Gość: wujek z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 13:50 Kolejny raz Świat zobaczył, że tę gadzinę czarnych leni i śmierdziuchów należy bezwzględnie tępić. Nigdy Arabowie nie byli i nie będą lojalni wobec krajów w których mieszkają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fakir Re: Londyn IP: 195.117.40.* 07.07.05, 14:00 nienawidze wujków... siekam ich na sałatke - taki koszmar z dzieciństwa... ale ty jakis wujek z dziwnego londynu, korzystasz z polskich łączy... a w ogóle to spadaj z takimi rasistowskimi wypowiedziami z tego forum. dzisiaj arabów, jutro moze piegowatych albo łysych, co? Odpowiedz Link Zgłoś
senior_cohones Re: Londyn 07.07.05, 14:49 Gość portalu: Fakir napisał(a): > nienawidze wujków... siekam ich na sałatke - taki koszmar z dzieciństwa... > ale ty jakis wujek z dziwnego londynu, korzystasz z polskich łączy... > a w ogóle to spadaj z takimi rasistowskimi wypowiedziami z tego forum. dzisiaj > arabów, jutro moze piegowatych albo łysych, co? masz rację, biedni arabowie-wszyscy ich prześladują polecam wycieczkę do rotterdamu, bremy , na przedmieścia paryża albo innych miast zobaczysz te "ofiary europejskiej ksenofobii" jeśli ci się uda wrócić z takiej wycieczki napisz co sądzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Londyn IP: *.media4.pl 07.07.05, 14:53 to prawda, dopóki byłem [ciągle jestem] w PL to byłem bardzo tolerancyjny, ale mieszkałem przez chwilę w Saint Denis [pónoc Paryża] i na Walthamstow w płn. Londynie obok "szkółki" i "kaplicy" muzułmańskiej i jakoś się szybko swojej tolerancji pozbyłem wobec arabów i murzynów. Nie wiem jak tamci biali mogą być jeszcze tacy otwarci wobec nich i ich nienawistnych spojrzeń... a azjaci wyznają podobne wartości do naszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakir Re: Londyn IP: 195.117.40.* 07.07.05, 16:26 > Londynie obok "szkółki" i "kaplicy" muzułmańskiej i jakoś się szybko swojej > tolerancji pozbyłem wobec arabów i murzynów. Nie wiem jak tamci biali mogą być > jeszcze tacy otwarci wobec nich i ich nienawistnych spojrzeń... co nie zmienia faktu, ze nienawidze wszelkiej odpowiedzialnosci zbiorowej i stawiania wszystkich pod jedna kreska . Juz taki jeden pan z Niemiec A. H. tak robił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Londyn IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.07.05, 16:31 No tak ale jest cos w tym że to nie mieszkańcy głodującej i biednej Afryki robią te zamachy tylko kolesie spiący na ropie naftowej. Taka kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakir Re: Londyn IP: 195.117.40.* 08.07.05, 08:01 A teraz strzele gola do własnej bramki :( ... mit wielokulturowej europy upada? wiadomosci.onet.pl/1127078,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: Londyn IP: *.server.ntli.net 08.07.05, 01:14 spokojnie, tak tak nieszczescia chodza parami, zalozmy ze araby to jedni a drudzy do pary to ......? Odpowiedz Link Zgłoś