Gość: Big John IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.01, 10:10 Wrocław odzyskał nalezne 1 miejsce,którego już nie odda,moja w tym głowa. Brawo wroooooooooocławianie :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: redaktor Re: Wrocław stolicą forum! IP: 10.40.65.54, 10.1.10.* 20.03.01, 10:17 Wrocławska redakcja ”Gazety” serdecznie dziękuje wszystkim, którzy wzięli udział w dyskusjach na forum naszego portalu. Zapraszamy częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Wrocław stolicą forum! IP: 195.205.145.* 20.03.01, 13:26 I oby to forum nie było sztuką dla sztuki ! Mam nadzieję, że tematy forum będą szerzej przedstawiane w Gazecie. Być może uda się w ten sposób uczulić, chociaż troszeczkę, wrocławskich dysydentów na problemy Wrocławia i jego mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Big John Re: Wrocław stolicą forum! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.01, 13:37 Gość portalu: Bea napisał(a): > I oby to forum nie było sztuką dla sztuki ! > Mam nadzieję, że tematy forum będą szerzej przedstawiane w Gazecie. Być może > uda się w ten sposób uczulić, chociaż troszeczkę, wrocławskich dysydentów na > problemy Wrocławia i jego mieszkańców. Bea zgadzam się,że należy wyciągać na forum wszelkie problemy życia codziennego Wrocławia,a Gazeta powinna przedstawiać najwazniejsze na swoich łamach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: Wrocław stolicą forum! IP: unknown, 217.30.129.* 21.03.01, 12:26 Panie redaktorze. dzięki za dzięki. oby te nasze uwagi ktoś zauważył i uwzględnił w swoich działaniach. najbardziej chyba może nam pomóc sama redakcja. pozdrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stopper Re: Wrocław stolicą forum! IP: *.chem.uni.wroc.pl 20.03.01, 10:27 Gratulacje dla nas wszystkich: dla ciebie, Wielki Johnie, dla ciebie, Wedzonko. Jestesmy niezli, ale trzeba pierwszego miejsca upilnowac: licho nie spi. PS Czy tez macie odciski na palcach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Big John Re: Wrocław stolicą forum! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.01, 10:33 Gość portalu: stopper napisał(a): > Gratulacje dla nas wszystkich: dla ciebie, Wielki > Johnie, dla ciebie, Wedzonko. > Jestesmy niezli, ale trzeba pierwszego miejsca > upilnowac: licho nie spi. > > PS Czy tez macie odciski na palcach? Działam w rękawiczkach, nie zostawiam śladów .A co do warszawki,czy jest to miasteczko niedaleko Otwocka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Wrocław stolicą forum! IP: 156.24.231.144, 156.24.1.* 20.03.01, 13:58 Czesc Stopper i Big John! Odciski mam nie tylko na palcach, dlatego Rob-35 nie zobaczy obiecanego ksera zanim caly nie wroce do normy. :) Ale mimo to wspaniale sie z Wami pracuje! I tym wieksza satysfakcja! A poza tym dzieki za swietne teksty Stopper. Wędzonka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: Wrocław stolicą forum! IP: *.vogel.pl 20.03.01, 19:53 > Odciski mam nie tylko na palcach, dlatego Rob-35 nie zobaczy obiecanego ksera > zanim caly nie wroce do normy. :) /.../ Ależ drogi Wędzonko! Trzeba się czasem poświęcać w imię realizmu magicznego! Właśnie takie ksero będzie miało odpowiednie WALORY artystyczne i polityczne... Bez Twoich szanownych odcisków grozi nam konceptualna... warszawkowość (ooo, przepraszam, miało być "zaściankowość") Dalejże Wędzonko - do Ksera Tylcem Marsz! Niech Ci przyświeca Słonko, boś Wrocek a nie Warsz! Pozdrawiam i do ksera namawiam! Rob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Dziela sztuki dla Stolycy - wkład wędzonki IP: 156.24.231.144, 156.24.1.* 21.03.01, 01:20 Dobrze Rob-35, zebys nie powiedzial ze wędzonka rzuca słowa na wiatr. Oto moja dupa. Jak sie rzeklo, na pierwszy dzien wiosny! Czapka z glowy, wstrzymaj oddech i... przezywaj. Jest na Zingu pod tym adresem: www.zing.com/picture/p9d77b34f6190b6ff5919b765b0af9998/febcc7d2.jpg.orig.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: Wrocław stolicą forum! IP: 10.71.0.* / *.tfl.pl 28.08.01, 15:05 czy my wcionż y pierwsi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: Wrocław stolicą forum! IP: 213.76.92.* 28.08.01, 15:08 pytasz Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Wrocław stolicą forum! 31.08.01, 20:38 ...i będziemy STOLICĄ forum GW jeszcze przez długi, długi czas (mam taką nadzieję)... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Wrocław stolicą forum! 31.08.01, 20:37 Gość portalu: sew napisał(a): > czy my wcionż y pierwsi? Oczywiście, bez dwóch zdań... Odpowiedz Link Zgłoś
.roberto65 Re: Wrocław stolicą forum! 30.12.01, 22:24 Gość portalu: Big John napisał(a): > Wrocław odzyskał nalezne 1 miejsce,którego już nie odda,moja w tym głowa. > Brawo wroooooooooocławianie :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś