Dodaj do ulubionych

WKS Parda Wrocław???

15.06.05, 23:29
Ja tam się na barwach plemiennych nie znam, ale zajrzyjcie tutaj:
www.parda.lpr.pl/omnie.php
Czy mi się tylko wydaje, że Murzyn (oficjalna ksywa Radka wśród kamratów) występuje na zdjęciu w kibolskim szaliku? Ktoś go kiedyś widział na meczu, czy to tylko taka deklaracja sympatii do nie-do-końca-owłosionych-na-głowie-miłośników-futbolu?
Obserwuj wątek
    • lej.mi.tu 来夏威夷享受快乐ਲ 15.06.05, 23:35
      您曾想在销售团队中注入激情,激发销售人员的斗志,令公司业绩提升274%?

送您的“一号销售员”来夏威夷享受快乐时光。
      为什么?
      因为94年的夏天,曾发生过这么一个故事。。。
      您确实想给您的重要客户一份惊奇和喜悦?

像许多国际性大公司那样,陪他们来夏威夷开客户大会如何?
      我们为您高质量地全程打点,只要您有此愿望。为什么不?
      • lej.mi.tu Re: 来夏威夷享Ö 15.06.05, 23:40
        news.bbc.co.uk/media/images/39948000/jpg/_39948518_brollychi_300_afp.jpg
    • Gość: jekdok Ponoć wychodki są niezgodne z unijnymi normami ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 00:17
      Drogi No.logo do czegóż Ty namawiasz??? Nie szwendam się po podejrzanych
      stronach i forach i innym też nie radzę. Pora umierać chyba jeśli normy i
      standardy (parda normalności?????)chcą ustalac wszechpolacze i leprzane
      półgłówki. Zastanawiałem sie dlaczego po wrzuceniu pardy do Googla wyskakują
      hiszpańskie strony faszystowskie (jak mi się zdaje) dopóki nie sprawdziłem,
      że "parda" po hiszpańsku to brunatne, ciemne i wszystko stało sie jasne! Za
      pokutę (kara za ciekawość) zadałem sobie przejrzenie tych stron -
      "interesujące" chociaż hiszpańskiego nie znam. "Odwdzięczę" Ci się linkami za
      ten Twój (którego nie będę wykorzystywać dla zasady - wybacz) - mam nadzieję,
      że to nie podpada pod żadne paragrafy ;-). Pozdrawiam

libreopinion.com/members/alava/escaner/escaner_miscelanea.html
      libreopinion.com/members/alava/escaner/escaner_uniformes.html
    • Gość: dyl sowizdrzał "paard" to po niderlandzku koń IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.06.05, 01:14
      do Radka można jeszcze dodać "który mówi"
    • map4 Re: WKS Parda Wrocław??? 16.06.05, 08:09
      Wygląda to rzeczywiście jak szalik klubowy WKSu.
      Co wcale jeszcze nie oznacza, że Murzyna należy do kompanii zadymiarzy.

Jedno jest pewne - Parda to polityk. A prawie każdy polityk to ku.. i złodziej.
      Nie ważne zatem, jaki ma szalik. On nosi tylko te szaliki, które zapewniają mu
      głosy w wyborach. To nie ma z jego przekonaniami nic wspólnego. Gdyby w Polsce
      ludzie wybierali władze kierując się ciemnym kolorem skóry kandydatów, to Parda
      jako pierwszy kazał by sobie zrobić odwrotność kuracji Michaela Jacksona - czyli
      jako pierwszy przefarbował by się na murzyna.

Po drugie - tam w tym życiorysie nie ma nic o skończeniu studiów - czy on
      jeszcze studiuje, skończył, przestał ?
      • Gość: ano par-parada czyli zboczęńcy w Wawie IP: *.crowley.pl 16.06.05, 08:23
        No i kochany nasz ziomal w tourne po tvp i wspólnym wystepie z panią minister
        sam sobie przeczy bo w reczitalu telewizyjnym twierdzi, że homoseksualiści to
        chorzy ludzie wymagający leczenia a na swojej stronie już nieco inaczej ich
        nazywa...
        A pomimo tego ja i tak go lubię bo zawsze musi być jakaś odmienność :-))))
        Drogi Mapie - studia dziś nie są mile widziane bo jak wiesz przykłąd idzie z
        góry:-)
        • map4 Re: par-parada czyli zboczęńcy w Wawie 16.06.05, 10:07
          > Gdybyś choć trochę interesował się sytuacją Śląska, wiedziałbyś że długi
          > powstały PRZED przyjściem Schetyny.

Wyobraź sobie, że jestem tego świadomy.

> On ich co prawda nie zmniejszył,

... i dlatego ucieka ?

> ale też
          > nie powiększył,

Jesteś pewien ?
          A może by tam najpierw wpuścić jakiegoś niezależnego audytora ?

> a piłkarze mieli płacone pensje.

A w artykule stoi coś dokładnie przeciwnego. Hmmm ... ktoś tu kręci.
          • map4 Re: par-parada czyli zboczęńcy w Wawie 16.06.05, 10:11
            map4 napisał:

Same pierdoły napisał - to był list przeznaczony dla innego wątku.
            Przepraszam !

A teraz do rzeczy.

Nie wiem, co tam u żaka Pardy nowego słychać, dlatego pytam. Ludziska przeważnie
            uznają fakt ukończenia studiów za wystarczająco ważny, żeby podawać go w
            życiorysach. Chociaż kto go tam wie ... dlatego właśnie pytam. Nie o ciekawość
            chodzi, lecz jedynie pewność, że ten polityk akurat jest "w piśmie uczony".
            Znaczy się, że to gość na poziomie jest ;-)
    • Gość: Emeryt Re: Ale się wystraszyłem tytułem wątku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.05, 10:36
      Pomyślalem, ze pan Pardwa zostanie prezesem WKS Śląsk. Choc z drugiej strony
      może to miałoby swoje dobre strony. Etos, wartości, miłość bliźniego, serdeczne
      kontakty z licznymi asystentkami to zalety charakteru tego wybitnie
      uzdolnionego polityka młodego pokolenia. Młodociani kibice WKS Śląsk mieliby z
      kogo brać przykład, a mecze mogłyby byc transmitowane przez RM i TV Trwam.
      • no.logo Re: Szalik zdemistyfikowany :-) 16.06.05, 10:44
        Zasięgnąwszy opinii u specjalisty z radością (nieukrywaną) informuję, że napis na szaliku skrywającym Pierwsze Gardło Wszechpolaków głosi:
        "Wrocław moim miastem, Śląsk moim życiem".

Ja bym dodał od siebie - Radek moim idolem :-))) Zwłaszcza jak prowadzi obrady w sejmiku - nieśmiałość i zagubienie Waldka Pawlaka to przy Radku mały pikuś... A wiem, bo raz widziałem :-)
        • no.logo Re: Radek i młyn 16.06.05, 10:48
          Kolejna informacja biograficzna. Uzyskana dzięki innemu specjaliście od WuKaEsu.

Radek na mecze chadzał często, "siedział zawsze nad MŁYNEM", jak pisze specjalista. Nie wiem tylko, czy chodzi o młyn historii, młyn gospodarczy, czy może ośrodek wypoczynkowy "Czarodziejski młyn" położony w - o ironio losu! - Radkowie niedaleko Kłodzka...
          • map4 Re: Radek i młyn 16.06.05, 12:32
            no.logo napisał:

> Radek na mecze chadzał często, "siedział zawsze nad MŁYNEM", jak pisze specjali
            > sta. Nie wiem tylko, czy chodzi o młyn historii, młyn gospodarczy, czy może ośr
            > odek wypoczynkowy

O, stare wspomnienia wracają ...

Za starych, dobrych czasów szefem milicjantów pilnujących młyna był taki gruby,
            niski, wąsaty sierżant. Ten to się potrafił drzeć ! Miał też gierojów, którzy
            potrafili wyciągnąć z młyna dowolną osobę, niezależnie od jego nastroju. Ale
            potem (w drugiej już lidze) coś tam się w młynie poprzestawiało, i z kibiców
            zrobili się bandyci. Pojawiły się dzieciaki z rurami poprzemycanymi przez
            rodziców z "Hutmenu" i dumne z liczby dziur po powybijanych zębach. Kibice
            zniknęli, zniknęła piłka. Została chęć wyżycia się na innych - nieważne, na
            gościach, czy też na milicji. Wtedy przestałem na Oporowską chodzić. Stadion
            przestał mieć z piłką nożną cokolwiek wspólnego a "drukowanie" stało się tak
            chamsko ordynarne, że aż nie dało się tego wytrzymać. Jak słyszę, że dziś
            powodem do radości jest awans Śląska do drugiej ligi, to płakać mi się chce.
            Kiedyś chłopaki walczyły o mistrzostwo, zaciskając kciuki za tramwajarzy, którzy
            walczyli o ekstraklasę. To były czasy ...
    • Gość: kklement Re: WKS Parda Wrocław??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:52
      Mama go nie kochała, a wy sie nabijacie!
    • Gość: ano każde pokolenie ma swój kwas.... IP: *.crowley.pl 16.06.05, 13:49
      w tym wypadku.......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka