Dodaj do ulubionych

A ty Wrocławiu juzśpisz?

IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 02:47
Obserwuj wątek
    • Gość: niezły kładę się ospale IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 02:51
      bo co...
      ;)
      • Gość: zly Re: kładę się ospale IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 02:57
        bo szukam kogos z kim moglbym pogadac a na wszystkich forach juz spia!
        • Gość: wromario Re: kładę się ospale IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 03:10
          Gość portalu: zly napisał(a):

> bo szukam kogos z kim moglbym pogadac a na wszystkich forach juz spia!

milczenie jest złotem, a śpienie... chyba platyną... branoc...
          • Gość: dobranoc Re: kładę się ospale IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 03:23
            • Gość: zly Re: kładę się ospale IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 03:29
              nikt wiecej nie spi?
              • Gość: ktoś Re: kładę się ospale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.02, 04:50

> nikt wiecej nie spi?

sorryn ale mógłbyś(byś) mnie nie bódzić; Dziękuje
              • Gość: ktoś Re: kładę się ospale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.02, 04:52

> nikt wiecej nie spi?

• Gość: ktoś Re: kładę się ospale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.02, 04:53

> nikt wiecej nie spi?

• Gość: ktoś Re: kładę się ospale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.02, 04:54

> nikt wiecej nie spi?

• Gość: ktoś Re: kładę się ospale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.02, 04:55

> nikt wiecej nie spi?

• Gość: zly Re: kładę się ospale IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 15:34
                  prosze
                  • Gość: terkas Re: ktoś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.02, 00:15
                    .. wstałeś już?
    • Gość: bonk Wrocław nie usypia nigdy IP: *.pl 24.07.02, 00:19
      bo to jedyne miasto na Świecie, któremu dane jest zyć 24 h na dobę....
      • Gość: Janek Re: Wrocław nie usypia nigdy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.02, 00:32
        Masz rację. Z trzech prawd jest to święta prawda. Ale u besennych cisza. :)))
        • Gość: bonczek bo jest zmiana IP: *.pl 24.07.02, 00:34
          zawsze gdzies jest ta wirtualna zmiana czuwająca....
        • Gość: hrabiaa Re: Wrocław nie usypia nigdy IP: *.eu.org 24.07.02, 00:40
          Kto śpi ? Przeszkadza mi mi fala stojąca wywołana interferencją fal wysyłanych
          przez VIPów. Husky ma specjalną częstość i długość ( jak ode mnie, aż do jazu
          opatowickiego), Ricrado nadaje ze swych zwojów pieśni o wartościach
          europejskich, Zdrojo zaś, nadaje muzykę łatwą i diskopolową.
          Kupię sobie antyradar VIPowski.
          • Gość: Alen Re: Wrocław nie usypia nigdy IP: *.i-one.at 24.07.02, 00:52
            Ojojoj jakie cuda .
      • Gość: zwako Re: Wroc?aw nie usypia nigdy IP: *.uc.nombres.ttd.es 24.07.02, 00:51
        Gos´c´ portalu: bonk napisa?(a):

> bo to jedyne miasto na S´wiecie, któremu dane jest zyc´ 24 h na dobe˛....

Kiedys nie bylo net-u. Po nocnych imprezach wracalo sie do domu....
        .....i kradlo sie swieze mleko wystawione przed samami......

To byly.....

pozdr.

Pawel
        • Gość: Alen Re: Wroc?aw nie usypia nigdy IP: *.i-one.at 24.07.02, 00:55
          To prawda ,i z rańca jak wychodziłem na ryby , także skubnołem butelke mleak .
          A czasami nawet świeżą bułeczke .
          • Gość: hrabiaa Re: Wroc?aw nie usypia nigdy IP: *.eu.org 24.07.02, 01:01
            Mleko, które w owych czasach podbieraliście " z rańca" skutkuje po kilkunastu
            latach. Radzę zrobić badania genetyczne i obraz krwi.
            • Gość: Alen Re: Wroc?aw nie usypia nigdy IP: *.i-one.at 24.07.02, 01:08
              Widać właśnie tego wyniki , oczywiście wyniki kto nie pił mleczka.
        • everybody Re: Wrocław nie usypia nigdy 24.07.02, 01:48
          Apropo mleka - czy takie uslugi sa jeszcze dostepne (mleko pod drzwi)?
          • Gość: kombos Re: Wrocław od zawsze poddaje się ostatni... IP: *.format-c.one.pl 24.07.02, 05:18
            może ktoś jeszcze nie śpi...
            • Gość: kombos Re: Wrocław [a może Kluczbork] się poddał... IP: 212.244.41.* 24.07.02, 08:27
              poddaję się i ja...
              dobranoc ;)
    • johann3 Re: A ty Wrocławiu juzśpisz? 24.07.02, 08:38

- o tej godzinie to ja jeszcze śpię, kolorowych...
      • Gość: kombos Re: Wrocław [a może Kluczbork] znowu w pracy... IP: *.format-c.one.pl 24.07.02, 17:16
        dzień dobry ;)
        ciekawe o której dzisiaj pójdę spać?..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka