isis! 13.07.02, 12:24 Uprzejmie donoszę, że La bella przekazała mi 1/2 godz. temu wynik meczu. Z radością obwieszczam, że drużyna Forumowiczów wygrała 6:1 z drużyną Redakcji. Hurraaaaa!!!!!!!!!!!!!! A ja się męczę z rodzicami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STrup Re: Wygraliśmy!!! IP: *.chem.uni.wroc.pl 16.07.02, 08:04 red_rk napisał: > Coz, tylko pogratulowac. > pzdr. r. Czuję w tych gratulacjach przekąs oraz zawód (owo "cóż"...). Trzeba umieć przegrywać, droga Redakcjo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Wygraliśmy!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.02, 13:02 Isis żałuj że cię nie było. ładnie grali nasi (a mnie nie wpuścili na boisko : ( ), ale niedługo mecz z forum łódź. i moze rewanż z redakcją (chyba bedą sie bali - przegrać 2 razy to wstyd). :P Odpowiedz Link Zgłoś
wrocadi Re: Wygraliśmy!!! 13.07.02, 13:06 To kiedy ten maecz??? Redakcja sie nie popisala.... Odpowiedz Link Zgłoś
wrocadi Wygraliśmy!!! 13.07.02, 13:09 Chcailbym podziekowac kibicom. W duzej miere to ich zasluga. Gazeta pozbawiona wsparcia odczula to wyraznie. Kibice nie dosc ze dopingowali to jeszcze rozpaszali (rozpraszaly) przeciwnikow. Chwala im za to !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Wygraliśmy!!! 13.07.02, 13:29 Jako niegrająca rezerwa donoszę, że było super:) A fakt, faktem - GW nie zabrała kibiców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mickey Re: Wygraliśmy!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.02, 13:49 wiem dwie rzeczy - dziennikarki gazety nie przyszly, pewnie wybraly pogode i wode, druga ze to nie byl najsilniejszy sklad gazety (sezon urlopowy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mickey ale oczywiscie gratulacje ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.02, 13:51 tak czy inaczej zasluzone Odpowiedz Link Zgłoś
wrocadi Zmiana selekcjonera!!!! 13.07.02, 13:54 Proponuje zmiane selekcjonera. Jak mozna dopuscic do wyjazdu najlepszych zawodnikow w przed dzien tak waznego meczu? Glowa musi spasc... Odpowiedz Link Zgłoś
wrocadi Re: Zmiana selekcjonera!!!! 13.07.02, 13:57 A tlumaczenie ze zawodnicy byli na urlopie przypomina troche zawodowych trenerow. Ja jeszcze podpowiem: bylo goraco, wial wiatr, nie bylo kibicow, trawa byla za wysoka... Prawda jest taka ze gazeta nie ma odpowiedniej pilki. Nie dalo sie grac tym balonem. I tu upatrywalbym przyczyn porazki. Ale redakkcja nie chciala jej zmienic :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butcher Re: Zmiana selekcjonera!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.02, 14:04 No coz-czasami zycie nie rozpieszcza :-))) Ja nadal odczuwam bolesne skutki starc z zawodnikami gazety, acz bylo warto. Mnostwo dobrej zabawy, a i satysfakcja, bo udalo mi sie strzelic trzy bramki...oczywiscie przy wspoludziale innych :-))) Proponuje wybrac najlepszego zawodnika meczu....nieskromnie zglaszam moja kandydature :-P pozdrowienia dla calej mojej ekipy oraz dla ekipy GW Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Zmiana selekcjonera!!!! 13.07.02, 14:08 Butcher masz mój głos - byłes świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terka Re: Zmiana selekcjonera!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.02, 15:25 znaczy mam wyjechała w góry i wreszcie masz dostęp do kompa? no i dobrze. byłeś świetny. po powrocie ze zdroju (chyba w środę) zacznę się nauczać programów kóre polecił mi wrocadi? i na zdjęciach obaczym jak się starałeś. Ale w ogóle: OLE OLE OLE FORUM NIE DAŁO SIĘ!!!!!!!!!!!!!! WYGRALIŚMY..... WY !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wrocadi Re: Zmiana selekcjonera!!!! 13.07.02, 15:28 Zaczynam sie gubic...o jakich programach mowisz? Gdyby ktos nie wiedzial kim jestem...to ten koles ktory przyszedl ostatni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eric Re: Zmiana selekcjonera!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.02, 15:45 zabawa przednia. w miłym towarzystwie, świetnie spędzone przedpołudnie - zdrowo, na sportowo. pogoda dopisała, choć mogłoby być parę stopni mniej. raz jeszcze dziękuję wszystkim graczom, gratulacje dla butchera za niesamowity instynkt strzelecki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Wygraliśmy!!! IP: 12.34.48.* 13.07.02, 18:11 Gość portalu: Kociątko napisał(a): >ładnie grali nasi (a mnie nie wpuścili na boisko : hehehe... a jak ktos (chyba) domagal sie zmiany to na boisko wyjsc nie chcialas... tylko w szarego sie wpatrywalas... Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Wygraliśmy!!! 13.07.02, 18:14 Ale go Kocia dobrze motywowła, w drugiej połowie szalał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Wygraliśmy!!! IP: 12.34.48.* 13.07.02, 18:17 no, szalal... dwie bramki wpuscil z radosci... Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Wygraliśmy!!! 14.07.02, 18:13 a ty leniu śmierdzący :P cały mecz siedziałeś na ławce i pasłeś brzuszysko zamiast pomóc kolegom :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer dementuje pomowienia szarego... IP: 12.34.48.* 14.07.02, 22:19 Szarykot stwierdził: "a ty leniu śmierdzący :P cały mecz siedziałeś na ławce i pasłeś brzuszysko zamiast pomóc kolegom :))) -- Grey Cat" o przepraszam! po pierwsze primo nie bylo mnie w skladzie, wiec moje wyjscie na boisko byloby co najmniej nieuzasadnione. po drugie primo nie siedzialem na lawce tylko lezalem na trawie, a po trzecie primo nie paslem brzuszyska bo i tak jest okazale. za to gardlo zdzieralem dopingujac. :P o machaniu pomponikami aniel nie wspomne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer dementuje pomowienia szarego... IP: 68.15.137.* 14.07.02, 22:23 Szarykot stwierdził: "a ty leniu śmierdzący :P cały mecz siedziałeś na ławce i pasłeś brzuszysko zamiast pomóc kolegom :))) -- Grey Cat" o przepraszam! po pierwsze primo nie bylo mnie w skladzie, wiec moje wyjscie na boisko byloby co najmniej nieuzasadnione. po drugie primo nie siedzialem na lawce tylko lezalem na trawie, a po trzecie primo nie paslem brzuszyska bo i tak jest okazale. za to gardlo zdzieralem dopingujac. :P o machaniu pomponikami aniel nie wspomne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer dementuje pomowienia szarego... IP: 209.3.144.* 14.07.02, 22:23 Szarykot stwierdził: "a ty leniu śmierdzący :P cały mecz siedziałeś na ławce i pasłeś brzuszysko zamiast pomóc kolegom :))) -- Grey Cat" o przepraszam! po pierwsze primo nie bylo mnie w skladzie, wiec moje wyjscie na boisko byloby co najmniej nieuzasadnione. po drugie primo nie siedzialem na lawce tylko lezalem na trawie, a po trzecie primo nie paslem brzuszyska bo i tak jest okazale. za to gardlo zdzieralem dopingujac. :P o machaniu pomponikami aniel nie wspomne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer dementuje pomowienia szarego... IP: 12.34.48.* 14.07.02, 22:36 Szarykot stwierdził: "a ty leniu śmierdzący :P cały mecz siedziałeś na ławce i pasłeś brzuszysko zamiast pomóc kolegom :))) -- Grey Cat" o przepraszam! po pierwsze primo nie bylo mnie w skladzie, wiec moje wyjscie na boisko byloby co najmniej nieuzasadnione. po drugie primo nie siedzialem na lawce tylko lezalem na trawie, a po trzecie primo nie paslem brzuszyska bo i tak jest okazale. za to gardlo zdzieralem dopingujac. :P o machaniu pomponikami aniel nie wspomne... Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: dementuje pomowienia szarego... 14.07.02, 22:57 Cyfer, ty nie gadaj o pomponikach bo tylko jednym machałeś!! No:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terka Re: Wygraliśmy!!! Isis!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.02, 15:46 Dlaczego nie byłaś????????????????????????????????????????????????????? Być może zabrakło nam Twojego dopingu i wdzięków. Faceci ustaliliby może rekordowy wynik np. 15 : 3????? No kochana, nie popisałaś się tym razem. Bardzo żałujemy. Na rewanż chyba przyjdziesz??? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Wygraliśmy!!! Isis!!! IP: *.eu.org 13.07.02, 16:10 To wielki przekręt ten mecz. Nikt nikogo nie zapraszał, choć z drugiej strony po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobopik boze zapomnialem....... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 18:42 boze zapomnailem pzrepraszam was ze nie przyszedlem ale to w zwiazku z tym ze za tydzien juz wyjezdzam na upragnione wakacje i mi sie tyle spraw na glowe zrzucilo. widze ze byla przednia zabawa. jest mi tak przykro ze nei moglem przyjsc i zaluje tego bardzo ach to bardzo. pozdro dla wszytskich a w szczegolnosci dla butchera za wspaniala gre - butcher do reprezentacji narodowej!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: boze zapomnialem....... 13.07.02, 18:45 Bobopik - oj szkoda, że cię nie było. Moglibyśmy w końcu w real-u o piłce pogadać. Cóż, do następnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobopik Re: boze zapomnialem....... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 18:59 ale zaluje i to wszytsko przez durnych robotnikow u mnie na budowie:((( ale na pewno bedie jeszcze rewanz z reprezentacja forum i moze jeszcze jakies inne mecze. nie ma mnie od 20 lipca do 17 sierpnia wiec nie organizujcie wtedy kolejnego meczu bo chce na neigo isc a nie stac mnie na szybki czarter ze splitu do wrocka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Jak to zrobiliśmy- komentarz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.02, 20:09 forum w czarnych koszulkach, gazeta w białych- już na starcie było trudniej graczom forum, wiadomo bowiem jaki kolor przyciąga słońce. Mecz zaczął się o 11.05, rozedrgano 2 połowy po 35 minut. Pierwszą bramkę wbiła gazeta na 1:1 wyrównała... też gazeta samobójczym golem strzelonym główką. Forum obawiało się, że wszystkie gole meczu zamierza strzelić gazeta więc wzmocniono obronę, gdzie prym wiedli bonczek i bromden. Bonczek był pod nieustanną presją całej rodziny swojej (z dwoma szkodnikami), więc przytachał ze sobą flagę by córki skupiły się na wymachiwaniu nią zamiast na oserwacji gry ojca. Forum w pierszwej połowie biegało nieco za dużo, choć zakończyło ją wyniiem 4:1. (2 bramki butcher'a (wieść niesie że syn to la belli), jedna ktoś'a i jedna gazety). Wielkie brawa należą się szaremukotowi, który pokazał pazury na bramce tak, że porysowana piłka kopana przez gazetę tor zmieniała i zawsze poza bramką kończyła popis gazety. Doping był, owszem, bardzo la bella. W drugiej połowie- rozedrganej według ścisłych wskazówek ternera- widoczna była wyraźna przewaga forum. Ostrym graczem gazety był Mariusz, delikatnym wśród forum butcher. Wiele akcji forum, zakończyło się w końcu dwoma bramkami (ktosia i mojej). Za to gazeta strzeliła ładną bramkę głową. Forum czeka na następnych przeciwników do wygrania. P.S. wobec tego że jedna bramka dla forum była od gazety należy ustalić ile bramek strzelił butcher (pisze, że trzy) a ile ktoś (mówi, że dwie), bo ja strzeliłem na pewno jedną. Sądzę że ktoś 2 i butcher 2. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Jak to zrobiliśmy- komentarz 14.07.02, 18:22 sew - dzięki :) wpadłem sobie na taki pomysł, żeby podczas następnego meczu sporządzać protokół na bieżąco - dokładny skład, kto strzela, kto kogo zmienia itd. żeby nie było potem problemów z ustalaniem strzelców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butcher Re: Jak to zrobiliśmy- komentarz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.02, 22:50 Wlasciwie, to moglbym sie przyczepic, bo ta trzecia bramka tez byla wlasciwie moja. Owszem-pilka musnela glowe jednego z obroncow Gw, ale nie zmienilo to w znaczacy sposob mojego zamyslu. Wiec jesli mialbym byc formalista, a gol nie bedzie przypisany mnie, to pozwole sobie zanotowac asyste na moje konto. Dziekuje wszystkim za slowa uznania dla mojej skromnej osoby, acz dementuje pogloski jakobym stal sie celem pielgrzymek sztabu trenerskiego rep. Polski. Z tego miejsca chcialbym podziekowac rowniez mojemu przyjacielowi, ktory dzielnie wspieral mnie w walce z hordami nieprzyjaciela (niech im ziemia lekka bedzie). Pozdrawiam butch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: Jak to zrobiliśmy- komentarz IP: *.magma-net.pl 14.07.02, 23:09 a o menagerze nie wspomnisz? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Jak to zrobiliśmy- komentarz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.02, 23:16 Gość portalu: sew napisał(a): > P.S. wobec tego że jedna bramka dla forum była od gazety należy ustalić ile > bramek strzelił butcher (pisze, że trzy) a ile ktoś (mówi, że dwie), bo ja > strzeliłem na pewno jedną. Sądzę że ktoś 2 i butcher 2. ... nie chciał bym się spierać z ternerem (bo jeszcze mnie w skladzie na następnym meczu zabraknie) ale ta bramka powinna być uznana butcherowi. Piłka po odbiciu się od głowy przeciwnika nie zmieniła kierunku lotu na tyle, żeby zmylić bramkarza, czy coś w tym stylu. To mówiłem ja, jarząbek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: Jak to zrobiliśmy- komentarz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.02, 23:42 butcher i ktoś! pewnie i "sprawcą" tej bramki był butcher ale zgodnie z zasadami gola zalicza się temu, który strzelił piłkę do bramki (ostatni)! Może i główka gracza gazety nie "zmieniła w sposób zanczący zamysłu" butchera ale na pewno skierowała piłkę do bramki, dzięki czemu zdobyliśmy gola. W fótboulu jest tak, że piłkarz odpowida za kopa do chwili innego kopa (lub uderzenia główką)! A jak rozstrzygniecie sytuacje: butcher strzela (piłka leci nad poprzeczkę ale jeszcze nikt o tym nie wie) a główka piłkarza gazety: 1. zmienia o milimetry lot piłki i ląduje ona w bramce- zamysłem strzelca (nawet jak strzelał niecelnie) było strzelenie gola- więc "de facto" zamysłu strzelca nie zmienił ale zmienił lot piłki! 2. dotyka piłki (tzw. "muśnięcie") i nie zmienia lotu piłki więc piłka (tak jak została skierowana przez strzelca) ląduje za bramką. Zamysłem strzelca był gol (ale wykonanie było inne) główka obrońcy nie zmieniła wykonania ale w mniemaniu strzelca zmieniła "jego zamysł". tę samą łamigłówkę można wykonywać w wariancie takim, że butcher strzela celnie na bramkę- kombinujcie! W fótboulu nie ma wykonanych zamysłów jak i niewykonanych. Są strzały- celne i chybione, a pewne są tylko gole (jeśli sędzią nie jest Egipcjanin)! butcher! zaliczamy Ci "asystę" przy samobójczym golu gazety! masz powołanie do nastęnego składu, tylko więcej skromności :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek na początku nie wiedziałem co się z tym robi.... IP: *.acn.pl / 10.132.128.* 14.07.02, 23:47 dopiero starszy szkodnik podpowiedział mi że mam biec jak najszybciej do białej kuleczki zwanej piłka i kopać ją jak najdalej.Po kolejnych kilku minutach ktoś podpowiedział mi nawet w którą stronę należy ową piłkę kopnąć a pod koniec pierwszej połowy poznałęm rzecz najważniejszą.Podobno wszyscy w czarnych koszulkach byli wpo mojej stronie!!!O ja głupi a ja tak się kiwałem... Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za wspaniałą zabawę i choć leże obolały i jęcze jak niemen na scenie to naprawdę warto było przejechać tyle kilosów dla chwil kilku w waszym towarzystwie. jeszcze jedno co wyniosłem ze wspolnego spotkania to utwierdzenie w przekonaniu że wrocławianki są jak diamenty w koronie...najładniejsze! bonk obolały ze stolycy Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Wygraliśmy!!! (FC KFL) 15.07.02, 00:23 Trener drużyny FC KFL (łódzkich forumowiczów) gratuluje zwycięstwa! :)P Do zobaczenia na murawie! Za jakiś czas trzeba będzie się dogadać co do meczu Łódź-Wrocław... Jesteście chętni? pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eric Re: Wygraliśmy!!! (FC KFL) IP: 217.153.106.* 15.07.02, 10:08 chętni oczywiście jesteśmy, pozostaje problem odległości ale dla chętnego nic trudnego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Nieskromnie .... 15.07.02, 10:53 dodam, że byłam, wymachwałam pomponami, darłam się w niebogłosy z la bellą, a po meczu podarowałam pompony przedstawicielom GW jako oznakę przyszłego zwycięstwa (oczywiście znowu zwycięstwa forumowiczów), co przyjęli z uznaniem, bo to akurat rocznica bitwy (i urodziny mojej córki) i mieczy ci u nich dostatek, ale z pomponami nienajlepiej. Forum do Boju !!!! Odpowiedz Link Zgłoś