Dodaj do ulubionych

Śląsk Wrocław awansował do II ligi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:33
Śląsk, Wisełka, Lechia na zawsze razem! Wracamy do gry! Tylko gdzie jest ten
wielki Schetyna? Pamiętajmy o tym "uzdrowicielu" już niedługo wybory i
pokażmy mu co o nim myślimy, zakończmy jego karierę! Chłopaki szacuneczek!
Graliście pod taką presją, bez perspektyw, a jednak się udało! Ten, kto
będzie chciał pomóc Śląskowi, będzie najpopularniejszym człowiekiem
Wrocławia! Ale teraz to nie ważne! II LIGA JEST NASZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Żałosna Wyborcza IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 08.06.05, 23:05
      A najważniejsze w tym wszystkim jest to:
      Przez ponad półtora roku drużynę utrzymywała spółka koszykarska Śląska,
      należąca do posła PO Grzegorza Schetyny. Jednak na początku kwietnia Schetyna
      poinformował, że będzie płacił piłkarzom pensje do końca czerwca, ale po
      zakończeniu sezonu wycofa się z piłkarskiego Śląska, choć miał zarządzać klubem
      przez 15 lat. Kilka dni wcześniej z inwestowania dużych pieniędzy w klub
      zrezygnował wrocławski biznesmen Józef Pilch. Przez kilkumilionowe zadłużenie,
      w tym także wobec zawodników, Śląsk może nie dostać od Polskiego Związku Piłki
      Nożnej licencji na grę w II lidze. Sytuację może uratować tylko poważny,
      strategiczny inwestor. Na razie nikt taki się nie pojawił.
      • Gość: olle Re: Żałosna Wyborcza IP: 156.17.64.* 09.06.05, 14:46
        zaznaczylbys ze to cytat z wbiorczej a nie twoje osobiste zdanie....;)
      • Gość: Rafał Orszak Powodzenia WKS! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 14:31
        www.rafalorszak.prv.pl
    • Gość: thebutcher Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 02:19
      A niby dlaczego poważny człowiek, taki jak Schetyna, ma się babrać w bagnie
      piłkarskiego Śląska? Dlaczego ma narażać się na niezadowolenie żałosnych
      kibiców, którzy nie potrafią nic poza "zadymami"? Piłka nożna jest żałosna w
      polskim, a zatem i we wrocławskim wykonaniu. Na miejscu Schetyny olałbym juz
      dawno piłkarzy i skupił się na koszu. Koszykarze potrafią i chcą grać na
      wysokim poziomie, nie to co trzeciorzędni kopacze piłki.

Jedynym błędem Schetyny, było inwestowanie w piłkarski Śląsk! Przez próbę
      ratowania piłki nożnej we Wrocławiu straciła koszykówka. Kasa poszła na
      piłkarzy i nie mozna było wzmocnic skałdu kosykarskiego Ślaska. I jeszce jakis
      fan kopaczy będzie obrażał potem pana Schetynę i obwiniał go za nieudolność
      innych. Znajdź sobie Jacuś sam sponsora, albo zrzuć sie z kumplami! Schetyna
      niech wraca do koszykówki.
      • Gość: Jacek Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.06.05, 08:57
        Masz rację niech spierd... daleko od Śląska razem ze swoją Wyborczą, która po
        awansie najwięcej miejsca poświeciła na pisanie o tym żałosnym pośle.
        Przynajmniej nie będzie straszył sponsorów, bo politykom nikt nie wierzy.
      • Gość: Lazs Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:51
        CYTat> A niby dlaczego poważny człowiek, taki jak Schetyna, ma się babrać w bagnie
        > piłkarskiego Śląska?

Własnie dlatego żeby pomóc wyciągnąć Śląsk z tego bagna,bo na prawdę warto w
        przeciwieństwie do tego niemal cyrku jakim jest basket.

"Dlaczego ma narażać się na niezadowolenie żałosnych
        > kibiców," którzy nie potrafią nic poza "zadymami"?"

co ty głupcze wypisujesz ?! bez przesady,może pojawiają się na meczach ludzie
        o których wiele dobrego powiedzieć nie można,ale taki zarzut jest już zdeczko
        żałosny.

I pomyśleć że sukces naszych piłkarzy(obojętnie jaki) wzbudza w samych
        wrocławianach tyle zawiści i malkontentctwa. Jeżeli tak to was razi to chociaż
        zachowajcie milczenie i nie udzielajcie się tutaj.

Wrocław istnieje tylko po to,by istniała drużyna piłkarzy Śląska.AMEN!
        • Gość: thebutcher Współczuję Ci... IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 15:00
          > Wrocław istnieje tylko po to,by istniała drużyna piłkarzy Śląska.AMEN!

Piłka nożna we Wrcławiu to posmiewisko! III liga? W 700 tysiecznym mieście?
          Awans do II ligi jest sukcesem? Żałosne! Piłkarski Śląsk to dziś jedynie relikt
          niezłej przeszłości. Cos za co dziś trzeba sie wstydzić, kiedy mieszkasz poza
          Wrocławiem , a z Wrocławia pochodzisz...

> Własnie dlatego żeby pomóc wyciągnąć Śląsk z tego bagna,bo na prawdę warto w
          > przeciwieństwie do tego niemal cyrku jakim jest basket

Koszykówka jest zajebista i nie ma w ogóle porównania z piłka nożną. Oczywiście
          mówie tu o samej grze a nie siedzeniu na trybunach...

> co ty głupcze wypisujesz ?! bez przesady,może pojawiają się na meczach ludzie
          > o których wiele dobrego powiedzieć nie można,ale taki zarzut jest już zdeczko
          > żałosny.

Po pierwsze: Głupkiem to możesz sobie nazywać swojego syna, ojca, kumpli, czy
          kogo tylko chcesz, ale ode mnie sie odpier...

Po drugie: Co niby robia kibice dla klubu? Co w ogóle robią poza zadymami?
          Przypomnij sobie mecz z Arką Gdynia jakies trzy lata temu... Żałosne!
          • tdk20 Re: Współczuję Ci... 09.06.05, 15:11
            > Koszykówka jest zajebista i nie ma w ogóle porównania z piłka nożną.
            W tym momencie zacząłem się śmiać i nie mogę przestać do tej pory
            • Gość: thebutcher Re: Współczuję Ci... IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 15:20
              Ja niemal złalem się ze śmiechu jak pisałes o tym co pokaże piłkarski Śląsk w
              przyszłym sezonie... W drugiej lidze... Buahahhahahaaaaaa
              • tdk20 Re: Współczuję Ci... 09.06.05, 15:31
                A gdzie o tym pisałem? O przyszłym sezonie to ja pisałem o kibicach kosza
                którzy znów się pojawią pod halą Orbita i o ich problemach w okolicznych
                osiedlowych uliczkach i parkach i to bez względu na to czy piłkarze będą grali
                w II lidze czy też w okręgowej.
                • Gość: thebutcher Re: Współczuję Ci... IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 15:36
                  Ja jestem kibicem kosza, a czasmi nawet piłki noznej, ale piłkarskich kiboli
                  powinni zamykać...
                  • tdk20 Re: Współczuję Ci... 09.06.05, 15:39
                    A wtedy ty bezkarnie będziesz mógł obrażać piłkarski Śląsk?
                    Nie kolego!
                    Kara musi takich jak ty za to spotkać. I nie odbieraj tego jako groźby bo ja
                    tylko przewiduję co niebawem mogą zrobić inni gdy przeczytają co pioszą tacy
                    prowokatorzy jak ty.
                    • Gość: thebutcher Re: Współczuję Ci... IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 15:43
                      Karę może wymierzać jedynie sąd, a tych którzy tego nie wiedzą powinno się
                      wsadzać do pierdla. I jak będziesz dalej pieprzył głupoty o biciu kibiców
                      koszykówki, to tez tam trafisz. Więc radzę Ci: Zamknij się!
                      • tdk20 Re: Współczuję Ci... 09.06.05, 15:48
                        Ty piszesz a mi każesz się zamknąć?
                        Ja tylko ostrzegam aby się nie kłócić bo później może dochodzić do takich
                        dramatów jak w Krakowie gdzie się zabijają a ja tego nie chcę ale czy ty też
                        tego nie chcesz to nie wiem, bo taką nienawiścią zioniesz do innych ludzi.
                        • Gość: thebutcher Re: Współczuję Ci... IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 15:56
                          Ja też tego nie chce. To nie ja zacząłem mówic o tym że kogos pohije i że ten
                          ktos będzie chodził w bandażach. To zawsze kibice piłkarscy zaczynaja zadymy i
                          taka jest prawda. Osobiście nigdy nic złego mnie od nich nie spotkało, ale to
                          pewnie dlatego, że wygladam właśnie jak typowy koszykarz( 198 cm i 100 kilo
                          wagi). W ogóle nie mieści mi sie w głowie, żeby kibice dwóch klubów o takiej
                          samej nazwie i z tego samego miasata mogli sie bić!
                          • tdk20 Re: Współczuję Ci... 09.06.05, 16:02
                            No nie powinni się bić ale jeśli się obrażają na forum to do bójki już
                            niedaleko. Co prawda na razie dzieli monitor ale będzie gorzej jak się ludziom
                            w głowach dzięki forum utrwali że my koszykarzy nie lubimy a oni nas nie lubią
                            bo tak pisali na forum. Wtedy i na ulicy może by różnie chociaż teraz nikt
                            nikogo nie bije.
          • Gość: Lazs Re: Współczuję Ci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:59
            > Koszykówka jest zajebista

Potwierdzam bo sam się nią interesuję,ale to nie to co futbol(ale niech
            będzie,że to tylko moje odczucie)

> Po pierwsze: Głupkiem to możesz sobie nazywać swojego syna, ojca, kumpli, czy
            > kogo tylko chcesz, ale ode mnie sie odpier...
            >
            Napisałem tak bo twój wcześniejszy komentarz był głupi i tyle.Masz bardzo
            wąskie pojęcie odnośnie tematu,w którym zabrałeś głos,a kibiców Śląska po prostu
            tym obraziłeś.

> Piłka nożna we Wrcławiu to posmiewisko! III liga? W 700 tysiecznym mieście?

Masz jakiś problem to się nie interesuj.Zapewniam że ten stan to nie wina
            kibiców.Oni też chcą ekstraklasy.

Zastanawiam się jeszcze dlaczego ten w sumie drobny (póki co) sukces drużyny na
            której mecze uczęszcza regularnie po kilka tysięcy wrocławian tak ludzi razi,że
            nie mogą powstrzymać się przed okazaniem swojej nienawiści...
            • Gość: thebutcher Re: Współczuję Ci... IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 16:07
              W sumie to do dyskusji sprowokował mnie Jacek pisząc o Schetynie i
              koszykówce... Mam kilku kolegów, którzy chodzą na mecze piłkarskiego Ślaska i
              oni jakos nie pałają zazdrością do koszykarskiego Ślaska. Ja mam nadzieję, że w
              przyszłym sezonie piłkarze awnsują do ekstraklasy i życzę im tego z całego
              serca, a kibice piłki noznej wieszaja psy na Schetynie, który zrobił dla kosza
              we Wrocku tak wiele. Opamietajcie sie! Przeciez druzyny którym kibicujemy nawet
              nazywaja sie tak samo Śląsk Wrocław ( pomijając to żałosne: "Deichman" na
              początku nazwy koszykarskkiego Śląska ;) )
              • tdk20 Re: Współczuję Ci... 09.06.05, 16:12
                A ja przepraszam kibiców kosza za to co pisałem powyżej i poniżej. I już
                • Gość: thebutcher Re: Współczuję Ci... IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 16:21
                  W związku z takim stanowiskiem tdk20, ja także przepraszam kibiców piłki nożnej
                  za to powyżej i poniżej. Cała Polska w cieniu Śląska (egal koszykarskiego czy
                  piłkarskiego, ważne że wrocławskiego)!
                  • tdk20 Re: Współczuję Ci... 09.06.05, 16:23
                    Ale fajnie się teraz dyskutuje! :)))
              • Gość: Jacek Re: Współczuję Ci... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.06.05, 16:41
                Gość portalu: thebutcher napisał(a):

> W sumie to do dyskusji sprowokował mnie Jacek pisząc o Schetynie

A mnie Gazeta Wyborcza pisząc o Schetynie i to zdecydowanie więcej niż o
                awansie Śląska jakby to on był w tym wszystkim najważniejszy a nie piłkarze.
          • Gość: Pedro Re: Współczuję Ci... IP: *.206.115.137.telsat.wroc.pl 09.06.05, 18:29
            5 tysiecy ludzi to posmiewisko? To zrob impreze, na ktora przyjdzie tylu
            placacych za bilety (7 i 15 zl). A zanim zrobisz, to zareklamuj ja tak:
            przekupni sedziowie, nieudaczni dzialacze, slabi pilkarze, niebezpieczni
            chuligani, zaniedbany stadion. Zobaczymy, czy przyjdzie na taka impreze chociaz
            kilkuset ludzi. Sam jestes relikt.
            Koszykowka jest zajebista. Dlatego oglada ja w Orbicie kilkuset ludzi, a raz do
            roku sa mecze wazniejsze od innych i wtedy jest pare tysiecy. Oczywiscie
            roznica bierze sie stad, ze koszykowka jest taka zajebista, a nie dlatego, ze
            kazdy chce sie pokazac, jak jest sukces.
            Po co wogle wypowiadasz sie o kibicach, skoro nie mas zo nich najmniejszego
            pojecia (nic dziwnego, skoro chodzisz tylko na koszykowke, albo i nie). Spytaj
            pierwszego lepszego pilkarza Slaska, czy na przyklad zremisowaliby z Polarem,
            gdyby stadion byl pusty i nie bylo dopingu.
            A co do meczu z Arka, to mam pytanie: gdzie o tym slyszales? Bo mam wrazenie,
            ze ktos Ci cos naopowiadal, a Ty powtarzasz, bo tak jest wygodnie. 3 lata Slask
            byl w 1. lidze, w ktorej nie bylo Arki. Jak sie dowiesz, o co konkretnie Ci
            chodzilo, to przemysl i napisz jeszcze raz.
      • Gość: Pedro Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: *.206.115.137.telsat.wroc.pl 09.06.05, 18:20
        Schetyna nie zainwestowal w Slask ani zlotowki (zreszta ani pilkarski ani
        koszykarski). Nawet troche pozyczek zrobil, ale niewiele i moze jeszcze odda. A
        z koszykowki sie nie wycofal, 5. miejsce to wynik na poziomie jego mozliwosci.
        Dodajmy mozliwosci czlowieka, ktory rzadzi miastem. Dobrze, ze chociaz Albe
        zalatwil, bo przez najwyzsze ceny biletow w calej 3. lidze sporo stracilismy.
        Ale gdyby byl powaznym czlowiekiem, to albo nie wchodzilby w pilke nozna wcale
        (nikt go nie zmuszal), albo zostalby do konca umowy. A tak jest czlowiekiem
        niehonorowym, co bysmy o polskiej pilce nie mowili (i tak nie jest ona gorsza
        od polityki).
      • Gość: Fakir Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: 195.117.40.* 13.06.05, 16:12
        niestety - piłkarski Ślask fanów na poziomie tych z koszykarskiego parkietu nie
        dorobi się w najbliższym, przewidywalnym czasie...
        • Gość: Jacek Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.06.05, 16:20
          Gość portalu: Fakir napisał(a):

> niestety - piłkarski Ślask fanów na poziomie tych z koszykarskiego parkietu
          > nie dorobi się w najbliższym, przewidywalnym czasie...

I całe szczęście bo to byłby koniec piłkarskiego Śląska! Gdyby kibice piłkarscy
          byli tak oddani Śląskowi jak kibice koszykówki to na III ligę ... nie przyszedł
          by nikt.

• Gość: Fakir Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: 195.117.40.* 14.06.05, 08:44
            byli tak oddani Śląskowi jak kibice koszykówki to na III ligę ... nie przyszedł
            > by nikt.
            Na mecze które chodziłem osób było sporo - nie pełna hala, ale pustakmi nie
            swieciła. MA meczach kosza jest bezpiecznie - nie boję się wziąść żony ze soba,
            a po meczach piłkarskich - cóź mieszakłem dosyc długo przy drodze dojazdowej na
            boisko to się naogłądałem radosnych" obrazków. Nie twierdze ze kibice kosza są
            święci - o nie!, ale ogólny poziom kultury i bezpieczeństwa kibiców jest
            nieporównywalnie wyższy od psuedokibicowskiego chamstwa na piłce n. (nie dotyczy
            tych prawdziwych kibiców piłki).
            • Gość: Jacek Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 14.06.05, 09:15
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=23206938&s=0
              • Gość: Fakir Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: 195.117.40.* 14.06.05, 10:20
                Niepotrzebnie mnie utożsamiasz z oszołomami zarówno jednej jak i drugiej
                strony... Stwierdzan fakt z własnego doswiadczenia - na meczach kosza przed i po
                nich czuje sie bezpiecznie i miałem okazji widzie burd, dokładnie odwrotne
                doswiadczenia mam z kibicami piłki...
    • Gość: alojzy wielbiciel Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 09.06.05, 07:01
      A za rok będziemy swietowac jego spadek do III ligi.
      pozdrawiam
    • Gość: normalny _kibic Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 09.06.05, 07:14
      Mam nadzieję, że awansowała tylko drużyna, bez tych wszystkich "peudokibiców".
    • Gość: KKW Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 08:23
      BRAVO jest sie z czego cieszyć. Wrocław ma druzynę piłkarską AŻ w drugiej
      lidze !!!! No normalnie rewelka. A przy okazji druga liga w Polsce, to jaki
      odpowiednik w Angli czy Hiszpanii???
      • synziemi Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi 14.06.05, 08:03
        W Anglii to sie nazywa "Football League Championship" a w Hiszpanii "Segunda
        división".
    • Gość: bresluer A NA RAZIE NA PAPIERZE ... IP: 212.127.66.* 09.06.05, 08:53
      TA DRUGA LIGA, NIE BEDZIE KASY NA LICENCJE I ZNOW W TRZECIEJ SIE BEDZIEMY BAWIC
      I KOPAC PO NOGACH, GLOWIE ...
      • Gość: Pedro Re: A NA RAZIE NA PAPIERZE ... IP: *.206.115.137.telsat.wroc.pl 09.06.05, 18:34
        Czytaj wiecej Wyborczej. Nie bedziesz nawet w stanie samodzielnie pomyslec. Na
        przyklad: dlaczego niby Slask nie mialby dostac licencji? Podaj jeden powod.
    • Gość: k. Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: 195.20.110.* 09.06.05, 09:10
      Gratulacje dla całej drużyny Śląska za awans!!!!!!!!!
      Przynajmniej dzisiaj proponuję się pocieszyc z awansu, bo w kontekście dwóch
      ostatnich sezonów to jest jakiś sukces. Wszystkich malkontentów proszę o
      powstrzymanie się ze swoimi refleksjami przynajmniej do jutra i o ewentualną
      krytykę, która coś wnosi do dyskusji a nie opiera się jedynie na potępianiu
      wszystkiego. To jak awans opisał GW to jakaś ogromna porażka, ale już się
      przyzwyczaiłem, że nawet najoczywistsze fakty, które w swej istocie są radosne
      (np. awans piłkarzy) mogą być przedstawione przez GW w zupełnie innym świetle.
      • Gość: wrc chyba Cie powaliło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 09:20
        bardzo rzetelny i przemyslany komentarz gazety. Zazwyczaj mam zastrzeżenia do
        Wyborczej ale tym razem jest rewelacyjny, strategiczny, długookresowy i
        prawdziwy. Nie ma co się podniecać wejściem do II ligi z taką grą. Fajnie że
        weszliśmy ale tu potrzeba INWESTORA. Bez niego nie będzie radości kibiców.
        • Gość: k. Re: chyba Cie powaliło IP: 195.20.110.* 09.06.05, 09:44
          rzeczywiście bardzo rzetelny ......, szczególnie jak na artykuł informujący o
          awansie. Myślę, że na takie przemyślane i długookresowe artykuły, to przyjdzie
          jeszcze czas i mam nadzieje, że wtedy GW będzie się mogła wykazać.
        • Gość: Pedro Re: chyba Cie powaliło IP: *.206.115.137.telsat.wroc.pl 09.06.05, 18:36
          Ile druzyn drugoligowych widziales w ciagu ostatnich 2 lat? Jak oceniasz ich
          gre?
          P.S. Czy jesli nie bedzie inwestora, a Slask bedzie wygrywal, to nie bedzie
          radosci kibicow?
    • Gość: zimna woda na leb Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:22
      Jacek , pogielo Cie ? Slask, Wiselka , Lechia na zawsze razem ! To Wisla
      spadla do 2-giej ligi ? pierwsze slysze . A przy okazji, jako exwroclawianin
      tez sie ciesze i pozdrawiam .
    • map4 Profesjonalizm red. Brzozowskiego rzuca na kolana 09.06.05, 12:31
      "Przez ponad półtora roku drużynę utrzymywała spółka koszykarska Śląska,
      należąca do posła PO Grzegorza Schetyny."

a kilka linijek później:

"Przez kilkumilionowe zadłużenie, w tym także wobec zawodników, Śląsk może nie
      dostać od Polskiego Związku Piłki Nożnej licencji na grę w II lidze."

Po zsumowaniu sensu tych dwóch zdań wychodzi mi na to, że Schetyna nie tyle
      inwestował w klub, ile go wydoił a teraz chce porzucić zadłużony klub stojący na
      krawędzi bankructwa. Sznowny Redaktorze Brzozowski : weź się pan i rzuć ze skał.
      • sir_fred Ignorancja map4 16.06.05, 09:43
        Gdybyś choć trochę interesował się sytuacją Śląska, wiedziałbyś że długi
        powstały PRZED przyjściem Schetyny. On ich co prawda nie zmniejszył, ale też
        nie powiększył, a piłkarze mieli płacone pensje. Tyle, że po prostu piszesz aby
        pisać.
        • map4 Re: Ignorancja map4 16.06.05, 10:05
          > Gdybyś choć trochę interesował się sytuacją Śląska, wiedziałbyś że długi
          > powstały PRZED przyjściem Schetyny.

Wyobraź sobie, że jestem tego świadomy.

> On ich co prawda nie zmniejszył,

... i dlatego ucieka ?

> ale też
          > nie powiększył,

Jesteś pewien ?
          A może by tam najpierw wpuścić jakiegoś niezależnego od genseka audytora ?

> a piłkarze mieli płacone pensje.

A w artykule stoi coś dokładnie przeciwnego. Hmmm ... ktoś tu zatem kręci.
    • Gość: Timino Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: *.dibre.bre.com.pl / 195.187.134.* 09.06.05, 14:33
      Znów ta banda oszołomionych prymitywów bedzie terroryzowac miasto i liste
      dyskusyjną Gazety... Polska Piłka TAK ale bez tych przymułów w szalikach,
      bluzgających i piorących się po ryjkach.
      • tdk20 Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi 09.06.05, 14:50
        Już wysłałem maile do tomasz.lato@breinwest.com.pl i
        leszek.kwiecien@breinwest.com.pl z Domu Inwestycyjnego BreBanku S.A. aby ulżyli
        ci w twoich cierpieniach. Miłej pracy!

• Gość: thebutcher Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 15:22
          A mnie też kogoś przyślesz do Wawki?
          • tdk20 Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi 09.06.05, 15:24
            A to ciekawe że z Warszawy mieszają na naszym podwórku i mają najwięcej do
            powiedzenia na temat Śląska. To wiele wyjaśnia.
            • Gość: thebutcher Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 15:40
              Nic nie mam do powiedzenia poza tym, że wolę koszykówkę od piłki nożnej i nie
              chcę żeby Schetyna wydawał kasę na kopaczy, zamiast na koszykarzy.
      • Gość: k. Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: 195.20.110.* 09.06.05, 14:52
        co Ty wypisujesz???, przecież nikt Ciebie nie teroryzuje i możesz pisać co
        chesz. Chyba, że chcesz ograniczyć wolność słowa i prawo do posiadania własnych
        poglądów na różne tematy, w takim razie jedź na Białoruś albo do Korei
        Północnej, tam stosują takie metody.
    • tdk20 Hej kibice kosza! 09.06.05, 15:13
      Z tego co widzę to najwięcej wrogów ma Śląsk wśród kibiców kosza. Niech się
      tylko sezon zacznie to będziecie mieć słuszne powody aby nas nienawidzieć.
      Tylko nie wiem czy z kikutami w gipsie będziecie mogli o tym pisać na forum. Do
      zobaczenia na ulicy koszykarze he! he! he!
      • Gość: thebutcher Re: Hej kibice kosza! IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 15:18
        Już się boję... ;) Kibole piłkarscy są na tyle żałośni, że nie podskakuja jeśli
        nie ma ich przynajmniej czterech na jednego...
        • tdk20 Re: Hej kibice kosza! 09.06.05, 15:21
          Sami się prosicie swoją aroganją i wrodzonym chamstwem. Mam nadzieję że trafię
          np na ciebie a jak oberwie przypadkowa spokojna osoba to powiem jej na jakim
          forum może złożyć podziękowania.
          • Gość: thebutcher Re: Hej kibice kosza! IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 15:30
            Zamknij pysk śmieciu bo napisze do prokuratury, że stosujesz groźby karalne.
            Znajdą Cie w twojej norze i zobaczymy czy bedziesz taki twardy. A tak poza tym
            cieciu, to nie miłabys ze mna szans sam na sam...
            • tdk20 Re: Hej kibice kosza! 09.06.05, 15:33
              Ależ ja nikomu nie grożę. Ja tylko przewiduję przyszłość wszak większośc kłótni
              kończy się przemocą a to już zależne ode mnie nie jest.
              • Gość: thebutcher Re: Hej kibice kosza! IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 15:38
                Nie? Czyżby? To może rzeczywiście zacytuje w piśmie twoje słowa, a prokuartura
                oceni...
                • tdk20 Re: Hej kibice kosza! 09.06.05, 15:43
                  No w sumie masz rację. Za te słowa mogę mieć kłopoty bo można je zinterpretować
                  na moją niekorzyść. W takim razie je odwołuje ale życie jest brutalne i kibice
                  kosza powinni pamiętać że obrażając innych mogą sami na siebie sprowokować
                  agresję (oczywiście nie moją :))) gdyby ktoś miał wątpliwości)
                  • Gość: thebutcher Re: Hej kibice kosza! IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 15:50
                    No widzisz. Można kulturalnie rozmawiać. Ja nie mam nic do piłki nożnej. Fajny
                    sport. Moim zdaniem koszykówka jest lepsza a twoim nie. To nie jest jednak
                    powód, żeby się obrażać nawzajem.
                    • tdk20 Re: Hej kibice kosza! 09.06.05, 15:58
                      No nie jest powód ale jak czytam że ty piszesz np "babrać w bagnie
                      piłkarskiego Śląska?" to mi nerwy puszczają i powód do kłótni już jest. Ja tam
                      biegać za nikim i tak nie mam zamiaru po ulicy, bo już jestem za duży na to i
                      mam ciekawsze rozrywki ale jestem pewien że wielu ludziom mogą przychodzić
                      różne rzeczy do głowy jak się tyle jadu naczytają na tym forum.
                      Dobra.
                      Dyskusja i tak bez sensu bo i tak to nic nie zmieni a zaraz i tak ktoś dopisze
                      że ci to szmaciarze a tamci są nudni.
        • Gość: Pedro Re: Hej kibice kosza! IP: *.206.115.137.telsat.wroc.pl 09.06.05, 18:39
          Twoj problem w tym, ze akurat we Wroclawiu na jednego kibica koszykowki
          przypada ponad 4 pilkarskich. I to pomimo roznicy lig.
    • Gość: miss Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.06.05, 15:18
      już za rok zawita spowrotem do 3 ligi spoko
    • knur.inseminator Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi 09.06.05, 16:23
      Czyli będzie ten sam chlew co zawsze
      tylko stadionowi bandyci przeniosą się
      na wyższy poziom?
      • Gość: Arek Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.05, 17:30
        Ludzie, walnijcie sie w głowy. Zamiast się cieszyć z sukcesu to wylewacie na
        siebie pomyje. Slasj jest jeden. Kibicujmy i piłce i koszykówce, zamist
        nawzajem na siebie bluzgać. Dziś w piłce druga liga, wierzę, że wkrótce
        pierwsza, a potem powrót do świetności!
        • Gość: jacek Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 18:24
          Zgadzam się! To ja wczoraj rozpoczęłem tą dyskusję ciesząc się z awansu!
          Pamiętam czasy kiedy Taraś był jeszcze piłkarzem i chciałbym, żeby to kiedyś
          wróciło ale mimo wszystko jestem kibicem dlatego każdy krok do przodu cieszy!
          Przyłożyłem Schetynie bo miał być w Śląsku 15 lat a widząc problemy już po 1,5
          spie..łŚląsk, Wisełka, Lechia na zawsze razem bo Wisełka mistrzem, a Śląsk i
          Lechia awans. wreszcie muszę przyznać, że nie jestem częstym gościem tego typu
          forów ale w pale mi się nie mieści, że ktoś kto jesy z Wrocławia może nie
          cieszyć się z awansu!
          • Gość: struś Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: 62.87.128.* 09.06.05, 18:49
            No jak to, dziwisz się? Zawistnych debili wszędzie pełno. Tylko trzeba ich
            olewać ciepłym moczem i nie przejmować się. Zresztą po co? Jest ich tylko
            pięciu na krzyż.
            • Gość: robert Re: Śląsk Wrocław awansował do II ligi IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.06.05, 16:36
              Zawsze jest tak, że jak drużynie nie idzie to się od niej odwracają, a jak
              zaczyna odnosić sukcesy to nagle wszyscy mówią, że "to moja drużyna, zawsze
              byłem z nimi".
              Widać na forum prawdziwych kibiców piłki nożnej, którzy mimo, że są wrzucani do
              jednego worka ze stadionowymi bandytami, cieszą się i są ze swoją drużyną na
              dobre i na złe.

Przypomnę tylko co niektórym, że mnóstwo kibiców kosza to kibole piłki.
              Nie piszcie o różnicach między kibicem a kibicem, bo to bez sensu.
              A Schetyna ma gdzieś drużynę, kibiców, i kosza, jemu chodzi tylko o kasę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka