Dodaj do ulubionych

ROBERTO ZLITU SIE NAD NAMI MALUCZKIMI

12.09.01, 22:54
Roberto w obliczu takiej tragedi ty dalej rzniesz takie oglupiajace posty.
Zlituj sie nad nami....potem sie dziwisz, ze jestes atakowanu ze wszystkich
stron.
Ani Ty biznesmen, specjalista od inwestycji, ani my zainteresowani biznesem.
W obliczu tej niebywalej tragedii zamilknij.
Obserwuj wątek
    • Gość: spoden Re: ROBERTO ZLITU SIE NAD NAMI MALUCZKIMI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 23:04
      bez przesady to forum jest otwarte dla wszystkich i każdy moze mówić oczym chce
      i ile chce a roberto tez zabrał głos na temat tej tragedii,ale nie musi to być
      przecież jedyny wątek na forum.
      • roberto65 Re: ROBERTO ZLITU SIE NAD NAMI MALUCZKIMI 12.09.01, 23:16
        Szpiro sądząc po wpisach różnych osób, to jednak kilka osób interesuje się tymi
        inwestycjami. To pierwsza sprawa, po drugie: wiadomo co się wczoraj stało w
        NY , wiadomo jaka to tragedia, jak zapewnie zauważyłeś ząłożyłem dziś także
        wątek na temat fanatyzmu religijnego oraz wyraziłem moją opinię o wczorajszej
        tragedi, ale wybacz, czy od wczorajszego dnia nie moze już pojawić się żaden
        inny atek na forum poza wątkami związanymi z wczorajszą tragedią ?
        Po za tym wątek o WPB jest głownie przeznaczony dla zinteresowanych i ew innych
        ciekawych. Wszak to jest wrocławskie forum Gazety, a temat WPB jest chyba
        ściśle z tym powiązany - to wszak część Wroćławia.
        Szpiro jeżeli uważasz, ze ataki w stylu: ty geju itd pisane przez jedną osobę z
        Wroćławia i jedną osobę (najprawdopodobniej z Warszawy) są ok, to gratukuję.
        Widzisz, Ty miałeś teraz do mnie sprawę i napisałeś to w kulturalny sposób,
        niestety Andzia, czy jak mu tam tej kultury osobistej nie posiada.
        I na koniec, to forum jest chyba forum otwartym i dla wszystkich, można tu
        pouszać wszystkie sprawy, dziwię się Szpiro, że to, że dzień po tragedii w NY
        oburzył Cię fakt, że śmiałem ząłożyć na forum jakiś wątek nie związany ściśle z
        tą tragedią, a nie oburzały Cię wybryki na tym forum Andzi , Januszka (którzy
        wpisują si,ę tu chyba pod conajmniej 50 nickami , już tego nawet nie liczę).
        Pewnie wyzywanie kogoś od gejów itp jest bardziej słuszne, niż to, ze jak
        założyłem jakiś inny wątek niż o NY.
        Jeżeli myślisz inaczej, to wyprowadz mnie z błędu.
        Pozdrawiam Szpiro i co złego to nie ja...
        • Gość: januszek Re: ROBERTO ZLITU SIE NAD NAMI MALUCZKIMI IP: *.pl 13.09.01, 01:27
          Tragedia w NY jest porazajaca.Brak slow... .Nie mam sposobu,aby wyrazic swoj
          zal.Prawdopodobnie stracilem w tej katastrofie starych znajomych.Cierpie i
          milcze.Nic juz po tym nie bedzie takie jak dawniej.Nic.Roberto dobrze wiesz,ze
          nie szanuje ciebie,twoich pogladow,twojego taniego mentorstwa,twojej obsesji i
          co najwazniejsze,twojego absolutnego braku poczucia humoru.Dlatego w imieniu
          moich znajomych i mojego przedmowcy prosze zamilcz.Wyobraz sobie,ze twoje
          medytacje sa jak splywajace po polikach krople zracego kwasu!
    • Gość: Janek Re: ROBERTO ZLITU SIE NAD NAMI MALUCZKIMI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 23:22
      Nie pomyślałeś czasem, że nie można myśleć cały czas o tej tragedii. Rozpacz
      bliskich nie może być nam obca. Ale życie toczy się dalej. Nic nie ginie w
      pustce. Latałem często samolotami i jak uświadomię, że mógłbym być na miejscu
      pasażerów tych 4 samolotów to mnie przerażenie trzęsie. Dlatego trzeba myślec o
      czym innym. Ofiarom już nie pomożemy. A z fanatyzmem też rady nie damy. A czy
      Roberto zna się na inwestycjach? Moim zdaniem tak. Co już napisał i co mam
      nadzieję jeszcze napisze całkowicie mnie zadawala i co ważniejsze potrafiłem to
      sprzedać ludziom zainteresowanym w znalezieniu siedziby firmy. Pozdrawiam.
      • roberto65 Re: ROBERTO ZLITU SIE NAD NAMI MALUCZKIMI 12.09.01, 23:27
        Dzięki Janku , ja również tak jak i wielu przeżywam tragedię tych ludzi w NY ,
        ich rodzin, ale jak słusznie zauważyłeś życie toczy się nadal. Teraz jak
        najszybciej trzeba zwalczyć to zło, które nazywa się terrozryzm i niedopuścić
        nigdy więcej do takiej tragedii, jaka miałą wczoraj miejsce w Stanach...

Pozdro !
    • roberto65 Re: ROBERTO ZLITU SIE NAD NAMI MALUCZKIMI 12.09.01, 23:24
      szpiro napisał(a):

> Roberto w obliczu takiej tragedi ty dalej rzniesz takie oglupiajace posty.
      > Zlituj sie nad nami....potem sie dziwisz, ze jestes atakowanu ze wszystkich
      > stron.
      > Ani Ty biznesmen, specjalista od inwestycji, ani my zainteresowani biznesem.
      > W obliczu tej niebywalej tragedii zamilknij.

Zgadza się Szpiro nigdy nie byłem i nie jestem biznesmenem (jakbym nim był, to
      pewnie nie pracowałbym w tej firmie co pracuję, tylko ta firma należałaby do
      mnie, a ja byłbym jej włąścicielem).
      Czy jestem specjalistą od inwestycji ? Zależy jak to rozumieć, moja firma jak to
      już kilkukrotnie pisałem zajmuje sie szeregiem spraw zwiazanych z inwestycjami -
      głownie za granicą , a w polsce głownie w Warszawie, ja skromny "żuczek" pracuję
      przy opracowywaniu planów pod różne inwestycje. Na pewno coś tam wiem, skoro
      pracuję w tej firmie.

Co do inwestycji wrocławskich, to sporządziłem te 3 listy inwestycji po to, żeby
      zainteresowani mieli możliwość poczytania o nich. Myślę, że te inwestycje są
      ściśle powiązane ze sprawAmi naszego miasta, jego terażnijszości a także
      przyszłości dlatego też zamieściłem te wątki na naszym forum.

Mam nadzieję, że wszystko wyjaśniliśmy sobie i że nie masz do mnie zadnej urazy
      (ja przynajmniej do Ciebie takowej nie czuję).

Jeszcze raz pozdrawiam Szpiro.

• Gość: wędzonka Re: ROBERTO ZLITU SIE NAD NAMI MALUCZKIMI IP: 156.24.231.* 13.09.01, 00:46
        roberto65 napisał(a):

> szpiro napisał(a):
        >
        > > Roberto w obliczu takiej tragedi ty dalej rzniesz takie oglupiajace posty.
        > > Zlituj sie nad nami....potem sie dziwisz, ze jestes atakowanu ze wszystkic
        > h
        > > stron.
        > > Ani Ty biznesmen, specjalista od inwestycji, ani my zainteresowani biznese
        > m.
        > > W obliczu tej niebywalej tragedii zamilknij.
        >
        >
        > Zgadza się Szpiro nigdy nie byłem i nie jestem biznesmenem (jakbym nim był, to
        > pewnie nie pracowałbym w tej firmie co pracuję, tylko ta firma należałaby do
        > mnie, a ja byłbym jej włąścicielem).
        > Czy jestem specjalistą od inwestycji ? Zależy jak to rozumieć, moja firma jak t
        > o
        > już kilkukrotnie pisałem zajmuje sie szeregiem spraw zwiazanych z inwestycjami
        > -
        > głownie za granicą , a w polsce głownie w Warszawie, ja skromny "żuczek" pracuj
        > ę
        > przy opracowywaniu planów pod różne inwestycje. Na pewno coś tam wiem, skoro
        > pracuję w tej firmie.
        >
        > Co do inwestycji wrocławskich, to sporządziłem te 3 listy inwestycji po to, żeb
        > y
        > zainteresowani mieli możliwość poczytania o nich. Myślę, że te inwestycje są
        > ściśle powiązane ze sprawAmi naszego miasta, jego terażnijszości a także
        > przyszłości dlatego też zamieściłem te wątki na naszym forum.
        >
        > Mam nadzieję, że wszystko wyjaśniliśmy sobie i że nie masz do mnie zadnej urazy
        >
        > (ja przynajmniej do Ciebie takowej nie czuję).
        >
        > Jeszcze raz pozdrawiam Szpiro.
        >
        >

Skoro juz tu jestem - dzieki Roberto! Z tego wszystkiego nawet Ci nie zdazylem
        podziekowac za te listy inwestycji, a przeczytalem je bardzo uwaznie - miod na
        dusze! Za te stosy informacji nawet mi sie Twoj styl podoba ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka