normalne. Poza tym chyba nikt tu Maciejewskiej nie
            obraża tak bardzo i nie bluzga. Bez przesady.
            • Gość: forum Re: Bo takie są zasady IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.05, 22:58
              Dzięki za pouczenia. Lubię czytać B.M. Tylko dlaczego zasadniczy temat jest
              okazją do drańskich wyskoków?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka