Gość: zwako IP: *.uc.nombres.ttd.es 28.07.02, 03:27 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zwako Re: wlasnie... IP: *.uc.nombres.ttd.es 28.07.02, 03:29 wrócilem z roboty i zapalilem sobie cygaro "montecristo" Odpowiedz Link Zgłoś
je_leszcz pozno wracasz do domu, stary 28.07.02, 06:19 trzecia rano no no. Chyba ze jestes maszynista pociagow dalekobieznych w Hiszpanii, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: pozno wracasz do domu, stary IP: *.magma-net.pl 28.07.02, 07:09 albo co gorsza kontrolerem tramwajowym o malym przychodzie? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
wszywa1 Re: ja sie teraz 28.07.02, 08:00 do domu przywloklem.I tez bym sobie zapalil cygaro.Ale w popielniczkach tylko same pety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwako Re: pozno wracasz do domu, stary IP: *.uc.nombres.ttd.es 29.07.02, 10:46 Gos´c´ portalu: kirkol napisa?(a): > albo co gorsza kontrolerem tramwajowym o malym przychodzie? > pozdro Wlasciwie, to sie szwedam po weseliskach. Z tad pora i cygaro. A'propos. Chcialbym byc kontrolerem tramwajowym (o duzym przychodzie). Tu nie ma tramwajów. :)) pozdr. Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangster kanar IP: *.enh.org 29.07.02, 15:30 Ja tez chcialbym byc Kanarem. Cwir cwir... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombos Re: wlasnie... IP: *.format-c.one.pl 29.07.02, 11:25 ... po raz kolejny, pod DOSem, wpisałem format c: ... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś