Dodaj do ulubionych

"Wstyd Wrocławia" najnowszy ranking

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 09:02
Czarnecki Ryszard
Frasyniuk Władysław
Labuda Barbara
Egzotyczny Tercet
Elita Kabaret
Parda Radosław
Gucwińska Hanna
Obserwuj wątek
    • bad_news Re: "Wstyd Wrocławia" najnowszy ranking 20.06.05, 09:42
      Władek Frasyniuk z dużą szansą na poprawienie
      swojej drugiej lokaty (może ex equo na pierwszym ?)
      za wypowiedź z 15.06 (GW) :

"Mam pretensję do policjantów,że w ogóle
      podnosili Pardę z przejścia,które blokował.
      Najlepiej by było,żeby tam został na zawsze (...)
      Powinniśmy go wywalić,a nawet wykopać
      z funkcji przewodniczącego"

Niezależnie od osoby R.Pardy wypowiedź
      nie licująca z obliczem poważnego (hahaha) polityka
    • Gość: M dorzucę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 09:50
      Rafał Kubacki
      Lidia de .... (za chiny nie napisze tego nazwiska)
      Aleksander Dobrzycki
      • Gość: igor moje wy słoneczka wszystkiego warte!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 11:13
        rozumiem że wy jesteście dumą i szczęściem wrocławia,czemu ja mam was za
        buraczane ćwoki kurza twarz?
        • Gość: Richardo Re: moje wy słoneczka wszystkiego warte!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.05, 11:29
          SAM JESTEŚ BURAK!!!

Serio - to rzeczywiście mało jest znanych i kompetentnych wrocławian, a tercet
          egzotyczny to już mnie naprawdę rozbawił :)))
          • Gość: igor Re: moje wy słoneczka wszystkiego warte!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 11:37
            richardo,jestem burak i dlatego znam się na buractwie ,jestem mistrzem swiata w
            ocenianiu buractwa,jesteście buraki polskie,pospolite,wrocławskie,witaj w klubie!
            • Gość: anty Re: moje wy słoneczka wszystkiego warte!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 13:08
              wszelkie reality show robione we wroclawiu i teleturnieje (notabene prowadzone przez Ibisz) ble:/
              • Gość: DODA..ję do listy Re: moje wy słoneczka wszystkiego warte!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:50
                Antoni Stryjewski
                • Gość: salcia Re: moje wy słoneczka wszystkiego warte!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:01
                  i ja stara żydówka wrocławska dodaję do listy wstydu ,nieboszczyków grotowskiego
                  i waligórskiego,sama stoję nad grobem dlatego truposze na mojej liście
                  ,pozdrawiam wszystkich buraków wrocławskich,
                  • Gość: brodapusciłsmroda Piotr Guzek w Imparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:36
                  • Gość: raul Re: moje wy słoneczka wszystkiego warte!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:38
                    co masz do Waligórskiego idotko??
                    • Gość: salcia Re: moje wy słoneczka wszystkiego warte!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 18:25
                      nie mam absolutnie nic, uważam że to był wspaniały czlowiek,jak i
                      grotowski,chciałam tylko udowodnić że ten wątek nie ma sensu że jest głupi i
                      szkodliwy,
    • map4 Re: "Wstyd Wrocławia" najnowszy ranking 20.06.05, 15:42
      Gość portalu: obs. napisał(a):

> Elita Kabaret

Pamiętam ich z czasów Kaczmarka and Waligórskiego i wcale nie było tak źle.
      Aż tak nisko upadli ?
      • Gość: salcia Re: "Wstyd Wrocławia" najnowszy ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:55
        wymieniając tych świetnych swiętej pamięci ludzi ,myślałam że się obudzicie
        buraki zatracone,to wstyd dla was zakładać takie wątki ,szanujcie się sami bo
        inni też was nie uszanują,we wrocławiu żyją wspaniali ludzie,i tylko tacy
        ,pozdrowienia chłodne ,buraki ,
        • Gość: tropi Re: "Wstyd Wrocławia" najnowszy ranking IP: *.crowley.pl 23.06.05, 08:23
          chyba nie powiesz, że Tercet Egzotyczny jest powodem do dumy???

brak słów...
          • Gość: salcia może to ciebie mają za wstyd wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:38
            to takie proste ,kubełek pomyj ,i po krzyku,tysiące ludzi uwielbia tercet
            egzotyczny,i ten plebiscyt jest dla nich przykry,o to chodzi ,sprawić przykrość
            jak największej grupie ludzi,takijest wasz cel,umieściłam w tym wątku dwa
            nazwiska ,ludzi powszechnie szanowanych,wspaniałych,uwielbiam
            waligórskiego,podziwiam grotowskiego,wy napewno też,chciałam żebyście się
            poczuli jak fan tercetu egzotycznego czy barbary labudy który ten wętek
            przeczytał,nie udało mi się ,nie szanujecie ludzi
    • Gość: Jaca Koniecznie Kubacki IP: *.skb.pl / 62.233.177.* 20.06.05, 15:55
      ..nasz najczynniejszy w życiu miasta radny,wyśmienity aktor i mistrzunio wszeh
      czasów w judo
      • Gość: wyrocznia żle to widzę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:17
        sracie do własnego gniazda,przewiduję kłopoty,i to niebawem,
        • Gość: major Re: żle to widzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:18
          Panstwo Kurzewscy z ATM-u
          • Gość: gargamel rafał orszak IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.06.05, 18:59
            tak ale rysiek czarnecki tez
            anka morawiecka jarosław broda
            • Gość: święty franciszek wybaczcie wszyscy wymienieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 19:14
              a ja człowiek prosty proszę wszystkich wymienionych,ich rodziny i znajomych o
              wybaczenie ,przepraszam za piszacych w tym wątku,nie wiedzą co czynią,a może
              wiedzą licho wie,
              • Gość: salcia Re: wybaczcie wszyscy wymienieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:06
                przepraszam najmocniej rodziny i znajomych pana waligórskiego i grotowskiego że
                umieściłam ich nazwiska w tym pożal się boże plebiscycie,chciałam zaszokować
                tymi dwoma przykładami najznamienitszych wrocławian ludzi piszących w tym
                wątku,żeby się ci ludzie zastanowili jak szkodliwe sa takie rankingi,chyba się
                wygłupiłam,nic nie zrozumieli ,jeszcze raz najmocniej przepraszam,
    • dajmona Re: "Wstyd Wrocławia" najnowszy ranking 20.06.05, 19:08
      Parda x 100 - chodził do tej samej podstawówki co ja, i aż strach pomyśleć co z
      niego wyrosło...
    • Gość: A. Re: Prawdziwy wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 20:04
      Wstyd Wrocławia to są niektóre osoby na tym forum, które zkładają takie
      złośliwe, mściwe, zawistne wątki. Ludzie nie dajcie się nabierać i kusić do
      udziału w czymś takim. Metoda jest prosta: wpisuje się parę naprawdę
      nielubianych osób a do tego dodaje kolejne i robi sie naprawdę nieprzyjemnie.
      Obrażacie Bogu ducha winne starsze lub schorowane osoby. Obrzydlistwo!
      • wielki_czarownik Żaden wstyd 20.06.05, 20:18
        Osoby publiczne muszą się liczyć z tym, że będą oceniane przez społeczeństwo.
        • Gość: masz rację! Re: Żaden wstyd IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.05, 21:26
          "wielki Czrowniku" masz rację!
        • Gość: A. Wielki (?) Czarowniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 00:37
          Jak jesteś taki odważny , to może podskocz do pana Jana Kaczmarka i powiedz mu,
          że jest wstydem Wrocławia, co se będziesz żłował, na pewno ci ulży.
          • map4 Re: Wielki (?) Czarowniku 21.06.05, 08:55
            Gość portalu: A. napisał(a):

> Jak jesteś taki odważny , to może podskocz do pana Jana Kaczmarka i powiedz
            > mu, że jest wstydem Wrocławia, co se będziesz żłował, na pewno ci ulży.

Prawdziwym kurestwem jest to, że próbujesz zabronić oceniania działalności Jana
            Kaczmarka powołując się na jego chorobę. Znam człowieka i nigdy, przenigdy nie
            użyłby podobnie wstrętnych argumentów. Daj sobie spokój, nie wyrządzaj mu i jego
            twórczości podobnej niedźwiedziej przysługi. To, że Ty w takiej sytuacji
            schowałbyś się za parawanem orzeczenia lekarskiego wcale jeszcze nie oznacza, że
            i Kaczmarek zniżyłby się do takiego poziomu. Nie musi. Jego twórczość broni się
            sama. Jego osoba również. Poza tym przzeczytaj raz jeszcze mojego maila i
            postaraj się przeczytać go ze zrozumieniem - przecież tam bronię twórczości
            zarówno Waligórskiego jak i Kaczmarka. Coś mi się wydaje, że kabaret Elita
            "zasłużył" na takie wyróżnienie dopiero po odejściu obydwu wcześniej
            wymienionych osób. Czyli krótko - wstyd miastu przynosi obecna działalność
            Skoczylasa, Niedzielskiego, Szelca i Plaskoty, która niestety nie jest już
            równoważona ani Kaczmarkiem, ani Waligórskim. Szkoda.
          • wielki_czarownik A czemu mam mu cokolwiek mówić? 21.06.05, 10:47
            Szczerze powiedziawszy ja nawet nie wiem kto to jest. Po prostu stwierdzam, że każda osoba publiczna musi się liczyć z publiczną krytyką. I tyle. Po co te żałosne personalne zagrywki?
            • Gość: A. Re: Wielki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 23:03
              Zgadzam się, że każda publiczna osoba musi liczyć się z publiczną krytyką. Ale
              jawną, podpisaną, z otwarta przyłbicą.
              P.s.Jeśli nie wiesz kto to Jan Kaczmarek to wiele wyjaśnia.
              • wielki_czarownik Re: Wielki... 22.06.05, 10:51
                Teraz już wiem kto to. Ale nie czuję zażenowania z powodu tego, że nie wiedziałem albowiem współczesna kultura mnie nie pociąga i nie interesuje a kabarety w szczególności.
                A internet to medium anonimowe. Tak już jest i trzeba się z tym pogodzić.
      • Gość: jopp Re: Prawdziwy wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:34
        Schorowane owszem,ale chyba only umysłowo.
    • Gość: qwas Re: "Wstyd Wrocławia" najnowszy ranking IP: 195.20.110.* 21.06.05, 09:04
      1. Frasyniuk
      2. Labuda
      • jotesz Re: "Wstyd Wrocławia" najnowszy ranking 21.06.05, 11:25
        Elita dla elity
        buraki dla buraków!

Wstyd Wrocławia:
        wątek Wstyd Wrocławia na forum Wrocław!
        • Gość: igor Re: "Wstyd Wrocławia" wstyd na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 11:29
          administracjo skasuj ten żałosny wątek ,wstyd nam wszystkim,
          • Gość: cenzor Re: "Wstyd Wrocławia" wstyd na forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.05, 19:48
            Bardzo mi się podoba ta propozycja. Niech żyje nieodżałowana cenzura! Oj, ty
            nieszczesna sieroto po Stalinie, juz zapomniałas jak to jest, kiedy dyskusją
            rządzą administratorzy. Moze nie wszyscy dyskutanci grzeszą taktem i kulturą,
            ale takie mamy forum, na jakie nas stać. A ja głosuję na Gucwińskich w zwiazku
            z ich nieprzepartą sympatią do Samoobrony. Ostatecznie, skoro mamy wrocławskich
            idoli, dlaczego mamy nie mieć publicznych antypatii?
    • ulryk Re: "Wstyd Wrocławia" najnowszy ranking 21.06.05, 20:30
      Dla mnie "wstydem wrocławia"jest np.pl.grunwaldzki i jego okolice.Myślałem,ze
      to będzie taki wątek:( Codziennie ludzie szokują mnie swoją zaciekłością.
      • Gość: Zdziwienie Re: "Wstyd Wrocławia" najnowszy ranking IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.06.05, 21:19
        A jest tam tak zlego na tym Grunwaldzkim?
        • ulryk Re: "Wstyd Wrocławia" najnowszy ranking 21.06.05, 22:05
          Obyś nigdy nie musiał jechać przezeń.
    • Gość: Zenon Wypired My wszyscy razem jesteśmy wstydem Wrocławia IP: *.wroclaw.mm.pl 21.06.05, 22:25
      bo dzięki nam kształtowany jest wizerunek tego grajdołka. Minęły już dawno czasy
      kiedy byli "oni" i "my". Bo skąd wywodzi się obecna władza miasta? Kto ja
      wybiera? Więc proszę mi tu nie pierd#&*^ że są jacyś godni wstydu. Lepiej niech
      każdy popatrzy dookoła siebie z czego sam powinien się wstydzić. A Wrocław
      powinien wstydzić się przede wszystkim za swój bajzel - wspólne dzieło
      mieszkańców. A później dopiero czepiajcie się tego Frasyniuka, Czarneckiego,
      Lidię DeOde i wszystkich podobnych. Ja ich też nie lubię, ale jeszcze bardziej
      tych co na nich głosowali lub promowali.
      • Gość: Lolek Re: My wszyscy razem jesteśmy wstydem Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.05, 07:35
        Wrocław nie może się wstydzić - mogą się ewentualnie wstydzić jego mieszkańcy.
        Dlatego trudno mówic o "wstydzie Wrocławia". A ja nie widzę powodu, dla którego
        miałbym sie wstydzić za Plac Grunwaldzki. Kiedy wszyscy są odpowiedzialni za
        wszystko, nikt nie jest odpowiedzialny za nic. Za to co złe i za to, co dobre
        należy zawsze rozliczać konkretne osoby. A przynajmniej je publicznie je
        wskazywać. Skoro wybieramy Wrocławian 60-lecia, to nie widzę powodu, abyśmy
        mieli nie zauważać tych którzy źle wpływają na wizerunek naszego miasta.
        • Gość: obs. Re: My wszyscy razem jesteśmy wstydem Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 13:34
          Politycy,"wybrańcy narodu",samorządowcy,artyści muszą sie liczyć z tym ze
          poddani są cały czas publicznej opinii i osądowi
          zatem jeżeli
          1. kiczowaty ansambl stąd niemiłosiernie fałszuje nawet z playbacku a kabaret
          od paru lat już tylko sam cieszy się swoimi witzami
          i jeśli,już poważnie
          2.polityk stąd wypowiada bzdury w przytomności ogólnopolskiej widowni TV,inny
          nie bacząc na nic nieprzytomnie pcha się do "wa..dzy",jeszcze inne zombi po
          wypiciu krwi z jednej partii idzie do następnej, pani bez kwalifikacji załatwia
          sobie na koniec zagraniczną posadę, no i jeszcze ta starsza kobieta próbująca
          rozpaczliwie zmienić tonącą łódkę SLD-UP na szalupę Samoobrony na oczach
          licznie zgromadzonych gapiów na brzegu
          to my mamy conajmniej prawo wyartykułować że Wrocław widzi, pamięta że
          WROCŁAW się WSTYDZI.
          Oczywiście trzeba się orientować, trochę wiedzieć ( słowem: nie tyle że żubr w
          trawie puszczy a bardziej co w trawie piszczy). A wtedy bez potrzeby myślenia
          algorytmami wnet dojdziemy na końcu do pozytywnego wniosku że tylko taki
          krytyczny, obiektywny ogląd rzeczywistości wrocławskiej może doprowadzić nas do
          polepszenia jakości życia np.politycznego w naszym mieście ( np. poprzez
          właściwy wybór). Propozycje typu cicho sza pozostawmy zainteresowanym,ich
          rodzinom i napuszczonym znajomym, cytując na końcu myśl-wyrzut klasyka -
          "wprowadziłem demokrację a tu każdy mówi co chce" (Lech Wałęsa)
          • Gość: szambo-r Re: My wszyscy razem jesteśmy wstydem Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 19:59
            Zespół legitymacje
            Teatr Capitol
            dziury w ulicach
            • Gość: ocean Re: My wszyscy razem jesteśmy wstydem Wrocławia IP: *.media4.pl 22.06.05, 23:05
              Wrocław przeprasza za "Bar"
              • Gość: ekswro Re: My wszyscy razem jesteśmy wstydem Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 11:27
                obraziłem się jestem fanem baru,to żart,obraziłem się ,barbara labuda to piękna
                postać,to prawda,widzisz że ten ranking jest szkodliwy , głupi, to prowokacja,
                • Gość: jeszcze W.Wr. c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:01
                  wstyd wrocławia - to nie OSOBY, to jest stan zażenowania ,zakłopotowania
                  tych z tubylców którym nie odpowiada np. koniunkturalna zmiana partii
                  politycznych, synekuranctwo czy gadanie oczywistych bzdur przez tut. polityków
                  albo z innej beczki śpiewanie udając.
                  To tez, np. wstyd i przeproszenie niemieckich budowniczych stadionu
                  olimpijskego a szczególnie pięknego kiedyś basenu otwartego za jego obecny stan.
                  To Wrocław.
                  • Gość: ekswro Re: W.Wr. c.d. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:24
                    zgadzam sie z tobą, jednak starajmy się nie oblewać ludzi pomyjami,w ten sposób
                    nie urazimy nikogo a o to mi chodzi,wiem że to utopia,trudno taki już jestem wariat,
    • Gość: Rafał Orszak Wstyd dla prawdy,pamięci i czci! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:53
      prawy.pl/czytaj.php?id=3594&dz=felietony
      • Gość: ekswro trzeba się pojednać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 13:38
        czy pan wie panie orszak że jest propozycja zbudowania we wrocławiu kopii
        lwowskiej kolumny mickiewicza? byłby to piękny akt pojednania między naszymi
        narodami,ludzi dobrej woli jest więcej niż pan myśli,pozdrawiam
    • Gość: obs.jeszcze Re: "Wstyd Wrocławia" najnowszy ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 13:40
      gwoli ścisłości, szan. forumowicze - "wstyd wrocławia" - to nie OSOBY, to
      hasło , to skrót, to stan zakłopotania , zażenowania tych z wrocławian którzy
      dostrzegają w ostatnich poczynaniach niektórych tut. polityków koniunkturalizm,
      skok na posady, denność wypowiedzi, a nawet że satyrycy już nie śmieszą.
      That's all.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka